-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #8.601
rica ederim canim.nerdeyse yakın bir hayat anlattın şuan bana inşallah bizde hzuurla hayatımızı düzenimizi kurarız tesekkür ederim ememk verip yazdıgın paylaştıgın için gercekten artık kendimi daha iyi hissediyorum evide sigarayıde bebeğide zamana bıraktım artık sadece az yiyerek ortama alışmaya çalışacağım
çok tesekkür ederimrica ederim canim.
sadece anin tadini cikar.az yiyim deyip de cogu seyi gözünde koyma.
yeni evlisiniz esin disarida yemek yemeyi teklif ederse geri cevirme.sonra alisir hic götürmez.
kilonu korusan bile kâr.
beraber film izleyin.arada sende az da olsa ye katıl.ama daha sonra strese cevirme.
en özel anları kaçirmamak lazim.hayatı doya doya yaşa.
bu arada resimdeki sen misin?
bu bir süreç aslında.. bir süre sonra bitecek muhtemelen ama işte bu süreci mümkün olduğunca az zararla kapatmak önemli.. ben evlendikten sonra 3 ayda 5 kilo almıştım...günaydın kızlar hergün oruca başlıyorum diyorum sonra duruurp durup akşam bir sürü şey yiyorum bi adapte olamadım ya psikolojik açlık yaşıyorum tartılmayada korkuyorum ne yapacagım ben ya kilo almak istemiyorum yeniden
dün bütün gün bişi yememedim
akşam büyük tabak mantı yedim 2 dilim su böreği yedim üstüne sususmlı çubuk karpuz yedim yetmez gibi bide çşkolata durduramıyorum kendimi nasıl kendime geleceğim ben ya bide sigarayı azaltmaya çalışıyorum bebek için sigara içmedikçe yemek yiyorum
maşallah cok güzelsin.çok tesekkür ederim
evet canım bnm fotografım
İnşallah canım bnmde derdim az zaarrala atlatmak bi düzenime dönsem kenime gelsem eşimde alışssa bi oruç düzenime falan sonrası kolay inşalalhbu bir süreç aslında.. bir süre sonra bitecek muhtemelen ama işte bu süreci mümkün olduğunca az zararla kapatmak önemli.. ben evlendikten sonra 3 ayda 5 kilo almıştım...halaa onun ceremesini çekiyorum..Allahım kolaylık versin bacım..
ya canımsın tesekküe ederim tipim minyon ondan kazanıyorum boyum kısa yoksa kilom çok değilde bide hep alt bölgede kilolarım gelinlik bunun için mükemmel saklayıcımaşallah cok güzelsin.
ayrica gelinlik cok yakismis.
simdi dovecem seni.Allah aşkina manken gibi tipin var.niye stres yapiyorsun.
ben gercek resim degildir diye düsündüm.katalog cekimi filan sandim.
benim kilom daha fazla.
ben öleyim o zaman
Bizde hedefler bitmez kuzum
O dördüncü büyük hedef ti
Hayaldi gerçek oldu
Deselerdi 10 kilo vericen hadi canım derdim
8 senedir hiç bu kiloda olmamıştım
Belki bir 10 daha veririm
Kız asıl sorun hedefe ulaşınca bu sefer koruma için ömür boyu diyet yapicazHıı tmm
Kız asıl sorun hedefe ulaşınca bu sefer koruma için ömür boyu diyet yapicaz
Senin uzak hedef kaç ortim?
geliklerin sirtinda payi oluyor.girersin stres yapma.ya canımsın tesekküe ederim tipim minyon ondan kazanıyorum boyum kısa yoksa kilom çok değilde bide hep alt bölgede kilolarım gelinlik bunun için mükemmel saklayıcıordan yırttım düğündede abiyem balıktı ama giremedim onun içine alttan dar oldu mecbur yeni aldık burdaki düğüne inşallah dedim ama böyle giderse gelinliğe bile giremem galiba ne bulsam yiyorum
kız sucuğu mangala atican.sonra da ekmek arasina koyacan oyle yicen.yapmişken alâsinı yapsana.Sucuklu yumurta ile gitti challengeneyse canim saolsun pazar gunu bi daha yapcam zaten
Orti 55 muhteşem olursunHe yaa ömür boyu di mi >.< benim yakın hedef70 kg step tahtası için65 güçlü buz kırıcı blender için en uzak da 54-55 ortim <3 :*
kız sucuğu mangala atican.sonra da ekmek arasina koyacan oyle yicen.yapmişken alâsinı yapsana.
