Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

gunaydin,
gecen haftaki kilo 76.4 kg
bu haftaki kilo 76.0 kg
aradaki fark -400 gr
yememe dikkat ediyorum ama,
malesef spor olmayimca sonuc pek iyi olmuyor...Ben bu yil ki son iznimi yapiyorum menu paylasamiycam.... bu haftalikta izinli olabilirmiyim kaptanim ( tabi sadece menu paylasiminda haftaya yürüyüşle geri döncem insallah).
heekese tartida iyi sonuclar

Dün sabahta kalktim artiydim baya. Öncesi kacamagim bile yoktu bütün hafta. Ama dün baktim arti cok biraz yemis bile olabilirim bu hafta battı balık yan gider diye
Birde dün kk.ye giremedim sorun vardı
ya neden bilmiyorum bazen bole olabiliyor. tursu tarzi yada tuzlu bisey yediniz mi benim gittigim diyetisyenlerden biri 1 tane salatalik tursusu bile vucutta 2 kg kadar su tutabiliyor hic yememeni istiyorum demisti...

herkese günaydın..
Bu hafta benim düzenim çok saçma sapan bişey oldu.. hiç dikkat edemedim desem yeridir. blondeaddict kaptanım beni bu hafta mazur görün lütfen.. gerçekten hiç iyi hissetmiyorum.. 2 haftadır izinliydim. bu sabah işe de başladım. evde olunca orda burda geçti zaman.. + çıkacağımı bildiğim için tartılmakta istemedim sabah. bu haftalıkta böyle olsun..

Sabah olacak nerdeyse, ben hala uyuyamadım.. tartı var bu sabah.. @blondeaddict kaptanım 1,5..2 kilo veremediysem ölü taklidine devamke ben haberin olsun..grubun toplam kayıp skorunun önüne taş koymayayım
Canım nasıl rahat hissedersen dert etme
Günaydın kızlar
Geçen hafta 66.2
Bu hafta 67.2
Fark artı 1
Valla ben bu isten bisi anlamadim. Kabiz değilim regl durumum yok
Ödemdir bir anda düşer belki bir iki güne canım
Ay bu duraklamalara gıcık oluyorum bende ama esas sabırlı olmamız gereken noktalar bunlar belli ki
Süpersin tebrikler
İzin için not aldım canım teşekkürler haber için
Bir tarti gununde daha hepinize merhaba
Gecen hafta 77
Bu hafta 76.8
Fark -200 gr

Artidan iyidir . Zaten gece regl olmusum iyice sismisim onumuzdeki pazartesi gercek kilomu gorurum insallah 75 olurum
Süper tebrikler
eksi olsunda ne olursa olsun
Günaydın
Bu hafta. 96.7
Gecen hafta 97.5
Fark. - 800

Bu haftalık böyle gelecek hafta inşallah 1 kiloyu geçerim
Süper tebrikler
günaydın kızlar
gecen hafta 61,1
bu hafta 60,1
fark 1 kg
herkese bol eksili hafta diliyorum
Süper tebrikler
günaydın
menü bildirimi yapamasam da geçen hafta 69.3 kilo başlamıştım bugün tartı 67.2 gösterdi. kayıp 2.1 kilo
Tebrikler gayet güzel

Tamamdır canım hiç dert değil
Sen oturt bir düzenini de
Ama sistemden tümden kopma buralarda ol

ya neden bilmiyorum bazen bole olabiliyor. tursu tarzi yada tuzlu bisey yediniz mi benim gittigim diyetisyenlerden biri 1 tane salatalik tursusu bile vucutta 2 kg kadar su tutabiliyor hic yememeni istiyorum demisti...
Hayir yemedim(
Bu hafta gobegimde var zaten.hatta 48 saatlik oruc arkasinda bile aetiydim beni en cokta bu şaşırttı

Yalniz kizlar sizelere bir sorum olacak. Bu kayısılı firm çayından ictim ben bu hafta ilk defa. Sizlerden okuyunca deneyim bi dedim. Bu cay karnimi sertlestirdi ve siskinlik yapti bana. Onun yaptigindanda cok eminim. Sizlere yaptimi boyle bir sey. Aslinda bagirsamlarida çalıştırıyo. Kabizlik filan asla yok yani. Ama göbeğim cok sert.
form cayindan boyle birsey basina gelen varmi

günaydın :)
gecen hafta 100,2
bu hafta 99
giden kilo :1,2
kızlar ikili rakamlara dustum gercekten spor ve beslenmeyle oluyor
hergün 1 saate yakın spor yapıyorum kaçamak cok yok . :)
Süper sonuç çok tebrikler
9’lar hoşgelmiş sağlıkla kısa zamanda daha da eksilecek istikrarla devam

Ben bu hafta arti bekliyodum regl haftasi oldugu icin . Arti gormeyince sevindim

tsk ederim canim.amin.cümlemizin evliligini.
benimki sezeryan ama emziriyorum.
bel bölgemde ve alt karinda yaglanma var.
ins gider bian evvel.

ne guzel hastaneymis.bizim ebeler nerdeyse azarliyor insanı.yürümeme bile izin vermiyorlardi.suni sancı normal sancıdan bin beter bisey.
böylr bi ağri yok.
yanimda bi kiz vardi.normal sancisiydi.sadece kasik bolgesinde aci vardi.cok da bagirmiyordu.18 yasindaydi hemde.
ben 40 haftayi gecmistim.bende acilma var diye ilcedeki doktor merkeze gonderdi.merkezdeki de 1 cm 2 cm bekle ha bekle dedi.
ozele gittik.ordaki ebe açilman yok.boşuna uğrasmislar dedi.
güya 4 ebe gelip gidip elleriyle açiyorlardi.ama ben bittim yani.sabrim kalmadi en sonunda.0 açilmayla çektigim işkence yanima kaldi.canimla uğrasmaktan cocuğu düsünemedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…