Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Bende 35 yaşındayım bir oğlum var.
Normal diyete 82.9 ile başlamıştım ben verdiysem herkes verir
Şimdi 69 lardayim şükür
Sen de kısa sürede gelirsin bu kiloya merak etme
Sporunu aksatma
Ayrıca spora vaktim yok hafta da 6 gün 5 saat calisiyorum 7 30 da başlıyor ilk dersim..ama dönüş yolunda araç kullanmak yerine yürüyorum 2 haftadır.. oratalama 8 bin adım falan yapıyor..sonrası zaten ev topla yemek yap çocuklarla ilgilen pert oluyorum benim yavrular küçük daha 5 buçuk ve 3 buçuk sürekli bana ihtiyaçları oluyor..ama düzen oturabilirsem motivasyon sağlayabilirsem p90x videolarım mevcut onlara başlamak isterim yürüyüşe ek olarak

Branşın ne ?
Biz de 4 gün yüzyüze bir gün uzaktan oldu bugün.
Ama 6 saate çıktı günlük.
N95 düşünüyorum ama nasıl nefes alacam ?
Sizde kaç öğrenci var?

Rica ederim ben simdi takildim kac haftadir 1 gr gitmiyo o yuzden cok iyi anliyorum seni emeklerin bosa gibi hissediyo insan .

Branşın ne ?
Biz de 4 gün yüzyüze bir gün uzaktan oldu bugün.
Ama 6 saate çıktı günlük.
N95 düşünüyorum ama nasıl nefes alacam ?
Sizde kaç öğrenci var?

Proje hafız imam hatip ortaokulu..bizim sistem biraz farklı okullar hep acıktı proje de olanlara..14 öğrenci 2 gurup şeklinde ders yapıyorum fazla kalabalık olmadığı için medikal maskeye devam

Benim gebelik sekerim vardi mecbur diyetisyene gidiyordum. 15 Kilo aldim ama dogum sonrasi 12 kilosu gitti . O aldigim Kilo degil fazla suyummus . Beslenme icin de diyet listesi vermemisti sadece yememem gereken seyleri soylemisti . Beyaz unla yapilan hersey , kizartmalar, rafine sekerli hersey , muz ve uzum sınırlı çiğ yada az pismis Salam sucuk et yasak, bol su ve .yuruyus. kahvalti da ve ogle yemeginde tam tahilli ekmek 1 dilim . Bol salata , tavuk et sebze yemekleri serbestti . Oglum 51 cm ve 3,5 Kilo dogdu . Gebelikte de aslinda diyette yediklerimizi yiyoruz sadece miktarini arttirmistim ben biraz .

Proje hafız imam hatip ortaokulu..bizim sistem biraz farklı okullar hep acıktı proje de olanlara..14 öğrenci 2 gurup şeklinde ders yapıyorum fazla kalabalık olmadığı için medikal maskeye devam
Nasıl 7 öğrenci mı sadece bir grupta?
Bizim şubeler 34
Gruplar 17 ser kişi olacak

Niyeyse beni kilo almak, sonrasında da o kilolardan kurtulamamak korkutuyor. Ailenin kadınları olarak çabuk kilo almaya ve verememeye çok yatkınız. Çevreme gebe kalırsam sağlıklı kilo almak istiyorum dediğimde yanlış anlaşılıyorum. Onlara göre ne bulursam yemem 30 kilo falan almam gerekiyor. Ne güzel sizler doğum sonrası hızlı bir şekilde kilo kaybetmişsiniz. Hem de gebelik süresince sağlıklı, bebeğin gelişimine katkı sağlayıcı yönde kilo almışsınız. Ekstra dikkat etmem gereken bir durum oluşmasa bile aslında gebelik öncesi yeme alışkanlıklarımı ve egzersizi daha düzene koyup, hayatımın geri kalanında öyle devam etmek istiyorum. Çocukluğumdan beri abur cubur, kızartma, hamur işi ile pek alakam yok. Annem de yılda birkaç kere yapardı böyle şeyleri sanırım o yüzden pek alışkanlık kazanmadım. Evde de yapmak aklıma gelmez ama ne zaman eşimin ailesine ziyarete gitsek hep böyle şeylerle karşılaşıyorum. Onların çocukluğu da pasta börek ile geçmiş hep. Yemek yemeyi erken saatte bitirme işinde pek başarılı değilim işte. Yalnızken daha iyiyim ama eşim illa yemekten sonra bir şeyler yediğinde eşlik etmemi istiyor. Bu beni zor duruma sokuyor bazen.
Bu kadar yazmışken araya menüyü sıkıştırayım o zaman :) (17/7)
10:30 şekersiz türk kahvesi
15:30 1 tane haşlanmış yumurta, 1 tane domates, 10 tane zeytin, 3 tane galeta, dereotu, 2 parça peynir, 1 küçük dilim tahin helvası, 1 tane yeşil biber
21:00 mercimek çorbası, yağlama, sarımsaklı yoğurt (evet bu akşam eşimin ailesine yemeye davetliydik )
22:00 şekersiz filtre kahve

