Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Yok cnm kötü demedim.. hatta çok güzel.. ama dayanamam diye korkuyorum.. mesela bende akşam sadece yulaf ve badem sütü ile yaptığım smooties ile beslenince hem çok hafif ve rahat hissediyorum hemde çooook acıkıyorum 😂 ama öyle yapıp dayandığımda, takılan kilo gidiyor.. kolay gelsin :)
Tesekkürler. 3 ay oldu. Sanırım iyice alıştım. Uzun açlıklar da yapabiliyorm. O yuzden pek etkilemiyor beni.

Selam kızlar 😍
Bugün işlerim vardı ancak girebildim
Önce menü yazayım az önce bitirdim yemek işini
20/4
2 yumurtalı menemen yeşil çay 10 zeytin
1 bardak kefir 10 badem
Az önce Ton Balıklı salata
yeşil çay kahve maden suyu Bol su içtim

bu ara 20/4 ile rahat ediyorum umarım tartıya da yansır 🙏
Bir yazdıklarınızı okuyup geleyim
Aleykümselam. Bende bu ara ağırlık antrenmanını bıraktım. Çunku bebek istiyoruz ve kadın doğumcum bu süre zarfında yapma dedi. Daha çok yürüyüş tercih ediyorum. Ama ağırlık özledim 💥 inşallah hamile kalıp doğum yaptıktan sonra baslarm inşallah 💟

İyi akşamlar.
Sabahın köründe uyandım 6.45 eş okula oğlan canlı derse girdi. Ben de uyudum iyi oldu bana çünkü 14. 00 de kahvaltı yaptım
14.00 1 elma klasik kahvaltı. 1 dilim baklava ama cok pişman oldum yediğime
Arada cay ve kurutulmuş meyve. Su
18.45 1 tabak sebzeli bulgur 1 kase cacık 1 incik.
Spor yok. Yüürüş yok. Hep böyle uzun tutsam araları cok iyi olur ama güne erken baslıyorum. En gec 12 de kahvaltı yapmazsam cok kötü oluyorum.bu gün ilk oldu bakalım.

slmlar.bugünü erkrn kapattim.pirinc var çünkü.
saat 12.30 da
çubuk kraker (40 gr)
2 avuç dut kurusu

saat 13.45 de
4 tane minik biber dolmasi
1 dilim somun ekmek

kızlar bizde karantinadayiz
kayinbabam vr kaynimda pozitif cikti.bizde onlarla görüşmüstük.esimde biraz belirti var sanki.bugün filasyon ekibi geldi.esimden test aldilar.benden almadilar.bende ve cocukta belirti yok.ekimin 18 ine kadar karantinadayiz.onun icin evde ne varsa onu yiyip icecez.ama yine de rejimi birakmicam.aynen devam.

Cok gecmis olsun . Insallah esinde pozitif cikmaz . Bol sogan sarimsak ve c vitamini alin . Valla evlerden irak bitmedi lanet Virus.

Canım çok geçmiş olsun inşallah hiç birinizde sıkıntı olmadan biter 🙏💐

Canım chloe sonuçların için 👏 gerçekten güzel gitmiş devam et 🤩🏆
Gecelik konusunda da Allah sağlıkla versin inşallah 🙏🥰
Bu konuda uzman değilim ama ideal kilona yakın ve vucüt yağ oranı dengelenmiş olarak daha kolay hamile kalındığı söyleniyor ve oructa kendini öldüresiye aç bırakmıyorsun gerekli protein ve Sağlıklı karbonhidrat yap tüketimi yapınca sıkıntı yok
Oruç her zaman bu noktada şifa ben buna inanıyorum ☺

Kolay gelsin şifa olsun bizi de bilgilendir nasıl gidiyor 🤩👏

İstediğin gün istediğin şekilde ilerleyebilirsin sadece erken bozma 🥰
ister 16/8 yap ister ertesi gün 18/6 farketmez
Basagrısı toksin atımı ile ilgili olabilir vucüd açlık sistemine yeni alışıyor Ve glikojenez aşamasına geçiyor bol su iç ve açlığa odaklanma
birde yediğinle alakalı olabilir eğer ekmek şekerli vs şeyler ile açtı isen o da yapabilir 🥰

Tamamdır canım kolaylıklar diliyorum işlerinde
Fırsat bulunca uğra görüşürüz 🥰
tsk ederim.kaptanim.

