Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Günaydın kızlar 😍
Harika bir hafta sonu diliyorum hepinize 💐

Ay yok Allah korusun dikkat et
Bence belli şeylere karşı iştah kesilmesi iyi
Temel gıdaları aldıktan sonra 👍

İlk defa duydum yumurtalı kısır 😊

İnşallah iyi sonuçlar alırsın canım 🙏🥰
temel seyleri aliyorum.galiba bende bi degisim var.
zararli seylerden tiksinmeye basladim artik.
faydali seyleri masum seyleri canım çekiyor.
mesela eskiden sucugu cok severdim.sabah yaptim.cocuğa yedirirken hic ağzıma atayim demedim.yada evde kavanozuyla nutella var.yuzüne bile bakasim yok.
şoyle zeytinyağli bi yemeğe hiç bisei degismem artik.
bu ay sonu gibi merkeze gidelim dedim esime.
kara kara düsünüyorum ben orda ne yicem diye.önceden ne yiyecegimi düsünürdum ama herseyi yemek icin düsünürdüm.hayaller kurardim.simdi bulamiyorum.disarida sağlikli ne yenilebilir ki.
hepsinden gözüm gecmiş.yoksa ben ölüyor muyum:ruh:

temel seyleri aliyorum.galiba bende bi degisim var.
zararli seylerden tiksinmeye basladim artik.
faydali seyleri masum seyleri canım çekiyor.
mesela eskiden sucugu cok severdim.sabah yaptim.cocuğa yedirirken hic ağzıma atayim demedim.yada evde kavanozuyla nutella var.yuzüne bile bakasim yok.
şoyle zeytinyağli bi yemeğe hiç bisei degismem artik.
bu ay sonu gibi merkeze gidelim dedim esime.
kara kara düsünüyorum ben orda ne yicem diye.önceden ne yiyecegimi düsünürdum ama herseyi yemek icin düsünürdüm.hayaller kurardim.simdi bulamiyorum.disarida sağlikli ne yenilebilir ki.
hepsinden gözüm gecmiş.yoksa ben ölüyor muyum:ruh:

Yok kiz masallah turp gibisin 😂 darisi basima insallah 😂 benimde canim cekmiyo ama gorunce yiyorum 😂 sanirim ben daha senin ulastigin yere gelemedim 😂 insallah yakinda bende gorunce yemeyi birakirim 😂😂

Yok kiz masallah turp gibisin 😂 darisi basima insallah 😂 benimde canim cekmiyo ama gorunce yiyorum 😂 sanirim ben daha senin ulastigin yere gelemedim 😂 insallah yakinda bende gorunce yemeyi birakirim 😂😂
ins amin.
canin istemiyorsa daha kolay oluyor.nefsinle savaşmak zorunda kalmazsin.zaten bi yerden sonra istahimizin kesilmesi gerekiyor.yemeyi doğal olarak azaltmaliyiz ki hedefe ulasinca hunharca yiyip geri kilo almayalim.

Lcw'nin beden kaliplari biraz büyük, onu bilemiycem tamm olarak, ordan pantolonum yok ama mavi jeans'ti o pantolonum ,28/32 idi.Ama 29 ile daha rahat oluyorum tabi:). Ben de yüksek belciyim, yanların çıkmasını engeller diye çoğunlukla yüksek bel taraftarı oldum, 10 sene önce de.
Kuzum nasılsın?
Epeydir görüşemedik 🤩

ins amin.
canin istemiyorsa daha kolay oluyor.nefsinle savaşmak zorunda kalmazsin.zaten bi yerden sonra istahimizin kesilmesi gerekiyor.yemeyi doğal olarak azaltmaliyiz ki hedefe ulasinca hunharca yiyip geri kilo almayalim.
Canım yeşil olmana çok az kalmış🤩
Hadi yakındır kutlarız yeşil olmanı yakında

Kızlar günaydın
Bakamıyorum çok halsizlik vardı
Sürekli hastamıyım diyordum rejim yapamıyordum meğerse bebek varmış ve sizinle paylaşmak istedim ❤❤ Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Aaaa tebrik ederim 🥰
Ne güzel bir haber🤩
Kaza kurşunu mu?
Yasin kaç?
Yeni evlendin 🥰🥰🥰
Kısmeti yle gelsin 🤩
Sağlıkla doğsun 😍
Çok sevindim 🤗

ins amin.

Guya bugun oruc yapcaktim gene gömdüm 2 tane pogacayi 😂😂😂😂 dukan birasi yaptim kendime onu ictim ustune 😂 bide dayanamadim bozulan eliptigimi tamir ettim 1 saat de eliptik yapcam 😂 Olmayinca aramiyorum yemek ama olunca da dayanamiyorum ya eninde sonunda yiyorum onu 😂

cok tsk ederim cok incesin.bu hafta inş yeşil olurum.
Sendeki durum bende var 😁
Damak tadı değişiyor korkma.
Yağlı geliyor hazır kek çikolata filan mide almıyor 😁😁
Ve canın çekmiyor 🤩🤩
Doğru yoldasin artık demek😉😉😉😉
Benim 14 kilo oldu aynaya baktıkça yemek zararlı şeyler daha itici geliyor 🤣🤣

Guya bugun oruc yapcaktim gene gömdüm 2 tane pogacayi 😂😂😂😂 dukan birasi yaptim kendime onu ictim ustune 😂 bide dayanamadim bozulan eliptigimi tamir ettim 1 saat de eliptik yapcam 😂 Olmayinca aramiyorum yemek ama olunca da dayanamiyorum ya eninde sonunda yiyorum onu 😂
uzun oruç yapip da kendini cok ac birakmasan yada poğacayi yerken bunu düsünsen senin icin daha iyi olabilir.2 poğaça icin o kadar saat ac kalmaya degmez bence.
klasik bi diyet yapsan mesela 3 oğün düzenli olacak sekilde.ac kalmazsin.hicbiseyde de gözün kalmaz.

