Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

rica ederim canim.
sadece anin tadini cikar.az yiyim deyip de cogu seyi gözünde koyma.
yeni evlisiniz esin disarida yemek yemeyi teklif ederse geri cevirme.sonra alisir hic götürmez.
kilonu korusan bile kâr.
beraber film izleyin.arada sende az da olsa ye katıl.ama daha sonra strese cevirme.
en özel anları kaçirmamak lazim.hayatı doya doya yaşa.
bu arada resimdeki sen misin?

çok tesekkür ederim
evet canım bnm fotografım

bu bir süreç aslında.. bir süre sonra bitecek muhtemelen ama işte bu süreci mümkün olduğunca az zararla kapatmak önemli.. ben evlendikten sonra 3 ayda 5 kilo almıştım... halaa onun ceremesini çekiyorum..Allahım kolaylık versin bacım..

Selam kızlar dünkü menüm
Sabah 12:00 yoğurt icine kuruyemiş ve meyve
Akşam 18:30
Haşlanmış mısır omlet

Bugün sabah 11:00
menemen 2 dilim ekmek
Siyah üzüm
Akşam 17:00
Bolca Semizotu salata ayran

İnşallah canım bnmde derdim az zaarrala atlatmak bi düzenime dönsem kenime gelsem eşimde alışssa bi oruç düzenime falan sonrası kolay inşalalh

ya canımsın tesekküe ederim tipim minyon ondan kazanıyorum boyum kısa yoksa kilom çok değilde bide hep alt bölgede kilolarım gelinlik bunun için mükemmel saklayıcı ordan yırttım düğündede abiyem balıktı ama giremedim onun içine alttan dar oldu mecbur yeni aldık burdaki düğüne inşallah dedim ama böyle giderse gelinliğe bile giremem galiba ne bulsam yiyorum

geliklerin sirtinda payi oluyor.girersin stres yapma.
basenin cok degil.dogru bi secim yapmissin.A tipi almakla.
bence her harukarda güzelligin bicok seyi örter.pozitif düsün.

Sucuklu yumurta ile gitti challenge neyse canim saolsun pazar gunu bi daha yapcam zaten
kız sucuğu mangala atican.sonra da ekmek arasina koyacan oyle yicen.yapmişken alâsinı yapsana.
ay ağzımın suyu akti
bu arada 75 partisi ne oldu?hedefe yaklastin mi?bence o zamana sakla kendini.bian evvel yemek icin

He yaa ömür boyu di mi >.< benim yakın hedef70 kg step tahtası için 65 güçlü buz kırıcı blender için en uzak da 54-55 ortim <3 :*
Orti 55 muhteşem olursun
Beraber olucaz
Ben bakayım eski kilolarım ya direnç gösterir mi filan yaşayıp görücem
Bu hafta listeye giriyor musun?
Haftaya mı süren doluyor

kız sucuğu mangala atican.sonra da ekmek arasina koyacan oyle yicen.yapmişken alâsinı yapsana.
ay ağzımın suyu akti
bu arada 75 partisi ne oldu?hedefe yaklastin mi?bence o zamana sakla kendini.bian evvel yemek icin

Bence bu hafta en fazla 1 Kilo gidecek. Cunku regl 2. Gunde kesildi dun sabah tartida 79 gordum bu sabah 76.8 tekrar . Odem gitti yani . Pazar gunu bi daha yapinca 75 kusur cikarim. Aslinda 75 kusur de de yapabilirim partiyi bence sonucta 75 var mi var kusurunu napcan

Dün yazamadım
03.09 menü
12 de
Domates
Sahanda yumurta
Peynir zeytin
Çay

18de
Etli bezelye yemeği
Cacık

Bugün daha siftahı yeni yaptım akşam yazarım menüyü
bir de bir şey sormak istiyorum üst bacakları nasıl inceltebilirim mat egzersizlerini de hiç sevmem

Selam kızlar herkes iyi mi
Ancak gelebildim bugün koşturmaktan
Bir yazdıklarınızı okuyup geleyim
Merhaba Aralıklı oruçla -20 kilo vermişsiniz 3 ayda. Bende yapıyorum şu anda ve günde 1000-1100 cal ile besleniyorum sabah kahvaltısını atladım. Öğlen 12 gibi başlıyorum 16 gibi meyve yogurt en geç 19 da akşam yemegi. Siz nasıl bir sistem uyguladınız rica etsem yazabilir misiniz? 2,5 hafta da 4,3 kaybettim ben.

Afiyet olsun
Bugünkü linç im amaan menüm
12:30 kıymalı yumurta
19:30 $$!$€?,$ tmm tmm lazanya
bu hafta kilo almadan kapatırsam tmm dır.. sporda yok. Beni örnek almayın , bu hafta böyle
amanin lazanya pek de severim afiyet olsun devamı gelmesin
Afiyet olsun spor da iyi
Canım umarım aldığınız haber kısa sürede çözümlenebilir sağlıkla

Baklava mı oda ne?
O değil 2 bayramdır ağzıma baklava girmiyor şimdi niye hatırlattın
Kaptan beni manipüle ediyor

Canım su fazla kiloları bı verelim.
Daha sporla ne kaslar yapicaz
Dervişin fikri neyse
Karın baklavalarını kastetmişti tabi akıllar yemekte olunca
çok teşekkür ederim kaptanım.. yatana kadar çektim desem yeridir.. ama bugün iyiyim çok şükür...
Geçmesine sevindim
Afiyet olsun kolaylıklar işlerinde
Canım biraz rahat bırak kendini abartmadan güzel anın, mutluluğun tadını çıkar sen çok azimlisin uzun süreli artış olmaz mümkün değil

Afiyet olsun bugün ekmek vs tarzı şey yemezsen beytiden birden olmaz
Afiyet olsun gayet güzel
Sucuklu yumurta ile gitti challenge neyse canim saolsun pazar gunu bi daha yapcam zaten
Ayyy
Afiyet olsun bu da bir şey çok takılma
Önümüzdeki maçlara bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…