- 5 Ağustos 2008
- 4.315
- 6.733
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #8.181
Tamamdır canım inşallah güzel sonuçlar alırsınBende vücuduma karşı bu hafta yine uzun oruçla direnmeye karar verdim. Eksiyi görünce bozacağım orucu. Kac saatimi çöpe atmak istemiyorum çünkü. Önümüzdeki haftadan itibaren söylediklerini uygulayacagim canim. Teşekkür ederim.
Acı çehre otu çok konuşulmuştu o mu acaba ? Ben denemedim de deneyen arkadaşlar yazarslm kizlar.
daha once grupta görmüstüm.kabizlik için hani az bisey icince bile wc den
gecmiste hangi kilolarda cok durduysak o kilolarda cok mu duruyoruz?oyle bisey mi var?
ben simdi 80 81 arasinda duraksadim.
ben 2 sene 80 83 arasi oldum.simdi 2 sene mi sürecek?
15 gun icip ara veriosun sonrasinda 1 hafta kadar canimHerkese selam.. dünkü menüm
11.30 : klasik kahvalti 1 dilim esmer ekmekli peynirli 2 yumurta +zeytin azcik peynir 1 küçük domates+4,5 adet yeşil biber
Aksam 18.30 : 1 kase mercimek çorbası + 4 adet minik kiymali biber dolmasi (gercekten minik, 1 tanesi 1 lokmalik)+ salata
Ama aksam oturmasına gittik.. orda yedim yinesohbete daldim. Farkinda olmadan yemisim.
Ayrica Dukan birası yaptim ilk kez. Tadi beni pek sarmadi ama bitirdim. Bugun yine yaptim.. kac gun içebiliyoruz onu bilemiyirm ama... bilen varsa söylesin lütfen
Hormonları etkilediğini biliyorum ama hangi hormon olumlu mu olumsuz mu bilmiyorumKaptanımblondeaddict ve diğer kızlar size bir sorum var
Ben bebek istiyorum
aralıklı oruç diyetinin kadının yumurtalık düzenin ve kalitesini bozduğunu okudum , bununla ilgili net bir araştırma yokmuş ama sizler duydunuzmu bunu
Acaba yanında vitamin takviyesi mi alsam bu diyeti yaparken
Kabızlık için ACI ÇEHRE OTU..1 adet yut olmazsa akşama 2nciyi al.. aman daha çok almaslm kizlar.
gecmiste hangi kilolarda cok durduysak o kilolarda cok mu duruyoruz?oyle bisey mi var?
bana uzun oruc yaramiyor canim.denedim sonunda iştahim fazlasiyla artiyor.saldirinca da karin agrisi.Ondan bende istiyorumbende en kisa zamanda ne kadar tuttuysam oru
Vak bu cok dogru en cok takili kaldigin kilodan cok cok zor iniyosun. Bende senelerdir 74 e geliyorum ama 73 u goremedim. Ve hala cebellesiyorum inanki. Gene 75 oldum ay bir turlu dusmedi ya. Uzun oruc yapicam insallah dayanabildigim saate kadar belki sok etkisi olur sende dene canm
ya ben çok şapsiğim.benim.aklimda açlik otu kalmis.pazardan aldim.bende bekliyorum ki kosa koşa wc ye gideyim.Tamamdır canım inşallah güzel sonuçlar alırsın
Acı çehre otu çok konuşulmuştu o mu acaba ? Ben denemedim de deneyen arkadaşlar yazar
Birde direnç kilolarımızı vermesi zor dogru ama iki sene kaldı isen 2 senede verirsin gibi bir durum yok, ama o kilolarda biraz daha oyalanıyoruz o kesin Sabırla inşallah çözülecek
ben okumustum bi yerde.if adeti biraz geciktiriyor.dogurgaliğa etkisi var mi tartisilir. bu grupta olup hamile kalan var çünkü.Kaptanımblondeaddict ve diğer kızlar size bir sorum var
Ben bebek istiyorum
aralıklı oruç diyetinin kadının yumurtalık düzenin ve kalitesini bozduğunu okudum , bununla ilgili net bir araştırma yokmuş ama sizler duydunuzmu bunu
ya benim açlik otu diye aklimda kalmis.pazardan aldim.saf saf bekliyorum bide gece.aniden simdi tuvaletim gelecek.kosacam diye hayaller kuruyorumKabızlık için ACI ÇEHRE OTU..1 adet yut olmazsa akşama 2nciyi al.. aman daha çok alma
Uzun süre kaldigin kiloya vücut aliskin olup orda bi duraksama yasatiyo. Atiyorum haftada 1 kilo duzenli veriyorsan 80/83 kg.lara geldiğinde 300 gr. Zor veeriyorsun. Ama bu 1-2 hafta surer. Sonra vücudun o direnci kırılır . O kiloyu dogru zannediyor gibi düşün.slm kizlar.
15 gün mü?15 gun icip ara veriosun sonrasinda 1 hafta kadar canim
Aaaaaa öyle bir durum mu var? Bende bebek istiyorum ama...Kaptanımblondeaddict ve diğer kızlar size bir sorum var
Ben bebek istiyorum
Metabolizmanız yavaşlamış olabilir tek öğün yaptığım zamanlarda bile bi süre sonra veremiyorum o yüzden 2 öğüne geçiyorumGünaydın kizlar pazartesi66.2 idim bu sabah 66.7 çıktım
Şuan 37. Saatteyim. Vücudum orucami alisti ne dersiniz. Yada kg.mı almışım pazartesi sali ancak onlarimi veriyorum
Fikirlerinize ihtiyacim var.
Çözüm ne olabilir oruc suresini biraz daha mi uzatsam. 6 eylule ladar spor yapamayacagim vaktim yok. Orucu bozsam kg alacagimdan korkuyorum. Vücut sasirtmam lazim sanirim.
Allah mesut etsintesekkür edeim canım inşallah bnmde temennim o yönde hayırlısı ile olsun da kimse üüzlmeden
Bende 70-72 arasında en az 15 gün kaldım kilo verme bir süre duruyor sanırım o kısmı uzun oruçla atlattım daha sonrasında daha kolay vermeye başladımslm kizlar.
Yaaaaa süper valla...bana uzun oruc yaramiyor canim.denedim sonunda iştahim fazlasiyla artiyor.saldirinca da karin agrisi.
ya ben çok şapsiğim.benim.aklimda açlik otu kalmis.pazardan aldim.bende bekliyorum ki kosa koşa wc ye gideyim.
direnç kilolari bende cok canim ya.74 70 65 lerde var bendeher 5 kiloda durursam ohoooo...
ben okumustum bi yerde.if adeti biraz geciktiriyor.dogurgaliğa etkisi var mi tartisilir. bu grupta olup hamile kalan var çünkü.
vitamin konusunda ise cocuk düsünuyorsan folik asit alabilirsin.geblikten 3 ay önce alinmasi hem dogurganliğa faydali hemde cocuğun zeka gelisimi icin önemli.
ya benim açlik otu diye aklimda kalmis.pazardan aldim.saf saf bekliyorum bide gece.aniden simdi tuvaletim gelecek.kosacam diye hayaller kuruyorum
ay bide yatağa yaparsam,olsun temizlerim gibisinden