Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

her konu ne yazık ki böyle oluyor.
Biri doğru biri yanlış diyor.
Bize de kafa karışıklığı kalıyor.
Forumda sayfalarda gezinirken if ile ilgili çeşitli yorumlara rastlıyor insan.
Gebelikte de diyet yapılıyor.
Ben yapmıştım
Çok da fit olmuştum
Rahat ol endişelenme.
Allah şifa versin canım
Benim gebeliğim de sıkıntılı idi .
3.gebelige evlat nasip oldu şükür
Sabırlı ol elbet olacak seninde kuzun

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah evladınızla mutlu, sağlıklı, huzurlu bir ömür versin.
Gerçekten dediğiniz gibi bitki çayından, limonlu suya kadar farklı farklı bilgiler mevcut. :) Bazen insan ne yapacağını şaşırıyor.
Gebelikte de beslenme düzenine doktor gerek duyduğunda bir diyet programı doğrultusunda devam edildiğini biliyorum. Aksi bir durum yoksa pek üzerinde durmuyorlar sanki bu durumun. Eğer özel olmazsa merak ettim, kendi isteğinizle mi diyete devam ettiniz, bu şekilde sağlıklı kilo alımı olmuştur. Bana o zaman doktor her aya bir kilo alacak şekilde sık sık ama az ye, kahve, çay, mümkünse karbonhidrat tüketme demişti.

Allah gönlüne göre , sağlıklı bir evlat nasip etsin.. galiba biz evlat sahibi olmayı seçmiyoruz,onlar bizi seçiyor..benim tam tersi oldu, senelrdir çok dikkatli kullandığım doğum kontrol hapı ile hamile kaldım.. ilk zamanlar çok mutlu oldum diyemem :/ ama sonra vardır bir hayır dedim, iyikide olmuş :)
Vardır senin içinde hayırlısı, inşallah tam zamanı gelince , sağlıcakla gelsin bebiş..

herkese günaydın..
Son zamanlarda pek fazla fırsatım olmuyor nete girmeye.. blondeaddict başkanım bu ara azcık bana müsade.. işler çok yoğun. arazi işlerimiz oluyor. sabah çıkıp mesai sonrası geliyoruz genelde.. yeme düzeni zaten alt üst oldu... fırsat buldukça uğramaya çalışırım yine ama düzenli menü bildiremeyebilirim.. bilginize efenim..

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. :) Haklısınız, her şeyi planladığımızı sanırken aslında çoğu şey bizim elimizde değil. Hayatta her şeyin bir zamanı olduğunu ben de düşünüyorum. O zaman gelince işleyiş tıkır tıkır yerine geliyor. :)) Size evladınızla, ailenizle mutlu, sağlıklı bir ömür diliyorum.

Herkese merhaba :)

Bugünkü menüm:

Sabah 10:30 sade Türk kahvesi
Öğlen 12:00 tavuksuyu çorba, kurufasülye, 2 kaşık bulgur pilavı ve turşu. Turşuya asla dayanamam, biraz abartmış olabilirim:)
Akşam: reformer pilates sonrası yogurtlu granola

Öğleden sonra ve akşam yatmadan önce birer tane kahve içebilirim ya da kahvelerden birini yeşilçaya döndürebilirim. Öğleden sonraki kahvenin yanına 1 adet zuber ekleyebilirim. Ama şu an hunharca tokum, canım istemeyebilir :)

Bende durumlar budur. Hala salı günkü dersin kas ağrılarından muzdaribim ama azimliyim :)

slmlar.bugünü erkrn kapattim.pirinc var çünkü.
saat 12.30 da
çubuk kraker (40 gr)
2 avuç dut kurusu

saat 13.45 de
4 tane minik biber dolmasi
1 dilim somun ekmek

kızlar bizde karantinadayiz
kayinbabam vr kaynimda pozitif cikti.bizde onlarla görüşmüstük.esimde biraz belirti var sanki.bugün filasyon ekibi geldi.esimden test aldilar.benden almadilar.bende ve cocukta belirti yok.ekimin 18 ine kadar karantinadayiz.onun icin evde ne varsa onu yiyip icecez.ama yine de rejimi birakmicam.aynen devam.

Selam kızlar
Bugün işlerim vardı ancak girebildim
Önce menü yazayım az önce bitirdim yemek işini
20/4
2 yumurtalı menemen yeşil çay 10 zeytin
1 bardak kefir 10 badem
Az önce Ton Balıklı salata
yeşil çay kahve maden suyu Bol su içtim

bu ara 20/4 ile rahat ediyorum umarım tartıya da yansır
Bir yazdıklarınızı okuyup geleyim

Canım çok geçmiş olsun inşallah hiç birinizde sıkıntı olmadan biter
Canım chloe sonuçların için gerçekten güzel gitmiş devam et
Gecelik konusunda da Allah sağlıkla versin inşallah
Bu konuda uzman değilim ama ideal kilona yakın ve vucüt yağ oranı dengelenmiş olarak daha kolay hamile kalındığı söyleniyor ve oructa kendini öldüresiye aç bırakmıyorsun gerekli protein ve Sağlıklı karbonhidrat yap tüketimi yapınca sıkıntı yok
Oruç her zaman bu noktada şifa ben buna inanıyorum
Merhabalar...
Dun menü paylaşmadım cunku su orucu uyguluyorum. 7 gün uygulayan varmış imkansız galiba benim için. Bu akşam 48 saati tamamlayıp doğal meyve suyu ve çorba ile son vereceğim. Herkese kolay gelsin
Kolay gelsin şifa olsun bizi de bilgilendir nasıl gidiyor
İstediğin gün istediğin şekilde ilerleyebilirsin sadece erken bozma
ister 16/8 yap ister ertesi gün 18/6 farketmez
Basagrısı toksin atımı ile ilgili olabilir vucüd açlık sistemine yeni alışıyor Ve glikojenez aşamasına geçiyor bol su iç ve açlığa odaklanma
birde yediğinle alakalı olabilir eğer ekmek şekerli vs şeyler ile açtı isen o da yapabilir
Tamamdır canım kolaylıklar diliyorum işlerinde
Fırsat bulunca uğra görüşürüz

Sadece incir ve badem az geldi bana.. yani az derken acıkırım ben
Keşke yapabilsem ama dayanamam bence :/
Herzaman yapmıyorum bunu. Ben protein ağırlıklı beslenen biriyim. Bu hafta az kilo verince detokslar yapmak yerine vucudumu şaşırtmak istedim.
Normalde 60gr altı karbonhidrat besleniyorum. Dün 140 gram alarak vucudumu şaşırttım.
O incirler ondan mütevellit. Sağlıklı karbondidrat anlayacağın.

Yok cnm kötü demedim.. hatta çok güzel.. ama dayanamam diye korkuyorum.. mesela bende akşam sadece yulaf ve badem sütü ile yaptığım smooties ile beslenince hem çok hafif ve rahat hissediyorum hemde çooook acıkıyorum ama öyle yapıp dayandığımda, takılan kilo gidiyor.. kolay gelsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…