Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

çok gerginim ya hiç bişi yetişmeyecek gibi bide yetmezmiş gibi düğüne kııstlama geldi 1 yıl bekle hazırla 1 saat düğün diyorlara ya
Olsun ne olacak yeterki sizin düğününüz vasıtasıyla kimseler korona olmasın. Ağzınızın tadı bozulmasın. Yaşarken farklida olup bitince öyle demezsin canım. Düğün işleri stresli oluyor birde sen kendine stres yükleme kafan rahat olsunki işlerin rast gitsin. Ne zaman düğünün. Allah hayırlı etsin mutlu huzurlu olun

çok haklıısn canım aslında bende istemedim ama işte aileler pek söz geçmiyor onlar için yapılıyor zaten onların istedikleri için koşturmaca inan nişanlımı bile göremiyorum konuşamıyorum telefona bakacak halim bile kalmıyor zaten bnm için yeni hayat zor bir süreç allahdan hemen işe başlıyorum daha kolay adapte olurum gibi geliyor .
hoş kamuya serbest çalışma gelmiş işe de yarım yamalak gideceğiz artık yakında sokaga cıkma yasaklarıda gelir ev gelini olurum

bu cuma kına cumartesi düğün canım son 2 günüm kaldı eşimin memleketinde 2 hafta sonra yeniden olacak şu virüs iizn verirse tabi...
gerçekten çok gergin herkes ya herkes birşey istiyor kimsenin istediği olmayınca herkes mutsuz oluyor bizi düşünen kimse yok ondan biran önce geçsin gitisin istiyorum bu süreç kimse kimseyi kırmadan üzmeden

Günaydın kızlar
Hepinize harika bir gün diliyorum
Canım zor bir dönem hersey inşallah daha güzel olacak
Sen de ne kadar olursa keyfini çıkar anı yaşa
Canım birsey değil sen 2 haftada halledersin em geç

inşallah öyle olmasını umut ediyorum bende bir gerginlik olmadan hayırla atlatmak istiyorum inşallah öyle olur

Allah utandirmasin , cok mutlu ol insallah ❤❤ dugun olayini da takma kafana . Benim dugunumde de bana sorulmadi herkes kafasinda gore bisey yapti . Hic istedigim gibi olmadi . Bana kalsaydi daha sade daha şık birsey olacakti ama olmadi , tek icime sinen yani her an oynadim 5 dk oturmadim , akrabalar gelin kismi bu kadar oynamaz dedikce ben daha cok oynadim sende eglenmene bak . Bu yorgunluk gececek illaki . Sonrasinda cok eglendim diyebildigin bi dugunun olsun

Ayyyy günün bile kalmamış sağ sağlim atlatin inşallah. Haklısın Dar günde daha bi huyu değişiyor malesef insanlarin

Yine tek öğün yiyeceğim biraz biraz veriyorum bu aralar şekerim düşüyor akşamüstü
Çayda şekeri de bırakamadım tek lüksüm bu olsun denedim ama olmadı
12 de
Domates salatalık
Haşlanmış yumurta
Peynir zeytin
Biraz reçel
Avuç içi kadar yoktu sanırım çörek yedim
Çay
Gün içinde ip atlamaya çalışıyorum en az 2 lt su içiyorum

yaaa canlarım ya iyiki varsını zsanki kızlar grubum varda bana destek oluyor gibi hepinizi çok seviyorum tanımadan

Ayyyy günün bile kalmamış sağ sağlim atlatin inşallah. Haklısın Dar günde daha bi huyu değişiyor malesef insanlarin
aynen canım ya istekler bitmiyor ya zaten abiye me giremedim iyice stresim bide onlar geliyor üstüme

slmlar.bugunku menüm
saat 11.10 da
1 türk kahvesi sekersiz
2 gün kurusu

saat 14.30 da
3 4 kaşik yeşilfasulye (dünden kalma.atilmasin diye)
süs biberi 4 tane minik
1 avuç çerez (çiğ ve kavrulmuş karisik)

saat 17 de
1 avuç çiğ badem (kör olmayasica fırınci yemeği geç verecekmiş.acıktim iyice.normalde en geç 16 da yeme işini bitirmiş oluyorum)

muhtemelen 18 gibi
minik tabakta alinazik

3 lt su
yatana kadar türk kahvesi yesil cay icerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…