- 17 Ocak 2018
- 1.699
- 5.625
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #10.761
canım hoşgeldin
uzadı mı iyice kaçıyor az az da olsa sisteme tekrar dön daha yolumuz var
Sağol canım gerçekten öyle evde isem benimde hemen aklıma geliyor ay şimdi birde salgın var nelere atayım kendimi
Eğitmeye çalışıyorum nefsimi aylardır
Koruma çok zor hakikaten bende başarısız oldum eskiden aldım verdim hep
Bu sefer daha dikkatli olacağız
Bence sende eski yaptıkların hatalı yeme davranışlarını gözlemişsindir bu sefer o hatalara düşmezsin bence o zaman iş kolaylaşır
canım menü çok karbonhidrat ağırlıklı proteşnleri arttıralım afiyet olsun
Tebrikler 26 saat için
Çok ağır da açmaman iyi olmuş
Sen bu konuda iyisin deniyorsun filan devam et canım sonuç alırsın bu şekilde gidince
Canım pazartesi 14.00 öncesinde kilo bildirimi yapıyoruz onun dışında menülerini yaz bekleriz
Evet canım işimden dolayı gece vardiyasındayım gündüz uykulu canım birsey istemiyor yiyemiyorum iş yerine gelip Birseyler hazırlayana kadar biraz geç oluyor geç olduğu içinde az yemeye çalşıyorumHey maşallah tek öğün
Yanlız gece geç saatte yemişsin ( işin dolayısı ile falanmı,? Kaçırmış olabilirim orayı) geve olunca metabolizma yavaşlıyormuş.. hoş ben eskiden bnm vücugum geceyi nerden bilecek diyenlerdendimama gün ışığı ile ilgili imiş.. daha erken yiyebilrsen süper olur senin için..bu arada menün harika ben olsam doymazdım
İnşallah canımcanım hoşgeldin
uzadı mı iyice kaçıyor az az da olsa sisteme tekrar dön daha yolumuz var
Sağol canım gerçekten öyle evde isem benimde hemen aklıma geliyor ay şimdi birde salgın var nelere atayım kendimi
Eğitmeye çalışıyorum nefsimi aylardır
Koruma çok zor hakikaten bende başarısız oldum eskiden aldım verdim hep
Bu sefer daha dikkatli olacağız
Bence sende eski yaptıkların hatalı yeme davranışlarını gözlemişsindir bu sefer o hatalara düşmezsin bence o zaman iş kolaylaşır
canım menü çok karbonhidrat ağırlıklı proteşnleri arttıralım afiyet olsun
Tebrikler 26 saat için
Çok ağır da açmaman iyi olmuş
Sen bu konuda iyisin deniyorsun filan devam et canım sonuç alırsın bu şekilde gidince
Canım pazartesi 14.00 öncesinde kilo bildirimi yapıyoruz onun dışında menülerini yaz bekleriz
Merhaba herkese :) Dün akşam bildirim yapamadım. Dünün akşam menüsü ile bugünün akşam menüsü aynı olacak.
22.10.2020
12:00 filtre kahve, 1 tane Nestle bar
13:00 biraz peynir, birer tane yeşil biber, mandalina, hindi füme, galeta ve salatalık, 3 tane chery domates, biraz ceviz
19:15 şehriyeli domates çorbası, sütlaç kabında fırında yahni, bolca salata, maden suyu
20:30 bitki çayı, yanında birkaç tane kraker yedim.
Dün gece garip bi öksürük, halsizlik, burun akıntısı vardı. Sonra eşim de sanki aldığım nefes yetmiyor, nefes alamıyorum diyince biraz panikledik, korktuk. Birkaç gün kendimizi gözlemleyeceğiz. Çevremizde tespit edilmiş bir vaka duymadık ama belli olmaz yine de. Bu şüpheyle eşim işe gitmek zorunda kaldı.
Çok teşekkür ederimZerdecal bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyor diye açıklama yaptı doktorun biri . Zerdecalli karabiberli sütü tavsiye ederim . Yadayoğurda katip yiyebilirsin . Bu dönemde aslında biraz da bağışıklık sistemimizi kuvvetlendirecek şeyler tüketmemiş lazım. Inşallah hemen toparlanirsiniz eşinle.
Çok teşekkür ederimzerdeçal ve karabiberin birlikte olduğunda daha yararlı hale geldiğini ben de duymuştum. Yaklaşık on gündür falan yemeye, çorbaya, salataya zerdeçal- karabiber katıyorum. Süte ekleyerek de deneyeceğim. :)
Çok teşekkür ederimBen kilo vermek amaclı da içiyorum 3 gündür. 1 tatlı kaşığı zerdeçal yarim çay kaşığı karabiber yarim çay kaşığı zencefil yarim çay kaşığı tarçın koyup 1 bardak süte kaynatıp içiyorum. Böyle de deneyebilirsin
Hanımlar çok yoğun bir iş gününden yazıyorum sadece beğenebildim yazdıklarınızı
Ben hurma detoxunu bitimeden rafa kaldırdım malum yazdığım gibi aşırı zor ve faydalı olduğunu düşünmüyorum. Bana yaramadı yani.Tek öğüne geri döndüm. Benim gördüğüm şu ki kilo almıyorum ama vermiyorum daaaaaa.
Neden?
Niçin?
