-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #10.521
hic bi yumurtlama haftasinda kilo veremedim.dune kadar 700 gr eksideydim.bugün +800 gr çıkarak verdigimi de ödem olarak aldim.yediklerim az ve kalorisi azdı.yumurtlamada hep ödem oluyorum.ins yarina ödemler gider.
sakin ha fazla suya abanma.dün odemler sökülsün diye 5 lt su ictim.fayda etmedi.vücut bu dönemde tutacaksa tutuyor.Bende bugun regl oldumsenin yumurtlama ve benim regl gunleri ayni vakte denk geliyo ikimizde kederli oluyoruz . Ben zaten bugun oructayim butun gun yesilcay ve suya abancam bide agrilar baslamadan spor yaparsam yarin eksideyim insallahhhh
sakin ha fazla suya abanma.dün odemler sökülsün diye 5 lt su ictim.fayda etmedi.vücut bu dönemde tutacaksa tutuyor.
üstelik aksam bi rahat oturamadim.sürekli wc ye gittim geldim.
biz zaten eksideyiz.ödemler giderse gercek kilomuza düseriz.
yarin arti da ciksa uzülmeyelim.haftaya eksimiz daha cok olur hem.
Harika107
bence sen yiyecekleri gorünce rehavete kapılıyorsun.bi yiyecek görücünce biraz dur.derin nefes al.düsünmeye başla.sonuclarini sakin olman gerektiğini filan.
aslinda oturup kafa yorsan nerde yanlis yapiyorum.neler benim zaafim.nelere hayir diyemiyorum gibi.belki yazmalisin.
kız napim.gündüz içmiştım biraz su.aksam baktım ki ödemim fazla.basladim su icmeye.bi türlü gitmedi bacim.bende aksami yemiyorum.halbuki evdekilere kfc tavuk yapicam.canim hic istemiyor.sadece yatip uyuyasim bu havalarda.Kiz 5 lt su neben 3 lt yi anca tamamliyorum benim suya abanmaktan kastim max 3 lt regl den dolayi zaten artidayim suan . Bide sporu da yaptim . Hafiften bi el titremesi mide bulantisi var ama yememek icin direniyorum . Bu hafta artik eksi gormek istiyorum .
saol canım.irade yok da sürüne sürüne geldim buraya.10 ayı geçti.Harika
Muhteşem bir irade
Tebrikler
Almamak için burayı hiç bırakma bence
Bir yıl korumaya geç
kız napim.gündüz içmiştım biraz su.aksam baktım ki ödemim fazla.basladim su icmeye.bi türlü gitmedi bacim.bende aksami yemiyorum.halbuki evdekilere kfc tavuk yapicam.canim hic istemiyor.sadece yatip uyuyasim bu havalarda.
durumun kötüyse bi salatalik filan ye.yada kendin bi kahve yap tek sekerli.o da iyi gelir.
inş yarina eksi gelirsin bolca.
saol canım.irade yok da sürüne sürüne geldim buraya.10 ayı geçti.
burdan kopmayi düsünmuyorum.yoksa eski halime geri gelirim.
1 yıl koriyim.sonra 2.cocugu dusünüyorum.oğlum 2 yasinda.cok gec olmaz dimi.yasim da 31.
Evet fıstığım, gorusemedik pek giremiyorum, sevdiğim diyarlara ugrayamadim bu araKuzum nasılsın?
Epeydir görüşemedik
Olmaz olmaz. Artık çocuk doğurma yaşı böyle. 35 üstüne doğru geçince biraz riskler artıyor maalesef ama zaten daha yakın zaman jcin düşünüyorsun.kız napim.gündüz içmiştım biraz su.aksam baktım ki ödemim fazla.basladim su icmeye.bi türlü gitmedi bacim.bende aksami yemiyorum.halbuki evdekilere kfc tavuk yapicam.canim hic istemiyor.sadece yatip uyuyasim bu havalarda.
durumun kötüyse bi salatalik filan ye.yada kendin bi kahve yap tek sekerli.o da iyi gelir.
1 yıl koriyim.sonra 2.cocugu dusünüyorum.oğlum 2 yasinda.cok gec olmaz dimi.yasim da 31.
