Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Kızlar oncelıkle tesekkur ederım
18/6
kahvaltı oncesı saat 11.00 da kakao lahve tarcın karısımı kahvemı ıctım
Kahvaltıma 12.30 da basladım 13.00 da bıttı
Sekersız cay 2 adet haslanmıs yumurta kıvırcık bıraz peynır kavrulmamıs fıstık
Saat 16.00 da 1 fıncan sekersız turk kahvesı
Saat 18.30 19.00 arası aksam yemegı 2 kasık dunden kalan haslama bulgurum taze fasulye z. Yaglı ve yogurtlu mor lahana salatası kapanısı yaptım 1.5 saat sonra sıvı alımım baslayacak 1 saat yuruyus yaptım hele de yagmur da ekstra kalorı harcamak gıbı geldı bana

23 haziran salı bildirim

06.30 sabah 13.000 adım tempolu yürüyüş.
10.30 kahvaltı Peynir zeytin domates omlet 1 dilim ekmek çay
13.00 filtre kahve
18.00 1 tabak makarna cacık küçük 1 kase dut

500 ip atladım makarna yedim diye.

Şimdilik 2 litre su

Merhaba herkese :) oglen yemeginde evden yapip goturdugum tostu yedim yesilcayla. Aksam yemegim gecikti evde bisey kalmamisti alisveris yapip geleyim derken bu saat oldu. Canim inanilmaz tavuk istedi. Haslanmasini bekliyorum:) tavuklu salata yapacagim :) ogle yemegine bozulmayacak tosttan daha iyi bisey ne goturebilirim? Salata gotursem tavuklu etli ton balikli dayanmaz bu sicakta sanirim. Yogurt aldim yarin icin tek ogunluklerden. Onu goturcem.

23/6 menü 18/6
12.30: 2 kepekli etimek, 1 kaşar, 2 beyaz peynir domates salatalık çay
16.30: 10 erik, 1 kayısı
18: 1 tabak fırında kabak mücver, yoğurt ( bütün borcama 5 kabak, 2 yumurta, biraz peynir ve 1 yemek kaşığı un koydum)
8 kilometre yürüdüm
Çay yeşil çay kahve maden suyu bolca su içtim

Sanki pazartesi ağır basıyor ? Herkes yazsın fikrini . Uyarım genel Karara eğer herkes isterse bana hiç farketmez

Gayet güzel tebrikler
O makarna kalmamıştır hem 13.000 adım hep ip atlama
Afiyet olsun

merhaba canım şu paketli ton balıkları varya onlardan koysan işyerine ? Malzemeleri sabah karıştırmazsan dayanır. orada yağ limon vs koysan?
Bence çekmecende kepekli etimek, paketli ton balığı, günlük alabileceğin yoğurt Ve taze meyve olabilir.
Benim bir arkadaşım evden işe hep kaplarda salata, zeytinyağlı yemek, Nohut veya fasulyeli salatalar, hatta bazen çorba götürürdü şirin bir sefer tası vardı alışveriş sitelerinde var belki o daha çok işini görür

Evet bende ilk günden bildiriyim:) ilk gün için 12/20 yaptım
Saat 12: yoğurt soda ve toz zencefil Kürü
12.30 iki ince kepek ekmeği dilimi arasına 4 zeytin peynir domates salatalık taze nane
13.30 şekersiz Türk kahvesi
15 3 adet kayısı
17 ince bir dilim kavun
19.30 akşam tavuk sote tarhana çorbası ve yoğurt

şu zamana kadar da 2.5 lt su içtim. Sadece arada ilk günden dolayı 2 kurabiyecik yemiş olabilirim o yüzden ceza olarak 20 değil 19.30 da bitirdim ve sabaha kadar bişey yemicem

Sabaha kadar değil 12 ye kadar yemeyeceksin değil mi ?
Kayısı ve kavun aynı gün İçin şekeri yüksek meyveler bir de kurabiye var. Zamanla alışacaksın bunu bir kıtlık mantığı ile görme sakın yoksa aman süre bitmeden yiyeyim dersen o seni fazla yemeye sevk eder.
Yarın daha iyi bir menü gelecektir eminim