ay ağzımın suyu akti
bu arada 75 partisi ne oldu?hedefe yaklastin mi?bence o zamana sakla kendini.bian evvel yemek icin
Merhaba Aralıklı oruçla -20 kilo vermişsiniz 3 ayda. Bende yapıyorum şu anda ve günde 1000-1100 cal ile besleniyorum sabah kahvaltısını atladım. Öğlen 12 gibi başlıyorum 16 gibi meyve yogurt en geç 19 da akşam yemegi. Siz nasıl bir sistem uyguladınız rica etsem yazabilir misiniz? 2,5 hafta da 4,3 kaybettim ben.Selam kızlar herkes iyi mi
Ancak gelebildim bugün koşturmaktan
Bir yazdıklarınızı okuyup geleyim
Afiyet olsunSelam kızlar
Bugünkü menüm
11.00
Zeytin yağda kızarmış 2 yumurta
10 zeytin
1 yemek kaşığı kabak çekirdeği
Maydanoz dereotu biber domates salatalık
16.30
Dolu bir tabak kabaklı tavuk sote
Lahana turşusu
Birkaç gündür yürüyüş yapamıyorum
amanin lazanyaBugünkü linç im amaan menüm
12:30 kıymalı yumurta
19:30 $$!$€?,$ tmm tmm lazanya
bu hafta kilo almadan kapatırsam tmm dır.. sporda yok. Beni örnek almayın , bu hafta böyle
Afiyet olsun spor da iyiMerhaba bugün menüm :16/8
Sabah 1 fincan şekersiz Türk kahvesi,2 dilim tam buğday ekmeği ile yapılmış peynirli sandviç.
Öğle ızgara köfte ve bol yeşillikli salata
Akşam taze fasülye yemeği ve ayran
Aralarda bol limonlu yeşil çay, maden suyu, 3 litre su
Spor : 30 dk leslie,30 dk step aerobik,yürüyüş de 7367 adım
Canım umarım aldığınız haber kısa sürede çözümlenebilir sağlıklaİyi akşamlar, herkese merhaba. İki gündür bildirim yapamadım.
31.08.2020
13:00 haşlanmış yumurta, peynir, zeytin, maydanoz, 1 bardak süt, yarım avuç kuru üzüm, 1 dilim ekmek
20:00 fırında tavuk, domates çorbası
01.09.2020
15:00 avuç içi kadar bazlama, haşlanmış yumurta, yarım kapya biber, domates, peynir, zeytin, 1 bardak süt
Akşamüstü hastane işlerimiz vardı. Aldığımız sonuçlar bizi biraz üzdü. Akşam yemeği yediğimizde dokuzu geçiyordu. Biraz kafamız dağılsın diye gezmeye çıktık o sırada da gece 12 ye doğru dondurma yedim malesef.
02.09.2020
Dün dondurma yediğim ve geç saatte olduğu için bugün 20. saatte yemek yedim.
19:50 yoğurt çorbası, 3-4 kaşık makarna, büyük bir kase salata, 2 tane orta boy dilim karpuz.
20:30 maden suyu.
Hergün ikişer litre su.
Dervişin fikri neyseBaklava mı oda ne?
O değil 2 bayramdır ağzıma baklava girmiyor şimdi niye hatırlattın
Kaptan beni manipüle ediyor
Canım su fazla kiloları bı verelim.
Daha sporla ne kaslar yapicaz
Geçmesine sevindimçok teşekkür ederim kaptanım..yatana kadar çektim desem yeridir.. ama bugün iyiyim çok şükür...
Afiyet olsun kolaylıklar işlerindeherkese günaydın....
02.09 tarihli menüm ile güne başlayayım...:)
12.00 : klasik kahvaltı+ karışık sebze yemeği
18.00 : 3 kaşık kadar erişte + 1 adet kıymalı patlıcan dolması +2-3 adet kızarmış kıl biber(ama çok seviyorum dayanamadım.. kardeşim yapmıştı.. )
gün içinde sade nescafe+çay ve bolca su)
şuanda mesaideyim. ilk öğünüm yine 12 den sonra..
Canım biraz rahat bırak kendini abartmadan güzel anın, mutluluğun tadını çıkar sen çok azimlisin uzun süreli artış olmaz mümkün değilgünaydın kızlar hergün oruca başlıyorum diyorum sonra duruurp durup akşam bir sürü şey yiyorum bi adapte olamadım ya psikolojik açlık yaşıyorum tartılmayada korkuyorum ne yapacagım ben ya kilo almak istemiyorum yeniden
dün bütün gün bişi yememedim
akşam büyük tabak mantı yedim 2 dilim su böreği yedim üstüne sususmlı çubuk karpuz yedim yetmez gibi bide çşkolata durduramıyorum kendimi nasıl kendime geleceğim ben ya bide sigarayı azaltmaya çalışıyorum bebek için sigara içmedikçe yemek yiyorum
Afiyet olsun bugün ekmek vs tarzı şey yemezsen beytiden birden olmazgünaydın
2.09.2020
sabah sekersiz turk kahvesi zinde tutuyor
14:00 köfte ekmek yedim yanında ayran mis
20:00 işyerinin eşli yemeği vardı beyti yedim :)
3lt su yeşil çay aralarda eve gelince 500 adet ip atladım cok terledim ip atlamakta iyiymiş :)
Afiyet olsun gayet güzelGunaydın dün unutmuşum menümü yazmayı
2 Eylül Çarşamba
Sabah
400 gr zeytinyağlı taze fasulye
100gr tavuk but
3 tane yumurta sarısı
Ara
1 tatlı kasığı hindistan cevizi yağlı kahve
Aksam
200gr Izgara gogus
3 adet taze soğan
3 bucuk lt su. Yarım saat yüzme.
AyyySucuklu yumurta ile gitti challengeneyse canim saolsun pazar gunu bi daha yapcam zaten