Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

tebrikler canim.maşallah.guzel gitmis yine de.artik grupta 1 kilo bile vermek zorlasti.vücutlarimiz alistı bizim.sürünüyoruzzz😣
Ben daha yolun başında sayılırım daha iyi olması lazım ama..birde vucudumun alıştığı kilolar bunlar..ilk hamilelikte 115 kiloya çıkmış olsam da ikinci de 97 falan gelmiş olsam da vucudumun normalini kıramıyorum bundan 20 yıl önce de 84 kiloydum düşün..yukseliyorum diyet spor sıkıyorum en fazla 79 78 inip başa sarıyorum ben yıllardır

Ben daha yolun başında sayılırım daha iyi olması lazım ama..birde vucudumun alıştığı kilolar bunlar..ilk hamilelikte 115 kiloya çıkmış olsam da ikinci de 97 falan gelmiş olsam da vucudumun normalini kıramıyorum bundan 20 yıl önce de 84 kiloydum düşün..yukseliyorum diyet spor sıkıyorum en fazla 79 78 inip başa sarıyorum ben yıllardır
20 yil once dedin de kac yasindasin canim.genc yaslarda da kilolumuydun peki?
benim genc kizligim zayifti.174 boya 55 kiloydum.ben sonradan kilo alanlardanim.yani surda 6 senedir kiloyum.kpssye hazirlanirken kilo aldim üniveristeyi bitirince.uzerine hemen evlendim.rahatliktan aldigim kiloyu atamadim.

canım bence sorun ekmekte degil.dedigin gibi yemeyi sevmekte.önce bunu duzeltmekle baslayabilirsinmkendine telkinlerde bulun.yemek yemeyi sevmiyorum.az bisey yereem doyarim gibi.kendimizi ancak böyle degistirebiliriz.
sert menulerden yada abartili seylerdn kacinmaliyiz.metabolizmamizi korkutmayan menüler daha iyi.
vücut çok akıllı bi makine.en ufak degisimi farkerdiyor.

aynen.aslinda ben hafta ici 74.6 ya düşmüstüm.dün 75 4 oldum.bugün yine 75 e düstüm.
eğer yumurtalama olmasaydi 73 ü görmüştüm.olsun sağlik olsun.haftaya daha cok gider ins.
bu hafta yurüyüslerime geri baslicam.ins etkisini gösterir.

Bak o dediginde dogru degil . Onu da denedim kendimi kandirmak oluyo o da sonuc gene ayni bi yerden sonra yeterrr diye ayaklaniyor istah 😂 o yuzden haftada 1 öğün serbestlik verdim ya kendime . Istegimi istahimi doyurmak devamliligi da saglamak icin . Deniyorum bakalim . Boyle de olmazsa baska bisi bulcam 😂 inatla savasiyorum yaglarimla 😂😂

Maaşallah bu kadar dikkat edebilsem müthiş kilo veririm ama tek öğün sabredebilmenin ödülü olarak canımın ıstedikleri diyete de uygun olabilecek şeylerden yiyorum ki istikrarim çabuk bozulmasin..belki senin gibi büyük kilolar verbildigimde hirsim artar 🌸

Aynen en güzeli öyle kısır:)

Normalde hiç canım çekmez organik binsampuan aldım çörek otlu ne zaman duş alsam burnumda tütüyo poğaça 😅

10 ayda müthiş kilo vermissin 👏 çocukların yaş aralığı az olunca önceleri zor olsa da sonra arkadaş olmaları beraber büyümeleri eşsiz 👌1.yi 29 ikinciyi 32 'de doğurdum bence de çok geç değil:)

Oo small giymek nasıl bi his..ben çok uzağım o bedenlere:KK43:

Aynı ben seviyorum yemek yemeyi iştahım hep açık ben dizginlemesem..20 gün canımın istediği gibi beslesem 100 leri görurum kesin

Ergin kırbaç var 30 dk yağ yakıcı antreman diye..biraz ısınıp başlasan süper ter atiyosun yarim saatte

Biliyorum o abimiz, onun icin daha zaman var bi kere yaptim 2 gun kendime gelemedim 😂

