Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

😅 benimki biraz hızlıdır. Ama sanırım eskiden daha hızlıydı. Yaş etkisini hissetmeye başladım😃 Beb normalde daha çok yediğimden normalde böyle az yemeye 1 ayda 5 kilo verirdim. Şimdi almasam da veremiyorum da. 2 aydır 54lerdeyim😃 Belki az yemeye alışmıştır senin vücut
Ayy bide sen 54 kilo ben 69.5 u koruya miyorum

Hiç motivasyonu dışarıdan arama canım
İnsanların çoğu kıskanıyor vs kötü etkiliyor maalesef ben çevremde şu 4 5 ayda onu gördüm
Sen azimle devam et, en büyük motivasyon ayna
Hayalini bir yerlere yaz ve her gün bak ona
Hayal et o kiloya gelince giyeceklerin hissedeceklerin enerjini 😍🙏🤩

Haydi kolay gelsin uzun oruç şifa olsun 🥰🤩
Çok teşekkür ederim bu güzel motive edici konuşma için. 😍 Müthişsiniz. Varolun. 🙏♥️ Vazgeçmek yok. 💪

Kendini nasil mutlu hissediceksen o kiloya in . Aynada kendine simdi oldu diyen kadar devam et tabi sagligin yerinde oldugu surece. Once saglik sonra fazlaliklar . Insanlari dinleme kendini dinle 🥰🥰🥰
Evet şükür sağlığım yerinde. 🥰🥰 Çok teşekkür ederim. 🙏 Aynaya baktığımda henüz olmadığını görüyorum. 😆 Olana kadar devam edicem. Allahın izniyle. Çok sağolun. 🥰

Bugün yeme penceresine geçtiğimde 23. saate girmek üzereydim.
13:30 şekersiz türk kahvesi
20:00 tarhana çorbası, patates yemeği, semizotu salatası, birkaç tutam roka ve dereotu, 1 tane biber, 2 tane ceviz
20:30 bitki çayı

2 litre su ve 40 dk egzersiz yaptım. Yarın 2 haftalık Chloe Ting programının son günü. Rakamsal değerler için heyecanlıyım. 🙂

20:00 tarhana çorbası, patates yemeği, semizotu salatası, birkaç tutam roka ve dereotu, 1 tane biber, 2 tane ceviz

2 litre su ve 40 dk egzersiz yaptım. Yarın 2 haftalık Chloe Ting programının son günü. Rakamsal değerler için heyecanlıyım. 🙂
Ay ben de merak ettim incelmeni kuzum bize de söyler misinn :rolleyes: :KK200: :KK200:

Yeme planın çok güzel. Faydasını göreceğinden eminim ben. 14 saatten sonra açlıkta vücutta çok fazla fayda ortaya çıkıyor bence. Guruldamalar vs. hep iyiye işaret. :dondurma:

Hoşgeldin 🤩
Umarım hedefe ulaşana kadar sabredip pes etmeden devam edersin🤩
Yaparım diye umuyorum :) Geçen sefer yaptığım zaman arada sağlıklı seçimler yapmasam da genelde güzel beslenmiştim. İlk 3 günden sonrası rahat oluyor benim. Hatta aç ve hafif olmak hoşuma bile gidiyordu diyebilirim. Nolduysa karantinada oldu işte :)

Neyse pazartesi 1 haftalık tartı sonucumu sabırsızlıkla bekliyorum. -100 gr bile iyidir benim için. Bi yerden başladım demektir :)

Herkese günaydın :)

Sabah 8 buçukta sade türk kahvesiyle başladım. Normalde bu kadar erken başlamam ama orucun ilk iki üç günü sabah açlık vurunca ancak böyle atlatıyorum. Bir kaç güne normale dönerim :)

Akşam yine menü paylaşımı yapacağım.

Dün hoca canıma okudu sporda, dayak yemiş gibiyim. Bel fıtığı ameliyatımdan itibaren 3 ay geçti. Ağustostan beri gidiyorum pilatese. İlk dersler hocanın beni denemesi ve ilerleyebilmek adına beni güçlendirmesi adına nispeten hafifti. Artık kafi görüyor olsa gerek ki, zerre acımıyor :)

Pilatese ek olarak haftada 2 gün filan da evde kardiyo mu çalışsam diyorum ama dediğim gibi hoplamalı zıplamalı bacak çekmeli hareketler beni sakatlayabilir. Hala sol bacak kaslarımdaki kısalma tamamen eskiye dönmedi. Sağ bacağım gibi değil. Korkudan sadece hoca eşliğinde spor yapıyorum :)

Sabah 8 buçukta sade türk kahvesiyle başladım. Normalde bu kadar erken başlamam ama orucun ilk iki üç günü sabah açlık vurunca ancak böyle atlatıyorum. Bir kaç güne normale dönerim :)