En kisa zamanda temin ediyorum. :) calistigim yer fabrika oldugu icin yuksek kalorili yemekler cikiyor hep. Corbaya cok un koyuyorlar falan. Bankadayken ne guzeldi. Acik bufe salata malzemeleri vardi istedigini karistirip yiyordun :)
Aksam yemegini de hallettim sukur. Kendi bildigim klasik salatalardan skldim nette marullu tavuklu yogurtlu bi salata tarifi gordum onu yaptim cok guzel oldu tavsiye ederim.
bu arada hic yazmiyorum ama ben de sizler gibi gunu 2-3 lt su, bol yesilcay, bir kac fincan sadece kahve ile gecistiriyorum. Bir de her gun 1 maden suyu iciyorum. Ara ogun falan yapmiyorum. Ofisteki vicdansizlar yiyor biskuvileri karsimda bana da uzatiyorlar ama yok ciks yemeyecegim. :)

Evet bu sefertası mantığı iyi bence kontrol sende olur. Ara öğün ihtiyaç duyulmuyorsa yapmak gereksiz zaten. Bisküvileri yiyen vicdansızlar göbekli gezince de sen gülersin

Son düzenleme:
Evet bu sefertası mantığı iyi bence kontrol sende olur. Ara öğün ihtiyaç duyulmuyorsa yapmak gereksiz zaten. Bisküvileri yiyen vicdansızlar göbekli gezince de sen gülersin
Cok da sevimlilermis. Sicak gecirmeme olayi olan versiyonlari olsa cok sahane olcak o sefer taslarinin termos misali. Cok ve kotu yedim sandim bugun ama 700 kalori civari olmus bugun. Enteresan. Ozur dileyerek soyluyorum ciddi kabizlik sorunu yasiyorum ve regl oncesi sendromundayim. Su ve yesilcayi cok tuketmeye calisiyorum. Bana misin demiyor. Ilac kullancam sanirim en sonunda. Vallahi tek lokma tatli bisey bile koymadim agzima 1 haftadir. Yarin 1 hafta oluyor ama cok sis hissediyorum kendimi. Tartida kendini belli etmeyecek yarin diye korkuyorum. Gerci cok muhim degil biraz deneme yanilma haftasi oldu benim icin bu hafta. Onemli olan bundan sonraki haftalar. Haftasonu yaramazligimdan sonra 200 gr- 200 gr gitmeye basladi iki gundur. Ona da raziyim gerci haftada 1 kg gorurum. Bir de iki gundur iki ogun besleniyorum gecen haftaki gibi tek ogun degil. Onu haftada 1-2 uygulamak gerek belki. Bilemiyorum deneyerek gorecegim :)

Tabi tabi 12 Ya ilk günden böyle başladım ama ben kendimi biliyorum inşallah yarın daha iradeli olucam Bi de misafirim geliyo yarın benim için bi sınav olur muhtemelen

Belki vardır o termos türü olanlar da
Kabızlık ve regl öncesi kötü olmuş. Şu form çaylar ve erik kurusu da iyi gelebilir bilemedim ki
Evet deneye deneye inşallah çok uğraştırmadan sıkıntıdan kurtulursun

Hanımlar ne diyorsunuz tartı günü aynı gün olsun diye öneri geldi pazartesi olarak
Uyar mi ? Herkes görüşünü yazarsa çoğunluk sağlarsak pazartesi tartılalım haftayadan itibaren

Bende yemekten yarım saat önce sıvı alıyorum yemekten 1,5 - 2 saat sonra su içmeye başlıyorum doğru olan buymuş ilk basta yemek yerken ne zor geldi bana ama onada alıştım

Ben yemekte içiyorum ya onu yapamıyorum işte
Aynen bende asla yapamam derdim ne zor geldi ama mide için gerekli iş sağlık açısından yemek arası habire su içen bir tipim ama şuan sıfır suyla yiyorum oruç gibi bekliyorum saatimisonra zaten özgürüm içiyorum bol bol bu arada ben pazartesiye okeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…