şeytan diyorki git 3 kilo kabak al.kabak detoksu yap.ne kadar ödem kabızlik varsa gitsin😝
Senin şeytanın gayet makul bi arkadaşmış ..benim ki neler diyo bi duysan😬
20 yil once dedin de kac yasindasin canim.genc yaslarda da kilolumuydun peki?
benim genc kizligim zayifti.174 boya 55 kiloydum.ben sonradan kilo alanlardanim.yani surda 6 senedir kiloyum.kpssye hazirlanirken kilo aldim üniveristeyi bitirince.uzerine hemen evlendim.rahatliktan aldigim kiloyu atamadim.
34 yaşındayım..ergenlikten beri kiloluyum bekarken 93 kiloyu görmüşlüğüm var🙈 sonra gelinlik giyicem diye bi gayret 79 a indim..sonra hemen hamilelik verdiklerimi misliyle alarak doğuma gittim..sonra 29 kilo verdim uzun yıllar sonra ilk kez 75 leri görüp tekrar hamile kaldim 2 yıldan az bi süre sonra..100 le doğuma gittim 2 ay sonra 97 ydim ..güya diyete başladım 3 yıl olacak ocakta 79 a in geri al bi daha in bi daha al..karantina başında 78 i görmüştüm sonra yine aldım falan bu böyle uzar gider😓
Biliyorum o abimiz, onun icin daha zaman var bi kere yaptim 2 gun kendime gelemedim 😂
Leslie hafif geliyo diyince bende kondüsyon sağlam diye düşünmüştüm ama 🤭

34 yaşındayım..ergenlikten beri kiloluyum bekarken 93 kiloyu görmüşlüğüm var🙈 sonra gelinlik giyicem diye bi gayret 79 a indim..sonra hemen hamilelik verdiklerimi misliyle alarak doğuma gittim..sonra 29 kilo verdim uzun yıllar sonra ilk kez 75 leri görüp tekrar hamile kaldim 2 yıldan az bi süre sonra..100 le doğuma gittim 2 ay sonra 97 ydim ..güya diyete başladım 3 yıl olacak ocakta 79 a in geri al bi daha in bi daha al..karantina başında 78 i görmüştüm sonra yine aldım falan bu böyle uzar gider😓

Kondusyon var ama sigaradan oturu ergin kirbac resmen cigerlerimi kirbacliyo 😂 sigarayi birakmaya calisiyorum . Sigarayi birakinca ergin kirbac da yaparim diye dusunuyorum 😂

benim şeytan aç kal öl geber diyor da ondan😅

bu arada baya karmasikmis kilo hikayen.ama artik daha fazla uzatma.hadi gel 60 lara.seni orda bekliyor olacam canım.emojiler yok ya:KK43:
Günaydın canlar
Bildirim yapıp hemen ölü taklidi yapıcam
Sürekli yemek, tatlı tuzlu ekmek makarna vee gece gündüz yedikten sonra rahatladım.. aferin bana
Verdiğim 1.5 kiloyu nasıl sabıte ettiğimi bildirim kaçıcam :)
Geçen 65.5
Bu hafta 68
+2.5 kg
kız ne yaptın sen.ne yidin ne içtin de 2,5 kilo fazla ciktin.
cabuk eski haline dön.haftaya da böyle gelirsen sopayla kovalarim seni.
biz 60 lara düşmeye calisiyoruz sen 70 lere kosuyorsun.döverim bak😅

Canım Merhaba
Spor olmayınca olmuyor ya bende ne zaman aksatsam tartı ya az oynuyor ya hiç o hafta
O sebeple mutlaka vakit yaratmak lazım kendime de söylüyorum 🙈
8 lere çok yaklaştın hadi artık görelim bu hafta sıkı gidersen haftaya 8 ler gelecektir, bence o motivasyonla devamı da gelir 🤩
teşekkürler bu arada umarım devamını getirebilirim 🙏
Geçen hafta 64.2
Bu hafta 64
Fark 200gram

Kızlar günaydın 😍
Güzel bir hafta diliyorum 💐
Dün bütün gün siteye giremedim bakım çalışması var diye uyarı verdi umarım herkes iyidir nasıl kilolar verildi mi 🙏😊

Geçen hafta 69.5
Bu hafta: 69.3
Fark :-200 gr
Sanırım ben artık ciddi ciddi az kilo verme aşamasına geldim hedefe ulaşmak zaman alacak ama yıllar sonra ilk kez 6 ları görüyorum mutluyum 🥰

Sen adım adım bana yaklaştın ama ben hala aynı yerdeyim😆😆 Olsun -100 bile olsa aynı da kalsan artı çıkmaktan iyidir.

Ben kilo bildirimi yapmadım ve yediklerimi de yazmıyorum kızlar çünkü diyet yapamıyorum. Süt denemeleri yaptığımdan bol bol paketli gıda da yiyorum sütlü tatlılar da. Dün 3 kase sütlaç yedim mesela nesini yazayım🤣🤣 Giderek artan şekilde yiyorum ama 200 gr almışım iyi ki😃 Geçen hafta 55.1 çıkmıştım şimdi 55.3. Sütü sade içebilsem sütlü tatlıya gerek olmazdı ama paketliyi yine yiyecektim tabi.

