- 29 Temmuz 2015
- 1.071
- 2.431
- Konu Sahibi blondeaddict
ü
ama bende henüz yeniyim. daha tecrübeli arkadaşlarda yorum yaparlar mutlaka..tavsiyede bulunurlar diye düşünüyorum eğer yanlış bir durum varsa..
ben çok rahat alıştım bu düzene.. cuma günü başladım ama çok rahatlamış hissediyorum. özellikle gece yatınca açlık hissediyorumya... acayip mutlu hissediyorum..
ve şunu farkettim. iş çıkışı eve gidince yemek yapmak için ne kadar çok zaman ve enerji harcıyormuşum..
valla bence doğru anlamışssın.. bende böyle anladım çünkü..Çok teşekkür ederim ben 11-19 yapacaktım aslında ama ilk günüm 12/20 deneyim dedim belki ilk gün akşam zorlanırsam yoğurt falan yerim diye ☺ Bu arada ben şöyle anladım doğru mu acaba ? Kendimize 8 saatlik bi pencere açıyoruz o arada besleniyoruz ben şöyle düşündüm saat 12 ye kadar bol su ve Türk kahvesi içicem 12 de bi yoğurt kürüm var onu yapıp 12.30 gibi kahvaltı yapıcam 15-16 gibi karpuz yerim diye düşündüm akşam 19 da tarhana çorbası ve salata yerim bi de çok az kısır yaparım eşim de diyette o yer belki diye 19 da yemeği bitiririm ama 20 ye kadar acıkırsam ya da canım bişey isterse yiyebilirim demi mesela yoğurt salatalık kayısı?
ama bende henüz yeniyim. daha tecrübeli arkadaşlarda yorum yaparlar mutlaka..tavsiyede bulunurlar diye düşünüyorum eğer yanlış bir durum varsa..
ben çok rahat alıştım bu düzene.. cuma günü başladım ama çok rahatlamış hissediyorum. özellikle gece yatınca açlık hissediyorumya... acayip mutlu hissediyorum..
ve şunu farkettim. iş çıkışı eve gidince yemek yapmak için ne kadar çok zaman ve enerji harcıyormuşum..