- 30 Haziran 2015
- 4.748
- 4.508
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #10.121
Ayy bide sen 54 kilo ben 69.5 u koruya miyorumbenimki biraz hızlıdır. Ama sanırım eskiden daha hızlıydı. Yaş etkisini hissetmeye başladım Beb normalde daha çok yediğimden normalde böyle az yemeye 1 ayda 5 kilo verirdim. Şimdi almasam da veremiyorum da. 2 aydır 54lerdeyim Belki az yemeye alışmıştır senin vücut
Çok teşekkür ederim bu güzel motive edici konuşma için.Hiç motivasyonu dışarıdan arama canım
İnsanların çoğu kıskanıyor vs kötü etkiliyor maalesef ben çevremde şu 4 5 ayda onu gördüm
Sen azimle devam et, en büyük motivasyon ayna
Hayalini bir yerlere yaz ve her gün bak ona
Hayal et o kiloya gelince giyeceklerin hissedeceklerin enerjini
Haydi kolay gelsin uzun oruç şifa olsun
Evet şükür sağlığım yerinde.Kendini nasil mutlu hissediceksen o kiloya in . Aynada kendine simdi oldu diyen kadar devam et tabi sagligin yerinde oldugu surece. Once saglik sonra fazlaliklar . Insanlari dinleme kendini dinle
Ay ben de merak ettim incelmeni kuzum bize de söyler misinnBugün yeme penceresine geçtiğimde 23. saate girmek üzereydim.
13:30 şekersiz türk kahvesi
20:00 tarhana çorbası, patates yemeği, semizotu salatası, birkaç tutam roka ve dereotu, 1 tane biber, 2 tane ceviz
20:30 bitki çayı
2 litre su ve 40 dk egzersiz yaptım. Yarın 2 haftalık Chloe Ting programının son günü. Rakamsal değerler için heyecanlıyım.
Tabi ki yazarım :)) Ben de heyecanlıyım. Sanki karın bölgemde o yağlı, dalgalı görünüm azaldı gibi. 2 haftada çok büyük değişimler elbette beklemiyorum ama birkaç santimetre incelsem yeter.Ay ben de merak ettim incelmeni kuzum bize de söyler misinn
Aynennn yetmez mii :))Tabi ki yazarım :)) Ben de heyecanlıyım. Sanki karın bölgemde o yağlı, dalgalı görünüm azaldı gibi. 2 haftada çok büyük değişimler elbette beklemiyorum ama birkaç santimetre incelsem yeter.
Yeme planın çok güzel. Faydasını göreceğinden eminim ben. 14 saatten sonra açlıkta vücutta çok fazla fayda ortaya çıkıyor bence. Guruldamalar vs. hep iyiye işaret.Bugün yeme penceresine geçtiğimde 23. saate girmek üzereydim.
20:00 tarhana çorbası, patates yemeği, semizotu salatası, birkaç tutam roka ve dereotu, 1 tane biber, 2 tane ceviz
2 litre su ve 40 dk egzersiz yaptım. Yarın 2 haftalık Chloe Ting programının son günü. Rakamsal değerler için heyecanlıyım.
Yaparım diye umuyorum :) Geçen sefer yaptığım zaman arada sağlıklı seçimler yapmasam da genelde güzel beslenmiştim. İlk 3 günden sonrası rahat oluyor benim. Hatta aç ve hafif olmak hoşuma bile gidiyordu diyebilirim. Nolduysa karantinada oldu işte :)Hoşgeldin
Umarım hedefe ulaşana kadar sabredip pes etmeden devam edersin
Herkese günaydın :)
Sabah 8 buçukta sade türk kahvesiyle başladım. Normalde bu kadar erken başlamam ama orucun ilk iki üç günü sabah açlık vurunca ancak böyle atlatıyorum. Bir kaç güne normale dönerim :)
Akşam yine menü paylaşımı yapacağım.
Dün hoca canıma okudu sporda, dayak yemiş gibiyim. Bel fıtığı ameliyatımdan itibaren 3 ay geçti. Ağustostan beri gidiyorum pilatese. İlk dersler hocanın beni denemesi ve ilerleyebilmek adına beni güçlendirmesi adına nispeten hafifti. Artık kafi görüyor olsa gerek ki, zerre acımıyor :)
Pilatese ek olarak haftada 2 gün filan da evde kardiyo mu çalışsam diyorum ama dediğim gibi hoplamalı zıplamalı bacak çekmeli hareketler beni sakatlayabilir. Hala sol bacak kaslarımdaki kısalma tamamen eskiye dönmedi. Sağ bacağım gibi değil. Korkudan sadece hoca eşliğinde spor yapıyorum :)
Ben de o korkumdan yapamıyorum bişey işte. Belimi sakatlamasam bacağımı sakatlayabilirim. Kilo sağlıktan önemli değil sonuçta dediğin gibi. Çoluk çocuk perişan oluruz.Bence hic kendin girme bu ise . Hocayla devam et . Kilo vercem diye belinden olma. Yanlis bisi yapsan Allah gostermesin aylarca yatarsin .
Ay dün görmemişimBir yarim saat Leslie yap canım
Hadi başlayınca hemen bitiyor zaten
Bu ay kirilma noktani kıralım
Gayet uygunMerhaba ben 11_19 arası bugün yaptım ve akşam yemeği saatine uygun olduğu için bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum. Bu şekilde dogrumudur acaba?
11:00 haşlanmış yumurta bol yeşillik peynir bir dilim çavdar ve yeşilçay
15:00 türk kahvesi 2 ceviz
19:00 karnıbahar brokoli yemeği minik bir ekmek ve yoğurt
2.5 litre su birde yatmadan bitki çayı icebilirim
Merak ediyorum insallah güzel sonuçlar alacaksınBugün yeme penceresine geçtiğimde 23. saate girmek üzereydim.
Saatlerini istediğin gibi ayarla hayat şartlarına göreHerkese günaydın :)
Sabah 8 buçukta sade türk kahvesiyle başladım. Normalde bu kadar erken başlamam ama orucun ilk iki üç günü sabah açlık vurunca ancak böyle atlatıyorum. Bir kaç güne normale dönerim :)
Akşam yine menü paylaşımı yapacağım.
Dün hoca canıma okudu sporda, dayak yemiş gibiyim. Bel fıtığı ameliyatımdan itibaren 3 ay geçti. Ağustostan beri gidiyorum pilatese. İlk dersler hocanın beni denemesi ve ilerleyebilmek adına beni güçlendirmesi adına nispeten hafifti. Artık kafi görüyor olsa gerek ki, zerre acımıyor :)
Pilatese ek olarak haftada 2 gün filan da evde kardiyo mu çalışsam diyorum ama dediğim gibi hoplamalı zıplamalı bacak çekmeli hareketler beni sakatlayabilir. Hala sol bacak kaslarımdaki kısalma tamamen eskiye dönmedi. Sağ bacağım gibi değil. Korkudan sadece hoca eşliğinde spor yapıyorum :)