Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Senin kilo vermen durdu ,bazen tek öğün dahi yapıyorsun ama gitmiyor kilolar,farkındayım. Hurma tok tutuyor diyorlar ama buna inanmıyorum bence tok tutmuyor. Ben kendimi gaza getiriyorum. Diren cumaya kadar diye. Tavsiyem sütle tüketmen her öğünde.Aralarda da birer avuç beyaz leblebi ye. Bunu 3 gün yap, 14\10a da uyuyor bence de. Denemelisin bence. Ne zararı olacak ki. Tansiyon problemi yaşarsan da ayran iç zorda kalırsan :KK33::KK73:

Hurma aliyim da yapiyim bari . Denemedigim ne kaldi ki baska acaba 😂😂

Hemde nasil bi esaret 😂😂 bu fasulyenin 100 gr inda 63 kalori var sade 😂 doyana kadar yedim ama simdi acım uyuyamiyorum 😂😂😂 aklim icerideki pogacalarda 😂 derdime nolduysa 3 Tepsi yaptim 😂😂 yemeyim diye cogunu buzluga attim ama evde mikrodalga firin oldugu simdi acikinca aklima geldi 😂😂
kız ne yaptin sen.3 tepsi.
ben artik tarifleri bile az tutmaya calisiyorum.bence bunda da azaltmaya gitmelisin.herhangi bi krizde gidip yersin bak benden söylemesi.
ben sabah esime acma aldirdim.boyutlari da ufakti.yarim yedim.yarisini da cocuga verdim.
evde yapmaya gözüm korkuyor.sonucta irademiz tam oturmadi.

Bugün 19/5
Tüm gün dilara koçak ın vicdan çorbasını içicem.. tüm tencere 350 kalori.. ben içine bulgur katmadım Benim yaptığım 200 kalori..ara öğünde yoğurt yiycem onun yerine.. adı vicdan çorbası ama tadı müthiş.. çok beğendim.. yorumlar çok güzel.❤️

Eklentiler

• 2EC620A9-8CFC-4E29-9BB5-D3F07514A48B.jpeg
    2EC620A9-8CFC-4E29-9BB5-D3F07514A48B.jpeg
    79,7 KB · Görüntüleme: 39
kız ne yaptin sen.3 tepsi.
ben artik tarifleri bile az tutmaya calisiyorum.bence bunda da azaltmaya gitmelisin.herhangi bi krizde gidip yersin bak benden söylemesi.
ben sabah esime acma aldirdim.boyutlari da ufakti.yarim yedim.yarisini da cocuga verdim.
evde yapmaya gözüm korkuyor.sonucta irademiz tam oturmadi.

Turkiyede olsam evet dedigin dogru da bizim oturdugumuz yerde turk pastanesi yok 😂 almanlarda da bizim gibi acma pogaca yok hep tatli seyler🤷‍♀️🤷‍♀️ bende yapip buzluga atiyorum borek pogaca falan .

Bugün 19/5
Tüm gün dilara koçak ın vicdan çorbasını içicem.. tüm tencere 350 kalori.. ben içine bulgur katmadım Benim yaptığım 200 kalori..ara öğünde yoğurt yiycem onun yerine.. adı vicdan çorbası ama tadı müthiş.. çok beğendim.. yorumlar çok güzel.❤️
Ne tatlı kase🤩

Turkiyede olsam evet dedigin dogru da bizim oturdugumuz yerde turk pastanesi yok 😂 almanlarda da bizim gibi acma pogaca yok hep tatli seyler🤷‍♀️🤷‍♀️ bende yapip buzluga atiyorum borek pogaca falan .
tamam iste.olmamasi firsat sana.yemezsin iste.
benim gibi olsa ne yapacan.
benim.evin alti firin.gece 11 dedi mi geliyor poğaça kokulari.bide en ac olduğum zamanlar.çok da güzel yapiyorlar.tadi harika.ama gidip almiyorum.
evim cok isle bi yerde.karsimda manav onun yaninda bim var.biraz ötede yaşpasta satan bi pastane var.sonra kebapci dürümcü filan.gözümü burnumu kapatip geciyorum.nasil bi savas veriyorum artik sen tahmin et😣

