- 18 Mayıs 2009
- 4.481
- 1.039
-
- Konu Sahibi blondeaddict
Sanki pazartesi ağır basıyor ? Herkes yazsın fikrini . Uyarım genel Karara eğer herkes isterse bana hiç farketmezOhhhhh çok iyiiiii yaaaaaa
Bi de kızlar belirli bir gün belirlesek o zaman hepimiz tartılsak olur mu acaba böyle benim kafam karışıyorrrr kim bir haftada ne kadar verdi daha çok gaza geliriz
Mesela perşembe ya da cumaları olsa tartı günümüz ya da ortak karar ne diyorsa
Gayet güzel tebriklerKızlar oncelıkle tesekkur ederım
18/6
kahvaltı oncesı saat 11.00 da kakao lahve tarcın karısımı kahvemı ıctım
Kahvaltıma 12.30 da basladım 13.00 da bıttı
Sekersız cay 2 adet haslanmıs yumurta kıvırcık bıraz peynır kavrulmamıs fıstık
Saat 16.00 da 1 fıncan sekersız turk kahvesı
Saat 18.30 19.00 arası aksam yemegı 2 kasık dunden kalan haslama bulgurum taze fasulye z. Yaglı ve yogurtlu mor lahana salatası kapanısı yaptım 1.5 saat sonra sıvı alımım baslayacak 1 saat yuruyus yaptım hele de yagmur da ekstra kalorı harcamak gıbı geldı bana
O makarna kalmamıştır hem 13.000 adım hep ip atlama23 haziran salı bildirim
06.30 sabah 13.000 adım tempolu yürüyüş.
10.30 kahvaltı Peynir zeytin domates omlet 1 dilim ekmek çay
13.00 filtre kahve
18.00 1 tabak makarna cacık küçük 1 kase dut
500 ip atladım makarna yedim diye.
Şimdilik 2 litre su
merhaba canım şu paketli ton balıkları varya onlardan koysan işyerine ? Malzemeleri sabah karıştırmazsan dayanır. orada yağ limon vs koysan?Merhaba herkese :) oglen yemeginde evden yapip goturdugum tostu yedim yesilcayla. Aksam yemegim gecikti evde bisey kalmamisti alisveris yapip geleyim derken bu saat oldu. Canim inanilmaz tavuk istedi. Haslanmasini bekliyorum:) tavuklu salata yapacagim :) ogle yemegine bozulmayacak tosttan daha iyi bisey ne goturebilirim? Salata gotursem tavuklu etli ton balikli dayanmaz bu sicakta sanirim. Yogurt aldim yarin icin tek ogunluklerden. Onu goturcem.
Sabaha kadar değil 12 ye kadar yemeyeceksin değil mi ?Evet bende ilk günden bildiriyim:) ilk gün için 12/20 yaptım
Saat 12: yoğurt soda ve toz zencefil Kürü
12.30 iki ince kepek ekmeği dilimi arasına 4 zeytin peynir domates salatalık taze nane
13.30 şekersiz Türk kahvesi
15 3 adet kayısı
17 ince bir dilim kavun
19.30 akşam tavuk sote tarhana çorbası ve yoğurt
şu zamana kadar da 2.5 lt su içtim. Sadece arada ilk günden dolayı 2 kurabiyecik yemiş olabilirimo yüzden ceza olarak 20 değil 19.30 da bitirdim ve sabaha kadar bişey yemicem ☺
En kisa zamanda temin ediyorum. :) calistigim yer fabrika oldugu icin yuksek kalorili yemekler cikiyor hep. Corbaya cok un koyuyorlar falan. Bankadayken ne guzeldi. Acik bufe salata malzemeleri vardi istedigini karistirip yiyordun :)Şunun gibi
Evet bu sefertası mantığı iyi bence kontrol sende olur. Ara öğün ihtiyaç duyulmuyorsa yapmak gereksiz zaten. Bisküvileri yiyen vicdansızlar göbekli gezince de sen gülersinEn kisa zamanda temin ediyorum. :) calistigim yer fabrika oldugu icin yuksek kalorili yemekler cikiyor hep. Corbaya cok un koyuyorlar falan. Bankadayken ne guzeldi. Acik bufe salata malzemeleri vardi istedigini karistirip yiyordun :)
Aksam yemegini de hallettim sukur. Kendi bildigim klasik salatalardan skldim nette marullu tavuklu yogurtlu bi salata tarifi gordum onu yaptimcok guzel oldu tavsiye ederim.
