- 17 Mart 2010
- 26.281
- 67.736
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #10.101
Ağzım sulandı o ne güzel menü öyleBugünkü menüm
10: 3 4 kaşık sütlaç, salatalık, 4 kaşık kadar menemen, peynir, 1 dilim ekmek
Türk kahvesi
Hurma
Muz
19: 1 dilim adana, 5 6 kaşık erişte, 1 tabak yoğurt
Güzel menüslmlar.bugünkü menüm
saat 13 de
1 elma 15 tane kuru dut
1 fincan kave
saat 17 de
1.5 tabak kuru fasulye
Hiç motivasyonu dışarıdan arama canımBir de şey dicem kızlar . Benim boyum 173 , şimdi kilo verdim diye çevremdeki herkes daha fazla verme çok iyi böyle diyor ama ben vermek istiyorum. Çünkü hala fazlalıklarım var ve hayal ettiğim bedenim daha farklı.Beni motive eder misiniz biraz? Böyle dedikçe insanlar sanki yeter mi acaba diye düşünmeye başlayıp,motivasyonumu kaybediyorum.
Haydi kolay gelsin uzun oruç şifa olsunBugun menu yok hala oructayim . Dun gece biraz yogurt falan yedim sonra baslattim orucu gece 12 de karar verip hemdemanyak miyim neyim bilemedim spor olarak da 45 dk leslie 1 chloe videosu (10 dk) 10 dk da direnc bandiyla bisiler yaptim . 1.5 lt su anca icebildim yatana kadar 3 e tamamlarim insallah 1 koca kupa dukan birasi( ) ve kahve ictim .
Bir yarim saat Leslie yap canımBugünkü menü 20/4
Tavuk şiş ,bol salata ,1 bardak ayran, 4 kaşık zeytinyağlı taze fasülye
Maden suyu,su, yeşil çay, kahve içtim
Spor maalesef yapamadım
saol canim.Güzel menü
16/8 penceresine uyuyor uygundurMerhaba ben 11_19 arası bugün yaptım ve akşam yemeği saatine uygun olduğu için bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum. Bu şekilde dogrumudur acaba?
11:00 haşlanmış yumurta bol yeşillik peynir bir dilim çavdar ve yeşilçay
15:00 türk kahvesi 2 ceviz
19:00 karnıbahar brokoli yemeği minik bir ekmek ve yoğurt
2.5 litre su birde yatmadan bitki çayı icebilirim
Çok sağol canım benim ellerin dert görmesin kuşum
Teşekkür ederim16/8 penceresine uyuyor uygundur
Bir de şey dicem kızlar . Benim boyum 173 , şimdi kilo verdim diye çevremdeki herkes daha fazla verme çok iyi böyle diyor ama ben vermek istiyorum. Çünkü hala fazlalıklarım var ve hayal ettiğim bedenim daha farklı.Beni motive eder misiniz biraz? Böyle dedikçe insanlar sanki yeter mi acaba diye düşünmeye başlayıp,motivasyonumu kaybediyorum.
Ağzım sulandı o ne güzel menü öyle
Ödül günü bile bunları yemememe rağmen hemen artı geliyorum
Helal valla
Benim metabolizma tirt demekki
Benim cozumum belli yasak olmicak . Yasak yerine alternatif bisiler koymam lazim . Ekmek yerine wasa cikolata yerine hurma gibi . Dur bakalim pazartesi ak koyun kara koyun belli olcak iste