-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #8.141
Canm ilk sayfayi oku ifle ilgili bilgi var gerci genede senin az buz bilgin vardir. Burdada pazartesi bildirim oluyorum. Iste menu bildirim oluyor. Tabi ben bunu duzenli ypmasamdaEe burda neler oluyor. Bilmem gereken birşey varmı bı özet alsam
Mutluluklar... hersey gonlunce olur sorunsuz keyifle yaparsın inşallah...bu cuma kına cumartesi düğün canım son 2 günüm kaldı eşimin memleketinde 2 hafta sonra yeniden olacak şu virüs iizn verirse tabi...
gerçekten çok gergin herkes ya herkes birşey istiyor kimsenin istediği olmayınca herkes mutsuz oluyor bizi düşünen kimse yok ondan biran önce geçsin gitisin istiyorum bu süreç kimse kimseyi kırmadan üzmeden
Kaçıncı saattesin canım bende bugün akşam başlıyacam inşallah bir aksilik çıkmazsaCanlar bugün menüm yok oruca devam insallah
Bı ebe olarak elimden geleni yaparım.benm haftasonu düğünüm var onun muahhbeti dönüyor canım biraz gerginim sağolsun arkadaslar beni rahatlatıyor
Himm bakinayimCanm ilk sayfayi oku ifle ilgili bilgi var gerci genede senin az buz bilgin vardir. Burdada pazartesi bildirim oluyorum. Iste menu bildirim oluyor. Tabi ben bunu duzenli ypmasamdaama buradaki motive azim tavan yani
dun bakamadim evet saat 1 de kapatiyorum...
37. Saatteyim canim. Ama kg fazla cikti ne yapsam bilemedimKaçıncı saattesin canım bende bugün akşam başlıyacam inşallah bir aksilik çıkmazsa