- 12 Nisan 2009
- 7.777
- 26.117
- 42
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #8.541
Aynen oyle oluyor galiba inşallah AminCanım olacak inan bak
Sporu ihmal etme
Hem spor yapınca insan kaçamak yapmaya kıyamıyor
Evet ya geçen hafta yapmadım spor ara verince tekrar başlamak gerçekten zor oluyor inşallah hemen toparlarım kendimi
Ayyyy süperVallah kapyanim dun 6 da kapattim bugub 800 eksi
Afiyet olsunİyi aksamlar
Sabah
400 gr zeytinyağlı taze fasulye
20gr Çiğ fındık
2 tane sahanda yumurta
1 tatlı kasığı tahin pekmez
Ara
2 Türk kahvesi
Akşam
100gr ton balığı
Roka salatası
1 saat ağırlık antremanı. Şimdilik 3 lt su. 4lt tamamlarım. Aksamda 7den sonra kısa bir yürüyüş. ✌
Afiyet olsunslmlar.bugünkü menüm
saat 10.10 da
2 haşlanmis yumurta
50 gr beyaz peynir
saat 13 de
2 kabak+2 yk yogurt+2 ceviz
saat 14 de
1 mandalinin suyu ( c vitamini icin)
saat 14.30 da
2 erik
saat 17.20 de
2 kabak+2 yk yogurt+2 ceviz
yesik cay su ve türk kahvesi
1 saat yürüyüs yapacam birazdan.
Afiyet olsun plan da güzel BenceMenu
Bi kase kiymali makarna bolca salata .
2 leslie videosu 15 dk egzersiz . 2 saat sonra da 30 dk eliptik . 1 lt su koca 1 kupa Maden sulu yesil cay . Yatana kadar 2.5 lt su ve 1 bardak daha yesil cay icerim . Yarin da tum gun oruc olcam . Bide pazar gunu de oruc olmayi planliyorum ki odem falan ne varsa gitsin .
Bizim kuaförlerin kıymetini o eve kapandığımız dönemde anladık sarı severler olarakBende sombre yaptirmayi planliyorum ama esmer oldugum icin ya istedigimi tutturamazlarsa diye korkuyorumkorkumdan 5 yildir kuaföre gitmedim yani almanyaya geldigimde beri kendim kesiyorum kendim boyuyorum canim isterse turkiyede bi kuaforum vardi cok ozledim onu
Canım bende çok fena idim hava da değil bende moral motivasyon olarak pek iyi zamanlarda değilim ama sakın sporu bırakma bir şekilde az yap ama yap sonra tümden kopuluyorYa başkanım burdaki havalardan mı ne benim motivem yerlerde çok kasvetli kapalı sürekli yağmurlu hiç bir şey yapmak istemiyorum napmalıyım bilemedim geçen hafta hiç spor yapmadım bu haftada aynıyımbu haftada aryı gelirse 7li rakamalara çıkacam diye korkuyorum
Görmedik görmedik01/09/2020 menü
15:00 1 koca tabak aşure
17:30 yazarken ellerim titriyorrrkaşarlı sucuk hemde ekmek bana bana ..yarım dilim karpuz.
Artık yemem bişi.. çay kahveye devam
Helal olsun kocaman tebriklerSelam kızlar.
Bugün 2 saat tempolu yürüdüm.
Vee müjde
Toplamda 10 kilo verdim
Hedefime ulaştım
Vee artık yeşil in
Tartı artık bana obese demeyecektir
Kilolu hatun olmaktan kurtuldum.
Artık normal hatunum
Gayet güzel spor daBugünkü menüm: 16/8
Sabah 1 fincan şekersiz Türk kahvesi ,2 dilim tam buğday ekmeği ile yapılmış peynirli sandviç.
Öğle 2 adet haşlanmış yumurta ve bununla birlikte 1 dilim tam buğday ekmeği
Akşam Bol miktarda yeşillikli salata ve 2 parça ızgara kuzu biftek
Aralarda limonlu yeşil çay,maden suyu
Spor 30 dk leslie, 30 dk step aerobic videosu yaptım birazdan yüricem 6 bin kadar
Biraz az yemişsin sanki ama afiyet olsunBugünkü menüm;
14:30 peynir ,10 tane zeytin ,domates
18:30 bir dilim kepek ekmeği, Çok az menemen
Spor: 30 dk leslie
Afiyet olsunMerhaba hanimlar
Sabah 11.00
Sucuklu yumurta
1 dilim beyaz peynir
3 zeytin
Domates
1 wasa
Ogle : 15.30-16.00
Menemen
Beyaz peynir
2 dilim tb ekmegi
Kislik menemen yaptik azcik pisirdik dayanamadim ekmegi kacirdim
Vee kapattim erken oldu olsun guzel gitsin inşallah
13 dk chloe ting yaptım sure olarak az ama beni mahvediyor ve cok terletiyor diyetisyenimde spor yaparken nabzi yuksek tutarsak daha cok yag yaktigini söyledi
Hadi inşallah
Afiyet olsunBugün 12de
Sahanda yumurta
Peynir zeytin
Domates
16 da
2 tane biber dolması
Sonrasında iki üç küçük çikolata yedim bayram şekerlerinden ama neden yedim bilmiyorum gün boyu boş kaldıkça sürekli ip atladım leslie de yapsam iyi olur ama bi türlü tekrar başlayamadım
Afiyet olsunmerhaba arkadaşlar
dün koca bir tabak aşure yedim akşam misafirlikte o yüzden bozdum dün