Bu hafta da yaptım mı artık gerek kalmayacak inşallah 😃😃 Haftaya çok dikkat etmeliyim 55e geri döndüm resmen🙈 Halbuki 53 bile görmüştüm 1 kere de olsa.

Günaydın canlar
Sürekli yemek, tatlı tuzlu ekmek makarna vee gece gündüz yedikten sonra rahatladım.. aferin bana
Geçen 65.5
Bu hafta 68
+2.5 kg
Resmen aynı şeyi yaşamışız. Aferin bize. :KK70:

GÜNAYDINN MENS DÖNEMİNDEYDİMM.ÇOK ŞÜKÜR AZ HASARLA ATLATTIM.GÜNCEL KİLOM 73.7
-200 GRAM BENCE HİÇ FENA DEĞİL.HAFTAYA KİLO BİLDİRİMİ İÇİN ŞİMDİDEN GAZA BASTIMMM

Bugun kendime yine husran her daim feryat figan kalbim sarkisini armagan ederken Kilo bildirimimi de yapayim bundan haftalar oncesiyle ayni . 74.5 🙄 yuksek ihtimal regl den dolayi boyle oldu ama insanin bi moralleri bozuluyo yani 🙁🙁

herkese günaydın..:KK24:
bayadır giremiyordum nete.. iş yoğunluğundan yine çok takip edemeyebilirim ama bugün tartılıp geldiğim için ilk fırsatta daldım buraya.... :KK39: umarım herkes iyidir..

Bu hafta : 75.5
Geçen hafta : 75.9
Fark : -400 gr

Aslında daha düşük çıkabilirdim ama hafta sonu yolarda geçti biraz.. muhtemelen vücut ödem tuttu.. çokta su içemedim.. Sözün kısası eldeki imkanlarla bu kadar diyelim.. :KK39:

bende ara verdım tartılmadım korkuyorumkaç kiloyum diye :KK43:

Merhabalar :) Kilo bildirimi yapıyorum:
Geçen hafta: 57,50 kg
Bu hafta: 57,00 kg
-500 gr.

Yeme şeklimi değiştirdim. Sabah 10'dan akşam 6'ya kadar 2 saatte bir yiyorum. Yine IF saatlerim içerisinde kalıyorum.

Mesela:

Sabah 10:00 - yoğurt granola
Öğlen 12:00 - bir kase çorba
14:00 - Sade kahve + kuruyemiş
16:00 - bir tane muz/elma/salatalık.. artık ne geçerse elime
18:00 - normal akşam yemeği.. karbonhidratsız kısmından tabi :) eger çok sebze ağırlıklıysa yemek o zaman ekmek de yiyorum.

Merhabalar bende katılmak istiyorum.
Pazartesiden beri aralıklı oruc ile besleniyorum 74 başlangıç kilom bugun 71.7

Bol bol eksileriniz olsun inşallah. :) Benim bu hafta yok. Neredeyse bunu her hafta söylüyorum; pazartesiden önce daha az rakamları görürken pazartesi günü hep daha fazla çıkıyorum. Bir yandan da bana inanıyorlar mıdır diye içimde bir his oluşuyor anlamsızca. 🙊🙈😂😂 Dün sabah 55.1 çıkmış, bugün 55 i görürüm diye heyecanlanmıştım. Malesef olmadı.
Bu hafta (hatta bugün): 55.5
Geçen hafta:55.5
Fark: 0

gecrn hafta 75.3
bu hafta 75.0
fark 300 gr

İnşallah kaptanım bu hafta artık kesin olarak 100 gram da olsa vermek istiyorum, düne göre yine artıdayım reglden dolayı sanırım ilk günüm ya da inşallah öyledir😥
Geçen hafta 64.3
Bu hafta 65
Fark +700 😭

Kaptanim ben bugun ödemliyim🤪
Kabul edersen cuma günkü kilom 68.9 idi.
Önceki cumaya göre -600

Selamlar🙋‍♀️
Geçen hafta 85.1
Bu hafta 84.2
Fark -900
Fakat cuma günü regl olmam lazımdı hala olamadım..Bi miktar odemde vardır bence 👍

Gunaydın bende durumlar pek iç açıcı değil 😊
Gecen hafta 91.0
Bu hafta 90.8
Fark - 200gr.
Bugun adetim in 2.gunu belki oda etkilidir bilmiyorum. Bende durumlar böyle hayırlısı 😊

blondeaddict blondeaddict kaptanim heralde bu hafta verilen kilo 5 kiloya yaklaşmaz.hadi bi gaz verde toparlanalim haftaya😅

