Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

sebze yemeklerini cok severim.tavuga da bayılırım.bende deniyim kiz.benim annemde patates sulusunu tavuklu yapardı.cok severdik.
sporun şahane.arada bebemi de ihmal etme.ağlatma annesi.
afiyet olsun canim.cok duyarim patlicanli böregi ama hic yapmadim.tarif alabilir miyim?

Bugün kendine gel menüm )
Öğlen detox içeçeği ( 2 sap kereviz+1limon+1 çay bardağı su=mikser)
Ara öğün 2 tüm yaş ceviz
Akşam kırmızı lahana salatası+2 YK kavrulmuş kıyma
Kapanış türk kahvesi

umarım iyi bir tokat olur bana
26/10 pazaresi günü -20 bildirmeye ne dersiniz KK hanımları ?

Kendime en güvenmediğim yer mutfaktır. :)) Onure oldum siz tarif sorunca Mutlaka daha güzel ve doğru tarifler vardır, benimki bugün doğaçlama oldu. Amacım aslında patlıcan kavurması yapmaktı, fazla pişirince iç harç oldu. Soğan, biber ve patlıcanları küçük küçük doğradım. Hepsini öncelik sırası gözetmeksiniz tencereye koydum. İki kişi olduğumuz için üç tane patlıcan, bir tane büyük soğan, beş tane yeşil biber kullandım. Varsa kapya biber de koyabilirsiniz. Kıyma ekleyince de ayrı bir lezzeti oluyor. Az yağda suyunu çekene kadar kavurduktan sonra 1 su bardağı domates sosu koydum. Yoksa domates de koyabilirsiniz. İyice suyunu çekmesini sağladım. Dilediğiniz baharatları ekleyebilirsiniz. Patlıcanlar hala sertse biraz su ekleyip öyle pişirmeye devam edebilirsiniz. Bir kasede biraz süt( yaklaşık yarım bardak), bir şişe maden suyu ve biraz ayçiçek yağını karıştırdım. Evde iki tane yufka vardı. Daha fazla yufkayla çok daha güzel, pofuduk oluyor. Fırın tepsisine yağlı kağıt serip üstüne parçalayarak 2 yufkayı koyun, boş yer kalmasın. Hazırladığınız sosu yufkanın üzerinde gezdirip, patlıcanlı harcı yaydıktan sonra yine parçalanmış yufka ve sos. Bu şekilde iki üç kat yapabilirsiniz. Üstüne çörekotu ve susam da koyabilirsiniz. Önceden ısıtılmış 170 derecede üstü kızarana kadar fırında pişirin. Eğer üstü çok kuru olursa sıcakken nemli bez örterseniz yumuşuyor. Çok uzun oldu kusura bakmayın.

Babasi yaninda duruyordu bizimki ille de anne ille de anne tutkalla yapistircam kendime o da rahat etsin bende ben yemek yaparken de kendim icin hep uyduruyorum dolaba bakiyorum kafama gore bisiler yapiyorum

ay ne kusuru.üsenmeyip benim icin tarif yazmissin.asil sen kusuruma bakma.
bence cok güzel.olmustur.afiyet olsun.
bende börekleri cok severim.hep yapicam diyorum bi türlü fırsat bulamadim.
patlicanliyi merak ediyorum.koca yaz gecti rejim yüzünden bi borek yapıp yiyemedim.
karnim acıktı
bigün mutlaka yapıcam.cok tsķ ederim.
Babasi yaninda duruyordu bizimki ille de anne ille de anne tutkalla yapistircam kendime o da rahat etsin bende ben yemek yaparken de kendim icin hep uyduruyorum dolaba bakiyorum kafama gore bisiler yapiyorum
oy ben onu yerim annesi.
benim oğlusum da ayni odada olmamiza ragmen gelip annecim diyip sarılıyor.
özlüyorlar bizi.kokumuzdan uzak kalmak istemiyorlar.
yemek icinde yeni tarifler yeni lezzetler beni hep heyecanlandirmistir.
boğazımızın esiri olmuşuz

Hemde nasil bi esaret bu fasulyenin 100 gr inda 63 kalori var sade doyana kadar yedim ama simdi acım uyuyamiyorum aklim icerideki pogacalarda derdime nolduysa 3 Tepsi yaptim yemeyim diye cogunu buzluga attim ama evde mikrodalga firin oldugu simdi acikinca aklima geldi

Tatlı hanımlaar günaydınnnn :) Bugün tartıldım dünden beri hurma detoxu yapıyorum.Almış olduğumu sandığım 67.8 e çıkma durumum an itibari ile 65.3 tü sabah. Yani ödemmiş. Derseniz ki vücudum şiş ve ben açlığa alışığım. Şeker problemim yok.Diyabet rahatsızlığım yok. Güzel bir detox ,aklınızda bulunsun.

Oruc ile nasil yapiyosun . Kac tane hurma yiyosun ? Detayli anlatir misin ??

Menu
2 haslanmis yumurta
Peynir
4 5 tane kokteyl sosis
Ince 1 dilim ekmek
1 tatli kasigi ketcap ve mayonez
Yarim yesil elma

Aksam da dunku fasulyeden var biraz yanina brokoli salatasi ve yogurt

Sabah 7.30 da yarim saat spor yaptim . Ogleden sonra da 1 saat eliptik ve egzersiz yapcam . Menu hazirken yaziyim dedim unutmadan

Oruc ile nasil yapiyosun . Kac tane hurma yiyosun ? Detayli anlatir misin ??
Oruç ile yapmıyorum canım bunu. :) Yöntemi başka çünkü. Gün içinde sabah,öğle,akşam olmak üzere hurma yiyorum yanında da akşamları süt içiyorum büyük bir bardak, yoğurtta olur. sabah 5, öğlen 5 ,akşam 7 hurma ve bir bardak süt şeklinde benim yeme şeklim. Cumaya kadar yapıcam kaç kilo verdiğimi yazıcam buraya.

Bende mi denesem diye dusunuyorum da . Oruca uydurabilir miyim diye emin olamamistim. Aslinda 14 10 yapsam uyar gibi de geliyo .

Bende mi denesem diye dusunuyorum da . Oruca uydurabilir miyim diye emin olamamistim. Aslinda 14 10 yapsam uyar gibi de geliyo .
Senin kilo vermen durdu ,bazen tek öğün dahi yapıyorsun ama gitmiyor kilolar,farkındayım. Hurma tok tutuyor diyorlar ama buna inanmıyorum bence tok tutmuyor. Ben kendimi gaza getiriyorum. Diren cumaya kadar diye. Tavsiyem sütle tüketmen her öğünde.Aralarda da birer avuç beyaz leblebi ye. Bunu 3 gün yap, 14\10a da uyuyor bence de. Denemelisin bence. Ne zararı olacak ki. Tansiyon problemi yaşarsan da ayran iç zorda kalırsan

Selamlar 24 saate yaklaşmak uzereyim :)
ins canım.yeterki birakma.ayrilma buradan
Yok canim ayrılmayı düşünmüyorum..bazen okumak bile iyi geliyor
Çörekotli kurabiye minik oluyor ama bir tane yiyince durmayı bilmekk lazm
Ben hayatta duramam

Canım sende s giyersin sabret
Inşallah en kısa zamanda :)
Selam kızlar
Orucun 42 saatinde dayanamadım ve bozdum
21:40~ bir case mercimek çorbası,sebze kızartması üzerinde sarımsaklı yoğurt ile
Gün içinde bol su
42 saat çok iyi..kilonda ciddi bi kayıp oluyo mu..yoksa bu uzun oruclardan sonra yeme patlamaları yaşıyor musun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…