- 17 Mart 2010
- 26.281
- 67.736
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #10.161
her konu ne yazık ki böyle oluyor.Teşekkür ederim, ilk defa dile getirdim istediğimi :) Aralık ayında sonlandırılan bir gebeliğim var, boş gebelikti. Birkaç ay sonra aniden çikolata kisti ortaya çıktı. Doktor doğal yollarla elde edemeyebilirsiniz dedi. Deniyorum, kısmet. Şu an için boy kilo ortalamam standart değerlerde ama ne kadar az kilo ile gebe kalırsam o kadar iyi diye düşünüyorum. Bilemiyorum, belki yanılıyorumdur. Ben de geçen gün sizin dediğinizin tersi bir yazı okudum. Uzun açlıklar vücuttaki zararlı hücreleri yok ettiği için, gebeliğe engel bir durum varsa, vücut bunu kendi kendine tedavi edebilir diye. Sizin dediğinizi araştıracağım. Gebelik elde edersem şayet, if e devam edemem.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah evladınızla mutlu, sağlıklı, huzurlu bir ömür versin.her konu ne yazık ki böyle oluyor.
Biri doğru biri yanlış diyor.
Bize de kafa karışıklığı kalıyor.
Forumda sayfalarda gezinirken if ile ilgili çeşitli yorumlara rastlıyor insan.
Gebelikte de diyet yapılıyor.
Ben yapmıştım
Çok da fit olmuştum
Rahat ol endişelenme.
Allah şifa versin canım
Benim gebeliğim de sıkıntılı idi .
3.gebelige evlat nasip oldu şükür
Sabırlı ol elbet olacak seninde kuzun
Allah gönlüne göre , sağlıklı bir evlat nasip etsin.. galiba biz evlat sahibi olmayı seçmiyoruz,onlar bizi seçiyor..benim tam tersi oldu, senelrdir çok dikkatli kullandığım doğum kontrol hapı ile hamile kaldım.. ilk zamanlar çok mutlu oldum diyemem :/ ama sonra vardır bir hayır dedim, iyikide olmuş :)Teşekkür ederim, ilk defa dile getirdim istediğimi :) Aralık ayında sonlandırılan bir gebeliğim var, boş gebelikti. Birkaç ay sonra aniden çikolata kisti ortaya çıktı. Doktor doğal yollarla elde edemeyebilirsiniz dedi. Deniyorum, kısmet. Şu an için boy kilo ortalamam standart değerlerde ama ne kadar az kilo ile gebe kalırsam o kadar iyi diye düşünüyorum. Bilemiyorum, belki yanılıyorumdur. Ben de geçen gün sizin dediğinizin tersi bir yazı okudum. Uzun açlıklar vücuttaki zararlı hücreleri yok ettiği için, gebeliğe engel bir durum varsa, vücut bunu kendi kendine tedavi edebilir diye. Sizin dediğinizi araştıracağım. Gebelik elde edersem şayet, if e devam edemem.
Ay maşallah.. akşam çok acıkmıyormusun peki ?Günaydın. Dünkü Menüm.
Sabah
3 yumırta
5 çilek
2 ceviz
2 keto kraker
2 karper
Ara
Türk kahvesi
Aksam
5 adet İncir
25gr badem
Yooo neden acıkayımkiAy maşallah.. akşam çok acıkmıyormusun peki ?
İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. :) Haklısınız, her şeyi planladığımızı sanırken aslında çoğu şey bizim elimizde değil. Hayatta her şeyin bir zamanı olduğunu ben de düşünüyorum. O zaman gelince işleyiş tıkır tıkır yerine geliyor. :)) Size evladınızla, ailenizle mutlu, sağlıklı bir ömür diliyorum.Allah gönlüne göre , sağlıklı bir evlat nasip etsin.. galiba biz evlat sahibi olmayı seçmiyoruz,onlar bizi seçiyor..benim tam tersi oldu, senelrdir çok dikkatli kullandığım doğum kontrol hapı ile hamile kaldım.. ilk zamanlar çok mutlu oldum diyemem :/ ama sonra vardır bir hayır dedim, iyikide olmuş :)
Vardır senin içinde hayırlısı, inşallah tam zamanı gelince , sağlıcakla gelsin bebiş..
Sadece incir ve badem az geldi bana.. yani az derken acıkırım benYooo neden acıkayımki
tsk ederim canim.inş.
Canım çok geçmiş olsun inşallah hiç birinizde sıkıntı olmadan biterslmlar.bugünü erkrn kapattim.pirinc var çünkü.
saat 12.30 da
çubuk kraker (40 gr)
2 avuç dut kurusu
saat 13.45 de
4 tane minik biber dolmasi
1 dilim somun ekmek
kızlar bizde karantinadayiz
kayinbabam vr kaynimda pozitif cikti.bizde onlarla görüşmüstük.esimde biraz belirti var sanki.bugün filasyon ekibi geldi.esimden test aldilar.benden almadilar.bende ve cocukta belirti yok.ekimin 18 ine kadar karantinadayiz.onun icin evde ne varsa onu yiyip icecez.ama yine de rejimi birakmicam.aynen devam.
