- 26 Aralık 2019
- 2.630
- 14.665
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #10.141
Durumunuza göre gün gün değişiklik yapabilirsiniz. Bana göre bir programa alışmak ve o sürelerde devam etmek (istisnai durumlar hariç) hem sizin için hem vücudunuz için daha düzenli geliyor. Henüz ikinci gününüzdeymişsiniz, vücudunuzun uzun açlık süresine alışması biraz zaman alabilir. Eğer şu an uyguladığımız programda zorlandığınızı hissederseniz 12/12 ya da 14/10 deneyebilirsiniz.Merhaba herkese. Ben bişey danışmak istiyorum bu saatlik dilimlere belli zamandan sonra mi geçiliyor. Yoksa o şekilde mi başlandı. Ben 16/8 uygulamaya başladım. Bugün ikinci günüm bunu bazı günler 18/6 olarak kendim degisiklik yapabilir miyim ya da bir suresi varmı. Birde bu sabah kahvaltıya kadar gayet iyiydim hatta biraz daha uzatabilirim diye de dusundum.fakat yedikten sonra baş ağrısı başladı halbuki tokum normal midir
Teşekkür ederimDurumunuza göre gün gün değişiklik yapabilirsiniz. Bana göre bir programa alışmak ve o sürelerde devam etmek (istisnai durumlar hariç) hem sizin için hem vücudunuz için daha düzenli geliyor. Henüz ikinci gününüzdeymişsiniz, vücudunuzun uzun açlık süresine alışması biraz zaman alabilir. Eğer şu an uyguladığımız programda zorlandığınızı hissederseniz 12/12 ya da 14/10 deneyebilirsiniz.
Ben de o korkumdan yapamıyorum bişey işte. Belimi sakatlamasam bacağımı sakatlayabilirim. Kilo sağlıktan önemli değil sonuçta dediğin gibi. Çoluk çocuk perişan oluruz.
İncelme bel ve kalça süperHerkese merhaba. :) Chloe Ting sonucunu bildirmek için akşamı bekleyemedim.Tahminimden daha iyi sonuçlar aldım.
29.09.2020 (1. gün)
Başlangıç kilosu: 56.5
Bel: 76 cm
Kalça: 95 cm
Kol: 28 cm
Göğüs: 85 cm
Bacak: alt: 37 cm, üst: 52 cm
07.10.2020 (14. gün)
Kilo: 55.5 ( 2 gündür 55.5 çıkıyorum)
Bel: 72 cm
Kalça: 92 cm
Bacak: alt: 37 cm, üst: 50 cm
Bundan sonra da Chloe ile devam etmek istiyorum. Ya bir aylık ya da üç haftalık program ile devam edeceğim sanırım. Bir aksilik yaşamazsam yarın başlarım. :)))
2-3 gündür sadece akşam öğünü yiyorum. Sanki çok daha iyi geliyor ama beslenme penceresi bir iki saat ile sınırlı kalınca süt, kahvaltılıklar her şey bozulmuş. Pazartesi 55 kiloya ulaşabilir miyim bilmiyorum ama galiba 18/6 düzenine döneceğim, evde sağlam bir yiyecek kalmıyor böyle de.
peki o zaman hayırlı olsunYaparım diye umuyorum :) Geçen sefer yaptığım zaman arada sağlıklı seçimler yapmasam da genelde güzel beslenmiştim. İlk 3 günden sonrası rahat oluyor benim. Hatta aç ve hafif olmak hoşuma bile gidiyordu diyebilirim. Nolduysa karantinada oldu işte :)
Neyse pazartesi 1 haftalık tartı sonucumu sabırsızlıkla bekliyorum. -100 gr bile iyidir benim için. Bi yerden başladım demektir :)
Yasak değilse yürüyüş yap.Herkese günaydın :)
Sabah 8 buçukta sade türk kahvesiyle başladım. Normalde bu kadar erken başlamam ama orucun ilk iki üç günü sabah açlık vurunca ancak böyle atlatıyorum. Bir kaç güne normale dönerim :)
Akşam yine menü paylaşımı yapacağım.
