Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Selam canım
Bildirim yapmak istemezsen yapma hiç sorun değil de sen moralsiz olma burada hep iyi sonuç paylaşma gibi bir durumumuz yok hepimiz bir sürü süreçten geçeceğiz bu uzun bir yol
tahlillerini bende merak ediyorum fakat naçizane bir tespitim 400 kalori çok çok az geldi bana , metabolizma tamamen durma noktası gibi yani senbilirsin tabi de bence onu biraz protein yoğurt vs tarzı şeylerle arttırmak iyi olabilir

Ben sanırım cuma günleri yazsam iyi olur böyle hergün olmaz zaten ne bileyim heyecanlandım 6lara geçmişim özlediğim sayılar bu cuma tam bir ay olacak ben o yüzden cumaları bildiririm

Ben sanırım cuma günleri yazsam iyi olur böyle hergün olmaz zaten ne bileyim heyecanlandım 6lara geçmişim özlediğim sayılar bu cuma tam bir ay olacak ben o yüzden cumaları bildiririm
Ya yok hergÜn yaz Sen moral oluyor
Sadece o zaman Cuma listeye ekleyelim de bana ben hallederim
Heves ve heyecan bana da geçiyor seviniyorum

Selam canım senin tartıda artı görmen tamamen vücudundaki narkozun etkisi hem sezeryan olmuşsun hemde safradan ameliyat
Ameliyat sonrası insanın vücudu ödem tutar ve uzun süre gitmez sen su içmeye devam et wc çok çıkmasan da günlük 1.5 - 2 litre tüketmeye çalış

Cnmmm
Aslında evet az gibi ama 1 haftadır tek öğün besleniyorum.. vakit olmuyor , olunca açlığım geçmiş oluyor.. ya balık ya tavuk ya et, yanında sebze, yeşil salata.. sonrası bir meyve.. kapanışa yakın ev yapımı yoğurt.. o kadar kalori oluyor :)
Sebzeleri hep buharda yapıyorum şimdiye özel bir şey değil.. salatayıda , marulun kalorisi yok gibi.. o yüzden kalori bu kadar.. depresyona girme kapo saçmalama dedikçe, hala kilo alabilmeme şaşırıyorum gerçekten.
Ama sonuçlarınızı okumak çok güzel, hepimiz hep eksiler yazalım inşallah

Ben bu yazını yeni gördüm
Çok geçmiş olsun.. başınız sağolsun.. minik Meleğin hep duacın olsun yoluna ışık olsun inşallah

Merhaba arkadaşım günlük kalori alımın çok az acaba vücut strese girmiş olabilir mi yediğin her besini depolamaya çalışıyordur belki?
yani günlük 500 cal açık bıraksan haftada yarım kg yağ gitmesi lazım yada yediğin besinlerde vücudunun tolere edemediği bişeyler olabilir? Bence de biraz aldığın kaloriyi artırmak işe yarayabilir

Testlerin sonucunu bekliyorum..inşallah kalıcı değildirde burdaki ah vahlarımı okur ay ne kafa şişirmişim derim.. iki öğün yemem gerek artırmak için deee bu aralar vakit bulamıyorum.. haa siz benden çok tecrübeli bayanlr dersenizki tmm tatlı ye , kalori olsunda çikolatadan olsun, koşarken bile yerim, mekik çekerken her kalktığımda yerim ! Kesin vakit bulurum ona

Hoşgeldiniz umarım burada hep beraber hedeflerimize ulaşırız

Canım selam
Gün içinde dengelemişsin bugün normal düzene devam.
Kaçamak bir öğünle kalsın arkadaşlar gerisi gelmedikçe sorun yok olur arada ama dediğim gibi Arada
arkası gelmedi tabikide.. elimden geldiğince bozmak yok.. mesela şuan yeşil çayımı içiyorum...
Kmsl Hnd kizzzz yeni keşfettim burayı burdasinda bana haber vermiyorsun
Merhaba arkadaşlar bende 10 gündür uyguluyorum 3 kilo verdim gayet iyi gidiyor pek zorlanmadim
vayyyy süpersin... hoşgeldin ayrıca..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…