Artık ölün pis yağlar demekten gına geldi. Nasıl gidecek hanımlar var mıdır bana bir çare? Hı?
Afiyet olsunSelamlar bugünkü menü
Sabah meyveli yulaf lapası
Öğlen tavuk ve yoğurtlu kabak olacak .
Gene sporlarım olacak tabiki . 3 lt suyum hazır. Dün ölçüyü kaçırmışım 4 kase yulaf lapası cıktı4 gün kahvaltıda ada öğle yemeğinde yulaf lapası var
Tabi tabi zamanla oturur zaten ben de gördüklerimi yazarım bi süre sonra oturur iyice acıkma da azalır zatenBugun duzelttimalısmaya calısıyorum hayatımın ilk düzenli yeme ayları .kahvaltıyı kacırmıstım ama aksamına protein agırlıklı yemiştim dengelerim sanmıstım
İnşallah canım
Buraları bırakmamalı kilo vermeden bile bence bildirmek dış denetim sağlar
Kesinlikle bildirim önemli yazınca sorumluluk hissediyor insanKızlar vücut ölçümlerimi yağ su oranlarımi da aldım
Geçen 3 haftaya göre göğüs basen ve göbek 3 er cm incelmiş
Su oranım artmış 55.3 olmuş iyi birşey
Yağ oranım azalmış 24.2 olmuş buda iyi bir şey.
Su oranım 54.7 den artmış.
Yağ oranım 25.1 den düşmüş
Çok şükür 14.8 kilo ile bu orandayim.
Allah hepimize sağlık sıhhat şifa versinamin
Afiyet olsuniyi gunler hanimlar. dun 26 saat aclik yaptıktan sonra vucut alisti sanirim 2gun ust uste gayet iyi geçti bir kase corba ile sonlandirdm. bugünde devam 20 4 yapmaya suan 2 yumurta biraz yogurt ve yarim tortilla yedim ve tabiki yesil cay su devam
Canım umarım sıkıntı olmaz dikkat edinMerhaba herkese :) Dün akşam bildirim yapamadım. Dünün akşam menüsü ile bugünün akşam menüsü aynı olacak.
22.10.2020
12:00 filtre kahve, 1 tane Nestle bar
13:00 biraz peynir, birer tane yeşil biber, mandalina, hindi füme, galeta ve salatalık, 3 tane chery domates, biraz ceviz
19:15 şehriyeli domates çorbası, sütlaç kabında fırında yahni, bolca salata, maden suyu
20:30 bitki çayı, yanında birkaç tane kraker yedim.
Dün gece garip bi öksürük, halsizlik, burun akıntısı vardı. Sonra eşim de sanki aldığım nefes yetmiyor, nefes alamıyorum diyince biraz panikledik, korktuk. Birkaç gün kendimizi gözlemleyeceğiz. Çevremizde tespit edilmiş bir vaka duymadık ama belli olmaz yine de. Bu şüpheyle eşim işe gitmek zorunda kaldı.
biraz sabır bozandan diyet biraz sporHanımlar çok yoğun bir iş gününden yazıyorum sadece beğenebildim yazdıklarınızı
Ben hurma detoxunu bitimeden rafa kaldırdım malum yazdığım gibi aşırı zor ve faydalı olduğunu düşünmüyorum. Bana yaramadı yani.Tek öğüne geri döndüm. Benim gördüğüm şu ki kilo almıyorum ama vermiyorum daaaaaa.
Neden?
Niçin?
Artık ölün pis yağlar demekten gına geldi. Nasıl gidecek hanımlar var mıdır bana bir çare? Hı?
Sağol canım 4.5 ayda diyet ve aktif sporla bu ölçülere ancak geldim.Afiyet olsun
Tabi tabi zamanla oturur zaten ben de gördüklerimi yazarım bi süre sonra oturur iyice acıkma da azalır zaten
Kesinlikle bildirim önemli yazınca sorumluluk hissediyor insan
Ölçüler süper yağ su oranları da tebrikler canım süper
Afiyet olsun
Canım umarım sıkıntı olmaz dikkat edin
Çinko da bağışıklığı güçlendiren birsey pastil ya da tabletleri var eczacına sor canım
biraz sabır bozandan diyet biraz spor
Gidecek hepsi gidecek
Menü çok güzel5 dilim peynir
7zeytin
2haslanmıs yumurta
Yarım domates
mandalina
4 badem
Bamya yemegi(1avuç)
Bulgur pilavı(4yk)
Ayran
Mandalina
Yarım paket çikolata (dayanamadım)
Olabılır oyle yapabilirm .küçük masum bi parcaydı :/ bas agrım coktu sekersiz beslenince genelde yasarım .mandalına bile kesmemişti .Menü çok güzelderken çikolatayi gördum.
Keske bamya yemeğini bir tabak yeseydin tok olduğun için çikolata canin çekmezdi.
Birde erken saatte bir kare bitter ye eğer çok canım istiyorsa kahvaltıdan hemen sonra nefsini korelt
Çok teşekkür ederimBi arkadaşımıza da dedim zerdecalli zencefilli karabiberli tarçınlı süt içebilirsin sabahları. Ben yemekten 1 saat önce içiyorum. Birde öyle dene . Bence ise yarayan birşey. Çok araştırdım yapıp da faydası olmadı diyeni görmedim.