Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Çok severek yapmıyorum bu yeni videoyu ama çok güzel terletiyor bide kasların çalıştığını hissediyo insan . Sevdiğim bisey bulana kadar bunu yapcam .

Evet canım işimden dolayı gece vardiyasındayım gündüz uykulu canım birsey istemiyor yiyemiyorum iş yerine gelip Birseyler hazırlayana kadar biraz geç oluyor geç olduğu içinde az yemeye çalşıyorum dediğin gibi akşam metabolizma yavaşlıyor

İnşallah canım
Buraları bırakmamalı kilo vermeden bile bence bildirmek dış denetim sağlar

Merhaba herkese :) Dün akşam bildirim yapamadım. Dünün akşam menüsü ile bugünün akşam menüsü aynı olacak.
22.10.2020
12:00 filtre kahve, 1 tane Nestle bar
13:00 biraz peynir, birer tane yeşil biber, mandalina, hindi füme, galeta ve salatalık, 3 tane chery domates, biraz ceviz
19:15 şehriyeli domates çorbası, sütlaç kabında fırında yahni, bolca salata, maden suyu
20:30 bitki çayı, yanında birkaç tane kraker yedim.

Dün gece garip bi öksürük, halsizlik, burun akıntısı vardı. Sonra eşim de sanki aldığım nefes yetmiyor, nefes alamıyorum diyince biraz panikledik, korktuk. Birkaç gün kendimizi gözlemleyeceğiz. Çevremizde tespit edilmiş bir vaka duymadık ama belli olmaz yine de. Bu şüpheyle eşim işe gitmek zorunda kaldı.

Zerdecal bağışıklık sistemini kuvvetlendiriyor diye açıklama yaptı doktorun biri . Zerdecalli karabiberli sütü tavsiye ederim . Yadayoğurda katip yiyebilirsin . Bu dönemde aslında biraz da bağışıklık sistemimizi kuvvetlendirecek şeyler tüketmemiş lazım. Inşallah hemen toparlanirsiniz eşinle.

Çok teşekkür ederim zerdeçal ve karabiberin birlikte olduğunda daha yararlı hale geldiğini ben de duymuştum. Yaklaşık on gündür falan yemeye, çorbaya, salataya zerdeçal- karabiber katıyorum. Süte ekleyerek de deneyeceğim. :)

Ben kilo vermek amaclı da içiyorum 3 gündür. 1 tatlı kaşığı zerdeçal yarim çay kaşığı karabiber yarim çay kaşığı zencefil yarim çay kaşığı tarçın koyup 1 bardak süte kaynatıp içiyorum. Böyle de deneyebilirsin

Hanımlar çok yoğun bir iş gününden yazıyorum sadece beğenebildim yazdıklarınızı

Ben hurma detoxunu bitimeden rafa kaldırdım malum yazdığım gibi aşırı zor ve faydalı olduğunu düşünmüyorum. Bana yaramadı yani.Tek öğüne geri döndüm. Benim gördüğüm şu ki kilo almıyorum ama vermiyorum daaaaaa.
Neden?
Niçin?
Artık ölün pis yağlar demekten gına geldi. Nasıl gidecek hanımlar var mıdır bana bir çare? Hı?

Bi arkadaşımıza da dedim zerdecalli zencefilli karabiberli tarçınlı süt içebilirsin sabahları. Ben yemekten 1 saat önce içiyorum. Birde öyle dene . Bence ise yarayan birşey. Çok araştırdım yapıp da faydası olmadı diyeni görmedim.

Kızlar vücut ölçümlerimi yağ su oranlarımi da aldım
Geçen 3 haftaya göre göğüs basen ve göbek 3 er cm incelmiş
Su oranım artmış 55.3 olmuş iyi birşey
Yağ oranım azalmış 24.2 olmuş buda iyi bir şey.
Su oranım 54.7 den artmış.
Yağ oranım 25.1 den düşmüş
Çok şükür 14.8 kilo ile bu orandayim.
Allah hepimize sağlık sıhhat şifa versin amin

Bugünkü 20/4 yaptım

1 tabak etli ıspanak yemeği,1 kase yoğurt
1 kase yeşil salata

1 bardak kefir,10 badem, 1 yeşil elma
8 km yürüdüm
Yeşil çay kahve maden suyu ve su içtim

Afiyet olsun
Bugun duzelttim alısmaya calısıyorum hayatımın ilk düzenli yeme ayları .kahvaltıyı kacırmıstım ama aksamına protein agırlıklı yemiştim dengelerim sanmıstım
Tabi tabi zamanla oturur zaten ben de gördüklerimi yazarım bi süre sonra oturur iyice acıkma da azalır zaten
İnşallah canım
Buraları bırakmamalı kilo vermeden bile bence bildirmek dış denetim sağlar

Kesinlikle bildirim önemli yazınca sorumluluk hissediyor insan
Ölçüler süper yağ su oranları da tebrikler canım süper
Afiyet olsun
Canım umarım sıkıntı olmaz dikkat edin
Çinko da bağışıklığı güçlendiren birsey pastil ya da tabletleri var eczacına sor canım

biraz sabır bozandan diyet biraz spor
Gidecek hepsi gidecek

Sağol canım 4.5 ayda diyet ve aktif sporla bu ölçülere ancak geldim.
İnşallah korurum
Başladığımda yağım fazla suyum çok azdı

5 dilim peynir

7zeytin

2haslanmıs yumurta

Yarım domates

mandalina

4 badem

Bamya yemegi(1avuç)

Bulgur pilavı(4yk)

Ayran

Mandalina

Yarım paket çikolata (dayanamadım)
Menü çok güzel derken çikolatayi gördum.
Keske bamya yemeğini bir tabak yeseydin tok olduğun için çikolata canin çekmezdi.
Birde erken saatte bir kare bitter ye eğer çok canım istiyorsa kahvaltıdan hemen sonra nefsini korelt

Olabılır oyle yapabilirm .küçük masum bi parcaydı :/ bas agrım coktu sekersiz beslenince genelde yasarım .mandalına bile kesmemişti .

Çok teşekkür ederim denicem ve sonucu bildiricem mutlaka işe yarar zerdeçal ve zencefil

Slm kizlar, bugun uyaninca 1 bardak limonlu zencefilli du ictim . kahvaltida:
1 haslanmis yumurta
5 ceri domates
10 -13 dal maydanoz
Bir kasik lor peynir
3 tane diyet bisküvi
Siyah kahve

Aksam yemegi : maydanoz , 1 haslanmis yumurta , 4, 5 kasik yogurt , 3 tane diyet bisküvi.

Suyu bilmiyorum ne kadar ictim. Ama haslanmis limon kuru yapiyorum 2 bardak ondan ictim . Yatmadan oncede aclik you icmeyi dusunuyorum 1 bardak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…