- 15 Ocak 2015
- 3.718
- 14.737
-
- Konu Sahibi blondeaddict
- #8.121
Olsun ne olacak yeterki sizin düğününüz vasıtasıyla kimseler korona olmasın. Ağzınızın tadı bozulmasın. Yaşarken farklida olup bitince öyle demezsin canım. Düğün işleri stresli oluyor birde sen kendine stres yükleme kafan rahat olsunki işlerin rast gitsin. Ne zaman düğünün. Allah hayırlı etsin mutlu huzurlu olunçok gerginim ya hiç bişi yetişmeyecek gibi bide yetmezmiş gibi düğüne kııstlama geldi 1 yıl bekle hazırla 1 saat düğün diyorlara ya
çok haklıısn canım aslında bende istemedim ama işte aileler pek söz geçmiyor onlar için yapılıyor zaten onların istedikleri için koşturmaca inan nişanlımı bile göremiyorum konuşamıyorum telefona bakacak halim bile kalmıyor zaten bnm için yeni hayat zor bir süreç allahdan hemen işe başlıyorum daha kolay adapte olurum gibi geliyor .Bugünkü aklım olsa ( bak üstüne basa basa diyorum şimdiki yaşım aklım olsa ) hiç düğün yapmazdım.. nasılsa çerezindeki fındıktan tutta yemeğin azlığına çokluğuna, gelinliğin sade yada kabarık oluşu hatta az yapılırsa damadın cimriliği çok yapılırsada görgüsüzlüğü konuşulacak bir düğün yapmak yerine, harcanacak paraya ev alsaydımda hayata 1-0 önde borçsuz başladaydım.. nikah donrası sevdiğim çok güldüğüm eğlendiğim 15 - 20 kişi ile yemeğe gitseydik ordan bir eğlence mekanı saatlerce oynayıp gülseydik.. hem daha eğlenceli hem daha ucuz olurdu :) hiç stres yapma.. eksikmi yetişmemiş salla gitsin.. 1 saatinmi var ? Deliler gibi eğlenmene bak.. hatıranda kalacak tek şey o olacak çünkü
bu cuma kına cumartesi düğün canım son 2 günüm kaldı eşimin memleketinde 2 hafta sonra yeniden olacak şu virüs iizn verirse tabi...Olsun ne olacak yeterki sizin düğününüz vasıtasıyla kimseler korona olmasın. Ağzınızın tadı bozulmasın. Yaşarken farklida olup bitince öyle demezsin canım. Düğün işleri stresli oluyor birde sen kendine stres yükleme kafan rahat olsunki işlerin rast gitsin. Ne zaman düğünün. Allah hayırlı etsin mutlu huzurlu olun
Canım zor bir dönem hersey inşallah daha güzel olacakçok haklıısn canım aslında bende istemedim ama işte aileler pek söz geçmiyor onlar için yapılıyor zaten onların istedikleri için koşturmaca inan nişanlımı bile göremiyorum konuşamıyorum telefona bakacak halim bile kalmıyor zaten bnm için yeni hayat zor bir süreç allahdan hemen işe başlıyorum daha kolay adapte olurum gibi geliyor .
hoş kamuya serbest çalışma gelmiş işe de yarım yamalak gideceğiz artık yakında sokaga cıkma yasaklarıda gelir ev gelini olurum
Canım birsey değil sen 2 haftada halledersin em geçGünaydın cnlarrr..tatil dönüşü suçlu hav hav edasıyla izliyorum hepinizi..pzr döndüm ve 70.8 çıktım.. yani tam 3.800 fazla çıktım.. ama 1,5 aylık tatil için değer.. tabi 70.8 bildirmek istemediğim için, pazartesiye kadar sessiiiiz sessiiiiiz izliyorum hepinizi
Ee burda neler oluyor. Bilmem gereken birşey varmı bı özet alsamgunaydin canim
Sehirmi degsitirdin canm. Dugun telesini degerlendir ac kal bence,
inşallah öyle olmasını umut ediyorum bende bir gerginlik olmadan hayırla atlatmak istiyorum inşallah öyle olurGünaydın kızlar
Hepinize harika bir gün diliyorum ❤
Canım zor bir dönem hersey inşallah daha güzel olacak
Sen de ne kadar olursa keyfini çıkar anı yaşa ❤
Canım birsey değil sen 2 haftada halledersin em geç ❤
benm haftasonu düğünüm var onun muahhbeti dönüyor canım biraz gerginim sağolsun arkadaslar beni rahatlatıyorEe burda neler oluyor. Bilmem gereken birşey varmı bı özet alsam
bu cuma kına cumartesi düğün canım son 2 günüm kaldı eşimin memleketinde 2 hafta sonra yeniden olacak şu virüs iizn verirse tabi...
gerçekten çok gergin herkes ya herkes birşey istiyor kimsenin istediği olmayınca herkes mutsuz oluyor bizi düşünen kimse yok ondan biran önce geçsin gitisin istiyorum bu süreç kimse kimseyi kırmadan üzmeden
Ayyyy günün bile kalmamış sağ sağlim atlatin inşallah. Haklısın Dar günde daha bi huyu değişiyor malesef insanlarinbu cuma kına cumartesi düğün canım son 2 günüm kaldı eşimin memleketinde 2 hafta sonra yeniden olacak şu virüs iizn verirse tabi...
gerçekten çok gergin herkes ya herkes birşey istiyor kimsenin istediği olmayınca herkes mutsuz oluyor bizi düşünen kimse yok ondan biran önce geçsin gitisin istiyorum bu süreç kimse kimseyi kırmadan üzmeden
yaaa canlarım ya iyiki varsını zsanki kızlar grubum varda bana destek oluyor gibi hepinizi çok seviyorum tanımadanAllah utandirmasin , cok mutlu ol insallah ❤❤ dugun olayini da takma kafana . Benim dugunumde de bana sorulmadi herkes kafasinda gore bisey yapti . Hic istedigim gibi olmadi . Bana kalsaydi daha sade daha şık birsey olacakti ama olmadi , tek icime sinen yani her an oynadim 5 dk oturmadim , akrabalar gelin kismi bu kadar oynamaz dedikce ben daha cok oynadimsende eglenmene bak . Bu yorgunluk gececek illaki . Sonrasinda cok eglendim diyebildigin bi dugunun olsun
aynen canım ya istekler bitmiyor ya zaten abiye me giremedim iyice stresim bide onlar geliyor üstümeAyyyy günün bile kalmamış sağ sağlim atlatin inşallah. Haklısın Dar günde daha bi huyu değişiyor malesef insanlarin
Canım hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla zararsız sorunsuz tamamına erdirsinbenm haftasonu düğünüm var onun muahhbeti dönüyor canım biraz gerginim sağolsun arkadaslar beni rahatlatıyor
kız ben seni evli zannediyordum.benm haftasonu düğünüm var onun muahhbeti dönüyor canım biraz gerginim sağolsun arkadaslar beni rahatlatıyor