Günaydın canlar
Geçen 65.5
Bu hafta 68
+2.5 kg

Geçen hafta 64.2
Bu hafta 64
Fark 200gram

Sen adım adım bana yaklaştın ama ben hala aynı yerdeyim😆😆 Olsun -100 bile olsa aynı da kalsan artı çıkmaktan iyidir.

kızlar kilo verenlere öncelikle 👏
Sabit veya kilo almış olanlarımız biraz gıdalara dikkat😊
Bu işi çözmeliyiz zaten S Sevincoz ün dediği gibi genelde çoğumuz az verme noktasındayız Esas Savaş Şimdi Baslıyor 🤩💪
Bir listeleye düzenleyip geleyim

Kız daha çok genç missin😍
İkinci bende istiyorum ama ne zaman🤭
Kısmet fit olalim bakarız 🤪

Bugün seminer le uğraştım 😁
Eba nim başına sabah 7 de oturdum akşama anca bitti🤪🤪

Dikilen önlükleri de LCW yapmış 😍
Hangi beden aldın?
Ben small aldım 🤭 🤭
Geçen sene small istedim hâlâ gelmedi 😅. Uzaktan eğitim daha yorucu oldu ya, radyasyondan ödem tuttuk, bir bahanemiz daha var artık veremedigimiz kilolar için 😅

o zaman önce sağlık.diyeti bi kenara koy normal beslen.bende azönce yemeklerin tadina baktim.bende ödem.yapacak mecburum.yemek bu zamana kaldi.
cok gecmis olsun.bu haftayi atlatalim.seninle ikimiz haftaya efsane gibi dönecez.

33 yasinda olur heralde.yaş gittikce sabir da kalmiyor.bide aralari cok olmasin istiyorum.belki yaza dusünürüm.

lcwnin üst bedenleri cok genis.
evet inceldim ama daha cok var.
bu arada gecenlerde ölcülere bakiyordum da idela ölcü diye bisey var nette
96-68-104 müş.artik eskisi gibi 90 60 90 a gerek yokmus.bu ölcü daha kadinsi daha estetikmis.
ne kadar doğru bilmiyorum.
asilnda 90 70 95 olsam bana yeter😅
Oo ölçüler güzelmiş, çok beğendim😅. Zaten beli baseni 60-90 olanın göğüs kısmı 90 nasıl oluyor,onu pek anlamıyorum. Büyük göğüs ırkından geliyor olması lazımdı😅

19.10.2020 GRUP KİLO BİLDİRİMİ

Toplam Bildirim : 16
Verilen Kilo : 3.5 o_O

Konuyu açıp liste yapmaya başladığımdan beri hiç bu kadar düşük bir rakam görmemiştik kızlar:KK12:

Bence bu bile toparlanmamız için bir işaret böyle giderse kışa binbir emekle verdiğimiz kilolar geri gelecek üzülerek söylüyorum. Evet hepimizin duraklamaları oluyor bu normal ama ne olur menülerinizi tekrar tekrar gözden geçirelim gercekten metabolizma mı durakladı yoksa etkisi kadar konsantre değil miyiz diye ? Bizi başlatan motivasyon neydi neden kilolardan kurtulmak istedik ? Şu anki hal yeterli mi yoksa biraz rehavete mi kapıldık? Bu uyarılar kendim dahil hepimize.

Zaten savaşın en zor noktasına geliyor çoğu arkadaş bunun bir yorgunluğu ve yılgınlığı var hepimizde ama burada BIRAKAMAYIZ ve BIRAKMAMALIYIZ.

HEPİMİZ NELER YAPABİLECEĞİMİZİ GÖSTERDİK HADİ GELİN YENİDEN TARİH YAZALIM ŞAŞIRTMAYA DEVAM EDELİM HERKESİ AZMİMİZ KARARLILIĞIMIZ VE GÜCÜMÜZ İLE.

UNUTMAYIN VAZGEÇENLER ASLA ŞAMPİYON OLAMAZ :KK36:

Selam arkadaşlar. Kilo veren arkadaşlar hepinizi tebrik ediyorum:KK54:
Ah kaptanim diyete ara vermek benim neyime kilo aldim eminim ama tartilmadim bugün. Misafirlerim gitti ama ben bir türlü kendimi toplayamadim:kızgın::kızgın: ne olacak bu halim bu ara cok fena :KK43:( sporda yapiom ama ne yapip nerden başlasam bilmiom

X