benim.evin alti firin.gece 11 dedi mi geliyor poğaça kokulari.bide en ac olduğum zamanlar.çok da güzel yapiyorlar.tadi harika.ama gidip almiyorum.
evim cok isle bi yerde.karsimda manav onun yaninda bim var.biraz ötede yaşpasta satan bi pastane var.sonra kebapci dürümcü filan.gözümü burnumu kapatip geciyorum.nasil bi savas veriyorum artik sen tahmin et😣
Bizim burda onlar yok onlari yemek icin yarim saat yol gidiyoruz 😂 ama yapmasam da olmuyo . Buzlukta hazir duruyo gelen oldumu atiyorum firina 10 dk da hazir 😂

:KK70: :KK70: :KK70: lahana evet ya mide bulandırıyor gerçekten bence de ,yapması çok zor :KK70:
Nasıl yaptın çorbayı ? Ben kendime bir tencere yapmıştım, ailecek yedik : eşim annem çpcuklarım hepsi çok sevdi.. içine Damak tadına uyacak seveceğin bahartalr kattınmı ? Mesela bir kere salçalı bir kerede salçasız yaptım, salçalısı güzeldi bence..soğanını kavurunca daha hoşuma gitmişti mesela direk haşlamayıp

bulucaz deneye deneye kendimize uyanını bulucaz 😍

Selam kızlar
Nasılsınız ? 😍
Bugün hiç fırsatım olmadı girmeye bu kış temposu nasıl olacak bilmiyorum bi garip hareketlilik var bazı günler koşturma çok oluyor neyse sağlık olsun da 🥰
Bugün menümü yazayım önce

12.30: 2 yumurtalı Peynirli omlet, 10 zeytin, Domates salatalık çay
15:1 bardak kefir 10 badem 2 tam ceviz
Az evvel tonbalıklı salata yedim
8 km yürüdüm
Yeşil çay, kahve maden suyu içtim

Ayy benim eski ev de öyleydi 😋
Ana caddede karşımda fırın,yanında iki tane baklavaci,ilerisi Oses ,binanın altı ucuzlukcu,onun yani suçu,onun yanı ya tuhafiye, karşısı Malatya pazarı 🤭🤭 marketler gırla bim şok iki tane daha🤪

Selam kızlar
Nasılsınız ? 😍
Bugün hiç fırsatım olmadı girmeye bu kış temposu nasıl olacak bilmiyorum bi garip hareketlilik var bazı günler koşturma çok oluyor neyse sağlık olsun da 🥰
Bugün menümü yazayım önce

12.30: 2 yumurtalı Peynirli omlet, 10 zeytin, Domates salatalık çay
15:1 bardak kefir 10 badem 2 tam ceviz
Az evvel tonbalıklı salata yedim
8 km yürüdüm
Yeşil çay, kahve maden suyu içtim
Okul videolarıda cok doldurdu hayatları. Bide yürüyüş spor illaki zaman aliyo. Bide hemende aksam oluyo artik. Tempoda tempo :KK55:

Ben şok ben iptal 🙄 3.5 KG ne aboooo 😳😳😳
Evet canım maalesef bu hafta öyle oldu haftaya telafi edelim inşallah 🙏
Kendimden değil ama diğer arkadaşlar sayesinde kesin verilen kilo çok çıkar diye düşünmüştüm. Gerçekten şaşırdım. 😲 Kendi adıma konuşmam gerekirse, son günler umursamaz davrandım. Az önce yemekte de öyleydim. Yarından itibaren işin ciddiyetini tekrar hatırlamak istiyorum. Bazı günler 24 saatlik orucun bitiminde yemeklere saldırırken, bazı günler de elimi süresim gelmiyor ya da hemen doymuş oluyorum. Bu durum neye göre gerçekleşiyor henüz anlayamadım. Sabah kilo bildirimini yaptıktan sonra tuvalet ihtiyacımı giderip tekrar tartıldım. 55.1 i tekrar gördüm. İçimi bir huzur ve mutluluk kapladı. 🙂
Günün menüsü ise; (23 saati biraz geçirdim)
11:30 1 fincan şekersiz filtre kahve
19:30 tarhana çorbası, bolca salata, 2 dilim patlıcanlı börek. (Aslında patlıcanları biraz kavurup su koyarak haşlayacaktım ama ocakta unutunca eriyip yok olmuşlar. Eşim de seviyor diye böreğe çevirdim)
2 litre su. Bugün de egzersiz yapamadım ne yazık ki.
Canım hepimizde biraz. O bezginlik umursamazlık var biraz biraz
Bence başlangıç motivasyonumuzu düşünmeliyiz hedefe tekrar yaklaşmak için 🥰
Bugün kendine gel menüm )
Öğlen detox içeçeği ( 2 sap kereviz+1limon+1 çay bardağı su=mikser)
Ara öğün 2 tüm yaş ceviz
Akşam kırmızı lahana salatası+2 YK kavrulmuş kıyma
Kapanış türk kahvesi

umarım iyi bir tokat olur bana 🙄
26/10 pazaresi günü -20 bildirmeye ne dersiniz KK hanımları ?
-20 süper olur hadi inşallah
Menü iyi gelir senden eksi 🤩
iyi geceler kızlar kilom 80.900
ben pazar akşam yapayım bildirim telefon elime geçmiyor malum
Tamamdır canım 👍🥰
Oruç ile yapmıyorum canım bunu. :) Yöntemi başka çünkü. Gün içinde sabah,öğle,akşam olmak üzere hurma yiyorum yanında da akşamları süt içiyorum büyük bir bardak, yoğurtta olur. sabah 5, öğlen 5 ,akşam 7 hurma ve bir bardak süt şeklinde benim yeme şeklim. Cumaya kadar yapıcam kaç kilo verdiğimi yazıcam buraya. :KK76: :-)
Canım oruç penceresinde kalmaya ve bol su içmeye gayret et

Hurma nihai olarak karbonhidrat ve yüksek fruktoz o sebeple verilen kilonun proteinle verilen kadar kalıcı olup olmadığını bilmiyorum o sebeple de yorum yapamıyorum kusura bakma (1 bardak süt/yoğurt günlük protein için bence yeterli değil)
Umarım istediğin sonuçları alırsın 🙏🥰
Domates sos 2.5yk

1.5ince dilim ekmek

6 yesil zeytin

3kare çikolata(regl mazeretim)

Akşam

Kabak yemeği 3 yemek kasıgı

Yoğurtlu brokoli salatası

2lt su(gecirmeye calısacagım)
Canım menünde brokoli salatan dışında protein yok protein alımını arttırmadan kalıcı kilo vermek çok zor ayrıca bu menü ilke açlık çekersin
Protein ( yumurta lor bakliyat badem et Balık tavuk süt kefir yoğurt Hiç farketmez ) ve yanında salata vs tok tutar
ayrıca miktar olarak çok az yemişsin bu da bir süre sonra metabolizmayı kilitler
Karbonhidratlar acıktırır aklında bulunsun🥰

Okul videolarıda cok doldurdu hayatları. Bide yürüyüş spor illaki zaman aliyo. Bide hemende aksam oluyo artik. Tempoda tempo :KK55:
Evet canım gerçekten öyle
ya zaten çocuktu video ödev ayrı
Marketti Yemekti ayrı

Yürüdüm mü zaten hop bir anda vakit bitiyor
Birde eşim şehir dışına çıkınca onun işyerine yetişiyorum 🙄
Bir de hava erken Kararınca 😩

X