bu arada hic yazmiyorum ama ben de sizler gibi gunu 2-3 lt su, bol yesilcay, bir kac fincan sadece kahve ile gecistiriyorum. Bir de her gun 1 maden suyu iciyorum. Ara ogun falan yapmiyorum. Ofisteki vicdansizlar yiyor biskuvileri karsimda bana da uzatiyorlar ama yok ciks yemeyecegim. :)
Cok da sevimlilermis. Sicak gecirmeme olayi olan versiyonlari olsa cok sahane olcak o sefer taslarinin termos misali. Cok ve kotu yedim sandim bugun ama 700 kalori civari olmus bugun. Enteresan. Ozur dileyerek soyluyorum ciddi kabizlik sorunu yasiyorum ve regl oncesi sendromundayim. Su ve yesilcayi cok tuketmeye calisiyorum. Bana misin demiyor. Ilac kullancam sanirim en sonunda. Vallahi tek lokma tatli bisey bile koymadim agzima 1 haftadir. Yarin 1 hafta oluyor ama cok sis hissediyorum kendimi. Tartida kendini belli etmeyecek yarin diye korkuyorum. Gerci cok muhim degil biraz deneme yanilma haftasi oldu benim icin bu hafta. Onemli olan bundan sonraki haftalar. Haftasonu yaramazligimdan sonra 200 gr- 200 gr gitmeye basladi iki gundur. Ona da raziyim gerci haftada 1 kg gorurum. Bir de iki gundur iki ogun besleniyorum gecen haftaki gibi tek ogun degil. Onu haftada 1-2 uygulamak gerek belki. Bilemiyorum deneyerek gorecegim :)Evet bu sefertası mantığı iyi bence kontrol sende olur. Ara öğün ihtiyaç duyulmuyorsa yapmak gereksiz zaten. Bisküvileri yiyen vicdansızlar göbekli gezince de sen gülersin
Tabi tabi 12Sabaha kadar değil 12 ye kadar yemeyeceksin değil mi ?
Kayısı ve kavun aynı gün İçin şekeri yüksek meyveler bir de kurabiye var. Zamanla alışacaksın bunu bir kıtlık mantığı ile görme sakın yoksa aman süre bitmeden yiyeyim dersen o seni fazla yemeye sevk eder.
Yarın daha iyi bir menü gelecektir eminim
Belki vardır o termos türü olanlar daCok da sevimlilermis. Sicak gecirmeme olayi olan versiyonlari olsa cok sahane olcak o sefer taslarinin termos misali. Cok ve kotu yedim sandim bugun ama 700 kalori civari olmus bugun. Enteresan. Ozur dileyerek soyluyorum ciddi kabizlik sorunu yasiyorum ve regl oncesi sendromundayim. Su ve yesilcayi cok tuketmeye calisiyorum. Bana misin demiyor. Ilac kullancam sanirim en sonunda. Vallahi tek lokma tatli bisey bile koymadim agzima 1 haftadir. Yarin 1 hafta oluyor ama cok sis hissediyorum kendimi. Tartida kendini belli etmeyecek yarin diye korkuyorum. Gerci cok muhim degil biraz deneme yanilma haftasi oldu benim icin bu hafta. Onemli olan bundan sonraki haftalar. Haftasonu yaramazligimdan sonra 200 gr- 200 gr gitmeye basladi iki gundur. Ona da raziyim gerci haftada 1 kg gorurum. Bir de iki gundur iki ogun besleniyorum gecen haftaki gibi tek ogun degil. Onu haftada 1-2 uygulamak gerek belki. Bilemiyorum deneyerek gorecegim :)
Bende yemekten yarım saat önce sıvı alıyorum yemekten 1,5 - 2 saat sonra su içmeye başlıyorum doğru olan buymuş ilk basta yemek yerken ne zor geldi bana ama onada alıştımKızlar oncelıkle tesekkur ederım
18/6
kahvaltı oncesı saat 11.00 da kakao lahve tarcın karısımı kahvemı ıctım
Kahvaltıma 12.30 da basladım 13.00 da bıttı
Sekersız cay 2 adet haslanmıs yumurta kıvırcık bıraz peynır kavrulmamıs fıstık
Saat 16.00 da 1 fıncan sekersız turk kahvesı
Saat 18.30 19.00 arası aksam yemegı 2 kasık dunden kalan haslama bulgurum taze fasulye z. Yaglı ve yogurtlu mor lahana salatası kapanısı yaptım 1.5 saat sonra sıvı alımım baslayacak 1 saat yuruyus yaptım hele de yagmur da ekstra kalorı harcamak gıbı geldı bana
Ben yemekte içiyorum ya onu yapamıyorum işteBende yemekten yarım saat önce sıvı alıyorum yemekten 1,5 - 2 saat sonra su içmeye başlıyorum doğru olan buymuş ilk basta yemek yerken ne zor geldi bana ama onada alıştım
Aynen bende asla yapamam derdim ne zor geldi ama mide için gerekli iş sağlık açısından yemek arası habire su içen bir tipim ama şuan sıfır suyla yiyorum oruç gibi bekliyorum saatimiBen yemekte içiyorum ya onu yapamıyorum işte