- 5 Ağustos 2008
- 4.315
- 6.733
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #8.521
Sarı zor ama seviyorumTamamdir kaptanım, deniycem bu hafta,yazarım. Bu arada nickini her gördüğümde saçlarımı yeniden sarıya boyatasim geliyor. Şimdi bakır ombre var ama aklım sarı ombrede yine, unutuyorum, nick'ini görünce yeniden geliyor aklıma
teşekkür ederim.. yaptım galiba..:)En sağda isminin üstüne tıklıyorsun , hesap ayarlarina git, aşağılarda dolduralacak yerler var.. otomatik çıkıyor
Vallah kapyanim dun 6 da kapattim bugub 800 eksiGünaydın kızlar❤
Muhteşem bir Eylül ayı olsun yeni ay hedeflerimize biraz daha yaklaştığımız bir ay olsun❤
Hoşgeldin
İlk sayfa ilk postta grupla ilgili tüm kurallarımız mevcut bekleriz
Ay süper yeşil için
Benim de az kaldı yeşile inşallah hepimiz sağlıklı kilolara inelim
Canım selam
Bu konuyu daha öncede konuşmuştuk bilmeyen arkadaşlar için tekrar yazıyorum herkes kendi yönteminde serbest Sen zaten biliyorsun ❤
açlık fazında kalori içeren hersey aralıklı oruçtaki ketosis yani yağ yakma ve otofajiyi bozar. Kimileri senin yaptığın tarzda az kalorili şeyleri tüketir buna dirty fasting denir yani kilo verme konusunda işe yarayabilir ama uzun oruç şifası ve yağ yakma konusunda sistemi tümden kapatmanın faydası ile bir değildir
Herkesin tarzı görüşü ayrıdır ben bildiklerimi yazayım isteyen istediği yöntemi uygular karar kişinin kendisinindir
bekliyoruz menüleri
Afiyet olsun sporsuz olmuyor ya o kesin
Afiyet olsun
Süper tebrikler
İnşallah şifası olsun 20 saatin
Okulda da başarılar yavruya heyecan vardır şimdi onda
Bende sombre yaptirmayi planliyorum ama esmer oldugum icin ya istedigimi tutturamazlarsa diye korkuyorumSarı zor ama seviyorum
Yaptır yaptır değişiklik iyidir
Ya başkanım burdaki havalardan mı ne benim motivem yerlerde çok kasvetli kapalı sürekli yağmurlu hiç bir şey yapmak istemiyorum napmalıyım bilemedim geçen hafta hiç spor yapmadım bu haftada aynıyımbu haftada aryı gelirse 7li rakamalara çıkacam diye korkuyorum
Darısı hepimizin başına.. dahada eksi olacağın, olacağımız günlereSelam kızlar.
Bugün 2 saat tempolu yürüdüm.
Vee müjde
Toplamda 10 kilo verdim
Hedefime ulaştım
Vee artık yeşil in
Tartı artık bana obese demeyecektir
Kilolu hatun olmaktan kurtuldum.
Artık normal hatunum
Evet ya geçen hafta yapmadım spor ara verince tekrar başlamak gerçekten zor oluyor inşallah hemen toparlarım kendimiBizi bu kasvetli havalar mahvetti zaten . Bende senin gibiyim ama zorluyorum valla kendimi. Zorla kendini spor yapmaya . Bi hafta birakinca baslamak zor oluyo geri .
Amin canım birşey kalmamış sende yakınsın.Darısı hepimizin başına.. dahada eksi olacağın, olacağımız günlere
Off super massallah darisi hepimize inşallah o ibre beni motive etmeye basladiSelam kızlar.
Bugün 2 saat tempolu yürüdüm.
Vee müjde
Toplamda 10 kilo verdim
Hedefime ulaştım
Vee artık yeşil in
Tartı artık bana obese demeyecektir
Kilolu hatun olmaktan kurtuldum.
Artık normal hatunum
Canım olacak inan bakOff super massallah darisi hepimize inşallah o ibre beni motive etmeye basladi