Sendeki durum bende var 😁
Damak tadı değişiyor korkma.
Yağlı geliyor hazır kek çikolata filan mide almıyor 😁😁
Ve canın çekmiyor 🤩🤩
Doğru yoldasin artık demek😉😉😉😉
Benim 14 kilo oldu aynaya baktıkça yemek zararlı şeyler daha itici geliyor 🤣🤣
yaaa ne güzel.demekki doğrusu buymus.
damak tadim hassaslasti sanki.dün pilap yaptim.esim tussuz olmus dedi.baktim bana tuzlu geldi.
yagı da az koyuyorum.
cikolatalar cok sekerli geliyor.bayiyor beni.
sende baya vermissin.tebrikler.hedef kaç?

Poğaça sen mi yaptın?
Ben canım ister diye 4 aydır yapmıyorum ve yemiyorum 🤣🤣🤣
aynen riske girmemek gerek.bende 3 ay önce ödül günümde yemistim.
biliyormusun benim evimin altinda firin var.her gece 11 de poğaca cıkıyor.sıcak mis gibi kokusu evin her yerine dagiliyor.tutuyorum.kendimi.
bide ne zamandir lahmacun yemedim.
lahmacun yapiyorlar.evin apartmanin ici mis gibi kokuyor.bense koklamakla yetiniyorum.
hedefe varana kadar sıkacam disimi.

yaaa ne güzel.demekki doğrusu buymus.
damak tadim hassaslasti sanki.dün pilap yaptim.esim tussuz olmus dedi.baktim bana tuzlu geldi.
yagı da az koyuyorum.
cikolatalar cok sekerli geliyor.bayiyor beni.
sende baya vermissin.tebrikler.hedef kaç?
6 kilo kaldı 62.9 hedef vki 22 filan
aynen riske girmemek gerek.bende 3 ay önce ödül günümde yemistim.
biliyormusun benim evimin altinda firin var.her gece 11 de poğaca cıkıyor.sıcak mis gibi kokusu evin her yerine dagiliyor.tutuyorum.kendimi.
bide ne zamandir lahmacun yemedim.
lahmacun yapiyorlar.evin apartmanin ici mis gibi kokuyor.bense koklamakla yetiniyorum.
hedefe varana kadar sıkacam disimi.
Lahmacun da ekmek az ye bence nolacak.
Tam buğday unundan yap gerekirse yada normal un bir gidim gidiyor zaten hamur 🤗
Bol maydonozlu filan yeşil olunca ödül yap

bu hafta benim icin cok riskli.yumurtlama günüm heralde.o kadar su ictim.wc ye gitmedim.vücudum ödem topluyor.sabaha kadar sürekli su içecem ki ödemler sökülsün.
yoksa bu hafta verdigim eksiler güme gidecek.

6 kilo kaldı 62.9 hedef vki 22 filan

Lahmacun da ekmek az ye bence nolacak.
Tam buğday unundan yap gerekirse yada normal un bir gidim gidiyor zaten hamur 🤗
Bol maydonozlu filan yeşil olunca ödül yap
boyun 171 di sanki senin.
benim de boyum 172.ben buraya hedef 65 yazdim.ama belki 62 olsam daha iyi olur.boyumdan 10 eksik diye.
bu arada senin de az kalmis.son kilolari ne kadar yavas verirsen o kadar çok sıkılaşırsın.

lahmacun meselesi baska canim.icindeki baharatlar o karisim bende odem yapiyor.iyi gelmiyor.
şurda az kaldi zaten.70 e ineyim o zaman 2 tane yer yoluma devam ederim.şimdi 74 ü görmüsken hic bisey beni yolumdan döndürebilemez😅

boyun 171 di sanki senin.
benim de boyum 172.ben buraya hedef 65 yazdim.ama belki 62 olsam daha iyi olur.boyumdan 10 eksik diye.
bu arada senin de az kalmis.son kilolari ne kadar yavas verirsen o kadar çok sıkılaşırsın.

lahmacun meselesi baska canim.icindeki baharatlar o karisim bende odem yapiyor.iyi gelmiyor.
şurda az kaldi zaten.70 e ineyim o zaman 2 tane yer yoluma devam ederim.şimdi 74 ü görmüsken hic bisey beni yolumdan döndürebilemez😅
Kendi bünyeni daha iyi bilirsin.
Benim düzenim kendime göre tabi.
Evet sen ivme yeni kazandin sporu artır hiç bırakma.
Adımlarını say 10.000 e tamamlamaya çalis🤗

İyi aksamlar.
Sabah
3 Haslanmıs yumurta
60gr ketojenik kraker
40gr süzme peynir

Ara
1 avuç kuruyemiiş
1 hindistan cevizi yağlı kahve

Aksam
5 Izgara köfte
Yarım Izgara palamut