Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Hımmm ben Aralık sonuna kadar 60 diyorum inşallah

Cnm niye öyle oldu ki, gece tuzlu mu yedin acaba ya da tatlı .
REglin yaklaşmış olabilir yüzünde şişlik hissettin mi

Bugün menüm :
Kahvaltı : 2 dilim kepekli ekmek üstünde fıstık ezmesi,mor erik ve tarçın,yanında türk kahvesi
Öğlen: sırf kıymalı köfte domates sosta sulu pişirdim suyunu içmedim yağı suyundaydı
Ara: whey proteinli smoothie
yeşil çay yanında 2 lokum
Akşam : hindi göğüs haşladım ve yağsız salata
Ara: dukan birası
3 lt su
15 dk bölgesel ,yürüyüş 11.960 adım

Canım eğer kabızlık varsa olabilir bende öyle oluyor kabız olduğum gün artı çıkıyorum

İyi geceler. Bugün 24 saate tamamladım orucu.
13:30 şekersiz türk kahvesi
19:30 tarhana çorbası, 3 tane küçük balık (küçük oldukları için yarım çay bardağı yağda kızartmak zorunda kaldık), bol bol roka, dereotu ve biraz soğan.
21:00 2 tane küçük ekler ve şekersiz filtre kahve

2 litre su ve 1 saat egzersiz.

Bende yemicem cok canimiz tatli isterse 2 hurma az Kakao blendirda ceker top yapar yeriz benim hedef 58 . Ama bu ara 65 e de tamamim yani
canim yanlis anlama ama seker tadini unutalim bi süre.uzun sure yemeyince zaten tatlı krizlerimiz de biter.hadi bakalim kolay gelsin.birbirimizin ne yedigini takip edelim.bu hafta.bastan söyliyim ne yediğine bakicam.
Sevincozz bende sizinleyim bir gecede +2 nin sokuyla bugün biraz isyan edercesine yedim ama yarından itibaren bir küçük kaçamak yok pazartesiye en az eksi 2 vermiş olalım. Günlük haberleselim burdan
tamam canim.menülerine bakarim.ins toparlicaz hic merak etme.
Hımmm ben Aralık sonuna kadar 60 diyorum inşallah
ins canim.ulaşılabilir bi hedef.kolayliklar diliyorum.

Cnm niye öyle oldu ki, gece tuzlu mu yedin acaba ya da tatlı .
REglin yaklaşmış olabilir yüzünde şişlik hissettin mi
Ayy tatlı yedim çok. Küçük bir dilim. Künefe göndermişti komşu onlarda mükemmel yapar ve ben aylardır yemiyorum çok canım istedi ve yedim. Bir dilim tatlı ne yapmış olabilir bir gecede

Ben de motive olamıyorum sizi okudukça olacağım inşallah.

Ben sabah çok erken kalkıyorum. Suan uyandım mesela daha uyuyamam. Gece 3.30da uyanmış oluyorum.

Haliyle de acikiyorum.
Öğlen 12yu beklemiyorum.

Kahvaltı yapmadan önce oğlumu bisikletle okula bırakıyorum.

Sonra yarım saat hızlı tempoda bisiklet sürüyorum.
Bide emzirince dayanamıyorum.

Ayy tatlı yedim çok. Küçük bir dilim. Künefe göndermişti komşu onlarda mükemmel yapar ve ben aylardır yemiyorum çok canım istedi ve yedim. Bir dilim tatlı ne yapmış olabilir bir gecede
Künefe bayağı kalorili cnm küçük dilim bile,bi de geç yiyince hem o hem hormonlar diye düşündüm
ama bundan sonra dikkat edersen kolayca gider inşallah

Merhabalar, ben de bu hafta daha önce uygulayıp bir ayda 2-3 kilo verdiğim bu beslenme şekline geri dönmeye karar verdim. Sessiz sessiz kenardan sizi takip edeceğime aranıza katılayım dedim :)

Karantina öncesinde haftada 2 gün reformer pilates yapıyordum ve 1 ay 16:8 yaparak 2-3 kg vermiştim. Karantinanın hemen öncesinde 54 kg idim. Araya karantina girdi, evden çalışma, sporun hayatımdan çıkması; normalleşmeyle beraber tam düzene girecekken patlayan bel fıtığım ve ameliyat süreci.. Sonuçta an itibariyle tartı 57,5 kg gösteriyor.

Tam katılıyorum demeden önce, bir iki tane sorum var.

Günlük menü paylaşımı yapabilirim ancak bunu sabahtan mı yapmamız gerekiyor? Çünkü akşamları ne yiyeceğimi bilsem de öğlen yemeklerim hakkında hiç bir fikrim olmuyor :) Çalıştığım için ev yemekleri yapan bir yerde yiyorum ve o gün ne çıkardıklarını ancak yemeğe gidince görüyorum.

İkincisi, C vitamini ve kolajen takviyesi kullanıyorum günlük. Kolajen probiyotik de içeriyor. Sizce bu takviyeleri beslenme penceresinde mi kullanmalıyım, yoksa sabah evden çıkmadan almaya devam edebilir miyim?

Günlük spor yapamıyorum ( 2 ve 4 yaşındaki civcivlerim sağolsun) ancak haftada 2 gün reformer pilates yapıyorum. Günlük spor yapmayışım grubun ahengini bozar mı acaba?

Sorularım bunlar :)

Kendimle ilgili;
Boy: 1,59
Kilo: 57,50
Hedef kilo: 52
Çalışıyorum, 2 ve 4 yaşında iki çocuk sahibiyim :)

Bende bastan soyleyim hurma incir falan yerim zaten birsey yemiyoruz dogru duzgun . Hepten kesince sonra cok kuduruyorum ben . Icin ucunu bulamiyorum .

1 gecede gelen sadece odemdir . 1 gecede 2 Kilo alman icin 14.000 kalori alman lazim bu da imkansiz . Takma kafana o yuzden . Bol su yesil cay ve biraz sporla gider onlar .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…