Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Ben sporumu degistirmeye karar verdim . Leslie artik eskisi gibi etki etmiyo bana . Baska bi abla buldum o daha tempolu biraz daha farkli hareketler yapiyo . Bi sure de onu yapiyim . Arti cikmadigima sukredip oturuyorum . Fukara tesellisi iste napcan haftada 1 gun de kendime serbestlik vercembeslenme vaktimde tabi cok cosmadan 1 öğun . Onu da carsamba gunleri yapcam . Uzun orucu da bi sure birakcam . Bu ara ok uzun zamanlar ac biraktim kendimi midemde agrilar oldu biraz . Bide boyle denicem

tartida sabit gelebilirisin ama bence baya sıkılaştin sen.kas yapiyorsun ondan eksiye düsmuyorsun.
cok merak ettim.ölcülerin ne oldu acaba?yaziyor musun kenara?
bana sorarsan yani disaridan gözlemledigim.kadariyla spor seviyen iyi.ama yeme seklin duzensiz.bazen cok yiyip bazen uzun oruc yapiyorsun.dengeli olmayi oğrenmen lazim.aç kalmak sende daha beter bi iştah patlamasi yaratiyor.
internete yaz.haftada 1 yada 2 kilo verdiren klasik bi diyet yap.listeye tam anlamiyla uy.bak gercekten verirsin.
bide bedenini tanı.ne ödem yapar.neler sana yaramaz bunlari bi süre tüketme.

Benim sorunum cabuk sıkılmam ve ekmek askim bi ara ekmegi hic yemiyodum ama simdi gene istiyo canim . Sabah ölçum yaptim ama o da ayni hatta karnim 2 cm fazla geldi ama daha regl basi oldugu icin normal . Bakalim bide bu sistemle deneyim . Ben cok sert basladim hic kacamaksiz ekmeksiz makarnasiz . O da beni galiba cabuk biktirdi gerce o sekilde 3 ay yaptim . Simdi yapasim gelmiyo . Cunku ben severek yiyen biriyim . Seviyorum yani yemek yemeyi . A

Geçen yıl Leslie yı ısınma hareketleri olarak yapıyordum ben de başlangıçta. Evet eğlenceli, bir şey yapmamaktan çok çok daha iyi ama terlemeye 45 dk sonra başlıyordum. Kendim için yaptığım şeyleri zaman kaybı olarak görmüyorum fakat sıkılıyordum süre çok uzayınca. Zaten ara sıra egzersiz tarzınızı, sürenizi değiştirmeniz gerekiyor diyor uzmanlar. Vücut alışınca tepki vermemeye başlıyor sanırım bir süre sonra.

Bol bol eksileriniz olsun inşallah. :) Benim bu hafta yok. Neredeyse bunu her hafta söylüyorum; pazartesiden önce daha az rakamları görürken pazartesi günü hep daha fazla çıkıyorum. Bir yandan da bana inanıyorlar mıdır diye içimde bir his oluşuyor anlamsızca. Dün sabah 55.1 çıkmış, bugün 55 i görürüm diye heyecanlanmıştım. Malesef olmadı.
Bu hafta (hatta bugün): 55.5
Geçen hafta:55.5
Fark: 0

Canım sen gayet iyi noktadasın aklından çıkartma ve geriye dönme belki şu ara koruma veya beyin olarak kendini hazırlama dönemin sadece abartılı şeyler yeme eminim çok yakında rotaya girersin sen
İnşallah kaptanım bu hafta artık kesin olarak 100 gram da olsa vermek istiyorum, düne göre yine artıdayım reglden dolayı sanırım ilk günüm ya da inşallah öyledir
Geçen hafta 64.3
Bu hafta 65
Fark +700

Ben o yuzden 2 tane leslie yapiyodum cunku ilk videosunun sonunda anca terliyodum . Bu yeni buldugum abla 1 saatlik bi video yapmis 600 kalori yaktiriyomus . Daha tempolu ve zor gibi gorunuyo . Bugun ona baslicam insallah kendimde enerji bulabilirsem

canım bence sorun ekmekte degil.dedigin gibi yemeyi sevmekte.önce bunu duzeltmekle baslayabilirsinmkendine telkinlerde bulun.yemek yemeyi sevmiyorum.az bisey yereem doyarim gibi.kendimizi ancak böyle degistirebiliriz.
sert menulerden yada abartili seylerdn kacinmaliyiz.metabolizmamizi korkutmayan menüler daha iyi.
vücut çok akıllı bi makine.en ufak degisimi farkerdiyor.

O kadar korktun ama bak eksidesin
aynen.aslinda ben hafta ici 74.6 ya düşmüstüm.dün 75 4 oldum.bugün yine 75 e düstüm.
eğer yumurtalama olmasaydi 73 ü görmüştüm.olsun sağlik olsun.haftaya daha cok gider ins.
bu hafta yurüyüslerime geri baslicam.ins etkisini gösterir.

Maaşallah bu kadar dikkat edebilsem müthiş kilo veririm ama tek öğün sabredebilmenin ödülü olarak canımın ıstedikleri diyete de uygun olabilecek şeylerden yiyorum ki istikrarim çabuk bozulmasin..belki senin gibi büyük kilolar verbildigimde hirsim artar
bende domates ve salatalik girmis sevmiyorum.
bendr hatay usulü yaparim.
yesillikli isotlu bol salçali.bide ben sumak da koyarim.daha lezzetli oluyor.
bulguruda orta bulgurdan severim.ince bulguru sevmem.
Aynen en güzeli öyle kısır:)
Poğaça sen mi yaptın?
Ben canım ister diye 4 aydır yapmıyorum ve yemiyorum
Normalde hiç canım çekmez organik binsampuan aldım çörek otlu ne zaman duş alsam burnumda tütüyo poğaça
10 ayda müthiş kilo vermissin çocukların yaş aralığı az olunca önceleri zor olsa da sonra arkadaş olmaları beraber büyümeleri eşsiz 1.yi 29 ikinciyi 32 'de doğurdum bence de çok geç değil:)
Oo small giymek nasıl bi his..ben çok uzağım o bedenlere
Aynı ben seviyorum yemek yemeyi iştahım hep açık ben dizginlemesem..20 gün canımın istediği gibi beslesem 100 leri görurum kesin
Ergin kırbaç var 30 dk yağ yakıcı antreman diye..biraz ısınıp başlasan süper ter atiyosun yarim saatte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…