-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #10.501
ben spor yapamiyorum şu ara.evde karantinadayiz.yürüyüsu onceden hergün yapiuorduk esimle.simdi evden cikmiyorum.70 den önce spora baslayamam heralde.kas kütlesi artiyor.Kendi bünyeni daha iyi bilirsin.
Benim düzenim kendime göre tabi.
Evet sen ivme yeni kazandin sporu artır hiç bırakma.
Adımlarını say 10.000 e tamamlamaya çalis
Leslie fitness çok kolay her gün 1 video yapben spor yapamiyorum şu ara.evde karantinadayiz.yürüyüsu onceden hergün yapiuorduk esimle.simdi evden cikmiyorum.70 den önce spora baslayamam heralde.kas kütlesi artiyor.
karantinadan bi çıkalim yine yüricem.
Canım 13 kilo vermişsinben spor yapamiyorum şu ara.evde karantinadayiz.yürüyüsu onceden hergün yapiuorduk esimle.simdi evden cikmiyorum.70 den önce spora baslayamam heralde.kas kütlesi artiyor.
karantinadan bi çıkalim yine yüricem.
firsat bulunca yapmayi dusünüyorum bende.bu ara biraz yoğun islerim var evde.Leslie fitness çok kolay her gün 1 video yap
tşk ederim.aslinda 33.Canım 13 kilo vermişsin
Yeni gördüm
Tebrikler
Nasıl 100 den filan da mı fazla idifirsat bulunca yapmayi dusünüyorum bende.bu ara biraz yoğun islerim var evde.
tşk ederim.aslinda 33.
uzun oruç yapip da kendini cok ac birakmasan yada poğacayi yerken bunu düsünsen senin icin daha iyi olabilir.2 poğaça icin o kadar saat ac kalmaya degmez bence.
klasik bi diyet yapsan mesela 3 oğün düzenli olacak sekilde.ac kalmazsin.hicbiseyde de gözün kalmaz.
107Nasıl 100 den filan da mı fazla idi
bence sen yiyecekleri gorünce rehavete kapılıyorsun.bi yiyecek görücünce biraz dur.derin nefes al.düsünmeye başla.sonuclarini sakin olman gerektiğini filan.Ooo oyle yapinca 3 ogun bende 33 ogun oluyo14 yasimdan beri her turlu diyeti denedim bi devamlilik aralikli oructa oldu . Uzun oruclarin da bi zararini gormedim . Pogacayi gorunce dusunme isine girmeden direk yedigim icin dedigini su aralar yapamam ama onun da zamani gelcek tabi .
107
bence sen yiyecekleri gorünce rehavete kapılıyorsun.bi yiyecek görücünce biraz dur.derin nefes al.düsünmeye başla.sonuclarini sakin olman gerektiğini filan.
aslinda oturup kafa yorsan nerde yanlis yapiyorum.neler benim zaafim.nelere hayir diyemiyorum gibi.belki yazmalisin.
canim eşine biraz sert çıkmalisin.benim esimde yer ama bana ye demez.aksine sen yeme.rejimi bırakma gibi seyler söyler.Ben genel itibariyle hic bi seye hayir diyemiyorumsadece cikolatayi tatliyi ve sekeri cikarabildim bide asitli asitsiz butun hazir icecekler . Bide abur cubur iste cips gofret falan . Aslinda baya bisi cikarmisim bu aksam da esim inat eder gibi gitti doner aldi . Bide utanmadan diyo ki ohhh cok guzel yapmislar sonra da bana uzatiyo issir bi tane diye yemedim ama arada bi hayir diyorum da bazen de cok canim cekiyo
canim eşine biraz sert çıkmalisin.benim esimde yer ama bana ye demez.aksine sen yeme.rejimi bırakma gibi seyler söyler.
dibimizde bim var.bi kere aksam 8 de cabim yaspasta istedi.esime git al dedim.yalvardim resmen.gitmedi.
rejim yapmiyorken ne istersem alirdi.simdi almiyor.kendisi de öyle gözüme sok soka yemez hicbiseyi.
eşin biraz da seni yoldan çıkariyor.Allah yardimcin olsun.
sakın vazgecme.erkekler istinasiz zayif eş sever.tek bir istisna görmedim.kıskandigindan öyle yapiyordur.Esim bana yeter bu kadar Kilo verdigin diyobutun cabasi beni caydirmak icin
sakın vazgecme.erkekler istinasiz zayif eş sever.tek bir istisna görmedim.kıskandigindan öyle yapiyordur.
sen ona uyma.zayiflamak seni daha cok mutlu edecek.halinden memnunsan o başka.
Kızlar bu hafta merak ediyorum tartılar nasıl gelecek son haftalarda hepimizde biraz duraksama yorgunluk vs var
Acaba diyorum kış okul iş düzenleri de mi etkiledi ? Belki bunu da düşünmeliyiz tempomuz belki bir çoğumuzun tekrar artıyor o zaman bu duruma göre bir politika belirlemeliyiz yoksa eski alışkanlıklar kapıda pusuda bekliyor
Dikkatli olmamızda fayda var ne dersiniz ?
Merhaba.. Ben 20 / 4 şeklinde başlamak istiyorum
Aranıza katılabilirmiyim ? ☺
Tabiki hosgeldin, sayfa 1 de muhtesemler muhtesemi sayin baskanimblondeaddict in yazdigi kurallari okuyup boyun kilon yasin ve hedef kilonu da soylersen sahane olur ve yeni basliyorsan 16/8 baslayip zamanla uzatmani tavsiye ederim
kilo bildirimi yarın yapılıyor sanırım ☺
ben daha öncesinden 20 / 4 yapıp sonuc aldıgım onunla baslayacagım ☺