- 17 Ocak 2018
- 1.699
- 5.625
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #8.361
belki de 7 den baya uzaklaştim.bugün yine ipimi kopardim
bacım sen yine sporu seviyorsun.bende o da yok.
ben direk saliya geceyim.bu hafta benden kilobildirimi istemeyin
aynen bize gore değil.yerlerde yuvarlanak spor niyetine.ondan iyi.
ya biri 2 ay olmuş hâlâ dik yürüyemiyormus.
bizim bebelere kim bakacak.
doğumu nasıl yaptin?
Benim yerime de yol arkadaşımYazik kiz bize valla bak . Benimde bi kuzenim var Kilo almak istiyorum ama alamiyorum diyo valla sacini basini yollasim geliyo oyle zamanlarda
Canım spor yapıyorsan o kadar etki edeceğini düşünmüyorum sağlıklı yağlardır abartılmadığı sürece sorun yok için rahat olsunGünde sadece 1 tatlı kaşığının o kadar etkisi olur mu kiBen kahve içerken de hemen hemen aynı ölçülerde hindistan cevizi yağı ve tarçın ekliyorum da. Yemekleri de 1 çorba kaşığı zeytinyağı ile yapıyorum. Dikkatli olmakta fayda var o zaman. Bilgilendiğiniz için teşekkür ederim
ay çok kötü.benim yanimda bi kadin vardi.ben serviste o doğumhanedeyken onun bağirtisini duyuyordum.Bagira bagiranormal dogumdu . Gece dogurdum sabah normal yuruyodum. 6 tane dikis vardi . Kolay olmustu . Kiz sporu da mecbur seviyorum ben spor yapmayinca Kilo veremiyorum az da yesem , versem bile kesin sarkmam cok olur . Mecbur hergun yapiyorum sporu .
bu arada profildeki resmin cok güzel.Benim yerime de yol arkadaşım
Lavas mayasiz ama korkma cok kotu bir durum degilİyi akşamlar
Sabah
2 Haslanmıs yumurta
1 dilim patates kızartması
1 domates
1 salatalık
Ara
400gr aşure (çok pişmanım, bugün aşure yapıp dağıttım. Ve yedim yarında tartı günü üzgünüm,
Akşam
4 köfte Izgara
4 kanat Izgara
Salata
1dilim lavaş
Akşam yemeğim içinde çok pişmanım lavaş yediğim için
Yarın herkese bol eksiler
Teşekkür ederim canım benim, o senin güzelliğinbu arada profildeki resmin cok güzel.
enişte çok şansliymiş.dünya güzeli bi kız almış.manken gibi.tü tü maşallah
ya ne güzel.Teşekkür ederim canım benim, o senin güzelliğin.Ben de senin fiziğini çok beğenmiştim. Enişte kıymet bilen cinsten, şükür
enişte kiskanmakta haklı, çok begeniyorlar beni falan de, belki iç geçmişliginkalkar ortadanya ne güzel.
benim herüf beni hep kıskaniyor.kendisinden 2 cm uzunum.kiskanç kiskanç bakiyor
malesef benimki kıymet bilen cinsten değil.
sanirsın 70 yaşinda.adamin içi geçmiş
tsk ederim iltifatın için
ay çok kötü.benim yanimda bi kadin vardi.ben serviste o doğumhanedeyken onun bağirtisini duyuyordum.
çok feci bisey.
bende suni sanciyi aldim.10 saat kadat.acilma olmayinca sezeryana gittim.ama uyaniktim.kestiler cikardilar cücüğu gösterdiler.doğum sabaha karsiydi.aksama yakin koşarak yürüyordum.
dikisim de yok.yapistirma yaptilar.
ben sporsuz da veririm ama sarkma endisesinden yapiyorum.ama cok yoryluyorum.maşallah sen 2 video yapiyorsun.ben pertim.
eşim evlendik evleneli kiskanç.bi yerde birileri esin güzelmis diyince bozuluyor.ama yine de değişmiyor bacim.enişte kiskanmakta haklı, çok begeniyorlar beni falan de, belki iç geçmişliginkalkar ortadan.
