Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Günaydın canım
Yeme aralığını ona göre ayarlamışsın orada da eğer zorunda isen çok ince dilim pasta ye( pasta ekmek meyve yağ olarak geçer ) börek çörek türü şeyden az tüketmeye çalış yada yeme , yoğurtlu salata vs varsa onlara yönel
Tartıya yansır muhtemelen eğer ısrardan rahatsız olmadan bitiremezsen bu haftayı böyle kapat, tercihi sen yap umarım en iyi şekilde geçirirsin gününü

Bu arada herkese günaydın
Dün aksam 10 civarı acayip acıktım zor tuttum kendimi
Başlangıçtan beri sadece bir kez bozdum bende, bozmamanın istikrarla kilo vermemi sağladığına eminim. Ama gel gör ki açken kendine bunu anlatamıyorsun
Neyse kazasız belasız atlattım şu an aç değilim tabi Aç yatıp tok kalktım Yine,
tartı günüme 2 gün var

Ayyy ne kadar güzel kendine hakim olmuşsun zaten herşeyin tadını biliyoruz ama nefsimize hakim olamıyoruz

Kızım sabah erkenden uyandı bende acıkmıştım 3 tane erik yedim kahvaltıya kadar idare etsin diye yoksa her an bozabilirdim

22 haziran pazartesi bildirimi

Sabah 06.30da 12.000 adım tempolu yürüyüş.
10.00 filtre kahve. ( a101den almıştım tadını çok beğendim deneyebilirsiniz)
13.30 yağsız tost çay zeytin
15.00 2 tane kayısı
20.00 çorba salata

3 litre su

Yaaa senin menülere hayranım acıkmıyor musun hiç
Bugün tartılacakmısın
Annemdeyim canım tartı yok burda perşembe günü ancak eve geçerim sen tartıldın mı

Yaaa senin menülere hayranım acıkmıyor musun hiç

Annemdeyim canım tartı yok burda perşembe günü ancak eve geçerim sen tartıldın mı
Yok acıkmıyorum normalde de az yerim. Kilo alma sebebim çok yemek değil malesef 3 aşılama , 4 tüp bebek tedavim. Sinir stresle beraber 5 yılda 20 kg olarak üstüme yapıştılar.
Yok seni beklicem tartılmıyorum. Zaten çok gitmedi galiba regl dönemime denk geldi bu hafta şişkinlik var

Günaydın beni de ekler misiniz ☺
yaş 26
Boy 170
Kilo 79.8
Güncel kilo 79.8
Hedef kilo 65

ilk sayfayı çok dikkatli okudum ama inşallah tam anlamışımdır. Ben saatimi şu şekilde ayarladım 12/20 olur demi. Bi de haftalık mi tartılmamız gerekiyo?

Günaydınnn...
bende ilk gün 12/20 yapmıştım ama akşam yemeği saatimi daha erken çekersem daha iyi olacağı söylendiği için bende 10/18 yaptım.. akşam ne kadar erken yersek o kadar iyi demek ki.. ama tabiki herkesin iş saatine ve günlük durumuna göre ayarlanmalı.. senin için en uygun saat neyse onu kullan bence.. seni zorlamayacak yani..
evet haftanın bir gününü belirliyorsun. ona göre tatılıyorsun canım.. :)

Mrb arkadaşlar bende yeni üye oldum bendede insülin direnci var kilo vermem çok zor yemek yemesem bile hiç kilo veremiyorum napmam gerek Herbalife sipariş vermek istiyorum kararsızım
merhabaalr Ben onu denemiştim bende işe yaramadı tok tutmadı hiç. o kadar para verdiğim için yemek yemeye vicdanım el vermedi o yüzden kilo vermiştim. ben tavsiye etmiyorum ama yine de siz bilirsiniz kendiniz için en doğrusunu

Çok teşekkür ederim ben 11-19 yapacaktım aslında ama ilk günüm 12/20 deneyim dedim belki ilk gün akşam zorlanırsam yoğurt falan yerim diye Bu arada ben şöyle anladım doğru mu acaba ? Kendimize 8 saatlik bi pencere açıyoruz o arada besleniyoruz ben şöyle düşündüm saat 12 ye kadar bol su ve Türk kahvesi içicem 12 de bi yoğurt kürüm var onu yapıp 12.30 gibi kahvaltı yapıcam 15-16 gibi karpuz yerim diye düşündüm akşam 19 da tarhana çorbası ve salata yerim bi de çok az kısır yaparım eşim de diyette o yer belki diye 19 da yemeği bitiririm ama 20 ye kadar acıkırsam ya da canım bişey isterse yiyebilirim demi mesela yoğurt salatalık kayısı?

bebeğinize çok üzüldüm gerçekten ne diyeceğimi bilmiyorum......bende aynı su sorununu yaşıyorum kendimi bildim bileli ama buna ragmen kilo veriyordum yağ çok kolay veriyordum ama su veremiyordum.son 5 yıldır hat safhada. çok zorlanıyorum bir gün tartı azalıyor bir gün artıyor.böbrek karaciğer kalp baktırdım sıkıntı yok. D vitamini demir bağlama sıkıntısı olabilrmiş, sonra troid olabilrmiş sonra inüsilin direnci olabilirmiş.başka bide gıda intoleransı olabilrmiş.ben ancak bu kadar bulabilmdim .bu hafta troid baktıracam nedenini araştırıcam.bence sizde araştırmalısnz

Tekrar hamile kalmadan daha da Sağlıklı olmak zayıf olmak istiyorum hamilelikte 89 kiloya çıktım nefes alıp vermem bile çok zordu o yüzden daha Sağlıklı olmak istiyorum. Doktorumla da görüştüm normal hayatına dönmemin benim için psikolojik olarak daha iyi olacağını söyledi bi tek safra kesesi ameliyatından dolayı yumurta ve çikolata yasak bir ay o sürece kadar herşey eskisi gibi dedi doktorum bi sıkıntı yok yani:) bu arada amin Allah razı olsun

Ben tahlillerimi yeni yaptırdım bi sıkıntı yok sadece ameliyatlardan dolayı ödem olmuştu o da atılıyor sanırım bugün tartıldığımda ( dün su içmeme rağmen) daha az çıktım

Evet dizi dinledim ve suyumu aldım yanıma bol bol içiyorum inşallah dediğiniz gibi olur çok sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…