Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Hurma aliyim da yapiyim bari . Denemedigim ne kaldi ki baska acaba

kız ne yaptin sen.3 tepsi.
ben artik tarifleri bile az tutmaya calisiyorum.bence bunda da azaltmaya gitmelisin.herhangi bi krizde gidip yersin bak benden söylemesi.
ben sabah esime acma aldirdim.boyutlari da ufakti.yarim yedim.yarisini da cocuga verdim.
evde yapmaya gözüm korkuyor.sonucta irademiz tam oturmadi.

Bugün 19/5
Tüm gün dilara koçak ın vicdan çorbasını içicem.. tüm tencere 350 kalori.. ben içine bulgur katmadım Benim yaptığım 200 kalori..ara öğünde yoğurt yiycem onun yerine.. adı vicdan çorbası ama tadı müthiş.. çok beğendim.. yorumlar çok güzel.

Eklentiler

• 2EC620A9-8CFC-4E29-9BB5-D3F07514A48B.jpeg
    79,7 KB · Görüntüleme: 39

Turkiyede olsam evet dedigin dogru da bizim oturdugumuz yerde turk pastanesi yok almanlarda da bizim gibi acma pogaca yok hep tatli seyler bende yapip buzluga atiyorum borek pogaca falan .

Ne tatlı kase

Turkiyede olsam evet dedigin dogru da bizim oturdugumuz yerde turk pastanesi yok almanlarda da bizim gibi acma pogaca yok hep tatli seyler bende yapip buzluga atiyorum borek pogaca falan .
tamam iste.olmamasi firsat sana.yemezsin iste.
benim gibi olsa ne yapacan.
benim.evin alti firin.gece 11 dedi mi geliyor poğaça kokulari.bide en ac olduğum zamanlar.çok da güzel yapiyorlar.tadi harika.ama gidip almiyorum.
evim cok isle bi yerde.karsimda manav onun yaninda bim var.biraz ötede yaşpasta satan bi pastane var.sonra kebapci dürümcü filan.gözümü burnumu kapatip geciyorum.nasil bi savas veriyorum artik sen tahmin et

Bizim burda onlar yok onlari yemek icin yarim saat yol gidiyoruz ama yapmasam da olmuyo . Buzlukta hazir duruyo gelen oldumu atiyorum firina 10 dk da hazir

lahana evet ya mide bulandırıyor gerçekten bence de ,yapması çok zor
Nasıl yaptın çorbayı ? Ben kendime bir tencere yapmıştım, ailecek yedik : eşim annem çpcuklarım hepsi çok sevdi.. içine Damak tadına uyacak seveceğin bahartalr kattınmı ? Mesela bir kere salçalı bir kerede salçasız yaptım, salçalısı güzeldi bence..soğanını kavurunca daha hoşuma gitmişti mesela direk haşlamayıp

bulucaz deneye deneye kendimize uyanını bulucaz

Selam kızlar
Nasılsınız ?
Bugün hiç fırsatım olmadı girmeye bu kış temposu nasıl olacak bilmiyorum bi garip hareketlilik var bazı günler koşturma çok oluyor neyse sağlık olsun da
Bugün menümü yazayım önce

12.30: 2 yumurtalı Peynirli omlet, 10 zeytin, Domates salatalık çay
15:1 bardak kefir 10 badem 2 tam ceviz
Az evvel tonbalıklı salata yedim
8 km yürüdüm
Yeşil çay, kahve maden suyu içtim

Ayy benim eski ev de öyleydi
Ana caddede karşımda fırın,yanında iki tane baklavaci,ilerisi Oses ,binanın altı ucuzlukcu,onun yani suçu,onun yanı ya tuhafiye, karşısı Malatya pazarı marketler gırla bim şok iki tane daha

Okul videolarıda cok doldurdu hayatları. Bide yürüyüş spor illaki zaman aliyo. Bide hemende aksam oluyo artik. Tempoda tempo

Ben şok ben iptal 3.5 KG ne aboooo
Evet canım maalesef bu hafta öyle oldu haftaya telafi edelim inşallah
Canım hepimizde biraz. O bezginlik umursamazlık var biraz biraz
Bence başlangıç motivasyonumuzu düşünmeliyiz hedefe tekrar yaklaşmak için
-20 süper olur hadi inşallah
Menü iyi gelir senden eksi
iyi geceler kızlar kilom 80.900
ben pazar akşam yapayım bildirim telefon elime geçmiyor malum
Tamamdır canım
Canım oruç penceresinde kalmaya ve bol su içmeye gayret et

Hurma nihai olarak karbonhidrat ve yüksek fruktoz o sebeple verilen kilonun proteinle verilen kadar kalıcı olup olmadığını bilmiyorum o sebeple de yorum yapamıyorum kusura bakma (1 bardak süt/yoğurt günlük protein için bence yeterli değil)
Umarım istediğin sonuçları alırsın
Domates sos 2.5yk

1.5ince dilim ekmek

6 yesil zeytin

3kare çikolata(regl mazeretim)

Akşam

Kabak yemeği 3 yemek kasıgı

Yoğurtlu brokoli salatası

2lt su(gecirmeye calısacagım)
Canım menünde brokoli salatan dışında protein yok protein alımını arttırmadan kalıcı kilo vermek çok zor ayrıca bu menü ilke açlık çekersin
Protein ( yumurta lor bakliyat badem et Balık tavuk süt kefir yoğurt Hiç farketmez ) ve yanında salata vs tok tutar
ayrıca miktar olarak çok az yemişsin bu da bir süre sonra metabolizmayı kilitler
Karbonhidratlar acıktırır aklında bulunsun

Okul videolarıda cok doldurdu hayatları. Bide yürüyüş spor illaki zaman aliyo. Bide hemende aksam oluyo artik. Tempoda tempo
Evet canım gerçekten öyle
ya zaten çocuktu video ödev ayrı
Marketti Yemekti ayrı

Yürüdüm mü zaten hop bir anda vakit bitiyor
Birde eşim şehir dışına çıkınca onun işyerine yetişiyorum
Bir de hava erken Kararınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…