Cok gecmis olsun . Insallah esinde pozitif cikmaz . Bol sogan sarimsak ve c vitamini alin . Valla evlerden irak bitmedi lanet Virus.
saol canim.inş.gecer gider.

Ayy kızlar ben kötü bir şey yaptım dün. :63:
Dün yemeğimi yedim.Sonrasında kek yedim bir de. Ayrıca karbonhidrat aldığım için de üzerine uyuyakaldım. Hepsi kilo olmamıştır değil mi ya ? Tartıda fazla çıkınca psikolojim bozuldu. :KK17:

Ayy kızlar ben kötü bir şey yaptım dün. :63:
Dün yemeğimi yedim.Sonrasında kek yedim bir de. Ayrıca karbonhidrat aldığım için de üzerine uyuyakaldım. Hepsi kilo olmamıştır değil mi ya ? Tartıda fazla çıkınca psikolojim bozuldu. :KK17:

Kilo alman icin fazladan kalori alman lazim . O odem olmustur . 7000 kalori 1 Kilo yapiyo . Biraz hareket yesil cay ve suyla o odemi de atarsin.

Kilo alman icin fazladan kalori alman lazim . O odem olmustur . 7000 kalori 1 Kilo yapiyo . Biraz hareket yesil cay ve suyla o odemi de atarsin.
Çok sağolun ya . :KK36: Valla o kadar uğraşınca kaldıramadı psikolojim. İnşallah hemen atarım o ödemi. Emek veriyorum çünkü. İnsan emeğinin karşılığı böyle çöp olunca üzülüyor. :KK42: Bir daha böyle gereksiz karbonhidrat almıcam. Söz kendime . :KK28: Teşekkür ederim tekrardan . :KK200:

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah evladınızla mutlu, sağlıklı, huzurlu bir ömür versin. 🥰
Gerçekten dediğiniz gibi bitki çayından, limonlu suya kadar farklı farklı bilgiler mevcut. :) Bazen insan ne yapacağını şaşırıyor.
Gebelikte de beslenme düzenine doktor gerek duyduğunda bir diyet programı doğrultusunda devam edildiğini biliyorum. Aksi bir durum yoksa pek üzerinde durmuyorlar sanki bu durumun. Eğer özel olmazsa merak ettim, kendi isteğinizle mi diyete devam ettiniz, bu şekilde sağlıklı kilo alımı olmuştur. Bana o zaman doktor her aya bir kilo alacak şekilde sık sık ama az ye, kahve, çay, mümkünse karbonhidrat tüketme demişti.
amin canım 🤗 gebeliğim riskli diye şeker yükleme sinden sonra şekerim çıkmadı ama Dr.tedbir amaçlı 5.aydi sanırım diyetisyen e yolladı gebelik için diyet listesi verdi.seker ölçüm cihazı filan aldım.Tansiyon aleti filan aldırdı.5.ay dan sonra dikkat li ve ful diyet gitti 75 idim başladığımda doğumdan 3 gün sonra 67 idim🤣🤣🤣 çocuğun kilosu filan iyiydi ama çünkü protein sebze filan menüler sağlıklı idi.
slmlar.bugünü erkrn kapattim.pirinc var çünkü.
saat 12.30 da
çubuk kraker (40 gr)
2 avuç dut kurusu

saat 13.45 de
4 tane minik biber dolmasi
1 dilim somun ekmek

kızlar bizde karantinadayiz
kayinbabam vr kaynimda pozitif cikti.bizde onlarla görüşmüstük.esimde biraz belirti var sanki.bugün filasyon ekibi geldi.esimden test aldilar.benden almadilar.bende ve cocukta belirti yok.ekimin 18 ine kadar karantinadayiz.onun icin evde ne varsa onu yiyip icecez.ama yine de rejimi birakmicam.aynen devam.
canım geçmiş olsun 💐

Menü bırakayım:kk77:
İf 14/10
9 kuru erik posasi ve suyu 5 taneden
11 de yoğurtlu salatalık nane karışım
13.30 ekmeksiz doyurucu kahvaltı
19. 8 kaşık kabak .1 kaşık bulgur.1 kaşık yeşil fasulye.2 bardak ayran

