Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

ü valla bence doğru anlamışssın.. bende böyle anladım çünkü..
ama bende henüz yeniyim. daha tecrübeli arkadaşlarda yorum yaparlar mutlaka..tavsiyede bulunurlar diye düşünüyorum eğer yanlış bir durum varsa..
ben çok rahat alıştım bu düzene.. cuma günü başladım ama çok rahatlamış hissediyorum. özellikle gece yatınca açlık hissediyorumya... acayip mutlu hissediyorum..
ve şunu farkettim. iş çıkışı eve gidince yemek yapmak için ne kadar çok zaman ve enerji harcıyormuşum..

Canım ekliyorum ilk sayfaya seni de
Soruna gelince evet 8 saatlik yeme penceresi açarsan o saatlerde beslen, 16 saat süt vs bile olmadan kahve çay maden suyu bitki çayı serbest amaç sindirim sistemini çalıştırmamak
20 ye kadar istediğini ye tabi abartmadan meyve ve ekmek türü şeylere çok yüklenme
Menün karpuz tarhana çorba kısır Kayısıhep karbonhidrat ve şeker buna dikkat et yani ya kısır ya tarhana çorba olsun, menüde hiç protein yok yoğurt hariç, bu yetmez
Bugün böyle olsa da mutlaka tavuk, balık, et veya baklagiller ve salata bir öğününde olsun
karpuz ve kayısı çok şekerli porsiyonlara dikkat
Evet yemek hem sindirim olarak hem de vakit olarak çok şey alıyor bizden

Evet haklısınız şöyle bi bakınca heyecandan biraz saçma bi menü oluşturmuşum O zaman ben menümü değiştiriyim hemen akşam 20 den sonra yediklerimi de yazarım

Evet haklısınız şöyle bi bakınca heyecandan biraz saçma bi menü oluşturmuşum☺ O zaman ben menümü değiştiriyim hemen akşam 20 den sonra yediklerimi de yazarım☺
Yok saçma değil alıştığımız gıdalar o sebeple dikkat etmiyoruz buna dikkat edince metabolizma yağ yakma konusunda destek görüyor
Menüleri bekliyoruz beraberce üzerinden geçeriz

Ayyyy ne gizel qcıkmamak ben seni bebeğin var diye biliyordum sanki ywnlış hatırlamışım canım o zaman rqbbim hayırlı bir evlat nasip eder inşallah senin gibi isteyen herkese

Kısaca bılgılendıreyım
32 yasındayım 160 boy 1 cocuk annesıyım tedavı ıle gebe kaldım hormonlar gebelık derken 68 den 90 a cıktım dogum sonrası sut olsun falan fılan da derken 90 nı gordum karatay ıle 4 ayda 15 kılo verdım 75 kılo oldum hatta bı donem 73 oldum sonra babamı kaybedınce tum motivasyonum gıttı yap bırak yap bırak derken 82 yı gordum dun sabah 82. 0 ıle basladım hayırlısıyla 20 kılo fazlam var kurtulacagım ıns hedefım 62 suan kahvaltı yapıyorum aksam 6.5 7 arası da aksam yemegı yıcem tam menuyu aksam yazarım

Hoşgeldin
Bu arada başın sağolsun mekanı cennet olsun babacığının
İnşallah hedefine ulaşırsın burada beraberce yaparız
İlk sayfaya ekledim seni de menüyü bekliyoruz akşam

Son düzenleme:
Aslında en başında zorlansanda son öğünden sonra acıksanda yeme zaten o şekil kilo verebilirsin açlık yaşaman gerek vucut zamanla alışıyor ilk hafta zor gelir ama sen en başında nasıl gidersen o şekilde devam edersin bence tabi

Hoşgeldin canım

Başındağolsun babacığının mekanı cennet olsun

Allah rahmet eylesin canımhoşgeldin aramıza

Evet az önce onu düşündüm zaten genel de eşimin işi dolayısıyla 19 gibi bitiriyoruz yemek yemeyi yarın 11-19 yaparım o yüzden bugün son öğünümden sonra yemekten sonra bişey yemem muhtemelen şu ana kadar gayet iyi gittim inşallah akşamda böyle bitirebilirim

Hoşgeldin canım...
Allah babana rahmet etsin inşallah...
hadi bakalım.. olur olur..sadece azıcık sabretmek lazım. kolay bişey yok hayatta..

Ayyyy ne gizel qcıkmamak ben seni bebeğin var diye biliyordum sanki ywnlış hatırlamışım canım o zaman rqbbim hayırlı bir evlat nasip eder inşallah senin gibi isteyen herkese
Aminn inşallah isteyen herkese ben bugün tartıldım 5 günde 1 kilo gitmiş. 72.8 çıktım perşembe tam 1 hafta dolduğunda yine ilk sayfaya güncel kilomu yazdırıcam

Ohhhhh çok iyiiiii yaaaaaa

Bi de kızlar belirli bir gün belirlesek o zaman hepimiz tartılsak olur mu acaba böyle benim kafam karışıyorrrr kim bir haftada ne kadar verdi daha çok gaza geliriz

Mesela perşembe ya da cumaları olsa tartı günümüz ya da ortak karar ne diyorsa
Aminn inşallah isteyen herkese ben bugün tartıldım 5 günde 1 kilo gitmiş. 72.8 çıktım perşembe tam 1 hafta dolduğunda yine ilk sayfaya güncel kilomu yazdırıcam

Sendromsuz pazartesi olabilir aslında.. hem hafta sonu dozu kaçırırsak pazartesiye dersler alınmış olur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…