Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Merhaba tekrar :) cok sukur mesai bitti.
Oglen 12:45’te bir kase toyga corba, 4-5 kasik etli bezelye yemegi, 2 kasik pirinc pilavi yedim aksam eve gelir gelmez de gobek salatalik ve domatesten hizli bir salata yapip yedim. Canim cok yumurta cekti nedense aksam aksam bir tane de yumurta haslayip yedim. Ekmeksiz tabii ki. Bugunu de gecirdik sukur :)

Merhaba dun aksam ıtıbarıyle cıddı bır kararla bende 18 6 saat aralıklı oruc dıyetıne basladım daha once 16 8 yaptım 15 kılo vermıstım 4 ayda ama sonra bırcok sey ve hepsını gerı aldım hıpotıroıd hastasıyım fakat aclık tıroıdıme bıle ıyı gelıyor dıyebılırım guncel kılom 82.0
Hedef 62.0
Aranıza alırsanız sevınırım

İyi akşamlar 22/6 Menü
Sabah11:30
2 haşlanmış yumurta domates salata 5 adet zeytin yarım simit çay
Ara öğün: 1 adet muz
Akşam 17:00
Fırında 2 parça tavuk 4 kaşık makarna bir bardak şalgam suyu
Regl olduğumdan galiba bugün hep midem kazındı suyla geçiştirmeye çalışıyorum bakalım

Ayyy bi kaşığı da benim yerime ye lütfen
Saol tatlım kahvaltı 9.30 akşam yemeği 6
Yedim canım
Afiyet olsun canım pide olmamış ama akşam dengelemişsin
Afiyet canım çok güzel menün
Hoşgeldin canım hep beraber istediğimiz kilolara ineceğiz inşallahhhh

Çok güzel menü şalgama bayılırım bir adanalı olarak

16/8
Sabah 10..00
1 sahanda yumurta,,,2 dilim peynir,,,4 zeytin,,, yarım domates salatalık maydanoz,,1 lokma ekmek

Ara 13.00
2 dülim ekmek,,,3 kaşık pulbiberli yoğurt

Ara
5 erik

Akşam 19.00
1 tabak bol yeşillikli kısır,,, domates,,, salatalık söğüşşş

Su 2.5 litre

Ayyy bi kaşığı da benim yerime ye lütfen
Saol tatlım kahvaltı 9.30 akşam yemeği 6
Saat olarak kaç saat aralıklı oruç yapıyorsun canım ?
Pide kısmı hariç süper

öğlen yemeğinde 2 dilim ekmek hakkı kullanmışsın gibi düşünebilirsin ( 1 kepçe çorba 1 dilim, 2 kaşık pilav 1 dilim ) Gün içinde başka ekmek olmaması iyi olmuş

Hoşgeldin canım tabiki
İlk sayfaya ekleyeceğim
Başlangıç kilo
Güncel kilo
Hedef kilo yazar mısın?
bu arada 15 kilo verebilmek süper yine verirsin hataları tekrarlamayarak hepimizin sorunu zaten bitince eski alışkanlıklara dönmek
Her gün menü paylaşıp haftada kendi belirlediğin bir gün de kilo bildirimi yaparsan iyi olur
Merhaba gayet güzel regl iken oluşan açlık hissi fena
Tarçınlı bir çay içsen?
Canım menü iyi de hem kısır ( 2 yemek kaşığı kısır 1 dilim ekmek ) hem öğlen 2 dilim ekmek fazla
eger kısır yiyeceğin belli ise gündüzden öğlenle yoğurt yanına 2-3 ceviz yada 10-15 badem vs tüketsen daha iyi olur

Yani 8 16 ama kahvaltı biraz erken oluyor küçük kızlarım var.
5 km yürüdüm 189 kaltı yaktım 130 merdiven inip 130 çıktım ayy bugünlük yeter bu kadar

22/6 menüm (menüye gel)
13:00 peynirli omlet domates salatalık çay
Kuru incir ve hurma -biliyorum buna bir son vermeliyim
17:00 protein tozu laktozsuz süt
4,5 lt su
Sabah 1 saat kardiyo
Bu hafta beş gün akşamları protein tozu içeceğim bakalım sonuç ne olacak...

Evet canım haklısın annem ekmeği sıcacık getirmişti dayanamadım

Değişik olduğu kesin
İnclr hurma konusuna girmiyorum
Protein tozu hiç içmedim desem ?

22/6 menü 18/6
13: 2 beyaz, 2 kasar peynir domates salatalık çay,6 zeytin
18: ton balıklı salata, 4 etik
Çay kahve su
7 kilometre yürüdüm
Eski menülerinle şimdikilerin arasında fark mı var bana mı öyle geliyor miden küçüldü galiba gerçi bu iyi bişeyben senden fazla yiyormuşum gibi geldiöğünlerim de hiç kısmıyorum yemek koyarken kaşık hesabım olmadı mesela hiç ne bileyim yanlış mı yapıyorum acaba

Bende ilk 15 gün her akşamki öğünüm de kısır yedim bulgur pilavı yedim ekmek yemediğim için ama kiloda verdim bir haftadır yemiyorum tek farkı yavaşlatıyor ama yinede ekmeksizliğe bulgurla alıştım kısırıda çok severimmmm

Günaydın kızlar yarın tartı günüm ama bugün eltim'in doğum gününe gideceğim ısrarlar ve zorla yedirmeler yarın tartıma yansıyacak diye korkuyorum gerçi yeme aralığımı ona göre ayarladım dün 19.30 da kapatmıştım bugün 15.30 açacağım ama 2 haftadır sıfır şeker ve 1 aydır hamur işleri yemiyordum inşallah kendimi ve gittiğim ev sahibini de üzmeden mutlu bir gün geçiririm
Dün sadece yarım saat pilates yaptım fazla spor yapamadım dünkü menümde kabak sote 2 haşlanmış yumurta 1 domates 2 yeşil biber yoğurt ve 4 tane taze kayısı yedim

Günaydın canım doğru tespit
Özellikle yapmıyorum ama daha kolay doyuyorum. Fazla yemende sıkıntı yok hiç yanlış değil herkes farklı ben şu anki sistemimle mutlu ve enerjik vaziyetteyim kendimi test ede ede buldum sanırım zaten çok kısmak iyi değil
Kaşık hesabı benim tuşlar süren diyet döngü alışkanlığım mecburi değil yani sen ölçünü biliyorsan hiç takılma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…