- 5 Ağustos 2008
- 4.315
- 6.733
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #10.721
Kış temposu seni de bozmuş belliYoğunluktan dolayı gündüz siteye giremiyorum eskisi gibi. Ne yediğimi yazıp, kaçıyorum resmen. Çalışmaya başladığımdan beri düzen kalmadı bende. Sabah 10 da bilgisayarın başına bir oturuyorum anca bu saatlerde kalkıyorum. Temizlik, yemek, kişisel bakımım, egzersiz programım, izlediğim diziler, okuduğum kitaplar hep aksadı. Egzersiz yapacak o bir saati bile bulamaz oldum. Umarım uzun süre böyle gitmez, ben de yeni bir düzen oluşturabilirim.
Bugünün menüsü (16/8)
12:00 1 fincan şekersiz filtre kahve, 1 tane nesfit bar
19:00 1 kase tarhana çorbası, 1 tabak yoğurtlu brokoli salatası. Bu aralar helvaya taktım. Bir küçük dilim de helva yedim. Birazdan şekersiz sütlü kahve yapıp kapanışı yapacağım. Bugün de egzersiz yoktu. 2 litre su içtim şu ana kadar.
Al benden de o kadar hersey karman çorman bu ara
Çok dağılmadan düzeni kurmamız lazım bende nereden vakit yaratabilirim diye uğraşıyorum
Kolay gelsin
Şifa olsun uzun oruçKaptanım bugün yine menü yok bende 42 saat oruçtan sonra 4 saat serbest bıraktım kendimi sonra yine aynı sistem bu haftayı böyle geçirmeyi düşünüyorum onun için menü paylaşımı yok
Ben sevdim bu sistemi bana uydu böyle devam edeyim bakalımpazartesi iyi sonuç alırsam hep böyle devam edeceğim
Çok arka arkaya yapma metobolizmayı kilitleme
Afiyet olsun şifa olsunSelamlar efenim
Dün 23 buçuk saat yaptım 24 e dayanamadim
2 tane kare tost yedim çavdarlı karışık ve bi küçük kase ev yapımı acı sos
18 de 3 tane kıymalı mantar dolması ve göbek salata mısırlı
Su 2 lt 8 km yürüyüş
Bu sabah regl oldum..3 günlük bi detoks var taylan kumelinin yapabilirsem onu yapmaya calisicam bakalim
Merakla bekliyorum canımİki günlük geçiştirmenin sonunda bugün harika bir kahvaltı yaptım.. ay çok mutlu oldum yerken :))
2 dilim çavdar ekmeği kızartılmış(tost makinasında)
1.5 kaynamış yumurta
2 ince dilim Feta peynir..
Akşama kadarda vicdan çorbası içicem..ara öğündede 2 taze ceviz yerim..
Bu çorba aşırı WC çıkartıyor.. merak edip tartıldım sabah.. güzel ödem söküyor :)
Pazartesi eksi ile geliyorum
Süper inşallah devamı gelsinHeyecandan akşamı bekleyemedim. Bu sabah tartıldığımda 54.8 çıktım.inşallah pazartesiye kadar artı olmam. Bunun stresi sardı şimdi beni :)))
Ay sorma başladım sayılırSpora başlamışsın tebrikler
İstediğim düzeyse değil ama hiç yoktan iyidir bi rotaya sokar beni
Allah kabul etsin canımYarinki menüm canlar
22. Saatte yemis olacağım inşallah (dini oruç)
1 dilim Somon
salata
soda
Belki midem bulanirsa 1 dilim ekmek yerim
Spor 1 saat leslie ve yer hareketleri karışımı
5 çocukla diyebilecek tek şeyselamlar menüler harika kızlar balıklar tavuklar sebzeler yumurtalar
bir menüde benden gelsin hiç iddia li değilim bu konuda
11 kahvalti sucuklu yumurta
galeta peynir zeytin salatalik
18 1 kase çorba
salata tavuk
2lt su
spor yokmu diyeceksiniz 5 cocuk olunca spor bitmiyor canlar sabah sekiz buçuk gece bir yeni bitti işler
Allah güç kuvvet versin canım
16-18 saatten sonra rahat geçiyor geneldeGünaydın herkese . dün öğlen yumurtali fasulye yedm 24 saat oruç yapıyorum bugün. bitmesine az kaldı o kadr rahat geçti hala soktayim
Tebrikler