Su sayamadim
Spor 1 saat Leslie fitness
3243 adım

İlk sayfayi okuyup her gün menü spor su bilgilerini ve her pazartesi saat 14 den önce kilo bildirimi yapmanız yeterlidir 🤩
başlangıç kilosu yaş vs yazacak miyim ilk etapta yoksa yedekten asil e geçince mi yaziliyor
Hoşgeldin 🤩
Birde yemek pencerenizi yazabilirsiniz
hosbulduk..ilk etapta 8/16 olur heralde sonrasında artırabilirim 20 saat aç kaldigin günler olmuştur..zararlı şeyler yemeye her istediğim an istediğim şeyi yemeye o kadar alıştım ki şuan zor geliyor

başlangıç kilosu yaş vs yazacak miyim ilk etapta yoksa yedekten asil e geçince mi yaziliyor
hosbulduk..ilk etapta 8/16 olur heralde sonrasında artırabilirim 20 saat aç kaldigin günler olmuştur..zararlı şeyler yemeye her istediğim an istediğim şeyi yemeye o kadar alıştım ki şuan zor geliyor
Asıl olunca yazarsın acelesi yok.
Ama kendini tanıtmak için şimdi de yazsan fena olmaz🤗
İlk günler zor gelir 😜
Benim if de 2.ayim diyette 4 .ayım bitti
Regl haftası çok zor geçer karbonhidrat ihtiyacı hat safhaya çıkar 🤣🤣Diyeti mı bıraksan diye baskı yapar iç ses😁 mantığın devreye girer fit olacaksın der😁😁sonra devam ederken kendini bulursun🤣

Asıl olunca yazarsın acelesi yok.
Ama kendini tanıtmak için şimdi de yazsan fena olmaz🤗
İlk günler zor gelir 😜
Benim if de 2.ayim diyette 4 .ayım bitti
Regl haftası çok zor geçer karbonhidrat ihtiyacı hat safhaya çıkar 🤣🤣Diyeti mı bıraksan diye baskı yapar iç ses😁 mantığın devreye girer fit olacaksın der😁😁sonra devam ederken kendini bulursun🤣
Kk da çok eskiyim cook girdim cuma yarışlarına takımlarına vs başka diyetler yapsam da bana en uygun if..güzel kilolar vermiştim ama şişmanlık kaderim gibi yapıştı üstüme..yani diyetle zayıflama hayaliyle geçen en az bi 20 senem hatta fazlası vardir..şuan tükenmiş hissediyorun bıçak kemiğe dayanmis gibi hissediyorum..yine kendimi kk da bulmam tesadüf değil yani.😬
34 yaşında 2 çocuk annesiyim 86 kiloydum bu sabah..boy 164..gördüğüm en yüksek rakam 115 falan (ilk dogum)en düşük ise 76 civarı..
If Destekleyen diyetisyen arayışındayım ki hayatım boyunca diyetisyen eşliğinde kilo vermedim hiç.. belki bi süre sonra yardım alırım bilemiyorum

Kk da çok eskiyim cook girdim cuma yarışlarına takımlarına vs başka diyetler yapsam da bana en uygun if..güzel kilolar vermiştim ama şişmanlık kaderim gibi yapıştı üstüme..yani diyetle zayıflama hayaliyle geçen en az bi 20 senem hatta fazlası vardir..şuan tükenmiş hissediyorun bıçak kemiğe dayanmis gibi hissediyorum..yine kendimi kk da bulmam tesadüf değil yani.😬
34 yaşında 2 çocuk annesiyim 86 kiloydum bu sabah..boy 164..gördüğüm en yüksek rakam 115 falan (ilk dogum)en düşük ise 76 civarı..
If Destekleyen diyetisyen arayışındayım ki hayatım boyunca diyetisyen eşliğinde kilo vermedim hiç.. belki bi süre sonra yardım alırım bilemiyorum
Anladım canım.
Kolay gelsin 🤩
İf iradeni koruyor.
Açlık hissi olmuyor birde alisinca 🤗
Gazan mübarek olsun 🥰

Bende 35 yaşındayım bir oğlum var.
Normal diyete 82.9 ile başlamıştım ben verdiysem herkes verir 🤣
Şimdi 69 lardayim şükür 😍
Sen de kısa sürede gelirsin bu kiloya merak etme😁
Sporunu aksatma

MEnüm:
Sabah 3 küçük yumurta haşlama, süzme peynir domates salatalık maydanoz üstü limon, yeşil zeytin ve limonlu yeşil çay
Ara whey protein
Öğlen soya soslu tavuk göğüs ızgara, az miktar kızarmış patates, haşlanmış brokoli ve kabak
1 küçük dilim mantarlı pizza
Ara türk kahvesi ve züber protein bar
Ara dukan birası
3 lt su
spor 13.300 adım ve 30 dk bölgesel

X