Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

yaaaa çok tesekkkür ederim muahhak bakacagım kitaba

kızlar selamlar
dünkü menümü hemen yazayım
giremedim hiç yoğunluktan bu hafta izinden dönüp işe başladım biraz yoğundu
dün 20 saat açlık ile
öğlen
3 yemek kaşığı zeytinyağlı bamya yemeği
40 gr proteinli danone yoğurt(çok sevemedim tadını , ama arkadaşımın diyetisyeni önermiş,protein miktarı güzel diye aldım)
akşam
1 parça tavuk ızgara
2 biber
çeyrek dilimden bile az ekmek

ve sabah tartıda -200 gram daha gördüm
59 lu kilolar bitiyor
gelsin 58 ler

Normal aslında benim genel bir sıkıntı yok bu konuda. Ama iki gündür az yemek yemekten mi kaynaklı bilemedim. Yani kilo yapacak birşey yemeden 1 kilo artı çıkmak canımı sıktı gerçekten
O arada bende de oluyo . Sanirim vucut uyum saglamaya calisiyor . Odem olmus olabilir . Pazartesiye kadar gecer . Bi iki gun tartilma . Tartildikca takiyo Insan kafasina.

yaniyor burasida ayyyyyy
kızlar merhaba ,
bebek düşünüyoruzda bu dönemde ıf yapmak sağlıksız olur mu yada bebek olmasını engeller mi fikri olan var mı bana bi bilgi veririmisiniz acaba
Ben kilo vermenin hicbir yolda zararli olacagina inanmayanlardanim. Hatta ac kalindigi sure hucre yenilenmesi oluyor. Bunu bircok uzman soyluyor. Yemek yemekten vucudumuz bir turlu kendini bulamiyor bile. Oyuzden ben sanmiyor bir ssikinti yaratacagini

herkese selam.. dün çok yoğundum giremedim nete.. bugünde yoğunum ama en azından dünkü menümü yazayım diye giriyorum..:)

01.09.2020 tarihli menüm
12.30 : klasik yumurtalı domatesli salatalıklı peynir zeytinli kahvaltı...esmer ekmek yedim ama.:)
19.30 : 1,5 lahmacun + 1 bardak fanta
akşam bi ablamıza çaya gittik eşimle.. çok ince dilim cheesecake yedim çayla birlikte.. ama gerçekten çok ince dilimdi..
gün içinde 2,5 litre su+ çay+ sade nescafe

bugünde neden bilmiyorum müthiş baş ağrısı çekiyorum. sabah uyandığımdan beri devam ediyor. ağrı kesici içtiysem de fayda etmedi. bol su içmeye çalışıyorum ama pek faydasını görmedim. inşallah geçer biran önce... bu iş yoğunluğunda zorluyor beni çok fena..

canım hayırlı uğurlu olsun.. Allah ömür boyu mutlulukla huzurla yaşamak nasip etsin.. tebrik ederim..
tesekkür edeirm canım darııs tüm bekarlara inşallah yeniden normal tempoma döneyim bi vediklerimi almadan vermeye devam etmek derdim bide bebek inşallah

tesekkür edeirm canım darııs tüm bekarlara inşallah yeniden normal tempoma döneyim bi vediklerimi almadan vermeye devam etmek derdim bide bebek inşallah
Amin canım inşallah... Allah tez vakitte dileklerini nasip etsin inşallah.. bebek çok çok güzel bişey.. Allah analık duygusunu tatmanı nasip etsin inşallah en kısa zamanda..

Normal aslında benim genel bir sıkıntı yok bu konuda. Ama iki gündür az yemek yemekten mi kaynaklı bilemedim. Yani kilo yapacak birşey yemeden 1 kilo artı çıkmak canımı sıktı gerçekten
Hoşgeldin demiş miydim bilmiyorum dediysem tekrar olsun
İlk Sayfa İlk postta grup kurallarımıza bir göz atabilirsin
2-3 gün tartılma, bol su iç eminim fark edecektir

Burda bi tanidigimiz var bayan kuaforu . 65 Kilo olunca boyayacak sacimi . Tam bi degisim olacak yani hatta sloganim da "kendime yeni bir ben lazim " 2021 e daha pozitif daha mutlu daha saglikli(obez veya kilolu olmadan) gircem
ay süper olur gerçekten harika bir moral
Bayılırım değişikliklere
Afiyet olsun
Kaptanim seninde çok az kalmış yeşile
Diyete benden bir ay önce başlamışsin.
Çok güzel yol kat ettin.
Hepimiz yeşil olalım.
Sağlıklı olalım.
Az kaldı canım inşallah hep beraber
kızlar merhaba ,
bebek düşünüyoruzda bu dönemde ıf yapmak sağlıksız olur mu yada bebek olmasını engeller mi fikri olan var mı bana bi bilgi veririmisiniz acaba
Canım tebrikler hep mutluluklar gör inşallah
Oruç etkilemez esas katkılı yiyecekler içecekler vs etkiler
dogru beslenerek devam edersen oruc vücudu arındıran bir sistem
Allah sağlıkla hayırlısı ile nasip etsin canım
Afiyet olsun
Proteini çok fazla olan Sek Quark Sade ve Protein olan var labne peynir ile yoğurt arası tadı güzel onu da demeyebilirsin ben arada
afiyet olsun ve geçmiştir umarım bas ağrın

tebrik ederim canım... darısı başımıza inşallah...
ayy inşallah
Ayy canım kaç gundur aklımdasın...nasıldı düğün ?iyi misin?herşey yolunda mı?

Tekrardan hayırlı uğurlu olsun

Herkese selamlar , orucumun 27. Saatinin icindeyim . Ac degilim ama yemek istiyorum tabiki yemiyorum karar vermeye calisiyorum leslie mi yapsam eliptik mi diye eliptik daha cazip geliyo hic hoplayip ziplicak halim yok bu sefer orucu sadece meyve ile acabilecek miyim merak ediyorum . Her uzun oruc sonrasi hunharca yiyorum bu sefer ki hedefim uzun oructan sonra meyve ile bitirmek kendi kendine challenge yapiyorum ufak heyecanlar katiyorum hayatima

slmlar.bugünku.menum
saat 11 de
2 haşlanmis yumurta
100 gr beyaz peynir

saat 13 de
2 kabak+2 yk yoğurt+2 ceviz

saat 14.30 da
1 mandalinin suyu
2 erik

saat 17 de
1kase yoğurt
2 ceviz

yesil cay ve su.
aksam da 1 saat yurüyüs.
Afiyet olsun canım
Kolay gelsin hem uzun oruçta hem açılışta

Bugünkü menü
24 saat az evvel doldurdum bugün öyle planlamıştım
Birazdan ;
Izgara tavuk göğüslü salata, yoğurtlu semizotu salatası , 2 ceviz yiyeceğim
Belki sonra birde nektarin ilave edebilirim sonra kapatacağım yarın planım 18/6 yine
Yeşil çay,kahve bol su ve maden suyu içtim
Bugün yürüyüş yok maalesef bolca ev işi var

Selam kızlar
Bugünkü menüm
11.00
Zeytin yağda kızarmış 2 yumurta
10 zeytin
1 yemek kaşığı kabak çekirdeği
Maydanoz dereotu biber domates salatalık

16.30
Dolu bir tabak kabaklı tavuk sote
Lahana turşusu
Birkaç gündür yürüyüş yapamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…