Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Kızlar günaydın
Güzel bir hafta diliyorum
Dün bütün gün siteye giremedim bakım çalışması var diye uyarı verdi umarım herkes iyidir nasıl kilolar verildi mi

Geçen hafta 69.5
Bu hafta: 69.3
Fark :-200 gr
Sanırım ben artık ciddi ciddi az kilo verme aşamasına geldim hedefe ulaşmak zaman alacak ama yıllar sonra ilk kez 6 ları görüyorum mutluyum

Ay hava kötüleyince bende de o his oluyor yerine koyacak bir aktivite bulmak lazım yoksa kıştan kalınlaşıp çıkmayalım
Merhaba.. Ben 20 / 4 şeklinde başlamak istiyorum
Aranıza katılabilirmiyim ? ☺
Tabi ki A Amanedenolmuyo sağolsun yazmış kurallarımız ilk sayfada bekleriz
Herkese merhaba hala odaklanamıyorum kilo vermeye 64.5 a kadar çıktım gram oynamıyor günlerdir iştahı da durduramıyorum, iyice canım sıkıldı baya inceldim ama tekrar alacağım diye korkuyorum
Canım sen gayet iyi noktadasın aklından çıkartma ve geriye dönme belki şu ara koruma veya beyin olarak kendini hazırlama dönemin sadece abartılı şeyler yeme eminim çok yakında rotaya girersin sen
Maalesef şu ara herkeste var dediğin gibi biraz ağır gidebilir Kilolar, planlar da şaşabilir ama gidecek ona inanalım
Slm kizlar, aralikli oruc diyetini arastirirken gordum sizin grubunuzu. Bende katilabilirmiyim size ? Tek basina cok zor øluyor
Merhaba
İlk sayfa ilk postta tüm kurallarımız var uyarsa bekleriz
Günün ilk kilo bildirimi benden gelsin
Geçen hafta:65
Bu hafta:65
Fark:0
Bu hafta almadığıma şükrediyorum çünkü çok fazla karbonhidrat tükettim ev taşıma falan olunca hem iş hem ev yoruldukça yedim
Haftaya daha iyi olur inşallah canım
Canım yerleşmeden toparlanması kolay olur bu hafta karbonhidratları kısıtlar bol su ve biraz yürüyüş de yaparsan iyi olabilir
Hurma detoks konusunda bilgim yok yorum yapamıyorum o sebeple

Günaydın herkese nasılsıniz bakalım güzel bayanlar ben iki haftadır 90 kilo dayım yürüyüş yapamıyorum öyle olunca enerji açığı oluşmuyor kilom yerinde sayıyor. Önce güzel 6 kilo verdim şimdi kaldım yerimde ama bu haftaya bomba gibi giriyorum hari bakalım sadece protein ve shake içeceğim artık 8 li rakamları görme vakti geldi dimi suan güncel kilom 90.7

Maşallah yaa artık çok güzel rakamlardasin olsun yavaş gitsin yağ oranın ciddi azaldı demkki vallahi helal olsun sana kaptan

Maşallah yaa artık çok güzel rakamlardasin olsun yavaş gitsin yağ oranın ciddi azaldı demkki vallahi helal olsun sana kaptan
Canım Merhaba
Spor olmayınca olmuyor ya bende ne zaman aksatsam tartı ya az oynuyor ya hiç o hafta
O sebeple mutlaka vakit yaratmak lazım kendime de söylüyorum
8 lere çok yaklaştın hadi artık görelim bu hafta sıkı gidersen haftaya 8 ler gelecektir, bence o motivasyonla devamı da gelir
teşekkürler bu arada umarım devamını getirebilirim

Vallahi hafataya bugün 8 li rakam müjdesi ile geleceğim buraya kendime sözüm var
Rica ederim ne dmeek sen azmini karşılığını çok güzel almışsın darısı bizlereeee

Ne sicak bir battaniyeye sarilip yatmanin yerini tutar ki baskanim

herkese günaydın..
bayadır giremiyordum nete.. iş yoğunluğundan yine çok takip edemeyebilirim ama bugün tartılıp geldiğim için ilk fırsatta daldım buraya.... umarım herkes iyidir..

Bu hafta : 75.5
Geçen hafta : 75.9
Fark : -400 gr

Aslında daha düşük çıkabilirdim ama hafta sonu yolarda geçti biraz.. muhtemelen vücut ödem tuttu.. çokta su içemedim.. Sözün kısası eldeki imkanlarla bu kadar diyelim..

Merhabalar :) Kilo bildirimi yapıyorum:
Geçen hafta: 57,50 kg
Bu hafta: 57,00 kg
-500 gr.

Yeme şeklimi değiştirdim. Sabah 10'dan akşam 6'ya kadar 2 saatte bir yiyorum. Yine IF saatlerim içerisinde kalıyorum.

Mesela:

Sabah 10:00 - yoğurt granola
Öğlen 12:00 - bir kase çorba
14:00 - Sade kahve + kuruyemiş
16:00 - bir tane muz/elma/salatalık.. artık ne geçerse elime
18:00 - normal akşam yemeği.. karbonhidratsız kısmından tabi :) eger çok sebze ağırlıklıysa yemek o zaman ekmek de yiyorum.

tebrikler kaptanim.bu hafta herkes öyle.eksi yinede iyidir.son kilolar zaten en zoru.yine de pes etmek yok.burdayiz.o kilolar illaki gidecek
Bugun kendime yine husran her daim feryat figan kalbim sarkisini armagan ederken Kilo bildirimimi de yapayim bundan haftalar oncesiyle ayni . 74.5 yuksek ihtimal regl den dolayi boyle oldu ama insanin bi moralleri bozuluyo yani
bozma morelini.bu hafta ikimizinde ödem haftasi.valla ben tartilmaya korkuyorum.dudağim bi sişmiş.gerisini hayal etmek bile istemiyorum.haftaya bomba gibi düşecez buraya.

Vallahi güzel kaptanım, yerleştirmemem gerekiyor. Yoksa emeklerim çöpe giderse ki gitmeyecek :) İzin vermem bunaaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…