Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

bu hafta sekersiz dene.tut kendini.olmazds haftaya ye.inan bana faydasini göreceksin

Biliyorum faydasini gorecegimi 2 ay boyunca hic bi sekeri kullanmadim bitter cikolata meyve dahi. Simdi toparlayamiyorum . Surekli tatli yemek istiyorum . Ben kendimi biliyorum bu hafta verir haftaya alirim . O yuzden canim isterse yerim hurma incir meyve falan . Yasak kafasi Bana uymuyo . Bi sure sonra o yasagi bi deliyorim tam deliyorim .

Bir de şey dicem kızlar . Benim boyum 173 , şimdi kilo verdim diye çevremdeki herkes daha fazla verme çok iyi böyle diyor ama ben vermek istiyorum. Çünkü hala fazlalıklarım var ve hayal ettiğim bedenim daha farklı. Beni motive eder misiniz biraz? Böyle dedikçe insanlar sanki yeter mi acaba diye düşünmeye başlayıp,motivasyonumu kaybediyorum.

Selam kızlar
Teşekkür ederim bas agrısı olmasa iyi de. İncir cok severim ben de. Bitmiş alayım
Canım bol su iç iyi uyumaya çalış eğer kahve çay çok tüketiyorsan o da yapar bi takip et
Geçmiş olsun
Valla benim hedef 65 de bu ay olur mu bilmiyorum gecem ay aşırı yavaş gitti
Ama bozmadan devam bu ay hiç toleransım yok gram vermesem bile sinirimi bozmadan devam edeceğim
Bence üçümüzde bir duraklama noktasına girdik bu ay çözüleceğini umut ediyorum
Sıkılmış olabilirsin ama çaresi yine rotaya girmek

menülerini çok dikkatle oluştur ilk günkü gibi bence eninde sonunda çözülecek yine
Ödemdir bir gecede o kadar kilo alınmaz bir kal gün tartılma protein bol su salata ile beslen
Saatleri kendine göre ayarla canım gerekirse 12 saat oruç 12 tokluk yap
Bir anda çok eziyet gibi olmasın
Hoşgeldin
Hemen cevap yazayım
İstediğin saatte menü yazabilirsin
Kollajen vs tokluk penceresinde ya da tam orucu açmadan evvel içebilirsin
Spor ne yaparsan kendine grupta hiç yapamayan da var
Kurallarımız sert değil herkes biraz kendi temposunda ilerliyor önemli kuralımız günlük menü paylaşımı ve pazartesi 14 öncesi kilo bildirimi
Allah bağışlasın yavrularını
Merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istiyorum
Hoşgeldin
İlk sayfa ilk postu okursan grup kurallarımız mevcut
Biraz biz de Tanıyalım mı seni ?

Tabiiki yaşım 32 evliyim bir oğlum var. Çalışıyorum.pandemi döneminde hayatimda olmadığım kadar kiloya ulaştım.bu zamana kadar evden de çalışmama rağmen diyet için hiç motive olamadım. Taaki seksenleri geçene kadar. Bu diyeti araştırdım ve çok duydum. Bugün bu sabah itibariyle başlamış bulundum. Burada motive olarak takip ederek ve edilerek kilo vermeyi çok istiyorum.

Tek öğün beslenmeye devam edin. Çok çok faydasını göreceksiniz. İnanın bana.

sen bilirsin canim
bu arada sana dedim.ben yedim.adet oldum.bian bi tatli krizi geldi.minik bi elma yedim.elma da bi tatsizdı ki.üstüne 10 15 tanr dut kurusu yedim.baktim kesilmimiyor.hamen bi kahve yaptim ictim.kesildi
bi daha ki sefer de böyle olursa kahve yapacam.fikir olsun sana da.
bu ay 65 olur ins kaptanim.haftada 1200 gr versen ulaşirsin hedefine.gecen ay feci gecti ücumüz icinde.
ins bu ay fazlasiyla veririz.artik yola girmemiz lazim.onca emek onca çaba boşuna değil.
ben kendime 7 kilo hedefi koydum.yapacam ins.ekimi 70 kilo ile kapatacam.tek oğune gectim.17 gibi yiyorum.arada belki 1 ara yaparim.fazlasi yok.böyle yapmazsam gitmicek biliyorum.

Ilk 2 ay herseyin kalorisini de hesapliyodum sonra dagittim kendimi

Kiz ben gunde 5 6 kere kahve iciyorum kesmeyince kesmiyo bazen

Bugun menu yok hala oructayim . Dun gece biraz yogurt falan yedim sonra baslattim orucu gece 12 de karar verip hemde manyak miyim neyim bilemedim spor olarak da 45 dk leslie 1 chloe videosu (10 dk) 10 dk da direnc bandiyla bisiler yaptim . 1.5 lt su anca icebildim yatana kadar 3 e tamamlarim insallah 1 koca kupa dukan birasi() ve kahve ictim .

Tamamdır canım dikkat et adet dönemi etkiliyor bir çok kişiyi ama kafayı toplayıp bir an önce rotaya girmekte fayda var
Kolay gelsin
bence burada olur işin sırrı odaklanmak
Tekrar hoşgeldin menüleri yaz yazdıkça yorum yaparız zaten
ŞUANKİ KİLOM 79 BU DİYETE DÜN BAŞLADIM.
Tebrikler ve kolaylıklar tekrar hoşgeldin
İnşsllah canım aynen öyle oldu bi koptuk
Artık toparlanma zamanı insallah hedefine ulaşırsın bu ay
Biraz odaklanmakta Ve sıkı tutmamızda fayda var
Ilk 2 ay herseyin kalorisini de hesapliyodum sonra dagittim kendimi
İşte o disiplin lazım şu anda da
Sana söylüyorum ben kendime de söylüyorum yanlış anlama
Benim menülerde sıkıntı yok ama sporu aksatıyorum

Çok teşekkür ederim. Bugünden itibaren tüm menulerimi yazacagim. Hoşbuldum.

Tamamdir o zaman ben gonul rahatligi ile katilabilirim :) bu hafta menu paylasimi yapayim, pazartesi 14e kadar da kilo paylasimi yapar gruba resmen katilmis olurum :)

Bugun sabah sade turk kahvesi
Oglen ezogelin corba, et sote, yogurtlu havuc salatasi
Ogleden sonra sade nescafe ve bir tane zuber
Aksam da yogurtlu gronala

Saat 6da pilatese gidecegim, spor olarak 45dk reformer pilates diyebiliriz.

Bu arada beslenme pencerem 16:8

Haftasonlari saatleri degistiriyorum ki cocuklarimla rahatca haftasonu kahvaltisi yapabileyim :)

Bakalim baskanim bugun oruc olarak geciriyim dedim kendi kendime. Insallah yarin o disiplinle devam edicem . Beni bu soguk havalar mahvetti baskanimmm

Hoşgeldin
Umarım hedefe ulaşana kadar sabredip pes etmeden devam edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…