Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Bugünkü linç im amaan menüm 😂
12:30 kıymalı yumurta
19:30 $$!$€?,$ tmm tmm lazanya 🙈
bu hafta kilo almadan kapatırsam tmm dır.. sporda yok. Beni örnek almayın , bu hafta böyle 😂

hosgeldin canim.
insan 1 gunde 1 kilo almiyor.ya kabizlik yada odem.
kabizlik hep olur diyette.ama dikkat etmen gereken tuz.olabildigince tuzsuz yersen kilolar tıkır tıkir gider.
tuzlu bi yemegin ardindan ertesi gun 2 kilo bile fazla cikabilirsin.bu da morelini bozar diyeti birakirsin.
hosbulduk 😊
AA bak bu tuz konusu hiç aklıma gelmemişti. Tursuyu bol yedim bu ralar turşu da şu tutmuş ödem yapmış olabilir mi vücudumda

Normal aslında benim genel bir sıkıntı yok bu konuda. Ama iki gündür az yemek yemekten mi kaynaklı bilemedim. Yani kilo yapacak birşey yemeden 1 kilo artı çıkmak canımı sıktı gerçekten

Canım halsizlik hissediyor musun? kaloriyi biraz artırabilirsin öyleyse vücut korumaya geçmiş olabilir ya da vitamin eksikliği olabilir

Merhaba bugün menüm :16/8
Sabah 1 fincan şekersiz Türk kahvesi,2 dilim tam buğday ekmeği ile yapılmış peynirli sandviç.
Öğle ızgara köfte ve bol yeşillikli salata
Akşam taze fasülye yemeği ve ayran
Aralarda bol limonlu yeşil çay, maden suyu, 3 litre su
Spor : 30 dk leslie,30 dk step aerobik,yürüyüş de 7367 adım

hosbulduk 😊
AA bak bu tuz konusu hiç aklıma gelmemişti. Tursuyu bol yedim bu ralar turşu da şu tutmuş ödem yapmış olabilir mi vücudumda
tabiki odem tutmus olabilir.
bi yerde okumustum.bi diyetisyen demiski turşudan uzak dur.1 salatalik turşusu vücutta 2 kiloya yakın su tutar diye.
uzun bi müddet tuzdan uzak dur canim.sebze de yesen tuz tükettikgin sürece bisey yaramaz.
ben gecen gün yesil fasülye yedim.biraz tuzlu olmustu.halbuki ac geziyirdum.yurüyüş spor var.
ertesi 1 kilo fazla ciktim.bu da bana ders oldu.
yarin hic tuz tüketme.peynir zeytine de dikat et.tuzsuz olsun.ertesi gün en az 1.5 kilo eksilirsin.

İyi akşamlar, herkese merhaba. İki gündür bildirim yapamadım.

31.08.2020
13:00 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, maydanoz, 1 bardak süt, yarım avuç kuru üzüm, 1 dilim ekmek
20:00 fırında tavuk, domates çorbası

01.09.2020
15:00 avuç içi kadar bazlama, haşlanmış yumurta, yarım kapya biber, domates, peynir, zeytin, 1 bardak süt
Akşamüstü hastane işlerimiz vardı. Aldığımız sonuçlar bizi biraz üzdü. Akşam yemeği yediğimizde dokuzu geçiyordu. Biraz kafamız dağılsın diye gezmeye çıktık o sırada da gece 12 ye doğru dondurma yedim malesef.

02.09.2020
Dün dondurma yediğim ve geç saatte olduğu için bugün 20. saatte yemek yedim.
19:50 yoğurt çorbası, 3-4 kaşık makarna, büyük bir kase salata, 2 tane orta boy dilim karpuz.
20:30 maden suyu.
Hergün ikişer litre su.

herkese günaydın.... :KK36:

02.09 tarihli menüm ile güne başlayayım...:)
12.00 : klasik kahvaltı+ karışık sebze yemeği
18.00 : 3 kaşık kadar erişte + 1 adet kıymalı patlıcan dolması +2-3 adet kızarmış kıl biber :olamaz: (ama çok seviyorum dayanamadım.. kardeşim yapmıştı..:super:)
gün içinde sade nescafe+çay ve bolca su)
şuanda mesaideyim. ilk öğünüm yine 12 den sonra..:KK39:

günaydın kızlar hergün oruca başlıyorum diyorum sonra duruurp durup akşam bir sürü şey yiyorum bi adapte olamadım ya psikolojik açlık yaşıyorum tartılmayada korkuyorum ne yapacagım ben ya kilo almak istemiyorum yeniden :KK43: :KK43:
dün bütün gün bişi yememedim
akşam büyük tabak mantı yedim 2 dilim su böreği yedim üstüne sususmlı çubuk karpuz yedim yetmez gibi bide çşkolata durduramıyorum kendimi nasıl kendime geleceğim ben ya bide sigarayı azaltmaya çalışıyorum bebek için sigara içmedikçe yemek yiyorum :KK43::KK43::KK43::KK43:

günaydın
2.09.2020
sabah sekersiz turk kahvesi zinde tutuyor
14:00 köfte ekmek yedim yanında ayran mis
20:00 işyerinin eşli yemeği vardı beyti yedim :)
3lt su yeşil çay aralarda eve gelince 500 adet ip atladım cok terledim ip atlamakta iyiymiş :)

günaydın kızlar hergün oruca başlıyorum diyorum sonra duruurp durup akşam bir sürü şey yiyorum bi adapte olamadım ya psikolojik açlık yaşıyorum tartılmayada korkuyorum ne yapacagım ben ya kilo almak istemiyorum yeniden :KK43: :KK43:
dün bütün gün bişi yememedim
akşam büyük tabak mantı yedim 2 dilim su böreği yedim üstüne sususmlı çubuk karpuz yedim yetmez gibi bide çşkolata durduramıyorum kendimi nasıl kendime geleceğim ben ya bide sigarayı azaltmaya çalışıyorum bebek için sigara içmedikçe yemek yiyorum :KK43::KK43::KK43::KK43:
günaydin canim.öncelikle evliliğin hayırli olsun.Allah mutlu mesut etsin.
saniyorum 1 hafta olmadi evleneli.
sana diyet konusunda şunu yap bunu yap diyemem çunkü bende farksizim.
ama odaklanman gereken sey bu güzel günlerin.
evliligin en güzel günlerini böyle kaygılı gecirme.gecen de bebek yazini gördüm.zamana birakmalisin.an ın tadıni cikar.bu zamanlar geri gelmicek.
hem güzel kilo verdin.
vermen gereken az bisey kaldi.kendini aclik stresine sokma.sonrasinda gözümüz dönuyor.adeta ne bulursak saldiriyoruz.iştahimiz aciliyor.
şu sira dengeli bi 2 yada 3 ögün yaparsan sorunun cözüme ulasacak hatta eksiye bile düseceksin.
ben hedefime yaklasinca yemediğim seyleri de hayatima sokacam ama miktarlar az olacak ki hem kilo yapmasin hemde hiç yememis gibi olmayıp sonradan geri kilo almiyim.
hadi bakalim.balayinin tadini cikar.bos yere güzelim günlerini kendine heba etme.
tekrar mutluluklar😍

günaydin canim.öncelikle evliliğin hayırli olsun.Allah mutlu mesut etsin.
saniyorum 1 hafta olmadi evleneli.
sana diyet konusunda şunu yap bunu yap diyemem çunkü bende farksizim.
ama odaklanman gereken sey bu güzel günlerin.
evliligin en güzel günlerini böyle kaygılı gecirme.gecen de bebek yazini gördüm.zamana birakmalisin.an ın tadıni cikar.bu zamanlar geri gelmicek.
hem güzel kilo verdin.
vermen gereken az bisey kaldi.kendini aclik stresine sokma.sonrasinda gözümüz dönuyor.adeta ne bulursak saldiriyoruz.iştahimiz aciliyor.
şu sira dengeli bi 2 yada 3 ögün yaparsan sorunun cözüme ulasacak hatta eksiye bile düseceksin.
ben hedefime yaklasinca yemediğim seyleri de hayatima sokacam ama miktarlar az olacak ki hem kilo yapmasin hemde hiç yememis gibi olmayıp sonradan geri kilo almiyim.
hadi bakalim.balayinin tadini cikar.bos yere güzelim günlerini kendine heba etme.
tekrar mutluluklar😍
canım bnm tesekkür ederim hemen işe başlama gerekti yeni bir şehir yeni ortam yeni insanlar beni çok yoruyor ben alışık değilim bu kadar yeniliğe kargasaya evi bile yerleştiremedim doğru düzgün elbilerim bile daha dolaba koyamadım zamana ihtiyacım var galiba bide bu süreçte saigarayı bırakıyım dedim daha kötü sarstı beni aslında çok haklısın sakin olup zamana bırakmam lazım kilo almadan en azından koruyarak biraz zaman vermeliyim kendime zamanla oturacak inaşlalh iyiki sizler varsını zbilgisayarın başına geçince sizin yazıları okuyunca sanki ailemlden birilerini görmüş gibi oluyorum
:KK200: :KK200:

Gunaydın dün unutmuşum menümü yazmayı 🙈
2 Eylül Çarşamba
Sabah
400 gr zeytinyağlı taze fasulye
100gr tavuk but
3 tane yumurta sarısı

Ara
1 tatlı kasığı hindistan cevizi yağlı kahve

Aksam
200gr Izgara gogus
3 adet taze soğan

3 bucuk lt su. Yarım saat yüzme.

