Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Kondusyon var ama sigaradan oturu ergin kirbac resmen cigerlerimi kirbacliyo sigarayi birakmaya calisiyorum . Sigarayi birakinca ergin kirbac da yaparim diye dusunuyorum
Ahahhahahha gerçekten tam kırbalık videolar
Inşaallah canım bu kış bittiğinde oralarda olmak istiyorum bu kez

Haftasonu yapacağım bunu
bence hafta başi yap.baştan yaoimca verilen kilo daha cok olur.son günler de 100 er grama düser.böylece 2 3kilo verebilirsin.
Oo ölçüler güzelmiş, çok beğendim. Zaten beli baseni 60-90 olanın göğüs kısmı 90 nasıl oluyor,onu pek anlamıyorum. Büyük göğüs ırkından geliyor olması lazımdı
bence de güzel.hic olmazsa ulaşılabilir.
90 60 90 ölcüsünde tip bulmak cok zor ya.
ben 55 kiloyken hatirliyorum ölcülerim
88-71-95 filandi.göğüs eksik geliyordu.zayiflamaya calissam goğüs bölgesi daha da incelecek.
ama şunu farkediyorum beli ince olanin göğüs kafesi de dar oluyor. üst beden alt bedenden hep 1 beden daha kücük oluyor.benim bel oyuntum var ama yine de cm olarak kalın.
onun icin üst bedende ne giyiyorsam alt bedende de onu giyiyorum.
ah ah ince belli olsam keşkem
şoyle armut gibi

Geçen hafta 64.2
Bu hafta 64
Fark 200gram
msjini azonce gördüm.tebrikler iradene masllah diyorum.güya bizim gibi sıkı diyet yapmiyorsun ama eksi geliyorsun.en fazla da sabit geliyorsun.istikrar bu işte.emoji olsa alkiş koyacam ama hafize hanim destina hanımın alkışı nirde

kızlar menümi de yazayim da unutmadan
saat 11.45 de
1 haşlanmis yumurta
akşamdan kalma 1 2 parça tavuk
3 zeytin
2 lokma peynir
bikac lokma ekmek
1 tatli kasiğindan az bal (yeni aldim tadina bakmak icin)
sekersiz cay

saat 15 de
1 avuç dut kurusu
1 fincan sekersiz türk kahvesi

mutfak kapandi.bolca su.belkide birazdan yürüyüşe giderim.

Aşkım hiç yazmıyayım ne yedim.. çünkü bırak aralıklı orucu, gerçekten normalde bile yenmiyecek çok sağlıksız şeyler.. ama gerçekten geçen hafta, tüüüüm hafta gece gündüz neydi öyle bilmiyorum.. kendime kesinlikle hakim olamadım.. gece tutan sigara krizlerim gibi ( eskiden uyanır uyanır içerdim) gece çikolata jelibon krizlerim tuttu.. hele yemek yerken nasıl gözüm dönüyordu gerçekten anlatamam.. bugün kendimi ele aldım şükür.. bakalım :)
Hayır , güldük eĞlendik laylom yeter dimi.. haftaya eksiyle gelemiyceksem çıkayım gruptan milletin enerjisini düşürmeyeyim ne bu böyle..
bir haftada alınan kilo olduğu için yerleşen kalıcı bişi olduğunu düşünmüyorum( yani inşallah öyledir )
2.5 kilo verdiğimde çok fark etmedim ama aldığımda inanılmaz rahatsız oldum.. eski halime dönmek istemiyorum.. çok rahatsız edici..
kolay gelsin hepimize
S Sevincoz kendimi aluntılamışım , ama mesajım sanaydı

Bu sonuç bana şeyi hatırlattı, balık etli olan kocam kış gelince, biraz daha yağ stoğu yapmam lazım üşümemek için,deyip kilo alır, sanki kış hazirligi
yapıyoruz biz de, stok tutuyoruz.
Şaka bir yana, bunun 4 katını falan gormuslugumuz var, hepimiz gevşemişiz.

