- 15 Ocak 2015
- 3.718
- 14.737
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #8.381
ya neden bilmiyorum bazen bole olabiliyor. tursu tarzi yada tuzlu bisey yediniz mi benim gittigim diyetisyenlerden biri 1 tane salatalik tursusu bile vucutta 2 kg kadar su tutabiliyor hic yememeni istiyorum demisti...Dün sabahta kalktim artiydim baya. Öncesi kacamagim bile yoktu bütün hafta. Ama dün baktim arti cok biraz yemis bile olabilirim bu hafta battı balık yan gider diye
Birde dün kk.ye giremedim sorun vardı
Günaydın kızlar
Geçen hafta 66.2
Bu hafta 67.2
Fark artı 1
Valla ben bu isten bisi anlamadim. Kabiz değilim regl durumum yok
Canım nasıl rahat hissedersen dert etmeSabah olacak nerdeyse, ben hala uyuyamadım.. tartı var bu sabah..@blondeaddict kaptanım 1,5..2 kilo veremediysem ölü taklidine devamke ben haberin olsun..grubun toplam kayıp skorunun önüne taş koymayayım
Ödemdir bir anda düşer belki bir iki güne canımGünaydın kızlar
Geçen hafta 66.2
Bu hafta 67.2
Fark artı 1
Valla ben bu isten bisi anlamadim. Kabiz değilim regl durumum yok
Süpersin tebriklergunaydin,
gecen haftaki kilo 76.4 kg
bu haftaki kilo 76.0 kg
aradaki fark -400 gr
yememe dikkat ediyorum ama,
malesef spor olmayimca sonuc pek iyi olmuyor...Ben bu yil ki son iznimi yapiyorum menu paylasamiycam.... bu haftalikta izinli olabilirmiyim kaptanim ( tabi sadece menu paylasiminda haftaya yürüyüşle geri döncem insallah).
heekese tartida iyi sonuclar
Süper tebriklerBir tarti gununde daha hepinize merhaba
Gecen hafta 77
Bu hafta 76.8
Fark -200 gr
Artidan iyidir . Zaten gece regl olmusum iyice sismisimonumuzdeki pazartesi gercek kilomu gorurum insallah 75 olurum
Süper tebriklerGünaydın
Bu hafta. 96.7
Gecen hafta 97.5
Fark. - 800
Bu haftalık böyle gelecek hafta inşallah 1 kiloyu geçerim
Süper tebriklergünaydın kızlar
gecen hafta 61,1
bu hafta 60,1
fark 1 kg
herkese bol eksili hafta diliyorum
Tebrikler gayet güzelgünaydın
menü bildirimi yapamasam da geçen hafta 69.3 kilo başlamıştım bugün tartı 67.2 gösterdi. kayıp 2.1 kilo
Tamamdır canım hiç dert değilherkese günaydın..
Bu hafta benim düzenim çok saçma sapan bişey oldu.. hiç dikkat edemedim desem yeridir.blondeaddict kaptanım beni bu hafta mazur görün lütfen.. gerçekten hiç iyi hissetmiyorum.. 2 haftadır izinliydim. bu sabah işe de başladım. evde olunca orda burda geçti zaman.. + çıkacağımı bildiğim için tartılmakta istemedim sabah. bu haftalıkta böyle olsun..
burdan kopmam mümkün değil... buradan koparsam ipin ucunu hep kaçırabilirim.. heran takipteyim..Tamamdır canım hiç dert değil
Sen oturt bir düzenini de
Ama sistemden tümden kopma buralarda ol
Hayir yemedimya neden bilmiyorum bazen bole olabiliyor. tursu tarzi yada tuzlu bisey yediniz mi benim gittigim diyetisyenlerden biri 1 tane salatalik tursusu bile vucutta 2 kg kadar su tutabiliyor hic yememeni istiyorum demisti...
Süper sonuç çok tebriklergünaydın :)
gecen hafta 100,2
bu hafta 99
giden kilo :1,2
kızlar ikili rakamlara dustum gercekten spor ve beslenmeyle oluyor
hergün 1 saate yakın spor yapıyorum kaçamak cok yok . :)
Canım nasıl rahat hissedersen dert etme
Ödemdir bir anda düşer belki bir iki güne canım
Ay bu duraklamalara gıcık oluyorum bende ama esas sabırlı olmamız gereken noktalar bunlar belli ki
Süpersin tebrikler
İzin için not aldım canım teşekkürler haber için
Süper tebrikler
eksi olsunda ne olursa olsun
Süper tebrikler
Süper tebrikler
Tebrikler gayet güzel
tsk ederim canim.amin.cümlemizin evliligini.Ayh ne güzel, Allah mesut etsin mutluluğunuzu, güzeli kiskanamasin da ne yapsın adamcağız, güzelliğin tescillenmiş
Bence hem normal doğum, hem emzirme varsa göbekte sarkma , deformasyon olmuyor.ikisi olursa bonus Emzirmek göbek yağlarını eritiyor zaten.
ne guzel hastaneymis.bizim ebeler nerdeyse azarliyor insanı.yürümeme bile izin vermiyorlardi.suni sancı normal sancıdan bin beter bisey.Benim karnim hastanede tanistigim sezeryan olan birine gore daha cabuk inmisti. Bana suni sanci vermemislerdi oglusun kalp atislari benim tansiyonum ve su miktari yeterli diye . Bide hastanede bi oda vardi ortada kocaman kuvet los mavi mor isiklar lavanta yaglari falan . Ebe hazirladi orayi girdim sicak suya yattim 1 saat, sonra squat da yapinca acilma oldu . Valla hastane cok guzeldi bide burda ozel hastane falan yok bildigin devlet hastanesi .