- 5 Ağustos 2008
- 4.315
- 6.733
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #10.041
iyidir canım eksi eksidir tebrikler
tebrikler canım gayet güzel -1
canım haftaya normal sonuç çıkar bence regl sonrası dert etme
gayet güzel tebrikler
canım vermişsin ya tebrikler haftaya çoğalır
süper tebrikler çok az kalmış hakikaten
canım olsun uzaktan misafir gelmiş olur o kadar sen haftaya halledecksin zaten
gayet güzel tebrikler canım
teşekkürler canım bende seni tebrik ederim iyi sonuç
sabit kalmak artı çıkmaktan iyi hafta içi toparlayacağına eminim
tabi ki hoşgeldin
ilk sayfa ilk postta grup kurallarımız var okursan her şey orada var
bekleriz
Valla bu ay bende de benzer şeyler oldu biliyorsun bence bu ödül ara vs de yapıyorBaskanim bi takildim tam takildim . 1 gram gitmemis o kadar spora
Ilk günler ben de çok başağrısı çekmiştim. Ekmegi tamamen bırakınca alıştım bu düzene. Ve günde iki kez sade türk kahvesi yanında kuru incir ve ceviz yiyorum. Inan aşırı tok tutuyor. Hatta incir yoksa koşup alıyorum kurtaricim gibi. Nacizane tavsiyem biraz daha artırabilirsin proteini ve sebze yemeklerini. Verilmesi gereken kilo daha çok olunca bu bas ağrısıyla zorlar. Tabi kaptanımız da daha iyisini bilir. Bas agrisi görünce yazmak istedim. Basarilar11.30 2 yumurta 1 dilim t. B. Ekmeği. 3 zeytin 1 dilim peynir domates salatalık marul maydanoz
Bol su çay ceviz mandalina arada
18.00 tavuklu salata tavuk az salata çoktu 2 bardak ayran 3 badem. Spor yok. Aşırı bas agrısı çekiyorum.
Teşekkür ederim bas agrısı olmasa iyi de. İncir cok severim ben de. Bitmiş alayımIlk günler ben de çok başağrısı çekmiştim. Ekmegi tamamen bırakınca alıştım bu düzene. Ve günde iki kez sade türk kahvesi yanında kuru incir ve ceviz yiyorum. Inan aşırı tok tutuyor. Hatta incir yoksa koşup alıyorum kurtaricim gibi. Nacizane tavsiyem biraz daha artırabilirsin proteini ve sebze yemeklerini. Verilmesi gereken kilo daha çok olunca bu bas ağrısıyla zorlar. Tabi kaptanımız da daha iyisini bilir. Bas agrisi görünce yazmak istedim. Basarilar
aynen kaptanim.farkettim de sizde 1 yada 1 kilo vermissiniz bu ay
Valla bu ay bende de benzer şeyler oldu biliyorsun bence bu ödül ara vs de yapıyor
En azından kendi adıma öyle
Takılmıştım birde üstüne ara verdim birkaç gün bir aya mal oldu
Bence şeninde çözülecek de biraz sabır
Spora mutlaka her şartta devam
aynen kaptanim.farkettim de sizde 1 yada 1 kilo vermissiniz bu ay
tabiki bende.
bide şunu farkettim.bu ay ücümüze de bisey oldu. A Amanedenolmuyo da ayni.bi takildik.inemiyoruz bi türlü.
hep birlikte bi motive olsak da versek artik şu kiloyu.
hadi kızlar.ekim ayı icin kendimize bi hedef belirleyelim yoksa böylr olmicak.
ben simdi 77 kiloyum.Allah izin verirse ekim sonunda 70 kilo olmak istiyorum.kasim sonu da 65 kilo olacam.
siz de kendinize bi hedef koyun.inş daha güzel olacak hersey.
o zaman tek care kaliyor.bu işi uzatmicaz ve kolay hedefler koyacaz kendimize.Icimden gelmiyo ki baskanim. Tukenmislik sendromuna mi girdim nedir bilemiyorumzaten eliptigim de bozuldu ona da canim sıkıldı . Bakiyorum millet dunyalari yiyo o sekilde Kilo veriyo ben hersey dikkat edip spor yapmama ragmen gram gitmiyo . Anlam veremiyorum yani .
15 günde 5,5 kilo zor olabilir.Normalde benim hedef 19.10.2020 de 69 Kilo olmakti . Ama ulasamicam galiba . O zamana kadar 5 Kilo verebilir miyim bilemiyorum . Ama denicem en azindan. Gerce verdigimizi korumamiz bile kar bize . Ama kac haftadir da boyle . Bi moralim bozuluyo artik yani.
o zaman tek care kaliyor.bu işi uzatmicaz ve kolay hedefler koyacaz kendimize.
bian evvek kilo vermek icin 0 kaçamak 0 ekmek ve dengeli yemekle verecez kilolari.bende artik bıktım.uzadikca uzuyor.yiyeceklerde gözümü kaliyor.kiloyu verelim korumada canimiz ne istiyorsa yeriz.
hadi o zaman.başliyoruz.eskisiniden daha iyi daha canlı geliyoruz.o kadar yol kattetiktik.o yoldan geri dönüp geldigimiz noktaya dönmeyelim.Aynen bi dur dememiz lazim artik . Bu boyle olmaz . Biraz ugrasirsam 2 haftada 5 Kilo verebilirim bence. Haydin o zaman . Gunluk 3 lt de su hedefi koycam kendime. Suyu az ictigim icinde veremiyo olabilirim . . Sporu da eski duzende yapmam lazim . Saldim bu ara biraz
hadi o zaman.başliyoruz.eskisiniden daha iyi daha canlı geliyoruz.o kadar yol kattetiktik.o yoldan geri dönüp geldigimiz noktaya dönmeyelim.
boşuna mi ac kaldik.bosuna mı o güzel yiyceklere hayir dedik.yaz meyvelerini yiyemedik.bari bunun icin yolumuza devam edelim.benim şurda kaldi 12 kilom.hic bu kadar yaklaşmamistim 65 e.
senin daha da yakin.
günde 3 lt suyumuzu iciyoruz.kacamak yok.bitter olsa bilr cikolata yok bende.
Sevincozz bende sizinleyim bir gecede +2 nin sokuyla bugün biraz isyan edercesine yedimhadi o zaman.başliyoruz.eskisiniden daha iyi daha canlı geliyoruz.o kadar yol kattetiktik.o yoldan geri dönüp geldigimiz noktaya dönmeyelim.
boşuna mi ac kaldik.bosuna mı o güzel yiyceklere hayir dedik.yaz meyvelerini yiyemedik.bari bunun icin yolumuza devam edelim.benim şurda kaldi 12 kilom.hic bu kadar yaklaşmamistim 65 e.
senin daha da yakin.
günde 3 lt suyumuzu iciyoruz.kacamak yok.bitter olsa bilr cikolata yok bende.