Herkese merhaba. :) Chloe Ting sonucunu bildirmek için akşamı bekleyemedim.Tahminimden daha iyi sonuçlar aldım.
29.09.2020 (1. gün)
Başlangıç kilosu: 56.5
Bel: 76 cm
Kalça: 95 cm
Kol: 28 cm
Göğüs: 85 cm
Bacak: alt: 37 cm, üst: 52 cm
07.10.2020 (14. gün)
Kilo: 55.5 ( 2 gündür 55.5 çıkıyorum)
Bel: 72 cm
Kalça: 92 cm
Kol: 28 cm
Göğüs: 85 cm
Bacak: alt: 37 cm, üst: 50 cm
Bundan sonra da Chloe ile devam etmek istiyorum. Ya bir aylık ya da üç haftalık program ile devam edeceğim sanırım. Bir aksilik yaşamazsam yarın başlarım. :)))
2-3 gündür sadece akşam öğünü yiyorum. Sanki çok daha iyi geliyor ama beslenme penceresi bir iki saat ile sınırlı kalınca süt, kahvaltılıklar her şey bozulmuş. Pazartesi 55 kiloya ulaşabilir miyim bilmiyorum ama galiba 18/6 düzenine döneceğim, evde sağlam bir yiyecek kalmıyor böyle de.
Canım chloe sonuçların içinTeşekkür ederim, ilk defa dile getirdim istediğimi :) Aralık ayında sonlandırılan bir gebeliğim var, boş gebelikti. Birkaç ay sonra aniden çikolata kisti ortaya çıktı. Doktor doğal yollarla elde edemeyebilirsiniz dedi. Deniyorum, kısmet. Şu an için boy kilo ortalamam standart değerlerde ama ne kadar az kilo ile gebe kalırsam o kadar iyi diye düşünüyorum. Bilemiyorum, belki yanılıyorumdur. Ben de geçen gün sizin dediğinizin tersi bir yazı okudum. Uzun açlıklar vücuttaki zararlı hücreleri yok ettiği için, gebeliğe engel bir durum varsa, vücut bunu kendi kendine tedavi edebilir diye. Sizin dediğinizi araştıracağım. Gebelik elde edersem şayet, if e devam edemem.
Kolay gelsin şifa olsun bizi de bilgilendir nasıl gidiyorMerhabalar...
Dun menü paylaşmadım cunku su orucu uyguluyorum. 7 gün uygulayan varmış imkansız galiba benim için. Bu akşam 48 saati tamamlayıp doğal meyve suyu ve çorba ile son vereceğim. Herkese kolay gelsin
İstediğin gün istediğin şekilde ilerleyebilirsin sadece erken bozmaMerhaba herkese. Ben bişey danışmak istiyorum bu saatlik dilimlere belli zamandan sonra mi geçiliyor. Yoksa o şekilde mi başlandı. Ben 16/8 uygulamaya başladım. Bugün ikinci günüm bunu bazı günler 18/6 olarak kendim degisiklik yapabilir miyim ya da bir suresi varmı. Birde bu sabah kahvaltıya kadar gayet iyiydim hatta biraz daha uzatabilirim diye de dusundum.fakat yedikten sonra baş ağrısı başladı halbuki tokum normal midir
Tamamdır canım kolaylıklar diliyorum işlerindeherkese günaydın..
Son zamanlarda pek fazla fırsatım olmuyor nete girmeye..blondeaddict başkanım bu ara azcık bana müsade.. işler çok yoğun. arazi işlerimiz oluyor. sabah çıkıp mesai sonrası geliyoruz genelde.. yeme düzeni zaten alt üst oldu... fırsat buldukça uğramaya çalışırım yine ama düzenli menü bildiremeyebilirim.. bilginize efenim..
Herzaman yapmıyorum bunu. Ben protein ağırlıklı beslenen biriyim. Bu hafta az kilo verince detokslar yapmak yerine vucudumu şaşırtmak istedim.Sadece incir ve badem az geldi bana.. yani az derken acıkırım ben
Keşke yapabilsem ama dayanamam bence :/
Yok cnm kötü demedim.. hatta çok güzel.. ama dayanamam diye korkuyorum.. mesela bende akşam sadece yulaf ve badem sütü ile yaptığım smooties ile beslenince hem çok hafif ve rahat hissediyorum hemde çooook acıkıyorumHerzaman yapmıyorum bunu. Ben protein ağırlıklı beslenen biriyim. Bu hafta az kilo verince detokslar yapmak yerine vucudumu şaşırtmak istedim.
Normalde 60gr altı karbonhidrat besleniyorum. Dün 140 gram alarak vucudumu şaşırttım.
O incirler ondan mütevellit. Sağlıklı karbondidrat anlayacağın.