- 27 Mart 2014
- 3.123
- 4.528
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #10.581
Ben daha yolun başında sayılırım daha iyi olması lazım ama..birde vucudumun alıştığı kilolar bunlar..ilk hamilelikte 115 kiloya çıkmış olsam da ikinci de 97 falan gelmiş olsam da vucudumun normalini kıramıyorum bundan 20 yıl önce de 84 kiloydum düşün..yukseliyorum diyet spor sıkıyorum en fazla 79 78 inip başa sarıyorum ben yıllardırtebrikler canim.maşallah.guzel gitmis yine de.artik grupta 1 kilo bile vermek zorlasti.vücutlarimiz alistı bizim.sürünüyoruzzz
20 yil once dedin de kac yasindasin canim.genc yaslarda da kilolumuydun peki?Ben daha yolun başında sayılırım daha iyi olması lazım ama..birde vucudumun alıştığı kilolar bunlar..ilk hamilelikte 115 kiloya çıkmış olsam da ikinci de 97 falan gelmiş olsam da vucudumun normalini kıramıyorum bundan 20 yıl önce de 84 kiloydum düşün..yukseliyorum diyet spor sıkıyorum en fazla 79 78 inip başa sarıyorum ben yıllardır
canım bence sorun ekmekte degil.dedigin gibi yemeyi sevmekte.önce bunu duzeltmekle baslayabilirsinmkendine telkinlerde bulun.yemek yemeyi sevmiyorum.az bisey yereem doyarim gibi.kendimizi ancak böyle degistirebiliriz.
sert menulerden yada abartili seylerdn kacinmaliyiz.metabolizmamizi korkutmayan menüler daha iyi.
vücut çok akıllı bi makine.en ufak degisimi farkerdiyor.
aynen.aslinda ben hafta ici 74.6 ya düşmüstüm.dün 75 4 oldum.bugün yine 75 e düstüm.
eğer yumurtalama olmasaydi 73 ü görmüştüm.olsun sağlik olsun.haftaya daha cok gider ins.
bu hafta yurüyüslerime geri baslicam.ins etkisini gösterir.
Poğaça sen mi yaptın?
Ben canım ister diye 4 aydır yapmıyorum ve yemiyorum
Maaşallah bu kadar dikkat edebilsem müthiş kilo veririm ama tek öğün sabredebilmenin ödülü olarak canımın ıstedikleri diyete de uygun olabilecek şeylerden yiyorum ki istikrarim çabuk bozulmasin..belki senin gibi büyük kilolar verbildigimde hirsim artar
Aynen en güzeli öyle kısır:)
Normalde hiç canım çekmez organik binsampuan aldım çörek otlu ne zaman duş alsam burnumda tütüyo poğaça
10 ayda müthiş kilo vermissinçocukların yaş aralığı az olunca önceleri zor olsa da sonra arkadaş olmaları beraber büyümeleri eşsiz 1.yi 29 ikinciyi 32 'de doğurdum bence de çok geç değil:)
Oo small giymek nasıl bi his..ben çok uzağım o bedenlere
Aynı ben seviyorum yemek yemeyi iştahım hep açık ben dizginlemesem..20 gün canımın istediği gibi beslesem 100 leri görurum kesin
Ergin kırbaç var 30 dk yağ yakıcı antreman diye..biraz ısınıp başlasan süper ter atiyosun yarim saatte
Senin şeytanın gayet makul bi arkadaşmış ..benim ki neler diyo bi duysanşeytan diyorki git 3 kilo kabak al.kabak detoksu yap.ne kadar ödem kabızlik varsa gitsin
34 yaşındayım..ergenlikten beri kiloluyum bekarken 93 kiloyu görmüşlüğüm var20 yil once dedin de kac yasindasin canim.genc yaslarda da kilolumuydun peki?
benim genc kizligim zayifti.174 boya 55 kiloydum.ben sonradan kilo alanlardanim.yani surda 6 senedir kiloyum.kpssye hazirlanirken kilo aldim üniveristeyi bitirince.uzerine hemen evlendim.rahatliktan aldigim kiloyu atamadim.
