canım bnm tesekkür ederim hemen işe başlama gerekti yeni bir şehir yeni ortam yeni insanlar beni çok yoruyor ben alışık değilim bu kadar yeniliğe kargasaya evi bile yerleştiremedim doğru düzgün elbilerim bile daha dolaba koyamadım zamana ihtiyacım var galiba bide bu süreçte saigarayı bırakıyım dedim daha kötü sarstı beni aslında çok haklısın sakin olup zamana bırakmam lazım kilo almadan en azından koruyarak biraz zaman vermeliyim kendime zamanla oturacak inaşlalh iyiki sizler varsını zbilgisayarın başına geçince sizin yazıları okuyunca sanki ailemlden birilerini görmüş gibi oluyorum
rica ederim canim benim.
tabiki birbirimize aile gibi olacaz.kimse yalniz degildir.illa ailen olmasi gerekmiyor.herkesin birbirine karsi sorumlulugu var.
hem bak yeni bi yere tasinmissin.yeni insanlar seni yormaz aksine seni tazeler.
buna olumlu yonden bak.
hem belki oralari ve insanlari cok seversin.
yerlememis olmak da seni üzmesin.inan bana en güzel koşturmacalar.
ben ailemden 14 saat uzağa doğuda kücük bi ilceye tasinmistim.
esim sadece evi tutmustu.esya yoktu ortada.
ben duzdolabi kolisinde esyayla gitmistim.baska da biseyim yoktu.
esim evi bile temizletmemisti.cok kirliydi.
evlendik 3 gün sonra kaynanamlarla evimize guttik.tabi onlar temizleyemedi.tek basima esimle yaptik.
ilk günler yerde isiksiz bi mutfakta gazetenin ustunde yiyorduk.
kartonun üstünde dösekte yattik 1 ay.
hicbiseyimiz yoktu.
ama cok mutluyduk.
sonra paramiz oldukca evimize esyamizi düzdük.
tam 1 sene sonra artik duzenimiz oturmustu.
inan bana o günleri hep güzelce anarim.yerlesememek sıkınti degil.yeterki sen mutlu ol.
insanlara gelecek olursak.hepsinden Allah razi olsun.herkes cok iyiydi.ağlayarak döndük ordan.keske hic gelmeseydik diyorum cogu zaman.
aileden uzak olmak da inan cok iyi bisey.
uzak kaliyorum diye endise etme.
sigara konusuna bisey diyemicem.esim de evlenmeden evvel iciyormus.evliligimiz suresince icmedi.
annesi vefat edince sigaraya basladi.birakamiyor.
insanin bi sıkıntısı varsa biseye sarilmak ister.kimi yemeğe kimi sigaraya kimi baska biseylere.
hepsinin temelinde sorunlarimizi çözecek gücü kendimizde bulamayışimız.zayif oluşumuz yatar.
önce sorunlar çözülürse sigara da çikar gider hayatindan.