Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Abneciginin ellerinden öpüyorum diyette anne evi tehlike hele adanalı anne evi daha da tehlike
Bir dost 😆😆😆
Ayyyyyy hiç söyleme yaaaa zorluyor illa ye ye diye

Bugün diyor nite pasta poğaça yapmıyorsun bize

Anne diyetteyim diyorum

Offfff boşver diyor

Tabi kendi 65 kilo hayatım boyunca diyet yaptığını görmedim🤪🤪🤪🤪

Onlar cıss 🙈
Şaka bir yana bizimle devam edeceksen ilk sayfaya ekleyeyim istediğin gün tartılırsın haftalık sonucunu yazarız
Başlangıç kilo
Güncel kilo
Hedef kilo yazarsın
Yaş 34
Boy 165
Başlangıç kilo 77.5
Güncel 74.6
Hedef 58
O vakit pazartesiden itibaren bende sonuçları söylerim

Bugün kahvaltı menum 1 yumurta 3 yeşil zeytin 2 ceviz 1 dilim peynir ekmek yok ekmek 6 gündür yemiyorum
Ara öğünde 1 kaşe yoğurt 5 badem
Akşam beni linç etmeyin 1 lahmacun çünkü hastaydım yemek yapamadım buzlukta var onü isitacagim
Bide diyet kolik diye bi program var indirin çok güzel kalori takibi yapıyorum benim almam gereken kalori 1600 günlük ben en fazla 780 aldım suana kadar

Yaş 34
Boy 165
Başlangıç kilo 77.5
Güncel 74.6
Hedef 58
O vakit pazartesiden itibaren bende sonuçları söylerim
Ekledim canım tekrar hoşgeldin başarılar 🤩
Bugün kahvaltı menum 1 yumurta 3 yeşil zeytin 2 ceviz 1 dilim peynir ekmek yok ekmek 6 gündür yemiyorum
Akşam beni linç etmeyin 1 lahmacun çünkü hastaydım yemek yapamadım buzlukta var onü isitacagim
Bide diyet kolik diye bi program var indirin çok güzel kalori takibi yapıyorum benim almam gereken kalori 1600 günlük ben en fazla 780 aldım suana kadar
Bir lahmacun sıkıntı değil bol yeşillik ve ayranla
Diyetkolik güzel evet ben genelde kalori sayımı yapmıyorum ama yapanlar mutlaka kullanacaktır 👍

Menü güzel canım saatleri de yazsan daha iyi olur👍👍👍

Geçmiş olsun canım 🤲🤲

Bugünkü menüm: 16/8
Sabah 10.30 : yarim pide 🙈
12.30 gibi büyük kase yogurt
Akşam 18.00: 1 kepçe nohut+avuç ici kadar tavuk göğüs eti+karpuz
Şuana kadar 1.5 litre su (yatana kadar 2.5 lt olur) +1 yeşil çay + 1 kayisili form çayı
Akşam da muhtemelen normal çay iceriz 😊

Ayyy kız resmen hayallerimi söylüyorsun bana..😃😃hadi insaalllhhhaaahhhhh🙏🙏😃
Ben yapacağımıza inanıyorum yeter ki motivasyonumuz kırılmasın diyet beyinde biten bişey 1 ay ince şu yediklerimin en az 5 katı fazlasını yiyordum ve açtım şuan az yiyorum gayet dinç ve rahatım

Ben yapacağımıza inanıyorum yeter ki motivasyonumuz kırılmasın diyet beyinde biten bişey 1 ay ince şu yediklerimin en az 5 katı fazlasını yiyordum ve açtım şuan az yiyorum gayet dinç ve rahatım
Valla bende aynen.. yeni başladım henüz ama rahatladigimi hissediyorum şimdiden.. 😊 işten eve gelince ne yemek yapsam diye düşünüp duruyordum. Şimdi bir çorba yanına ya salata yada yogurt... 😃
Saolsun eşimde memnun bu durumdan.. onunda kilo vermesi gerekiyor çünkü.. işine geliyor yemek yapmamam..😃

Testlerin sonucunu bekliyorum..inşallah kalıcı değildirde burdaki ah vahlarımı okur ay ne kafa şişirmişim derim.. iki öğün yemem gerek artırmak için deee bu aralar vakit bulamıyorum.. haa siz benden çok tecrübeli bayanlr dersenizki tmm tatlı ye , kalori olsunda çikolatadan olsun, koşarken bile yerim, mekik çekerken her kalktığımda yerim ! Kesin vakit bulurum ona 😂😂
🤣🤣🤣 ay ay ay keşke öyle bir hayat olsa....
Geçen sene kilo veremiyorum diye (o zaman 82 kiloydum🙈) dietisyene gitmiştim o söylemişti, çok aç kalmanın ters etki yaratacağını. Sayesinde 75 e düşmüştüm ama boğazlar kanununu çiğneyince doğal sınırlarımı aştım tabi😁😁

X