Leslie hafif geliyo diyince bende kondüsyon sağlam diye düşünmüştüm amaBiliyorum o abimiz, onun icin daha zaman var bi kere yaptim 2 gun kendime gelemedim
Senin şeytanın gayet makul bi arkadaşmış ..benim ki neler diyo bi duysan
34 yaşındayım..ergenlikten beri kiloluyum bekarken 93 kiloyu görmüşlüğüm varsonra gelinlik giyicem diye bi gayret 79 a indim..sonra hemen hamilelik verdiklerimi misliyle alarak doğuma gittim..sonra 29 kilo verdim uzun yıllar sonra ilk kez 75 leri görüp tekrar hamile kaldim 2 yıldan az bi süre sonra..100 le doğuma gittim 2 ay sonra 97 ydim ..güya diyete başladım 3 yıl olacak ocakta 79 a in geri al bi daha in bi daha al..karantina başında 78 i görmüştüm sonra yine aldım falan bu böyle uzar gider
Leslie hafif geliyo diyince bende kondüsyon sağlam diye düşünmüştüm ama
benim şeytan aç kal öl geber diyor da ondanSenin şeytanın gayet makul bi arkadaşmış ..benim ki neler diyo bi duysan
34 yaşındayım..ergenlikten beri kiloluyum bekarken 93 kiloyu görmüşlüğüm varsonra gelinlik giyicem diye bi gayret 79 a indim..sonra hemen hamilelik verdiklerimi misliyle alarak doğuma gittim..sonra 29 kilo verdim uzun yıllar sonra ilk kez 75 leri görüp tekrar hamile kaldim 2 yıldan az bi süre sonra..100 le doğuma gittim 2 ay sonra 97 ydim ..güya diyete başladım 3 yıl olacak ocakta 79 a in geri al bi daha in bi daha al..karantina başında 78 i görmüştüm sonra yine aldım falan bu böyle uzar gider
kız ne yaptın sen.ne yidin ne içtin de 2,5 kilo fazla ciktin.Günaydın canlar
Bildirim yapıp hemen ölü taklidi yapıcam
Sürekli yemek, tatlı tuzlu ekmek makarna vee gece gündüz yedikten sonra rahatladım.. aferin bana
Verdiğim 1.5 kiloyu nasıl sabıte ettiğimi bildirim kaçıcam :)
Geçen 65.5
Bu hafta 68
+2.5 kg
Geçen hafta 64.2Canım Merhaba
Spor olmayınca olmuyor ya bende ne zaman aksatsam tartı ya az oynuyor ya hiç o hafta
O sebeple mutlaka vakit yaratmak lazım kendime de söylüyorum
8 lere çok yaklaştın hadi artık görelim bu hafta sıkı gidersen haftaya 8 ler gelecektir, bence o motivasyonla devamı da gelir
teşekkürler bu arada umarım devamını getirebilirim
Haftasonu yapacağım bunuşeytan diyorki git 3 kilo kabak al.kabak detoksu yap.ne kadar ödem kabızlik varsa gitsin
Kızlar günaydın
Güzel bir hafta diliyorum
Dün bütün gün siteye giremedim bakım çalışması var diye uyarı verdi umarım herkes iyidir nasıl kilolar verildi mi
Geçen hafta 69.5
Bu hafta: 69.3
Fark :-200 gr
Sanırım ben artık ciddi ciddi az kilo verme aşamasına geldim hedefe ulaşmak zaman alacak ama yıllar sonra ilk kez 6 ları görüyorum mutluyum
Resmen aynı şeyi yaşamışız. Aferin bize.Günaydın canlar
Sürekli yemek, tatlı tuzlu ekmek makarna vee gece gündüz yedikten sonra rahatladım.. aferin bana
Geçen 65.5
Bu hafta 68
+2.5 kg
GÜNAYDINN MENS DÖNEMİNDEYDİMM.ÇOK ŞÜKÜR AZ HASARLA ATLATTIM.GÜNCEL KİLOM 73.7
-200 GRAM BENCE HİÇ FENA DEĞİL.HAFTAYA KİLO BİLDİRİMİ İÇİN ŞİMDİDEN GAZA BASTIMMM
Bugun kendime yine husran her daim feryat figan kalbim sarkisini armagan ederken Kilo bildirimimi de yapayim bundan haftalar oncesiyle ayni . 74.5yuksek ihtimal regl den dolayi boyle oldu ama insanin bi moralleri bozuluyo yani
herkese günaydın..
bayadır giremiyordum nete.. iş yoğunluğundan yine çok takip edemeyebilirim ama bugün tartılıp geldiğim için ilk fırsatta daldım buraya....umarım herkes iyidir..