Ben ikinciyi aldım, birinci defolu çıkmıştı, değiştirdim, çok şükür bu iyi çıktı.
kiz ne güzel.o kadar beklemissin ama sanci sonra gelmis.Ben benden once doguran kadinin sesini duydum dedim ne tatli cani varmis cikaracagi 3 Kilo bebek ne bagirdi bu kadar diye , dogumdan sonra esim dedi ki sen ondan cok bagirdinbenim suyum tamamen gelmemisti ama siziyodu surekli . 26 27 saat acilmasini bekledim . Su da tamamen gelmeyince sorun olmadi zaten masallah 3 bebeklik su vardi bende ben sadece 1.5 saat sanci cektim . Son yarim saati dayanilmazdi o da suyum geldigi dogum basladigi icin bide ebeyi tekmeledim doktora kufur kiyamet allahtan almanlardi da anlamadilar bide benim sadece belimde agri oldu kasıklarimda falan hic yoktu . Ona ragmen squat yaptim acilma olsun diye 2 leslie videosu hic bisey simdi benim icin o sanciyla yaptigim squatlardan sonra
Ayh ne güzel, Allah mesut etsin mutluluğunuzu, güzeli kiskanamasin da ne yapsın adamcağız, güzelliğin tescillenmişeşim evlendik evleneli kiskanç.bi yerde birileri esin güzelmis diyince bozuluyor.ama yine de değişmiyor bacim.
eski sitemizde beni gören komşular çok güzel diyip yanima gelirlerdi.akşam esime söylerdim.kadınlari da kiskanirdi.kendini öptürme filan derdi.
bi komsu kocasina diyormus ki ben evlenecem.umuta baba getirecem.
ben de öğrendim ben evlenecem diyorum.üstüne kuma getirecem
deli oluyor
sen iyi yapmissin.yapamiyorsan birakmak en iyisi.oturup sabredince ne durumlar ne kisiler degisiyor.
hayat çok kisa.mutluluk en yakin nerdeyse oraya gitmeli.bi daha geleceğimizin garantisi yok.
şaka maka benim herüf iyidir.
çok ağir başli efendi bi adamdır.günahlardan yalandan uzak peygamber gibi adam.
benden once hic sevgilisi olmamiş.ilk defa benimle konusmus ve evlenmis.
ondan dolayi böyle.
kiz ne güzel.o kadar beklemissin ama sanci sonra gelmis.
bende tuhaf bi durum vardi.verdiler suni sanciyi.kasiğimi gectim belime bacakarima demir balyozla vuruyorlarfi sanki.ben bel ve bacak agrisina dayamadim.
ay bide 4 ebe.her gelen alttan kontrol ediyor ama ben öluyordum.
dayanamadim.sökün beni dedim.
herifi de cagirdim.gotür beni ozele.sezeryan olacama dedim.o da dayanamadi benim ağlamama.gittik.
neyse ki sen dayanmissin yine.normal dogum daha iyi diyorlar.gobek sarkmiyormuş.dogru mu?
eşim evlendik evleneli kiskanç.bi yerde birileri esin güzelmis diyince bozuluyor.ama yine de değişmiyor bacim.
eski sitemizde beni gören komşular çok güzel diyip yanima gelirlerdi.akşam esime söylerdim.kadınlari da kiskanirdi.kendini öptürme filan derdi.
bi komsu kocasina diyormus ki ben evlenecem.umuta baba getirecem.
ben de öğrendim ben evlenecem diyorum.üstüne kuma getirecem
deli oluyor
sen iyi yapmissin.yapamiyorsan birakmak en iyisi.oturup sabredince ne durumlar ne kisiler degisiyor.
hayat çok kisa.mutluluk en yakin nerdeyse oraya gitmeli.bi daha geleceğimizin garantisi yok.
şaka maka benim herüf iyidir.
çok ağir başli efendi bi adamdır.günahlardan yalandan uzak peygamber gibi adam.
benden once hic sevgilisi olmamiş.ilk defa benimle konusmus ve evlenmis.
ondan dolayi böyle.
kiz ne güzel.o kadar beklemissin ama sanci sonra gelmis.
bende tuhaf bi durum vardi.verdiler suni sanciyi.kasiğimi gectim belime bacakarima demir balyozla vuruyorlarfi sanki.ben bel ve bacak agrisina dayamadim.
ay bide 4 ebe.her gelen alttan kontrol ediyor ama ben öluyordum.
dayanamadim.sökün beni dedim.
herifi de cagirdim.gotür beni ozele.sezeryan olacama dedim.o da dayanamadi benim ağlamama.gittik.
neyse ki sen dayanmissin yine.normal dogum daha iyi diyorlar.gobek sarkmiyormuş.dogru mu?