- 5 Eylül 2018
- 926
- 4.226
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #8.561
yaaaa çok tesekkkür ederim muahhak bakacagım kitabaCanım Rabbim gönlünüze göre sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsin
Aidin salihin kitabında açlıkla rahmin daha çok çalıştığını okudum bebeği olmayan annelere 5 günlük 10 günlük açlık verdiğini hepsininde sağlıklı hamilelikler yaşadığını yazmış kitabını okumanı tavsiye ederim aklında soru işaretleri kalmaz en azından
O arada bende de oluyo . Sanirim vucut uyum saglamaya calisiyor . Odem olmus olabilir . Pazartesiye kadar gecer . Bi iki gun tartilma . Tartildikca takiyo Insan kafasina.Normal aslında benim genel bir sıkıntı yok bu konuda. Ama iki gündür az yemek yemekten mi kaynaklı bilemedim. Yani kilo yapacak birşey yemeden 1 kilo artı çıkmak canımı sıktı gerçekten
yaniyor burasida ayyyyyyGünaydın kızlar harika bir gün diliyorum
Bugün hava çok sıcak dışarı çıkmayıp evde de işlerim var onları yapmayı planlıyorum
Bugün uzatabilirsem 18 saat orucu 24 saate çekmeyi planlıyorum bakalım işlere göre ayarlayacağım
Ben kilo vermenin hicbir yolda zararli olacagina inanmayanlardanim. Hatta ac kalindigi sure hucre yenilenmesi oluyor. Bunu bircok uzman soyluyor. Yemek yemekten vucudumuz bir turlu kendini bulamiyor bile. Oyuzden ben sanmiyor bir ssikinti yaratacaginikızlar merhaba ,
bebek düşünüyoruzda bu dönemde ıf yapmak sağlıksız olur mu yada bebek olmasını engeller mi fikri olan var mı bana bi bilgi veririmisiniz acaba
tebrik ederim canım...Selam kızlar.
Bugün 2 saat tempolu yürüdüm.
Vee müjde
Toplamda 10 kilo verdim
Hedefime ulaştım
Vee artık yeşil in
Tartı artık bana obese demeyecektir
Kilolu hatun olmaktan kurtuldum.
Artık normal hatunum
canım hayırlı uğurlu olsun.. Allah ömür boyu mutlulukla huzurla yaşamak nasip etsin.. tebrik ederim..yaaaa çok tesekkkür ederim muahhak bakacagım kitaba
tesekkür edeirm canım darııs tüm bekarlara inşallah yeniden normal tempoma döneyim bi vediklerimi almadan vermeye devam etmek derdim bide bebek inşallahcanım hayırlı uğurlu olsun.. Allah ömür boyu mutlulukla huzurla yaşamak nasip etsin.. tebrik ederim..
Amin canım inşallah... Allah tez vakitte dileklerini nasip etsin inşallah.. bebek çok çok güzel bişey.. Allah analık duygusunu tatmanı nasip etsin inşallah en kısa zamanda..tesekkür edeirm canım darııs tüm bekarlara inşallah yeniden normal tempoma döneyim bi vediklerimi almadan vermeye devam etmek derdim bide bebek inşallah
inşallah canım ya Allah nasip ederse inşallah çok istiyorum.Amin canım inşallah... Allah tez vakitte dileklerini nasip etsin inşallah.. bebek çok çok güzel bişey.. Allah analık duygusunu tatmanı nasip etsin inşallah en kısa zamanda..
Hoşgeldin demiş miydim bilmiyorum dediysem tekrar olsunNormal aslında benim genel bir sıkıntı yok bu konuda. Ama iki gündür az yemek yemekten mi kaynaklı bilemedim. Yani kilo yapacak birşey yemeden 1 kilo artı çıkmak canımı sıktı gerçekten
ay süper olur gerçekten harika bir moralBurda bi tanidigimiz var bayan kuaforu . 65 Kilo olunca boyayacak sacimi . Tam bi degisim olacak yanihatta sloganim da "kendime yeni bir ben lazim " 2021 e daha pozitif daha mutlu daha saglikli(obez veya kilolu olmadan) gircem
Afiyet olsunMerhaba arkadaşlar
Bugünkü menüm
9.20 2 yumurta, peynir, salatalık, zeytin, 2 tatlı kaşığı tahin pekmez, 2 ceviz, 2 dilim ekmek
Yarım şeftali, yarım muz, 1 avuç üzüm
19: 1 tabak taze fasulye, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
Az kaldı canım inşallah hep beraberKaptanim seninde çok az kalmış yeşile
Diyete benden bir ay önce başlamışsin.