canım bnm tesekkür ederim hemen işe başlama gerekti yeni bir şehir yeni ortam yeni insanlar beni çok yoruyor ben alışık değilim bu kadar yeniliğe kargasaya evi bile yerleştiremedim doğru düzgün elbilerim bile daha dolaba koyamadım zamana ihtiyacım var galiba bide bu süreçte saigarayı bırakıyım dedim daha kötü sarstı beni aslında çok haklısın sakin olup zamana bırakmam lazım kilo almadan en azından koruyarak biraz zaman vermeliyim kendime zamanla oturacak inaşlalh iyiki sizler varsını zbilgisayarın başına geçince sizin yazıları okuyunca sanki ailemlden birilerini görmüş gibi oluyorum
:KK200: :KK200:
rica ederim canim benim.
tabiki birbirimize aile gibi olacaz.kimse yalniz degildir.illa ailen olmasi gerekmiyor.herkesin birbirine karsi sorumlulugu var.
hem bak yeni bi yere tasinmissin.yeni insanlar seni yormaz aksine seni tazeler.
buna olumlu yonden bak.
hem belki oralari ve insanlari cok seversin.
yerlememis olmak da seni üzmesin.inan bana en güzel koşturmacalar.
ben ailemden 14 saat uzağa doğuda kücük bi ilceye tasinmistim.
esim sadece evi tutmustu.esya yoktu ortada.
ben duzdolabi kolisinde esyayla gitmistim.baska da biseyim yoktu.
esim evi bile temizletmemisti.cok kirliydi.
evlendik 3 gün sonra kaynanamlarla evimize guttik.tabi onlar temizleyemedi.tek basima esimle yaptik.
ilk günler yerde isiksiz bi mutfakta gazetenin ustunde yiyorduk.
kartonun üstünde dösekte yattik 1 ay.
hicbiseyimiz yoktu.
ama cok mutluyduk.
sonra paramiz oldukca evimize esyamizi düzdük.
tam 1 sene sonra artik duzenimiz oturmustu.
inan bana o günleri hep güzelce anarim.yerlesememek sıkınti degil.yeterki sen mutlu ol.
insanlara gelecek olursak.hepsinden Allah razi olsun.herkes cok iyiydi.ağlayarak döndük ordan.keske hic gelmeseydik diyorum cogu zaman.
aileden uzak olmak da inan cok iyi bisey.
uzak kaliyorum diye endise etme.
sigara konusuna bisey diyemicem.esim de evlenmeden evvel iciyormus.evliligimiz suresince icmedi.
annesi vefat edince sigaraya basladi.birakamiyor.
insanin bi sıkıntısı varsa biseye sarilmak ister.kimi yemeğe kimi sigaraya kimi baska biseylere.
hepsinin temelinde sorunlarimizi çözecek gücü kendimizde bulamayışimız.zayif oluşumuz yatar.
önce sorunlar çözülürse sigara da çikar gider hayatindan.

rica ederim canim benim.
tabiki birbirimize aile gibi olacaz.kimse yalniz degildir.illa ailen olmasi gerekmiyor.herkesin birbirine karsi sorumlulugu var.
hem bak yeni bi yere tasinmissin.yeni insanlar seni yormaz aksine seni tazeler.
buna olumlu yonden bak.
hem belki oralari ve insanlari cok seversin.
yerlememis olmak da seni üzmesin.inan bana en güzel koşturmacalar.
ben ailemden 14 saat uzağa doğuda kücük bi ilceye tasinmistim.
esim sadece evi tutmustu.esya yoktu ortada.
ben duzdolabi kolisinde esyayla gitmistim.baska da biseyim yoktu.
esim evi bile temizletmemisti.cok kirliydi.
evlendik 3 gün sonra kaynanamlarla evimize guttik.tabi onlar temizleyemedi.tek basima esimle yaptik.
ilk günler yerde isiksiz bi mutfakta gazetenin ustunde yiyorduk.
kartonun üstünde dösekte yattik 1 ay.
hicbiseyimiz yoktu.
ama cok mutluyduk.
sonra paramiz oldukca evimize esyamizi düzdük.
tam 1 sene sonra artik duzenimiz oturmustu.
inan bana o günleri hep güzelce anarim.yerlesememek sıkınti degil.yeterki sen mutlu ol.
insanlara gelecek olursak.hepsinden Allah razi olsun.herkes cok iyiydi.ağlayarak döndük ordan.keske hic gelmeseydik diyorum cogu zaman.
aileden uzak olmak da inan cok iyi bisey.
uzak kaliyorum diye endise etme.
sigara konusuna bisey diyemicem.esim de evlenmeden evvel iciyormus.evliligimiz suresince icmedi.
annesi vefat edince sigaraya basladi.birakamiyor.
insanin bi sıkıntısı varsa biseye sarilmak ister.kimi yemeğe kimi sigaraya kimi baska biseylere.
hepsinin temelinde sorunlarimizi çözecek gücü kendimizde bulamayışimız.zayif oluşumuz yatar.
önce sorunlar çözülürse sigara da çikar gider hayatindan.
nerdeyse yakın bir hayat anlattın şuan bana inşallah bizde hzuurla hayatımızı düzenimizi kurarız tesekkür ederim ememk verip yazdıgın paylaştıgın için gercekten artık kendimi daha iyi hissediyorum evide sigarayıde bebeğide zamana bıraktım artık sadece az yiyerek ortama alışmaya çalışacağım

X