- 30 Haziran 2015
- 4.748
- 4.508
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #10.181
Tesekkürler. 3 ay oldu. Sanırım iyice alıştım. Uzun açlıklar da yapabiliyorm. O yuzden pek etkilemiyor beni.Yok cnm kötü demedim.. hatta çok güzel.. ama dayanamam diye korkuyorum.. mesela bende akşam sadece yulaf ve badem sütü ile yaptığım smooties ile beslenince hem çok hafif ve rahat hissediyorum hemde çooook acıkıyorumama öyle yapıp dayandığımda, takılan kilo gidiyor.. kolay gelsin :)
Aleykümselam. Bende bu ara ağırlık antrenmanını bıraktım. Çunku bebek istiyoruz ve kadın doğumcum bu süre zarfında yapma dedi. Daha çok yürüyüş tercih ediyorum. Ama ağırlık özledimSelam kızlar
Bugün işlerim vardı ancak girebildim
Önce menü yazayım az önce bitirdim yemek işini
20/4
2 yumurtalı menemen yeşil çay 10 zeytin
1 bardak kefir 10 badem
Az önce Ton Balıklı salata
yeşil çay kahve maden suyu Bol su içtim
bu ara 20/4 ile rahat ediyorum umarım tartıya da yansır
Bir yazdıklarınızı okuyup geleyim
slmlar.bugünü erkrn kapattim.pirinc var çünkü.
saat 12.30 da
çubuk kraker (40 gr)
2 avuç dut kurusu
saat 13.45 de
4 tane minik biber dolmasi
1 dilim somun ekmek
kızlar bizde karantinadayiz
kayinbabam vr kaynimda pozitif cikti.bizde onlarla görüşmüstük.esimde biraz belirti var sanki.bugün filasyon ekibi geldi.esimden test aldilar.benden almadilar.bende ve cocukta belirti yok.ekimin 18 ine kadar karantinadayiz.onun icin evde ne varsa onu yiyip icecez.ama yine de rejimi birakmicam.aynen devam.
tsk ederim.kaptanim.Canım çok geçmiş olsun inşallah hiç birinizde sıkıntı olmadan biter
Canım chloe sonuçların içingerçekten güzel gitmiş devam et
Gecelik konusunda da Allah sağlıkla versin inşallah
Bu konuda uzman değilim ama ideal kilona yakın ve vucüt yağ oranı dengelenmiş olarak daha kolay hamile kalındığı söyleniyor ve oructa kendini öldüresiye aç bırakmıyorsun gerekli protein ve Sağlıklı karbonhidrat yap tüketimi yapınca sıkıntı yok
Oruç her zaman bu noktada şifa ben buna inanıyorum ☺
Kolay gelsin şifa olsun bizi de bilgilendir nasıl gidiyor
İstediğin gün istediğin şekilde ilerleyebilirsin sadece erken bozma
ister 16/8 yap ister ertesi gün 18/6 farketmez
Basagrısı toksin atımı ile ilgili olabilir vucüd açlık sistemine yeni alışıyor Ve glikojenez aşamasına geçiyor bol su iç ve açlığa odaklanma
birde yediğinle alakalı olabilir eğer ekmek şekerli vs şeyler ile açtı isen o da yapabilir
Tamamdır canım kolaylıklar diliyorum işlerinde
Fırsat bulunca uğra görüşürüz
saol canim.inş.gecer gider.Cok gecmis olsun . Insallah esinde pozitif cikmaz . Bol sogan sarimsak ve c vitamini alin . Valla evlerden irak bitmedi lanet Virus.
Ayy kızlar ben kötü bir şey yaptım dün.
Dün yemeğimi yedim.Sonrasında kek yedim bir de. Ayrıca karbonhidrat aldığım için de üzerine uyuyakaldım. Hepsi kilo olmamıştır değil mi ya ? Tartıda fazla çıkınca psikolojim bozuldu.
Çok sağolun ya .Kilo alman icin fazladan kalori alman lazim . O odem olmustur . 7000 kalori 1 Kilo yapiyo . Biraz hareket yesil cay ve suyla o odemi de atarsin.
amin canımİyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim. Allah evladınızla mutlu, sağlıklı, huzurlu bir ömür versin.
Gerçekten dediğiniz gibi bitki çayından, limonlu suya kadar farklı farklı bilgiler mevcut. :) Bazen insan ne yapacağını şaşırıyor.