Dün hoca canıma okudu sporda, dayak yemiş gibiyim. Bel fıtığı ameliyatımdan itibaren 3 ay geçti. Ağustostan beri gidiyorum pilatese. İlk dersler hocanın beni denemesi ve ilerleyebilmek adına beni güçlendirmesi adına nispeten hafifti. Artık kafi görüyor olsa gerek ki, zerre acımıyor :)

Pilatese ek olarak haftada 2 gün filan da evde kardiyo mu çalışsam diyorum ama dediğim gibi hoplamalı zıplamalı bacak çekmeli hareketler beni sakatlayabilir. Hala sol bacak kaslarımdaki kısalma tamamen eskiye dönmedi. Sağ bacağım gibi değil. Korkudan sadece hoca eşliğinde spor yapıyorum :)

Bence hic kendin girme bu ise . Hocayla devam et . Kilo vercem diye belinden olma. Yanlis bisi yapsan Allah gostermesin aylarca yatarsin .

Bence hic kendin girme bu ise . Hocayla devam et . Kilo vercem diye belinden olma. Yanlis bisi yapsan Allah gostermesin aylarca yatarsin .
Ben de o korkumdan yapamıyorum bişey işte. Belimi sakatlamasam bacağımı sakatlayabilirim. Kilo sağlıktan önemli değil sonuçta dediğin gibi. Çoluk çocuk perişan oluruz.

Bir yarim saat Leslie yap canım 🥰
Hadi başlayınca hemen bitiyor zaten 😁
Bu ay kirilma noktani kıralım 🤩
Ay dün görmemişim 😂
Teşekkürler canım bugün yürüdüm biraz evvel sabah çıkmaya çalışacağım 9 gibi böyle oluyor gibi sanki 🙏😍
Merhaba ben 11_19 arası bugün yaptım ve akşam yemeği saatine uygun olduğu için bu şekilde devam etmeyi düşünüyorum. Bu şekilde dogrumudur acaba?

11:00 haşlanmış yumurta bol yeşillik peynir bir dilim çavdar ve yeşilçay
15:00 türk kahvesi 2 ceviz
19:00 karnıbahar brokoli yemeği minik bir ekmek ve yoğurt

2.5 litre su birde yatmadan bitki çayı icebilirim
Gayet uygun 👏😍

menü de iyi afiyet olsun 🥰

Merak ediyorum insallah güzel sonuçlar alacaksın 🙏🥰

Saatlerini istediğin gibi ayarla hayat şartlarına göre
Bel fıtığı için geçmiş olsun sporda hoca ile devam çok doğru karar olmuş bence kontrollü olmakta fayda var 🥰

Herkese merhaba. :) Chloe Ting sonucunu bildirmek için akşamı bekleyemedim. 🙂 Tahminimden daha iyi sonuçlar aldım.

29.09.2020 (1. gün)
Başlangıç kilosu: 56.5
Bel: 76 cm
Kalça: 95 cm
Kol: 28 cm
Göğüs: 85 cm
Bacak: alt: 37 cm, üst: 52 cm

07.10.2020 (14. gün)
Kilo: 55.5 ( 2 gündür 55.5 çıkıyorum 😁)
Bel: 72 cm
Kalça: 92 cm
Kol: 28 cm
Göğüs: 85 cm
Bacak: alt: 37 cm, üst: 50 cm

Bundan sonra da Chloe ile devam etmek istiyorum. Ya bir aylık ya da üç haftalık program ile devam edeceğim sanırım. Bir aksilik yaşamazsam yarın başlarım. :)))

2-3 gündür sadece akşam öğünü yiyorum. Sanki çok daha iyi geliyor ama beslenme penceresi bir iki saat ile sınırlı kalınca süt, kahvaltılıklar her şey bozulmuş. Pazartesi 55 kiloya ulaşabilir miyim bilmiyorum ama galiba 18/6 düzenine döneceğim, evde sağlam bir yiyecek kalmıyor böyle de.

Son düzenleme:
Merhaba herkese. Ben bişey danışmak istiyorum bu saatlik dilimlere belli zamandan sonra mi geçiliyor. Yoksa o şekilde mi başlandı. Ben 16/8 uygulamaya başladım. Bugün ikinci günüm bunu bazı günler 18/6 olarak kendim degisiklik yapabilir miyim ya da bir suresi varmı. Birde bu sabah kahvaltıya kadar gayet iyiydim hatta biraz daha uzatabilirim diye de dusundum.fakat yedikten sonra baş ağrısı başladı halbuki tokum normal midir

Öğlen yemeğimi yediğime ve akşam ne yiyeceğimi bildiğime göre menü paylaşımı yapabilirim:

08:30 : Sade türk kahvesi
12:KK30: Domates çorbası, ızgara köfte (yanında köz patlıcan vardı, yedim. Haslanmış patates vardı minicik tattım, pilavı yemedim. Ekmek yemedim. )

13:KK50: An itibariyle yeşilçayımı içiyorum.

19:00 : 2 tane küçük kabak dolması (yoğurtla)

Yatmadan da sade filtre kahve ya da türk kahvesi içerim muhtemelen.

Bugünlük bu kadar :)

X