-
- Konu Sahibi blondeaddict
Yedim canımAyyy bi kaşığı da benim yerime ye lütfen
Saol tatlım kahvaltı 9.30 akşam yemeği 6
Afiyet olsun canım pide olmamış ama akşam dengelemişsinBugünkü menüm: 16/8
Sabah 10.30 : yarim pide
12.30 gibi büyük kase yogurt
Akşam 18.00: 1 kepçe nohut+avuç ici kadar tavuk göğüs eti+karpuz
Şuana kadar 1.5 litre su (yatana kadar 2.5 lt olur) +1 yeşil çay + 1 kayisili form çayı
Akşam da muhtemelen normal çay iceriz
Afiyet canım çok güzel menünMerhaba tekrar :) cok sukur mesai bitti.
Oglen 12:45’te bir kase toyga corba, 4-5 kasik etli bezelye yemegi, 2 kasik pirinc pilavi yedimaksam eve gelir gelmez de gobek salatalik ve domatesten hizli bir salata yapip yedim. Canim cok yumurta cekti nedense aksam aksam bir tane de yumurta haslayip yedim. Ekmeksiz tabii ki. Bugunu de gecirdik sukur :)
Hoşgeldin canım hep beraber istediğimiz kilolara ineceğiz inşallahhhhMerhaba dun aksam ıtıbarıyle cıddı bır kararla bende 18 6 saat aralıklı oruc dıyetıne basladım daha once 16 8 yaptım 15 kılo vermıstım 4 ayda ama sonra bırcok sey ve hepsını gerı aldım hıpotıroıd hastasıyım fakat aclık tıroıdıme bıle ıyı gelıyor dıyebılırım guncel kılom 82.0
Hedef 62.0
Aranıza alırsanız sevınırım
Çok güzel menü şalgama bayılırım bir adanalı olarakİyi akşamlar 22/6 Menü
Sabah11:30
2 haşlanmış yumurta domates salata 5 adet zeytin yarım simit çay
Ara öğün: 1 adet muz
Akşam 17:00
Fırında 2 parça tavuk 4 kaşık makarna bir bardak şalgam suyu
Regl olduğumdan galiba bugün hep midem kazındı suyla geçiştirmeye çalışıyorum bakalım
Saat olarak kaç saat aralıklı oruç yapıyorsun canım ?Ayyy bi kaşığı da benim yerime ye lütfen
Saol tatlım kahvaltı 9.30 akşam yemeği 6
Pide kısmı hariç süperBugünkü menüm: 16/8
Sabah 10.30 : yarim pide
12.30 gibi büyük kase yogurt
Akşam 18.00: 1 kepçe nohut+avuç ici kadar tavuk göğüs eti+karpuz
Şuana kadar 1.5 litre su (yatana kadar 2.5 lt olur) +1 yeşil çay + 1 kayisili form çayı
Akşam da muhtemelen normal çay iceriz
öğlen yemeğinde 2 dilim ekmek hakkı kullanmışsın gibi düşünebilirsin ( 1 kepçe çorba 1 dilim, 2 kaşık pilav 1 dilim ) Gün içinde başka ekmek olmaması iyi olmuşMerhaba tekrar :) cok sukur mesai bitti.
Oglen 12:45’te bir kase toyga corba, 4-5 kasik etli bezelye yemegi, 2 kasik pirinc pilavi yedimaksam eve gelir gelmez de gobek salatalik ve domatesten hizli bir salata yapip yedim. Canim cok yumurta cekti nedense aksam aksam bir tane de yumurta haslayip yedim. Ekmeksiz tabii ki. Bugunu de gecirdik sukur :)
Hoşgeldin canım tabikiMerhaba dun aksam ıtıbarıyle cıddı bır kararla bende 18 6 saat aralıklı oruc dıyetıne basladım daha once 16 8 yaptım 15 kılo vermıstım 4 ayda ama sonra bırcok sey ve hepsını gerı aldım hıpotıroıd hastasıyım fakat aclık tıroıdıme bıle ıyı gelıyor dıyebılırım guncel kılom 82.0
Hedef 62.0
Aranıza alırsanız sevınırım
Merhaba gayet güzel regl iken oluşan açlık hissi fenaİyi akşamlar 22/6 Menü
Sabah11:30
2 haşlanmış yumurta domates salata 5 adet zeytin yarım simit çay
Ara öğün: 1 adet muz
Akşam 17:00
Fırında 2 parça tavuk 4 kaşık makarna bir bardak şalgam suyu
Regl olduğumdan galiba bugün hep midem kazındı suyla geçiştirmeye çalışıyorum bakalım
Canım menü iyi de hem kısır ( 2 yemek kaşığı kısır 1 dilim ekmek ) hem öğlen 2 dilim ekmek fazla16/8
Sabah 10..00
1 sahanda yumurta,,,2 dilim peynir,,,4 zeytin,,, yarım domates salatalık maydanoz,,1 lokma ekmek
Ara 13.00
2 dülim ekmek,,,3 kaşık pulbiberli yoğurt
Ara
5 erik
Akşam 19.00
1 tabak bol yeşillikli kısır,,, domates,,, salatalık söğüşşş
Su 2.5 litre
Evet canım haklısın annem ekmeği sıcacık getirmişti dayanamadımSaat olarak kaç saat aralıklı oruç yapıyorsun canım ?