Çok güzel yol kat ettin.
Hepimiz yeşil olalım.
Sağlıklı olalım.
kızlar merhaba ,
bebek düşünüyoruzda bu dönemde ıf yapmak sağlıksız olur mu yada bebek olmasını engeller mi fikri olan var mı bana bi bilgi veririmisiniz acaba
Canım tebrikler hep mutluluklar gör inşallahhoşbulduk canım yasaklara ragmen güzeldi şükür sıkıntısız atlattık en büüyk korkukm gereksiz gerginlik olmasıydı olmadı şükür rejim falan yalan oldu 1 haftadır tartılmadım bile korkudan ama bitti şükürşimdi bebek derdine düştüm
Afiyet olsunkızlar selamlar
dünkü menümü hemen yazayım
giremedim hiç yoğunluktan bu hafta izinden dönüp işe başladım biraz yoğundu
dün 20 saat açlık ile
öğlen
3 yemek kaşığı zeytinyağlı bamya yemeği
40 gr proteinli danone yoğurt(çok sevemedim tadını , ama arkadaşımın diyetisyeni önermiş,protein miktarı güzel diye aldım)
akşam
1 parça tavuk ızgara
2 biber
çeyrek dilimden bile az ekmek
ve sabah tartıda -200 gram daha gördüm
59 lu kilolar bitiyor
gelsin 58 ler
afiyet olsun ve geçmiştir umarım bas ağrınherkese selam.. dün çok yoğundum giremedim nete.. bugünde yoğunum ama en azından dünkü menümü yazayım diye giriyorum..:)
01.09.2020 tarihli menüm
12.30 : klasik yumurtalı domatesli salatalıklı peynir zeytinli kahvaltı...esmer ekmek yedim ama.:)
19.30 : 1,5 lahmacun + 1 bardak fanta
akşam bi ablamıza çaya gittik eşimle.. çok ince dilim cheesecake yedim çayla birlikte.. ama gerçekten çok ince dilimdi..
gün içinde 2,5 litre su+ çay+ sade nescafe
bugünde neden bilmiyorum müthiş baş ağrısı çekiyorum. sabah uyandığımdan beri devam ediyor. ağrı kesici içtiysem de fayda etmedi. bol su içmeye çalışıyorum ama pek faydasını görmedim. inşallah geçer biran önce... bu iş yoğunluğunda zorluyor beni çok fena..
ayy inşallahtebrik ederim canım...darısı başımıza inşallah...
Ayy canım kaç gundur aklımdasın...nasıldı düğün ?iyi misin?herşey yolunda mı?tesekkür edeirm canım darııs tüm bekarlara inşallah yeniden normal tempoma döneyim bi vediklerimi almadan vermeye devam etmek derdim bide bebek inşallah
Afiyet olsun canımslmlar.bugünku.menum
saat 11 de
2 haşlanmis yumurta
100 gr beyaz peynir
saat 13 de
2 kabak+2 yk yoğurt+2 ceviz
saat 14.30 da
1 mandalinin suyu
2 erik
saat 17 de
1kase yoğurt
2 ceviz
yesil cay ve su.
aksam da 1 saat yurüyüs.
Kolay gelsin hem uzun oruçta hem açılıştaHerkese selamlar , orucumun 27. Saatinin icindeyim . Ac degilim ama yemek istiyorum tabiki yemiyorumkarar vermeye calisiyorum leslie mi yapsam eliptik mi diye eliptik daha cazip geliyo hic hoplayip ziplicak halim yok bu sefer orucu sadece meyve ile acabilecek miyim merak ediyorum . Her uzun oruc sonrasi hunharca yiyorum bu sefer ki hedefim uzun oructan sonra meyve ile bitirmek kendi kendine challenge yapiyorum ufak heyecanlar katiyorum hayatima
Afiyet olsun canım
Kolay gelsin hem uzun oruçta hem açılışta
Afiyet olsun menüde protein çok az görünüyor biraz protein yoğurt ayran vs ilavesi süper olurSelam canlar
Bugünkü menüm:
12:30 azcık Menemen, 12 tane zeytin, 3 dilim sucuk
17:30 4 kaşık spagetti, küçük bir case çorba