- 26 Aralık 2019
- 2.630
- 14.665
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #8.341
Sonuçlarını gerçekten ben de çok merak ediyorum. :) Elbette mucizevi bir şekilde bir haftada 10 cm incelme beklemiyorum ama egzersizle desteklersem belki karın bölgemdeki yağlanmaya faydası olabilir.Hind
Hindistan cevizi yağı sonuçlarını merakla bekliyorum. Ben de çok kullanırım, bebişe de çok kullandım, özellikle cildine.
Benim denemediğim pek birşey kalmadı..onu da denedim ama bağırsak sorunu olduğunda denedim. Emzirme döneminde denedim ilk. Göbek bölgem kalmadı hiç, doğumdan sonra belki etkisi olmuştur, bilemiyorum.Sonuçlarını gerçekten ben de çok merak ediyorum. :) Elbette mucizevi bir şekilde bir haftada 10 cm incelme beklemiyorum ama egzersizle desteklersem belki karın bölgemdeki yağlanmaya faydası olabilir.
Hayat boyu dikkat etmemiz gerektiği icin bu savaş hep var , üzgünüm:).
Hay Allah ya, zor bir durum. Hangi ülkedesin bilmiyorum ama reçetesiz satılan bitkisel bağırsak çalıştırıcı birşeyler yok mu acaba? Gerçi o da nereye kadar çözüm, alışkanlık yapar. Spor da yapıyorsun, su da içiyorsun, Sorun ne acaba?
Valla çok sevinirdik, bizim evde ablam ve annem öyle, çok sinirleniyorumBi gun daha yiyip yiyip Kilo almayanlardan nefret etmekle geciyorduben ki yemege asik bi insan nolurdu metabolizmam az daha hizli olsa
Valla çok sevinirdik, bizim evde ablam ve annem öyle, çok sinirleniyorum. Aynı şeyleri yesek de ben kilo alıyorum, onlar istediğini yiyebiliyor.
Sezaryenle mi doğum yaptınız böyle karın zayıflasanız da gitmiyor mutlaka gerdirme operasyonu gerekiyor ben ilk hamileliğimi 55 kg kaldım 85 kg ile doğum yaptım tam 30 kg aldım o göbek hiç gitmedi sporda yapsanız sıkılaşma olsana sarkıntı oluyorBenimki daha çok doğum sonrası hiçbir müdahalede bulunmamamdan kaynaklı sanırım. Kiloyu da verince.. Şu çizimdeki gibi benim alt karınYumuşak ve buruşuk
Canım diyetisyen doğru söylemiş ama ketojenik beslenenler için geçerli sabah aç karnına hc yağı tüketmek onun haricinde bizim gibi normal beslenenlerde kilo yapar haberin olsunİyi geceler, herkese merhaba :)
Geçen gün bir diyetisyenin yazısını okudum. Kimseyi yanlış yönlendirmek istemem ama paylaşmak istedim yine de sizlerle.Her sabah aç karna 1 tatlı kaşığı hindistan cevizi yağı ve üstüne bol su içince özellikle karın bölgesindeki yağ yakımını hızlandırdığını, ölçümlerde de bu farkı göreceğimizi, hatta bir haftada sonuç da alabileceğimizi okudum. Hindistan cevizi yağını kahvede, yemeklerde, vücudumda, saçımda çok kullanıyorum. Bel, karın, göbek kısaca üst vücudum ergenliğimden beri yağlı. 5-6 ay her gün düzenli egzersiz yaptığımda bile kilo vermiş ama karın görüntüsü açısından bir değişiklik olmamıştı. Bu sabah ilk kaşığı içtim. Şu an bel çevrem 74 cm. (En ince yerinden ölçtüm) Bir aksilik yaşamazsam haftaya cumartesiye kadar bunu denemek istiyorum.
Bugün de 19/5 düzenindeydim. Menüde ise;
15:00 1 tane yeşil elma, 1 tane domates, 1 bardak süt
15:30 1 fincan sütlü kahve, birer avuç badem ve kuru üzüm
19:30 1 kase yoğurt çorbası, 4 yemek kaşığı mercimek yemeği, 7-8 yemek kaşığı piyaz.
2 litre su.
al benden de o kadar.bu aralar istahim bi açik bi açik.bu gidisle ben 7 leri sende 6 lari hayal edip dururuzO yuzden haftalik hedefimi 1 kiloya cektim ama o bile gitmicek bu hafta galiba , boyle zamanlarda 6 li sayilari gorebilir miyim bi gun diye dusunuyorum
Günde sadece 1 tatlı kaşığının o kadar etkisi olur mu kiCanım diyetisyen doğru söylemiş ama ketojenik beslenenler için geçerli sabah aç karnına hc yağı tüketmek onun haricinde bizim gibi normal beslenenlerde kilo yapar haberin olsun
Amin aminOoo senin isin zormusabla yada kizkardes ile boyle bi fark olmasi psikolojik olarak yorar insani Allah sabir versin canim
Hemen hergun yürüyordum bu aralar biraz aksadı hastalık vs tekrar devam edicem bakalim artık en az sarkmaya kurtarırım inşallah... biraz bakindim da karin germe falan benlik değil pek..kadın olmak bu anlamda hic iyi değil.bizden cok yerler ama kilo sıkıntılari yok.oh ne güzel.
canim regl haftasi sisligin iner.eksiye bile düsersin.ben regl haftasini daha cok seviyorum.ay ortasinda yumurtlamadan dolayi daha cok sisiyorum.
zaten 80 den sonra kilo vermesi zor.
gecmis olsun canim.
bu arada ben tiroit ilaclari kullandim bi sure.kilo vermek iyice zorlasti.zaten kullanip ta kilo alanlari da okudum nette.
nasil kilo verdiler hayret.
günluk yüruyüs yapiyor muydun canim?tamamen yatmak da biseye yaramiyor cünkü.
ben her yürüyüş arada leslie bikac sıkılasma yapiyirum.az veriyorum.
bende baktim.zor ve meşakkatli.gerek yok.Hemen hergun yürüyordum bu aralar biraz aksadı hastalık vs tekrar devam edicem bakalim artık en az sarkmaya kurtarırım inşallah... biraz bakindim da karin germe falan benlik değil pek..
al benden de o kadar.bu aralar istahim bi açik bi açik.bu gidisle ben 7 leri sende 6 lari hayal edip dururuz
Amin amin. Sonra ben de senin nick'indeki gibi oluyorum, aynı yiyoruz ama neden ben kilo alıyorum,onlar almıyor, 'ama neden olmuyor'?
bende baktim.zor ve meşakkatli.gerek yok.
en iyisi spor yine.
belki de 7 den baya uzaklaştim.bugün yine ipimi kopardimSenin 7 ye az kalmis . Ama benim altiya en son 7.1 Kilo vardi . 7.1 verince de 69.9 oluyo ancagerce ben ona da tamamim bu ara ama bu hafta bence ben Kilo veremedim. Pazartesiyi atlayip saliyi yasayamiyo muyuz ya
aynen bize gore değil.yerlerde yuvarlanak spor niyetine.ondan iyi.Bende soyle baktim da bi . Diren falan kaliyomus ilk basta . Yok anam yok ben hergun yaparim sporumu misler gibi sarkarsa da sarkar yapacak bisi yokben zaten ameliyatfobik bi insanim . Dogumda bile korktugumdan epidural istemedim igneydi ameliyatti korkutuyo beni .