Kotunu bilmiyorum ama kanvas pantolonlari kesin öyle. Çoğu üst kıyafeti de öyle. Kötü da büyük ihtimalle öyledir kuzum. İncelmissin baya ya, süper.28 çok iyi.lcw ninkiler daha mi büyük.yeni duydum bunu.ben uzun zaman önce bikac kere kot almistim lcw den.renk verince bi daha da almadim.gecenlerde ablam lcwnin kotlari cok güzel dedi.bende inanmadim tabi.sonra getir bi giyim dedim.28 bedendi.bacaklar oldu da bel kapanmadi.ondanmis.kaliplari büyük o zaman.
sana lcw de 26 da olur o zaman.
aaa cok sevindim canim.Allah sağlikla kucagina almayi nasip etsin.
o zaman önce sağlık.diyeti bi kenara koy normal beslen.bende azönce yemeklerin tadina baktim.bende ödem.yapacak mecburum.yemek bu zamana kaldi.Her yerim agriyo . Yarim saat once basladi agri . Bacaklarim falan felaket titriyo . Ben daha 2 3 gun var diye oruc yapiyim dedim o da erken geldi . Midem agzimda resmen .
33 yasinda olur heralde.yaş gittikce sabir da kalmiyor.bide aralari cok olmasin istiyorum.belki yaza dusünürüm.Olmaz olmaz. Artık çocuk doğurma yaşı böyle. 35 üstüne doğru geçince biraz riskler artıyor maalesef ama zaten daha yakın zaman jcin düşünüyorsun.
lcwnin üst bedenleri cok genis.Kotunu bilmiyorum ama kanvas pantolonlari kesin öyle. Çoğu üst kıyafeti de öyle. Kötü da büyük ihtimalle öyledir kuzum. İncelmissin baya ya, süper.28 çok iyi.
o zaman önce sağlık.diyeti bi kenara koy normal beslen.bende azönce yemeklerin tadina baktim.bende ödem.yapacak mecburum.yemek bu zamana kaldi.
cok gecmis olsun.bu haftayi atlatalim.seninle ikimiz haftaya efsane gibi dönecez.
33 yasinda olur heralde.yaş gittikce sabir da kalmiyor.bide aralari cok olmasin istiyorum.belki yaza dusünürüm.
lcwnin üst bedenleri cok genis.
evet inceldim ama daha cok var.
bu arada gecenlerde ölcülere bakiyordum da idela ölcü diye bisey var nette
96-68-104 müş.artik eskisi gibi 90 60 90 a gerek yokmus.bu ölcü daha kadinsi daha estetikmis.
ne kadar doğru bilmiyorum.
asilnda 90 70 95 olsam bana yeter
Kız daha çok genç missinkız napim.gündüz içmiştım biraz su.aksam baktım ki ödemim fazla.basladim su icmeye.bi türlü gitmedi bacim.bende aksami yemiyorum.halbuki evdekilere kfc tavuk yapicam.canim hic istemiyor.sadece yatip uyuyasim bu havalarda.
Bugün seminer le uğraştımEvet fıstığım, gorusemedik pek giremiyorum, sevdiğim diyarlara ugrayamadim bu ara. canlı ders, yüz yüze ders, bebek,ev işi derken kalan kendimi toplamaya çalışıyorum . Sen nasılsın? Nasıl gidiyor?
Dikilen önlükleri de LCW yapmışKotunu bilmiyorum ama kanvas pantolonlari kesin öyle. Çoğu üst kıyafeti de öyle. Kötü da büyük ihtimalle öyledir kuzum. İncelmissin baya ya, süper.28 çok iyi.
iyi yapmışsın.önce sağlık.Yok canim zaten bi tane muz azcik da peynir domates falan yedim . sekerim dusmus heralde simdi kendime geldim biraz .
cok da genç sayilmamKız daha çok genç missin
İkinci bende istiyorum ama ne zaman
Kısmet fit olalim bakarız
Bugün seminer le uğraştım
Eba nim başına sabah 7 de oturdum akşama anca bitti
Dikilen önlükleri de LCW yapmış
Hangi beden aldın?
Ben small aldım
İyi bakalımiyi yapmışsın.önce sağlık.
cok da genç sayilmam
1. de kilolu hamile kaldim.simdi 2.yi zayif olarka hamile kalirsam çok dikkat edicem.en fazla 10 kilo veriyorum kendime.onu da 40 im çikana kadar vermeyi dusünüyorum.
kilolu hamile kalmak hic iyi değil.acaba zayifken nasil oluyor cok merak ediyorum.