Gebelikte de beslenme düzenine doktor gerek duyduğunda bir diyet programı doğrultusunda devam edildiğini biliyorum. Aksi bir durum yoksa pek üzerinde durmuyorlar sanki bu durumun. Eğer özel olmazsa merak ettim, kendi isteğinizle mi diyete devam ettiniz, bu şekilde sağlıklı kilo alımı olmuştur. Bana o zaman doktor her aya bir kilo alacak şekilde sık sık ama az ye, kahve, çay, mümkünse karbonhidrat tüketme demişti.
canım geçmiş olsunslmlar.bugünü erkrn kapattim.pirinc var çünkü.
saat 12.30 da
çubuk kraker (40 gr)
2 avuç dut kurusu
saat 13.45 de
4 tane minik biber dolmasi
1 dilim somun ekmek
kızlar bizde karantinadayiz
kayinbabam vr kaynimda pozitif cikti.bizde onlarla görüşmüstük.esimde biraz belirti var sanki.bugün filasyon ekibi geldi.esimden test aldilar.benden almadilar.bende ve cocukta belirti yok.ekimin 18 ine kadar karantinadayiz.onun icin evde ne varsa onu yiyip icecez.ama yine de rejimi birakmicam.aynen devam.
İlk sayfayi okuyup her gün menü spor su bilgilerini ve her pazartesi saat 14 den önce kilo bildirimi yapmanız yeterlidirIyi akşamlar..deneme sürecine katılmak ıstiyorum..neler yapmam gerekli
HoşgeldinIyi akşamlar..deneme sürecine katılmak ıstiyorum..neler yapmam gerekli
başlangıç kilosu yaş vs yazacak miyim ilk etapta yoksa yedekten asil e geçince mi yaziliyorİlk sayfayi okuyup her gün menü spor su bilgilerini ve her pazartesi saat 14 den önce kilo bildirimi yapmanız yeterlidir
hosbulduk..ilk etapta 8/16 olur heralde sonrasında artırabilirim 20 saat aç kaldigin günler olmuştur..zararlı şeyler yemeye her istediğim an istediğim şeyi yemeye o kadar alıştım ki şuan zor geliyorHoşgeldin
Birde yemek pencerenizi yazabilirsiniz
Asıl olunca yazarsın acelesi yok.başlangıç kilosu yaş vs yazacak miyim ilk etapta yoksa yedekten asil e geçince mi yaziliyor
hosbulduk..ilk etapta 8/16 olur heralde sonrasında artırabilirim 20 saat aç kaldigin günler olmuştur..zararlı şeyler yemeye her istediğim an istediğim şeyi yemeye o kadar alıştım ki şuan zor geliyor
Kk da çok eskiyim cook girdim cuma yarışlarına takımlarına vs başka diyetler yapsam da bana en uygun if..güzel kilolar vermiştim ama şişmanlık kaderim gibi yapıştı üstüme..yani diyetle zayıflama hayaliyle geçen en az bi 20 senem hatta fazlası vardir..şuan tükenmiş hissediyorun bıçak kemiğe dayanmis gibi hissediyorum..yine kendimi kk da bulmam tesadüf değil yani.Asıl olunca yazarsın acelesi yok.
Ama kendini tanıtmak için şimdi de yazsan fena olmaz
İlk günler zor gelir
Benim if de 2.ayim diyette 4 .ayım bitti
Regl haftası çok zor geçer karbonhidrat ihtiyacı hat safhaya çıkarDiyeti mı bıraksan diye baskı yapar iç ses mantığın devreye girer fit olacaksın der sonra devam ederken kendini bulursun
Anladım canım.Kk da çok eskiyim cook girdim cuma yarışlarına takımlarına vs başka diyetler yapsam da bana en uygun if..güzel kilolar vermiştim ama şişmanlık kaderim gibi yapıştı üstüme..yani diyetle zayıflama hayaliyle geçen en az bi 20 senem hatta fazlası vardir..şuan tükenmiş hissediyorun bıçak kemiğe dayanmis gibi hissediyorum..yine kendimi kk da bulmam tesadüf değil yani.
34 yaşında 2 çocuk annesiyim 86 kiloydum bu sabah..boy 164..gördüğüm en yüksek rakam 115 falan (ilk dogum)en düşük ise 76 civarı..
If Destekleyen diyetisyen arayışındayım ki hayatım boyunca diyetisyen eşliğinde kilo vermedim hiç.. belki bi süre sonra yardım alırım bilemiyorum
Bende 35 yaşındayım bir oğlum var.Kk da çok eskiyim cook girdim cuma yarışlarına takımlarına vs başka diyetler yapsam da bana en uygun if..güzel kilolar vermiştim ama şişmanlık kaderim gibi yapıştı üstüme..yani diyetle zayıflama hayaliyle geçen en az bi 20 senem hatta fazlası vardir..şuan tükenmiş hissediyorun bıçak kemiğe dayanmis gibi hissediyorum..yine kendimi kk da bulmam tesadüf değil yani.
34 yaşında 2 çocuk annesiyim 86 kiloydum bu sabah..boy 164..gördüğüm en yüksek rakam 115 falan (ilk dogum)en düşük ise 76 civarı..
If Destekleyen diyetisyen arayışındayım ki hayatım boyunca diyetisyen eşliğinde kilo vermedim hiç.. belki bi süre sonra yardım alırım bilemiyorum