-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #10.481
temel seyleri aliyorum.galiba bende bi degisim var.Günaydın kızlar
Harika bir hafta sonu diliyorum hepinize
Ay yok Allah korusun dikkat et
Bence belli şeylere karşı iştah kesilmesi iyi
Temel gıdaları aldıktan sonra
İlk defa duydum yumurtalı kısır
İnşallah iyi sonuçlar alırsın canım
temel seyleri aliyorum.galiba bende bi degisim var.
zararli seylerden tiksinmeye basladim artik.
faydali seyleri masum seyleri canım çekiyor.
mesela eskiden sucugu cok severdim.sabah yaptim.cocuğa yedirirken hic ağzıma atayim demedim.yada evde kavanozuyla nutella var.yuzüne bile bakasim yok.
şoyle zeytinyağli bi yemeğe hiç bisei degismem artik.
bu ay sonu gibi merkeze gidelim dedim esime.
kara kara düsünüyorum ben orda ne yicem diye.önceden ne yiyecegimi düsünürdum ama herseyi yemek icin düsünürdüm.hayaller kurardim.simdi bulamiyorum.disarida sağlikli ne yenilebilir ki.
hepsinden gözüm gecmiş.yoksa ben ölüyor muyum
ins amin.Yok kiz masallah turp gibisindarisi basima insallah benimde canim cekmiyo ama gorunce yiyorum sanirim ben daha senin ulastigin yere gelemedim insallah yakinda bende gorunce yemeyi birakirim
Kuzum nasılsın?Lcw'nin beden kaliplari biraz büyük, onu bilemiycem tamm olarak, ordan pantolonum yok ama mavi jeans'ti o pantolonum ,28/32 idi.Ama 29 ile daha rahat oluyorum tabi:). Ben de yüksek belciyim, yanların çıkmasını engeller diye çoğunlukla yüksek bel taraftarı oldum, 10 sene önce de.
Canım yeşil olmana çok az kalmışins amin.
canin istemiyorsa daha kolay oluyor.nefsinle savaşmak zorunda kalmazsin.zaten bi yerden sonra istahimizin kesilmesi gerekiyor.yemeyi doğal olarak azaltmaliyiz ki hedefe ulasinca hunharca yiyip geri kilo almayalim.
Aaaa tebrik ederimKızlar günaydın
Bakamıyorum çok halsizlik vardı
Sürekli hastamıyım diyordum rejim yapamıyordum meğerse bebek varmış ve sizinle paylaşmak istedim ❤❤ Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
cok tsk ederim cok incesin.bu hafta inş yeşil olurum.Canım yeşil olmana çok az kalmış
Hadi yakındır kutlarız yeşil olmanı yakında
ins amin.
canin istemiyorsa daha kolay oluyor.nefsinle savaşmak zorunda kalmazsin.zaten bi yerden sonra istahimizin kesilmesi gerekiyor.yemeyi doğal olarak azaltmaliyiz ki hedefe ulasinca hunharca yiyip geri kilo almayalim.
Sendeki durum bende varcok tsk ederim cok incesin.bu hafta inş yeşil olurum.
Poğaça sen mi yaptın?Selamlar, oruc yapcam dedim yapmadim yedim2 tane peynirli pogaca . Leslie yaptim dukan birasi ve 2 lt ictim . Bide eliptik yapcam . Oruc da yarina kaldi artik
uzun oruç yapip da kendini cok ac birakmasan yada poğacayi yerken bunu düsünsen senin icin daha iyi olabilir.2 poğaça icin o kadar saat ac kalmaya degmez bence.Guya bugun oruc yapcaktim gene gömdüm 2 tane pogacayidukan birasi yaptim kendime onu ictim ustune bide dayanamadim bozulan eliptigimi tamir ettim 1 saat de eliptik yapcam Olmayinca aramiyorum yemek ama olunca da dayanamiyorum ya eninde sonunda yiyorum onu
yaaa ne güzel.demekki doğrusu buymus.Sendeki durum bende var
Damak tadı değişiyor korkma.
Yağlı geliyor hazır kek çikolata filan mide almıyor
Ve canın çekmiyor
Doğru yoldasin artık demek
Benim 14 kilo oldu aynaya baktıkça yemek zararlı şeyler daha itici geliyor
aynen riske girmemek gerek.bende 3 ay önce ödül günümde yemistim.Poğaça sen mi yaptın?
Ben canım ister diye 4 aydır yapmıyorum ve yemiyorum
6 kilo kaldı 62.9 hedef vki 22 filanyaaa ne güzel.demekki doğrusu buymus.
damak tadim hassaslasti sanki.dün pilap yaptim.esim tussuz olmus dedi.baktim bana tuzlu geldi.
yagı da az koyuyorum.
cikolatalar cok sekerli geliyor.bayiyor beni.
sende baya vermissin.tebrikler.hedef kaç?
Lahmacun da ekmek az ye bence nolacak.aynen riske girmemek gerek.bende 3 ay önce ödül günümde yemistim.
biliyormusun benim evimin altinda firin var.her gece 11 de poğaca cıkıyor.sıcak mis gibi kokusu evin her yerine dagiliyor.tutuyorum.kendimi.
bide ne zamandir lahmacun yemedim.
lahmacun yapiyorlar.evin apartmanin ici mis gibi kokuyor.bense koklamakla yetiniyorum.
hedefe varana kadar sıkacam disimi.
boyun 171 di sanki senin.6 kilo kaldı 62.9 hedef vki 22 filan
Lahmacun da ekmek az ye bence nolacak.
Tam buğday unundan yap gerekirse yada normal un bir gidim gidiyor zaten hamur
Bol maydonozlu filan yeşil olunca ödül yap
Kendi bünyeni daha iyi bilirsin.boyun 171 di sanki senin.
benim de boyum 172.ben buraya hedef 65 yazdim.ama belki 62 olsam daha iyi olur.boyumdan 10 eksik diye.
bu arada senin de az kalmis.son kilolari ne kadar yavas verirsen o kadar çok sıkılaşırsın.
lahmacun meselesi baska canim.icindeki baharatlar o karisim bende odem yapiyor.iyi gelmiyor.
şurda az kaldi zaten.70 e ineyim o zaman 2 tane yer yoluma devam ederim.şimdi 74 ü görmüsken hic bisey beni yolumdan döndürebilemez