- Konu Sahibi blondeaddict
- #10.621
sebze yemeklerini cok severim.tavuga da bayılırım.bende deniyim kiz.benim annemde patates sulusunu tavuklu yapardı.cok severdik.Tamamen benim hayal urunum olan bi yemek kendisi tavuk sogan sarimsak domates fasulye az da kabak var icinde bu arada yeni buldugum ablayi yarim saat yaptim ki video 1 saat bebem durmayinca mecbur yanina gittim . uzun zamandir boyle terlememistim ustune 20 dk eliptik 15 dk da egzersiz yaptim terin suyun icinde kaldim
sporun şahane.arada bebemi de ihmal etme.ağlatma annesi.
afiyet olsun canim.cok duyarim patlicanli böregi ama hic yapmadim.tarif alabilir miyim?Kendimden değil ama diğer arkadaşlar sayesinde kesin verilen kilo çok çıkar diye düşünmüştüm. Gerçekten şaşırdım. Kendi adıma konuşmam gerekirse, son günler umursamaz davrandım. Az önce yemekte de öyleydim. Yarından itibaren işin ciddiyetini tekrar hatırlamak istiyorum. Bazı günler 24 saatlik orucun bitiminde yemeklere saldırırken, bazı günler de elimi süresim gelmiyor ya da hemen doymuş oluyorum. Bu durum neye göre gerçekleşiyor henüz anlayamadım. Sabah kilo bildirimini yaptıktan sonra tuvalet ihtiyacımı giderip tekrar tartıldım. 55.1 i tekrar gördüm. İçimi bir huzur ve mutluluk kapladı.
Günün menüsü ise; (23 saati biraz geçirdim)
11:30 1 fincan şekersiz filtre kahve
19:30 tarhana çorbası, bolca salata, 2 dilim patlıcanlı börek. (Aslında patlıcanları biraz kavurup su koyarak haşlayacaktım ama ocakta unutunca eriyip yok olmuşlar. Eşim de seviyor diye böreğe çevirdim)
2 litre su. Bugün de egzersiz yapamadım ne yazık ki.