Korursun ya Bir süre aynı kiloda kalınca kolay kolay alınmıyor zaten. Biraz daha dayan
inşallah
Alışkanlık kolay terkedilmiyor işte
Ama sen kilolu değilsin ya
Takma bu kadar kafaya
Kilo isteyince alınan verilen birşey
Az alıp vermekte sıkıntı yok
Ama çok alıp çok vermek sarkma ya sebep

Hamilelik surecinde ben 8 9 gibi kahvalti 13 gibi ogle yemegi 19 gibi aksam yemegi yiyodum arada tabi bi iki ceviz badem falan da yiyodum . Yatmadan da süt iciyodum yada yogurt yiyodum . Hamileyken turkiyeye tatile geldik 3 haftada ben 4 Kilo aldim doktordan ilk defa azar o zaman yedim onu da almasaydim heralde dogum sonrasi hic fazla kilo kalmazdi . Ben dogum sonrasi 7 8 Kilo aldim . Zaten zayif degildim ama iyice sistim. Sut verdigin surede de kontrolu saglamak gerekiyo . O donem daha zor . Herkes bisey soyluyo karisiyo insanin sinirleri alt ust oluyo . Sinir bende istah yapiyo malesef

günaydınn.dün 24 i tamamladım.oruç sonu:
biberli lorlu omlet
domates turp zeytin yedim.
biraz ödemim var.limonlu maydanozlu su orucu bozarmıııı.sabahları hazırlayıp içsem nasıl olurrr

O sabir bende de cok yok zaten gorursun hemen hemen hergun isyanlardayim
ahahaha Bu kadar güzel kadın boşuna bir araya gelmedi... İsyan etmek umudun göstergesi. Umut varsa olur . Başaracağııız. Ben yine dediğin gibi aynı kiloya döndüm şükür, ödemmiş.

slm kızlar.dün 4 tanr biber dolmasi yedim.bugün otomatikmen 600 gr arti ciktim.yahu ben ne zaman dolma yapsam böyle oluyor.princten dolayi mı cok karışik bi içi var diye mi anlamadim.galiba bundan sonra yemem.
bugün de aksam yerine kahvalti yapiyim dedim.tek öğün yaptigim icin.
saat 10.45 de
3 yumurtadan soğanli yumurta
5 zeytin
az bisey peynir
çeyrek bayat somun ekmeği (şu ekmeği bi bırakamiyorum)
4 5 tane biber
sekersiz çay
mutfaği kapattim bugün.cok doydum.yatana kadar bolca su içecem.

ahahaha Bu kadar güzel kadın boşuna bir araya gelmedi... İsyan etmek umudun göstergesi. Umut varsa olur . Başaracağııız. Ben yine dediğin gibi aynı kiloya döndüm şükür, ödemmiş.

Herkese dedigim dogru cikiyo da bi kendime care bulamadim bu pazartesi de ayni cikarsam kontrolde cikabilirim . Cok moralim bozuluyo yani . 100 gr bile inmiyo asagi . Zaten meyilliyim yoldan cikmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…