Bu hafta : 75.5
Geçen hafta : 75.9
Fark : -400 gr
Aslında daha düşük çıkabilirdim ama hafta sonu yolarda geçti biraz.. muhtemelen vücut ödem tuttu.. çokta su içemedim.. Sözün kısası eldeki imkanlarla bu kadar diyelim..
bende ara verdım tartılmadım korkuyorumkaç kiloyum diye
Merhabalar :) Kilo bildirimi yapıyorum:
Geçen hafta: 57,50 kg
Bu hafta: 57,00 kg
-500 gr.
Yeme şeklimi değiştirdim. Sabah 10'dan akşam 6'ya kadar 2 saatte bir yiyorum. Yine IF saatlerim içerisinde kalıyorum.
Mesela:
Sabah 10:00 - yoğurt granola
Öğlen 12:00 - bir kase çorba
14:00 - Sade kahve + kuruyemiş
16:00 - bir tane muz/elma/salatalık.. artık ne geçerse elime
18:00 - normal akşam yemeği.. karbonhidratsız kısmından tabi :) eger çok sebze ağırlıklıysa yemek o zaman ekmek de yiyorum.
Merhabalar bende katılmak istiyorum.
Pazartesiden beri aralıklı oruc ile besleniyorum 74 başlangıç kilom bugun 71.7
Bol bol eksileriniz olsun inşallah. :) Benim bu hafta yok. Neredeyse bunu her hafta söylüyorum; pazartesiden önce daha az rakamları görürken pazartesi günü hep daha fazla çıkıyorum. Bir yandan da bana inanıyorlar mıdır diye içimde bir his oluşuyor anlamsızca.Dün sabah 55.1 çıkmış, bugün 55 i görürüm diye heyecanlanmıştım. Malesef olmadı.
Bu hafta (hatta bugün): 55.5
Geçen hafta:55.5
Fark: 0
gecrn hafta 75.3
bu hafta 75.0
fark 300 gr
İnşallah kaptanım bu hafta artık kesin olarak 100 gram da olsa vermek istiyorum, düne göre yine artıdayım reglden dolayı sanırım ilk günüm ya da inşallah öyledir
Geçen hafta 64.3
Bu hafta 65
Fark +700
Kaptanim ben bugun ödemliyim
Kabul edersen cuma günkü kilom 68.9 idi.
Önceki cumaya göre -600
Selamlar
Geçen hafta 85.1
Bu hafta 84.2
Fark -900
Fakat cuma günü regl olmam lazımdı hala olamadım..Bi miktar odemde vardır bence
Gunaydın bende durumlar pek iç açıcı değil
Gecen hafta 91.0
Bu hafta 90.8
Fark - 200gr.
Bugun adetim in 2.gunu belki oda etkilidir bilmiyorum. Bende durumlar böyle hayırlısı
blondeaddict kaptanim heralde bu hafta verilen kilo 5 kiloya yaklaşmaz.hadi bi gaz verde toparlanalim haftaya
Senin şeytanın gayet makul bi arkadaşmış ..benim ki neler diyo bi duysan
Günaydın canlar
Geçen 65.5
Bu hafta 68
+2.5 kg
Geçen hafta 64.2
Bu hafta 64
Fark 200gram
Sen adım adım bana yaklaştın ama ben hala aynı yerdeyimOlsun -100 bile olsa aynı da kalsan artı çıkmaktan iyidir.
Geçen sene small istedim hâlâ gelmediKız daha çok genç missin
İkinci bende istiyorum ama ne zaman
Kısmet fit olalim bakarız
Bugün seminer le uğraştım
Eba nim başına sabah 7 de oturdum akşama anca bitti
Dikilen önlükleri de LCW yapmış
Hangi beden aldın?
Ben small aldım
Oo ölçüler güzelmiş, çok beğendimo zaman önce sağlık.diyeti bi kenara koy normal beslen.bende azönce yemeklerin tadina baktim.bende ödem.yapacak mecburum.yemek bu zamana kaldi.
cok gecmis olsun.bu haftayi atlatalim.seninle ikimiz haftaya efsane gibi dönecez.
33 yasinda olur heralde.yaş gittikce sabir da kalmiyor.bide aralari cok olmasin istiyorum.belki yaza dusünürüm.
lcwnin üst bedenleri cok genis.
evet inceldim ama daha cok var.
bu arada gecenlerde ölcülere bakiyordum da idela ölcü diye bisey var nette
96-68-104 müş.artik eskisi gibi 90 60 90 a gerek yokmus.bu ölcü daha kadinsi daha estetikmis.
ne kadar doğru bilmiyorum.
asilnda 90 70 95 olsam bana yeter