- 27 Mart 2014
- 3.123
- 4.528
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #10.741
Maaşallah detox gibi olmuş:)Selam herkese
Menü bırakayım
İf 15/9 oldu
7.25
5 kuru erik,2 yum.,3 salatalık.
13.17
2 yum,3 salatalık
16.12
1 tabak kabak,1 kase baharatlı limonlu Yoğurt
Aralarda 1 bardak çay,1 bardak Nescafe sade,1 büyük fincan Türk kahvesi aromalı
Su saymadım.
Spor 11.725 adım daha yatana kadar da olur
Evet takımda yarın tartı günü bilerek detoks yaptımMaaşallah detox gibi olmuş:)
Kaçıncı takimEvet takımda yarın tartı günü bilerek detoks yaptım
Ben 6.takimdayim.Kaçıncı takimçok yıllar once 13 deydim..sonra 9 da takıldım bi süre..sonra bıraktım takım islerini
Jeanette e baktım bende
Cesaret edemedim henüz ay ben yürüyüş dışı birsey yapabilecek miyim acaba?
Bıgün dengelemen iyi olmuş afiyet olsun
Pasta olmasa daha iyi tabi deafiyet olsun kolaylıklar 24 saatte
Afiyet olsunevet planlı olunca bende sapıtmıyorum çok doğru
Birde ben sıkılınca çok yiyen bir tipim sürekli meşgül olmam lazım
Aa bi şüphe edip baktım da ben en son 6.takımdaymışım ☺9 en büyük rakibimizdi o zamanBen 6.takimdayim.
Hoş geldin :)Slm kizlar daha once yazmistim bende katilmak istiyorum diye ama yazamadim sonra cocuklar hasta olunca malesef . Eger sizin icin uygunsa yarin sabah menu ve kiloyu yazmaya baslamak istiyorum
Hey maşallah tek öğünGünün menüsü
08:30 kayısı çayı
22:30 bir tabak kuru fasülye, 2 kaşık pirinç pilavı
Gün içinde bol su
Bende eskiden bir kaç takımda takıldım ama en uzun takildigim takımda mezun olmuştumAa bi şüphe edip baktım da ben en son 6.takımdaymışım ☺9 en büyük rakibimizdi o zamanordan aklımda kalmış..sweetdimple vardı o kurmustu
Belki de gelmiştir doğru söylüyorsun kuzum.Onlarin kalıpları baya büyüktü, small almakla iyi etmişsin.Afiyet olsun
Kız önlükler geleli çok olmuş hatta kalıplar baya büyükmüş iyi ki small istemiş sin
Ben sormasam idare söylemeyi unutuyodu
Ben kışın 83 kiloyken XXL istemiştim baktım geniş geniş s beden aldımisme gore gelmiyor zaten sen gerkirse xs al ama boy uzun olunca kollar biraz kısa geliyor terziye actiricam fırsat bulunca
Çok saol kuzum.msjini azonce gördüm.tebrikler iradene masllah diyorum.güya bizim gibi sıkı diyet yapmiyorsun ama eksi geliyorsun.en fazla da sabit geliyorsun.istikrar bu işte.emoji olsa alkiş koyacam ama hafize hanim destina hanımın alkışı nirde
canım hoşgeldinHerkese Selam..
ayy ben bu ara çok saçma sapan besleniyorum yaaa....ipin uçu azcık kaçtımı gerisi geliyor valla... tekrar adapte olmam lazım. tez vakitte doğru yola gelirim inşallah..
Sağol canım gerçekten öyle evde isem benimde hemen aklıma geliyor ay şimdi birde salgın var nelere atayım kendimitsk ederim kaptanım.
bende sıkildıkça yiyen tiplerdenim.böyle zamanlarda ya evde olmicaz yada bi isle uğrasicaz.yada gidip yatacam.
bu arada sana da afiyet olsun.menün güzel.
Koruma çok zor hakikaten bende başarısız oldum eskiden aldım verdim hepHer kilo için bir ay koruma yapsam bir buçuk yıl demek eğer 1.5 yıl korursam harika olur
Hem sıkılaşmis olurum.
Hem az da olsa kilo vermeye de devam ederim
Allah bana kolaylk versin en zor aşama şu an aslında
canım menü çok karbonhidrat ağırlıklı proteşnleri arttıralım afiyet olsunPankek 6-7adet(küçük)
Patates kızartması 12adet :)
Muz 6 dilim
Ev yapımı üzüm suyu
(Bu kahvaltı uçuk olabılır dengelemeyı dusunuyorum)
4adet çiğ badem
Yeşil çay
Fırında patatesli Balık
Bolca salata
2lt yakın su
Tebrikler 26 saat içinIyi aksamlar bugün 26 saatte sonlandirdim orucumu
5 tane falafel (nohut köftesi)
Yoğurtlu Dip sos
2 servis kaşığı pırasa kavurmasi
Su 2 lt ye yaklaştı ama bolca çay kahve var
8500 adim
Sen bu konuda iyisin deniyorsun filan devam et canım sonuç alırsın bu şekilde gidinceAma şahane bi kadın. Ben 3 gündür yapıyorum yarim saat sabah her yerim ağrıyarak uyanıyorum
Canım pazartesi 14.00 öncesinde kilo bildirimi yapıyoruz onun dışında menülerini yaz beklerizSlm kizlar daha once yazmistim bende katilmak istiyorum diye ama yazamadim sonra cocuklar hasta olunca malesef . Eger sizin icin uygunsa yarin sabah menu ve kiloyu yazmaya baslamak istiyorum
Bugun duzelttimcanım hoşgeldin
uzadı mı iyice kaçıyor az az da olsa sisteme tekrar dön daha yolumuz var
Sağol canım gerçekten öyle evde isem benimde hemen aklıma geliyor ay şimdi birde salgın var nelere atayım kendimi
Eğitmeye çalışıyorum nefsimi aylardır
Koruma çok zor hakikaten bende başarısız oldum eskiden aldım verdim hep
Bu sefer daha dikkatli olacağız
Bence sende eski yaptıkların hatalı yeme davranışlarını gözlemişsindir bu sefer o hatalara düşmezsin bence o zaman iş kolaylaşır
canım menü çok karbonhidrat ağırlıklı proteşnleri arttıralım afiyet olsun
Tebrikler 26 saat için
Çok ağır da açmaman iyi olmuş
Sen bu konuda iyisin deniyorsun filan devam et canım sonuç alırsın bu şekilde gidince
Canım pazartesi 14.00 öncesinde kilo bildirimi yapıyoruz onun dışında menülerini yaz bekleriz