Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Bugünkü menüm

10: 3 4 kaşık sütlaç, salatalık, 4 kaşık kadar menemen, peynir, 1 dilim ekmek
Türk kahvesi

Hurma
Muz

19: 1 dilim adana, 5 6 kaşık erişte, 1 tabak yoğurt
Ağzım sulandı o ne güzel menü öyle 🤩
Ödül günü bile bunları yemememe rağmen hemen artı geliyorum 😁
Helal valla🤩
Benim metabolizma tirt demekki 😣

Bir de şey dicem kızlar . Benim boyum 173 , şimdi kilo verdim diye çevremdeki herkes daha fazla verme çok iyi böyle diyor ama ben vermek istiyorum. Çünkü hala fazlalıklarım var ve hayal ettiğim bedenim daha farklı. :dua: Beni motive eder misiniz biraz? Böyle dedikçe insanlar sanki yeter mi acaba diye düşünmeye başlayıp,motivasyonumu kaybediyorum. :KK43::KK11:
Hiç motivasyonu dışarıdan arama canım
İnsanların çoğu kıskanıyor vs kötü etkiliyor maalesef ben çevremde şu 4 5 ayda onu gördüm
Sen azimle devam et, en büyük motivasyon ayna
Hayalini bir yerlere yaz ve her gün bak ona
Hayal et o kiloya gelince giyeceklerin hissedeceklerin enerjini 😍🙏🤩
Bugun menu yok hala oructayim . Dun gece biraz yogurt falan yedim sonra baslattim orucu gece 12 de karar verip hemde 😂 manyak miyim neyim bilemedim 😂 spor olarak da 45 dk leslie 1 chloe videosu (10 dk) 10 dk da direnc bandiyla bisiler yaptim . 1.5 lt su anca icebildim yatana kadar 3 e tamamlarim insallah 1 koca kupa dukan birasi(🤢🤢) ve kahve ictim .
Haydi kolay gelsin uzun oruç şifa olsun 🥰🤩

11.30 klasik kahvaltı 1 dilim ekmekle 2 dili peynir zeytin yumurta ceviz kayısı domates salatalık
Ara da mandalina ve armut
19.00 da haslanmış brokoli karnabahar ve havuc üstüne sarımsak yogurt.
Su içmeye devam. ve yürüyüş yapıldı

Merhaba ben 11_19 arası bugün yaptım ve akşam yemeği saatine uygun olduğu için bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum. Bu şekilde dogrumudur acaba?

11:00 haşlanmış yumurta bol yeşillik peynir bir dilim çavdar ve yeşilçay
15:00 türk kahvesi 2 ceviz
19:00 karnıbahar brokoli yemeği minik bir ekmek ve yoğurt

2.5 litre su birde yatmadan bitki çayı icebilirim

Merhaba ben 11_19 arası bugün yaptım ve akşam yemeği saatine uygun olduğu için bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum. Bu şekilde dogrumudur acaba?

11:00 haşlanmış yumurta bol yeşillik peynir bir dilim çavdar ve yeşilçay
15:00 türk kahvesi 2 ceviz
19:00 karnıbahar brokoli yemeği minik bir ekmek ve yoğurt

2.5 litre su birde yatmadan bitki çayı icebilirim
16/8 penceresine uyuyor uygundur🤩

Bir de şey dicem kızlar . Benim boyum 173 , şimdi kilo verdim diye çevremdeki herkes daha fazla verme çok iyi böyle diyor ama ben vermek istiyorum. Çünkü hala fazlalıklarım var ve hayal ettiğim bedenim daha farklı. :dua: Beni motive eder misiniz biraz? Böyle dedikçe insanlar sanki yeter mi acaba diye düşünmeye başlayıp,motivasyonumu kaybediyorum. :KK43::KK11:

Kendini nasil mutlu hissediceksen o kiloya in . Aynada kendine simdi oldu diyen kadar devam et tabi sagligin yerinde oldugu surece. Once saglik sonra fazlaliklar . Insanlari dinleme kendini dinle 🥰🥰🥰

Ağzım sulandı o ne güzel menü öyle 🤩
Ödül günü bile bunları yemememe rağmen hemen artı geliyorum 😁
Helal valla🤩
Benim metabolizma tirt demekki 😣

😅 benimki biraz hızlıdır. Ama sanırım eskiden daha hızlıydı. Yaş etkisini hissetmeye başladım😃 Beb normalde daha çok yediğimden normalde böyle az yemeye 1 ayda 5 kilo verirdim. Şimdi almasam da veremiyorum da. 2 aydır 54lerdeyim😃 Belki az yemeye alışmıştır senin vücut

Benim cozumum belli yasak olmicak . Yasak yerine alternatif bisiler koymam lazim . Ekmek yerine wasa cikolata yerine hurma gibi . Dur bakalim pazartesi ak koyun kara koyun belli olcak iste 😂😂😂

Aynen bende de yasak yok. Yasak koyarsam bugün de yiyeyim bir daha yemeyelim, dur pazartesiye kadar yiyeyim bir daha yemeyeyim diye diye yeyip yeyip kilo alıyorum sözde diyetteyken😅😅

X