Dün hoca canıma okudu sporda, dayak yemiş gibiyim. Bel fıtığı ameliyatımdan itibaren 3 ay geçti. Ağustostan beri gidiyorum pilatese. İlk dersler hocanın beni denemesi ve ilerleyebilmek adına beni güçlendirmesi adına nispeten hafifti. Artık kafi görüyor olsa gerek ki, zerre acımıyor :)
Pilatese ek olarak haftada 2 gün filan da evde kardiyo mu çalışsam diyorum ama dediğim gibi hoplamalı zıplamalı bacak çekmeli hareketler beni sakatlayabilir. Hala sol bacak kaslarımdaki kısalma tamamen eskiye dönmedi. Sağ bacağım gibi değil. Korkudan sadece hoca eşliğinde spor yapıyorum :)
Harika sonuç tatlımmmHerkese merhaba. :) Chloe Ting sonucunu bildirmek için akşamı bekleyemedim.Tahminimden daha iyi sonuçlar aldım.
29.09.2020 (1. gün)
Başlangıç kilosu: 56.5
Bel: 76 cm
Kalça: 95 cm
Bacak: alt: 37 cm, üst: 52 cm
07.10.2020 (14. gün)
Kilo: 55.5 ( 2 gündür 55.5 çıkıyorum)
Bel: 72 cm
Kalça: 92 cm
Bacak: alt: 37 cm, üst: 50 cm
Bundan sonra da Chloe ile devam etmek istiyorum. Ya bir aylık ya da üç haftalık program ile devam edeceğim sanırım. Bir aksilik yaşamazsam yarın başlarım. :)))
2-3 gündür sadece akşam öğünü yiyorum. Sanki çok daha iyi geliyor ama beslenme penceresi bir iki saat ile sınırlı kalınca süt, kahvaltılıklar her şey bozulmuş. Pazartesi 55 kiloya ulaşabilir miyim bilmiyorum ama galiba 18/6 düzenine döneceğim, evde sağlam bir yiyecek kalmıyor böyle de.
Yediklerin kaç kalori canım gözüme az geldi.Günün menüsü
10:30 bir dilim ekmek, peynir, yumurta, bolca yeşillik
30 dk yürüyüş
19:00 üzüm, cacık
Gün içinde bol su
Böyle bir sonucu ben de beklemiyordum. Gebelik istediğim için varsa belki bazı hareketler zarar verebilir düşüncesi ile düşük etkili olanları yapmıştım üstelik. Sonuçlar motive etti beni.İncelme bel ve kalça süperbirde o kiloda
Bizimde kahvaltılık tek öğün yapınca bozulmaya başladı bende önlem almaya başladım
Çok teşekkür ederimHarika sonuç tatlımmm
Gebelik düşündüğünü bilmiyordum hayırlısı olsun.Böyle bir sonucu ben de beklemiyordum. Gebelik istediğim için varsa belki bazı hareketler zarar verebilir düşüncesi ile düşük etkili olanları yapmıştım üstelik. Sonuçlar motive etti beni.Tek öğün beslenmek gerçekten çok hoşuma gitti ama akşamları 1-2 saatlik yeme penceresinde sadece akşam yemeğine ne yaptıysam onu yiyorum. Süt, peynir, yumurta, zeytin gibi kahvaltıda tercih edilen besin gruplarından faydalanamıyorum gibi geliyor bu seferde. Acaba haftada 3 gün tek öğün, diğer günler 18/6 mı yapsam.
Çok teşekkür ederim
Teşekkür ederim, ilk defa dile getirdim istediğimi :) Aralık ayında sonlandırılan bir gebeliğim var, boş gebelikti. Birkaç ay sonra aniden çikolata kisti ortaya çıktı. Doktor doğal yollarla elde edemeyebilirsiniz dedi. Deniyorum, kısmet. Şu an için boy kilo ortalamam standart değerlerde ama ne kadar az kilo ile gebe kalırsam o kadar iyi diye düşünüyorum. Bilemiyorum, belki yanılıyorumdur. Ben de geçen gün sizin dediğinizin tersi bir yazı okudum. Uzun açlıklar vücuttaki zararlı hücreleri yok ettiği için, gebeliğe engel bir durum varsa, vücut bunu kendi kendine tedavi edebilir diye. Sizin dediğinizi araştıracağım. Gebelik elde edersem şayet, if e devam edemem.Gebelik düşündüğünü bilmiyordum hayırlısı olsun.
Boyuna göre kilon çok iyi diye biliyorum.
İlk Bebek mı olacak kısmetse?
Kabızlık olmuyorsa istediğin gibi yap.
Ama if hormonları etkiliyor.
İyice araştır istersen.
Osman Müftüoğlu geçen kadınlar uzun yapmasın demiş bir arkadaş uzun yaptım diye bana dedi ama detayli bilmiyorum.
Kadın doğumcuna sor istersen.