- 31 Temmuz 2020
- 19.773
- 59.919
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #10.061
Hımmm ben Aralık sonuna kadar 60 diyorum inşallahaynen kaptanim.farkettim de sizde 1 yada 1 kilo vermissiniz bu ay
tabiki bende.
bide şunu farkettim.bu ay ücümüze de bisey oldu. A Amanedenolmuyo da ayni.bi takildik.inemiyoruz bi türlü.
hep birlikte bi motive olsak da versek artik şu kiloyu.
hadi kızlar.ekim ayı icin kendimize bi hedef belirleyelim yoksa böylr olmicak.
ben simdi 77 kiloyum.Allah izin verirse ekim sonunda 70 kilo olmak istiyorum.kasim sonu da 65 kilo olacam.
siz de kendinize bi hedef koyun.inş daha güzel olacak hersey.
Cnm niye öyle oldu ki, gece tuzlu mu yedin acaba ya da tatlı .Ay bugün kilo bildirimi yapamadım çok canım sikildi. Gecen hafta pazartesi 90.8 kg gelirken dün gece tartildim bu sabahı bekleyemedim akşam tok karnına 90.3 geldim. Dedim 8 li sayılara incem sanırım yarın aç karnina
Tartıya bir çıktım 92yani geceden sabaha kilo almadım sanırım. Ama çok canım sıkıldı yani ilk defa böyle birseyle karşılaştım
Canım eğer kabızlık varsa olabilir bende öyle oluyor kabız olduğum gün artı çıkıyorumAy bugün kilo bildirimi yapamadım çok canım sikildi. Gecen hafta pazartesi 90.8 kg gelirken dün gece tartildim bu sabahı bekleyemedim akşam tok karnına 90.3 geldim. Dedim 8 li sayılara incem sanırım yarın aç karnina
Tartıya bir çıktım 92yani geceden sabaha kilo almadım sanırım. Ama çok canım sıkıldı yani ilk defa böyle birseyle karşılaştım
canim yanlis anlama ama seker tadini unutalim bi süre.uzun sure yemeyince zaten tatlı krizlerimiz de biter.hadi bakalim kolay gelsin.birbirimizin ne yedigini takip edelim.bu hafta.bastan söyliyim ne yediğine bakicam.Bende yemicem cok canimiz tatli isterse 2 hurma az Kakao blendirda ceker top yapar yerizbenim hedef 58 . Ama bu ara 65 e de tamamim yani
tamam canim.menülerine bakarim.ins toparlicaz hic merak etme.Sevincozz bende sizinleyim bir gecede +2 nin sokuyla bugün biraz isyan edercesine yedimama yarından itibaren bir küçük kaçamak yok pazartesiye en az eksi 2 vermiş olalım. Günlük haberleselim burdan
ins canim.ulaşılabilir bi hedef.kolayliklar diliyorum.Hımmm ben Aralık sonuna kadar 60 diyorum inşallah
Tuzluda yemedim aslında. Gece bişey yemedim kiCnm niye öyle oldu ki, gece tuzlu mu yedin acaba ya da tatlı .
REglin yaklaşmış olabilir yüzünde şişlik hissettin mi
Ayy tatlı yedim çok. Küçük bir dilim. Künefe göndermişti komşu onlarda mükemmel yapar ve ben aylardır yemiyorum çok canım istedi ve yedim. Bir dilim tatlı ne yapmış olabilir bir gecedeCnm niye öyle oldu ki, gece tuzlu mu yedin acaba ya da tatlı .
REglin yaklaşmış olabilir yüzünde şişlik hissettin mi
Tüm metabolizma hızlandırıcı gıdalara rağmen evet kabizlik sıkıntım bugün vardıCanım eğer kabızlık varsa olabilir bende öyle oluyor kabız olduğum gün artı çıkıyorum
Ondandır bence canım sindirimin düzelirse kilo almadığını hatta verdiğini fark edersinTüm metabolizma hızlandırıcı gıdalara rağmen evet kabizlik sıkıntım bugün vardı
Künefe bayağı kalorili cnm küçük dilim bile,bi de geç yiyince hem o hem hormonlar diye düşündümAyy tatlı yedim çok. Küçük bir dilim. Künefe göndermişti komşu onlarda mükemmel yapar ve ben aylardır yemiyorum çok canım istedi ve yedim. Bir dilim tatlı ne yapmış olabilir bir gecede
canim yanlis anlama ama seker tadini unutalim bi süre.uzun sure yemeyince zaten tatlı krizlerimiz de biter.hadi bakalim kolay gelsin.birbirimizin ne yedigini takip edelim.bu hafta.bastan söyliyim ne yediğine bakicam.
tamam canim.menülerine bakarim.ins toparlicaz hic merak etme.
ins canim.ulaşılabilir bi hedef.kolayliklar diliyorum.
Ayy tatlı yedim çok. Küçük bir dilim. Künefe göndermişti komşu onlarda mükemmel yapar ve ben aylardır yemiyorum çok canım istedi ve yedim. Bir dilim tatlı ne yapmış olabilir bir gecede
bu hafta sekersiz dene.tut kendini.olmazds haftaya ye.inan bana faydasini göreceksinBende bastan soyleyim hurma incir falan yerimzaten birsey yemiyoruz dogru duzgun . Hepten kesince sonra cok kuduruyorum ben . Icin ucunu bulamiyorum .