Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Tamamdır canım inşallah güzel sonuçlar alırsın
Acı çehre otu çok konuşulmuştu o mu acaba ? Ben denemedim de deneyen arkadaşlar yazar
Birde direnç kilolarımızı vermesi zor dogru ama iki sene kaldı isen 2 senede verirsin gibi bir durum yok, ama o kilolarda biraz daha oyalanıyoruz o kesin Sabırla inşallah çözülecek

Bugünü az evvel kapattım kızlar akşama işim var dışarıda olacağım çıkmadan bitirdim yemek işini

12.30: 50 gr beyaz peynir 1 yumurta, 10 zeytin,domates salatalık, biber, yeşil çay
15.30:1 tabak piyaz, 2 bardak ayran, 4 köfte
Yeşil çay, kahve, maden suyu ve bol su içtim
7 km yürüdüm

Herkese selam.. dünkü menüm
11.30 : klasik kahvalti 1 dilim esmer ekmekli peynirli 2 yumurta +zeytin azcik peynir 1 küçük domates+4,5 adet yeşil biber
Aksam 18.30 : 1 kase mercimek çorbası + 4 adet minik kiymali biber dolmasi (gercekten minik, 1 tanesi 1 lokmalik)+ salata
Ama aksam oturmasına gittik.. orda yedim yine sohbete daldim. Farkinda olmadan yemisim.
Ayrica Dukan birası yaptim ilk kez. Tadi beni pek sarmadi ama bitirdim. Bugun yine yaptim.. kac gun içebiliyoruz onu bilemiyirm ama... bilen varsa söylesin lütfen

15 gun icip ara veriosun sonrasinda 1 hafta kadar canim

Kaptanım blondeaddict ve diğer kızlar size bir sorum var
Ben bebek istiyorum
aralıklı oruç diyetinin kadının yumurtalık düzenin ve kalitesini bozduğunu okudum , bununla ilgili net bir araştırma yokmuş ama sizler duydunuzmu bunu
Acaba yanında vitamin takviyesi mi alsam bu diyeti yaparken

Hormonları etkilediğini biliyorum ama hangi hormon olumlu mu olumsuz mu bilmiyorum
Ama Dukan diyet kitabından bildiğim vücut yağının doğurmak için yüzde 8 mı ne olması lazım...öyle hatırlıyorum.
Eve gidince bakar yazarım

İstersen 14/10 yap yada

12/12 klasik diyet..Karatay gibi 4 er saat açlık aralarda...ister 3 öğün bir ara ister 2 öğün 2 ara
8-12-16-20 gibi

Kabızlık için ACI ÇEHRE OTU..1 adet yut olmazsa akşama 2nciyi al.. aman daha çok alma

Pazartesi tek öğün 24
Salı 20/4 ilk öğün salata ikimci öğün melemen
Çarşamba 23/1 bir tabak kuru meyve ( iğde, hünnap,dut,erik) yumurtalı marul salata
Perşembe yani bugün 21/3 şimdi yoğurtlu çiğ kapak ,iki yumurta..akşamda kırmızı lahana salatası ve yine yoğurtlu kabakla kapatıcam.. paratesiye 69,68 bildirebilirsem grubun dengesini çok bozmamış olucam ..

bana uzun oruc yaramiyor canim.denedim sonunda iştahim fazlasiyla artiyor.saldirinca da karin agrisi.
ya ben çok şapsiğim.benim.aklimda açlik otu kalmis.pazardan aldim.bende bekliyorum ki kosa koşa wc ye gideyim.
direnç kilolari bende cok canim ya.74 70 65 lerde var bende her 5 kiloda durursam ohoooo...
ben okumustum bi yerde.if adeti biraz geciktiriyor.dogurgaliğa etkisi var mi tartisilir. bu grupta olup hamile kalan var çünkü.
vitamin konusunda ise cocuk düsünuyorsan folik asit alabilirsin.geblikten 3 ay önce alinmasi hem dogurganliğa faydali hemde cocuğun zeka gelisimi icin önemli.

Kabızlık için ACI ÇEHRE OTU..1 adet yut olmazsa akşama 2nciyi al.. aman daha çok alma
ya benim açlik otu diye aklimda kalmis.pazardan aldim.saf saf bekliyorum bide gece.aniden simdi tuvaletim gelecek.kosacam diye hayaller kuruyorum
ay bide yatağa yaparsam,olsun temizlerim gibisinden

Uzun süre kaldigin kiloya vücut aliskin olup orda bi duraksama yasatiyo. Atiyorum haftada 1 kilo duzenli veriyorsan 80/83 kg.lara geldiğinde 300 gr. Zor veeriyorsun. Ama bu 1-2 hafta surer. Sonra vücudun o direnci kırılır . O kiloyu dogru zannediyor gibi düşün.
kilolu bir kisi 55kg.olunca zaten yıllardır 55 kg. Olan bir kişiye oranla cok çabuk kg aliyor. Buda ayni mantık. Koruma evreside bu yuzden var.
Eksiğim fazlamla bilgilerim bunlar canim
2 haftalik bisey bu aşağı yukarı.
Elbette kişiden kişiye değişiklikler olur

Aaaaaa öyle bir durum mu var? Bende bebek istiyorum ama... bunu bi arastirmak lazım o zaman

Metabolizmanız yavaşlamış olabilir tek öğün yaptığım zamanlarda bile bi süre sonra veremiyorum o yüzden 2 öğüne geçiyorum
tesekkür edeim canım inşallah bnmde temennim o yönde hayırlısı ile olsun da kimse üüzlmeden
Allah mesut etsin
Bende 70-72 arasında en az 15 gün kaldım kilo verme bir süre duruyor sanırım o kısmı uzun oruçla atlattım daha sonrasında daha kolay vermeye başladım

Yaaaaa süper valla...

Kaptanim tesekkurederim tatilden.kilo alma dan bol yuruyusle ve denizde efor sarfedereek ustune kilo vererek donmek.istiyorum...
Hepinize kolay gelsin..
Dugunu olacak gelin.kardesimi tebrik.ediyorum..hem.bembeyaz gelinligi kilolarindan arinmis olarak giydigi ve istedigi gelin olmayi kendine layik gordugu.icin..
İkincide evliligi icin tebrik ederim.agzinizin tadi bozulmasin mutlu.mesut hayir uzere olun her daim.
Dugunden sonra gorusmek uzere yeni gelinler cok kilo alir...kilo almak.yok.haaaa

Birkaç gündür bir öğün devam edince metabolizma yavaşlamasın diye bugün iki öğün yedim
Sabah 12 gibi
Domates
Peynir zeytin
Kıymalı yumurta
Reçeli biraz fazla kaçırdım bu ara şekere düştüm normalde tatlı aramam

18.30 da ikinci öğün
Fırında tavuk patates
Patates 2 tane anca yemişimdir sebzeleri ile tavuk yedim çoğunlukla
Çay

Tek öğünde eğer sabah kahvaltı olarak yaparsam gün boyu acıkmıyorum eğer akşam tek öğün yersem sürekli açlık hissi oluşuyor bunu farkettim yarın yine tek öğün yerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…