Ben gormemistim yorumunu , evet ben yaptim o tarif de masallah cok guzelmis insanin yedikce yiyesi geliyo ben de yapmiyodum ama tarifi deneyim dedim iyi ettim
Afiyet olsun
Geçen sene small istedim hâlâ gelmedi . Uzaktan eğitim daha yorucu oldu ya, radyasyondan ödem tuttuk, bir bahanemiz daha var artık veremedigimiz kilolar için
Kız önlükler geleli çok olmuş hatta kalıplar baya büyükmüş iyi ki small istemiş sin
Ben sormasam idare söylemeyi unutuyodu
Ben kışın 83 kiloyken XXL istemiştim baktım geniş geniş s beden aldımisme gore gelmiyor zaten sen gerkirse xs alama boy uzun olunca kollar biraz kısa geliyor terziye actiricam fırsat bulunca

Çörekotli kurabiye minik oluyor ama bir tane yiyince durmayı bilmekk lazm
Ben hayatta duramam

Canım sende s giyersin sabret

farkettim başta bana olduğunu
hepimiz zaman zaman gözümuz dönmüş gibi yiyoruz.nasil bisey biliyorum.nefes almadan ne varsa ağzıma sokusturuyordum bi ara.iştah patlamasi desem de tarifi az kalir.
kilo degildir zaten.cabuk gider.
ayrica bu hafta hepimiz gevsettik.
listede ac kisi var kac kisi bildirim yapiyor.
biraz sıkı tutmak lazim işi.
kış zaten epeyce kilo alinan mevsim.
yaz bitti biz daha zayiflayamadik
bu hafta menülere dikkate diyoruz.tamam mi?
Bugunku menu
Sabah 1 yumurta peynir salatalik domates biber ceviz
Oglen yemegi tavuklu taze fasulye yaninda yogurt 1 dilim ekmek .
1.5 lt suyumu bitirdim birazdan da 1 saat sporumu yapcam . Aksam da bi Form cayi ictim mi tamam
bak bugünkü menün 10 numara 5 yıldız.eferin
böyle devam et.ustüne sakın bisey ekleme.tatli niyetine evdeki bebeyi ye
ben tatli niyetine oğlumu yiyorum.öpe öpe doyamiyorum.
bu arada tavuklu yesilfasulyeyi de ilk defa duydum.acaba nasil oluyor.

Bol su ve oruç saatlerini düzenleyerek başla canım sonra karbonhidratları azalt gerisi gelir insallah
Canım iniş çıkış herseyi beraber yaşıyoruz grup olumsuz etkilenmez bilakis tecrübeleri yazınca ilk kendisi farkına varıyor insanın
Daha iyi sonuçlarımız da gelecek inşsllah

aman biz depolamayalım
Tabi ya gümbür gümbür salladık buraları ben biraz mevsimler geçiş dönemine veriyorum ama toparlarız biz

Tamamen benim hayal urunum olan bi yemek kendisi tavuk sogan sarimsak domates fasulye az da kabak var icinde bu arada yeni buldugum ablayi yarim saat yaptim ki video 1 saat bebem durmayinca mecbur yanina gittim . uzun zamandir boyle terlememistim ustune 20 dk eliptik 15 dk da egzersiz yaptim terin suyun icinde kaldim

Bugün tek öğün yaptım hep Dışarı da olduğum için dışarıda yedim biraz kalorisi yüksek olabilir ama gideceğim her yere yürüyerek gittim..
14:30
Kumru sandiviç/çay
10 tane falan patates kızartması hani tabağın yanına koyarlar ya dekor gibi öyle iste günü kapattım sonra ama
2 lt kadar su
16 bin küsür adım/12 buçuk km gibi bisey yapıyor heralde

Ben şok ben iptal 3.5 KG ne aboooo biz ki ne 30 kilolar verdik burda valla sasirdim

Kendimden değil ama diğer arkadaşlar sayesinde kesin verilen kilo çok çıkar diye düşünmüştüm. Gerçekten şaşırdım. Kendi adıma konuşmam gerekirse, son günler umursamaz davrandım. Az önce yemekte de öyleydim. Yarından itibaren işin ciddiyetini tekrar hatırlamak istiyorum. Bazı günler 24 saatlik orucun bitiminde yemeklere saldırırken, bazı günler de elimi süresim gelmiyor ya da hemen doymuş oluyorum. Bu durum neye göre gerçekleşiyor henüz anlayamadım. Sabah kilo bildirimini yaptıktan sonra tuvalet ihtiyacımı giderip tekrar tartıldım. 55.1 i tekrar gördüm. İçimi bir huzur ve mutluluk kapladı.
Günün menüsü ise; (23 saati biraz geçirdim)
11:30 1 fincan şekersiz filtre kahve
19:30 tarhana çorbası, bolca salata, 2 dilim patlıcanlı börek. (Aslında patlıcanları biraz kavurup su koyarak haşlayacaktım ama ocakta unutunca eriyip yok olmuşlar. Eşim de seviyor diye böreğe çevirdim)
2 litre su. Bugün de egzersiz yapamadım ne yazık ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…