Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Hind

Hindistan cevizi yağı sonuçlarını merakla bekliyorum. Ben de çok kullanırım, bebişe de çok kullandım, özellikle cildine.
Sonuçlarını gerçekten ben de çok merak ediyorum. :) Elbette mucizevi bir şekilde bir haftada 10 cm incelme beklemiyorum ama egzersizle desteklersem belki karın bölgemdeki yağlanmaya faydası olabilir.

Sonuçlarını gerçekten ben de çok merak ediyorum. :) Elbette mucizevi bir şekilde bir haftada 10 cm incelme beklemiyorum ama egzersizle desteklersem belki karın bölgemdeki yağlanmaya faydası olabilir.
Benim denemediğim pek birşey kalmadı..onu da denedim ama bağırsak sorunu olduğunda denedim. Emzirme döneminde denedim ilk. Göbek bölgem kalmadı hiç, doğumdan sonra belki etkisi olmuştur, bilemiyorum.

Bu sabah cozuldu sorunum cok sukur valla rahatladim yeminle . Allah kimseyi kabizlikla sinamasin

Benimki daha çok doğum sonrası hiçbir müdahalede bulunmamamdan kaynaklı sanırım. Kiloyu da verince.. Şu çizimdeki gibi benim alt karın Yumuşak ve buruşuk
Sezaryenle mi doğum yaptınız böyle karın zayıflasanız da gitmiyor mutlaka gerdirme operasyonu gerekiyor ben ilk hamileliğimi 55 kg kaldım 85 kg ile doğum yaptım tam 30 kg aldım o göbek hiç gitmedi sporda yapsanız sıkılaşma olsana sarkıntı oluyor

Canım diyetisyen doğru söylemiş ama ketojenik beslenenler için geçerli sabah aç karnına hc yağı tüketmek onun haricinde bizim gibi normal beslenenlerde kilo yapar haberin olsun

Canım diyetisyen doğru söylemiş ama ketojenik beslenenler için geçerli sabah aç karnına hc yağı tüketmek onun haricinde bizim gibi normal beslenenlerde kilo yapar haberin olsun
Günde sadece 1 tatlı kaşığının o kadar etkisi olur mu ki Ben kahve içerken de hemen hemen aynı ölçülerde hindistan cevizi yağı ve tarçın ekliyorum da. Yemekleri de 1 çorba kaşığı zeytinyağı ile yapıyorum. Dikkatli olmakta fayda var o zaman. Bilgilendiğiniz için teşekkür ederim

Kızlar bugünkü menü
12.30: 2 yumurtalı menemen yeşil çay 10 zeytin
16.30: 1 küçük ızgara tavuk 6 kaşık kabak yemeği, 1 kase yoğurt
Salata
Yeşil çay, kahve, maden suyu bol su ve form çay içtim
6 km yürüdüm
Umarım yarın tartıda kötü bir sonuç almam

Hemen hergun yürüyordum bu aralar biraz aksadı hastalık vs tekrar devam edicem bakalim artık en az sarkmaya kurtarırım inşallah... biraz bakindim da karin germe falan benlik değil pek..

al benden de o kadar.bu aralar istahim bi açik bi açik.bu gidisle ben 7 leri sende 6 lari hayal edip dururuz

Senin 7 ye az kalmis . Ama benim altiya en son 7.1 Kilo vardi . 7.1 verince de 69.9 oluyo anca gerce ben ona da tamamim bu ara ama bu hafta bence ben Kilo veremedim. Pazartesiyi atlayip saliyi yasayamiyo muyuz ya

Amin amin. Sonra ben de senin nick'indeki gibi oluyorum, aynı yiyoruz ama neden ben kilo alıyorum,onlar almıyor, 'ama neden olmuyor'?

Yazik kiz bize valla bak . Benimde bi kuzenim var Kilo almak istiyorum ama alamiyorum diyo valla sacini basini yollasim geliyo oyle zamanlarda

bende baktim.zor ve meşakkatli.gerek yok.
en iyisi spor yine.

Bende soyle baktim da bi . Diren falan kaliyomus ilk basta . Yok anam yok ben hergun yaparim sporumu misler gibi sarkarsa da sarkar yapacak bisi yok ben zaten ameliyatfobik bi insanim . Dogumda bile korktugumdan epidural istemedim igneydi ameliyatti korkutuyo beni .

Senin 7 ye az kalmis . Ama benim altiya en son 7.1 Kilo vardi . 7.1 verince de 69.9 oluyo anca gerce ben ona da tamamim bu ara ama bu hafta bence ben Kilo veremedim. Pazartesiyi atlayip saliyi yasayamiyo muyuz ya
belki de 7 den baya uzaklaştim.bugün yine ipimi kopardim
bacım sen yine sporu seviyorsun.bende o da yok.
ben direk saliya geceyim.bu hafta benden kilobildirimi istemeyin
aynen bize gore değil.yerlerde yuvarlanak spor niyetine.ondan iyi.
ya biri 2 ay olmuş hâlâ dik yürüyemiyormus.
bizim bebelere kim bakacak.
doğumu nasıl yaptin?

slm kizlar.menümu yazayim mı?
sabah gayet iyi gittim.
10.15 de
1 haşlanmis yumurta
3 zeytin
kk peynir
1 biber
sekersiz cay

15 de
2 tabak yeşil fasulye
1 tabak süs biberi
yarim somun
yarim bardak ayran
4 tane biskrem
1 yudum fanta

artık ağzimi diksinler benim.valla kendimden bezdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…