Pide kısmı hariç süper
öğlen yemeğinde 2 dilim ekmek hakkı kullanmışsın gibi düşünebilirsin ( 1 kepçe çorba 1 dilim, 2 kaşık pilav 1 dilim ) Gün içinde başka ekmek olmaması iyi olmuş
Hoşgeldin canım tabiki
İlk sayfaya ekleyeceğim
Başlangıç kilo
Güncel kilo
Hedef kilo yazar mısın?
bu arada 15 kilo verebilmek süper yine verirsin hataları tekrarlamayarak hepimizin sorunu zaten bitince eski alışkanlıklara dönmek
Her gün menü paylaşıp haftada kendi belirlediğin bir gün de kilo bildirimi yaparsan iyi olur
Merhaba gayet güzel regl iken oluşan açlık hissi fena
Tarçınlı bir çay içsen?
Canım menü iyi de hem kısır ( 2 yemek kaşığı kısır 1 dilim ekmek ) hem öğlen 2 dilim ekmek fazla
eger kısır yiyeceğin belli ise gündüzden öğlenle yoğurt yanına 2-3 ceviz yada 10-15 badem vs tüketsen daha iyi olur
Değişik olduğu kesin22/6 menüm (menüye gel)
13:00 peynirli omlet domates salatalık çay
Kuru incir ve hurma -biliyorum buna bir son vermeliyim
17:00 protein tozu laktozsuz süt
4,5 lt su
Sabah 1 saat kardiyo
Bu hafta beş gün akşamları protein tozu içeceğim bakalım sonuç ne olacak...
Eski menülerinle şimdikilerin arasında fark mı var bana mı öyle geliyor miden küçüldü galiba gerçi bu iyi bişey22/6 menü 18/6
13: 2 beyaz, 2 kasar peynir domates salatalık çay,6 zeytin
18: ton balıklı salata, 4 etik
Çay kahve su
7 kilometre yürüdüm
Bende ilk 15 gün her akşamki öğünüm de kısır yedim bulgur pilavı yedim ekmek yemediğim için ama kiloda verdim bir haftadır yemiyorum tek farkı yavaşlatıyor ama yinede ekmeksizliğe bulgurla alıştım kısırıda çok severimmmm16/8
Sabah 10..00
1 sahanda yumurta,,,2 dilim peynir,,,4 zeytin,,, yarım domates salatalık maydanoz,,1 lokma ekmek
Ara 13.00
2 dülim ekmek,,,3 kaşık pulbiberli yoğurt
Ara
5 erik
Akşam 19.00
1 tabak bol yeşillikli kısır,,, domates,,, salatalık söğüşşş
Su 2.5 litre
Merhaba tabi ki
Evde de çok kolay aslında bir alışınca inanın
Başlangıç kilo
Güncel kilo
Hedef kilo şeklinde atarsanız ekleyeyim ilk sayfa ilk posta
Günaydın canım doğru tespitEski menülerinle şimdikilerin arasında fark mı var bana mı öyle geliyor miden küçüldü galiba gerçi bu iyi bişeyben senden fazla yiyormuşum gibi geldi öğünlerim de hiç kısmıyorum yemek koyarken kaşık hesabım olmadı mesela hiç ne bileyim yanlış mı yapıyorum acaba