bugünkü menüm
sabah kahvaltı 10:00
1 dilim kepek ekmek
2 dilim peynir
6 zeytin
sahanda yumurta
öğlen yemek 16:00
tarhana çorba
3 kıymalı biber dolması
biraz yoğurt
2.5 litre su ,10500 adım
Ayyyy süper
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun plan da güzel Bence
Bizim kuaförlerin kıymetini o eve kapandığımız dönemde anladık sarı severler olarak
Canım bende çok fena idim hava da değil bende moral motivasyon olarak pek iyi zamanlarda değilim ama sakın sporu bırakma bir şekilde az yap ama yap sonra tümden kopuluyor
Daha yolumuz var yarım bırakmak yok
Görmedik görmedik
Afiyet olsun
Helal olsun kocaman tebrikler
Darısı hepimizin başına sağlıkla❤
Gayet güzel spor daafiyet olsun
Biraz az yemişsin sanki ama afiyet olsun
Afiyet olsun
insallah sporu da Sever arttırırsan süper olur
Afiyet olsun
Bazen insanın boşluğuna geliyor o çikolatalar filan yarın devam
Afiyet olsun
Az yemek iyidir yoksa durduramıyorum kendimiBiraz az yemişsin sanki ama afiyet olsun
Kaptanim seninde çok az kalmış yeşileAyyyy süper
Afiyet olsun
Afiyet olsun
Afiyet olsun plan da güzel Bence
Bizim kuaförlerin kıymetini o eve kapandığımız dönemde anladık sarı severler olarak
Canım bende çok fena idim hava da değil bende moral motivasyon olarak pek iyi zamanlarda değilim ama sakın sporu bırakma bir şekilde az yap ama yap sonra tümden kopuluyor
Daha yolumuz var yarım bırakmak yok
Görmedik görmedik
Afiyet olsun
Helal olsun kocaman tebrikler
Darısı hepimizin başına sağlıkla❤
Gayet güzel spor daafiyet olsun
Biraz az yemişsin sanki ama afiyet olsun
Afiyet olsun
insallah sporu da Sever arttırırsan süper olur
Afiyet olsun
Bazen insanın boşluğuna geliyor o çikolatalar filan yarın devam
Afiyet olsun
Günaydın bayanlar. 2 gün önce 94.6 gelen ben bugün 95.5 kilo geliyorum. Ben 18/6 yapıyorum aralıklı orucu ve gerçekten saatlerine çok dikkat ediyorum. Dün 5 bin adım ve 15 dk lesli yaptım. Kilo almayı sağlayacak hiç bir şey olmadı. Yalnızca büyük tuvaletine çıkamadım iki gündür. Onun etkisi olabilir mi tartıda. Çok canım sıkıldı. Daha yolun başındayım bana fikir verebilir misiniz rica etsem bayanlar
Teşekkür ediyorumTuvalet cok etkiliyo. Suyu bol icmeye calis , birde egzersiz ekleyebilirsin. Mekik plank gibi hareketler. Ben hep 2 leslie videosu yapiyorum arkasindan boyle hareketler cok faydasi oluyo . Bitki caylari icebilirsin . Tuvalet sorunu icin dogadan kayisili Form cayini oneriyorum . Yatmadan 2 tanesini buyuk kupaya demle ic. Bittikce ustune sicak su ekle 2 3 kere daha oyle ic . Ertesi gun cikkarsin tuvalete .
Teşekkür ediyorumhemen yarım alcam bu çayı bir de böyle deneyeyim.
Normal aslında benim genel bir sıkıntı yok bu konuda. Ama iki gündür az yemek yemekten mi kaynaklı bilemedim. Yani kilo yapacak birşey yemeden 1 kilo artı çıkmak canımı sıktı gerçektenBen uzun zamandir bi sekilde tuketiyorum . 1 tane demleyince cok etkilememisti bende boyle denedim. Eger duzenli bi sekilde tuvalete cikiyoduysan 1 tane de yetebilir ama benim gibi hic cikamiyosan 2 taneyi ayni kupaya demlemeni tavsiye ederim.
hosgeldin canim.Normal aslında benim genel bir sıkıntı yok bu konuda. Ama iki gündür az yemek yemekten mi kaynaklı bilemedim. Yani kilo yapacak birşey yemeden 1 kilo artı çıkmak canımı sıktı gerçekten
Aaa yeni gelin hoşgeldinkızlar merhaba ,
bebek düşünüyoruzda bu dönemde ıf yapmak sağlıksız olur mu yada bebek olmasını engeller mi fikri olan var mı bana bi bilgi veririmisiniz acaba
Canım Rabbim gönlünüze göre sağlıklı sıhhatli bebekler nasip etsinkızlar merhaba ,
bebek düşünüyoruzda bu dönemde ıf yapmak sağlıksız olur mu yada bebek olmasını engeller mi fikri olan var mı bana bi bilgi veririmisiniz acaba
hoşbulduk canım yasaklara ragmen güzeldi şükür sıkıntısız atlattık en büüyk korkukm gereksiz gerginlik olmasıydı olmadı şükür rejim falan yalan oldu 1 haftadır tartılmadım bile korkudan ama bitti şükürAaa yeni gelin hoşgeldin
Nasıl geçti düğün?