Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Günaydın kızlar
Harika bir gün diliyorum
Ee burda neler oluyor. Bilmem gereken birşey varmı bı özet alsam
Hoşgeldin
ilk sayfa ilk postta tüm bilgiler var

Kaptanim iyi geceler bu hafta tatildeyim tarti bildiremiycem yanimda tarti olmiyacagi icin kusura bakmayin
Tamamdır canım notumu aldım
iyi tatiller
Canım çok arka arkaya yapmamak iyi olabilir benim fikrim
Bence vücut korumaya geçiyor ve alışıyor
Normal aralıklı oruç düzenine geçip biraz sporunu arttırıp biraz sebze ve protein devam et bence

Bende vücuduma karşı bu hafta yine uzun oruçla direnmeye karar verdim. Eksiyi görünce bozacağım orucu. Kac saatimi çöpe atmak istemiyorum çünkü. Önümüzdeki haftadan itibaren söylediklerini uygulayacagim canim. Teşekkür ederim.

inşallah güzel sonuç alırsın canım

Düğün zamanları gerginlik cok normal.. aman bi kirginlik olmadan gecip gitsin inşallah.. ALLAH mutlu.huzurlu geçim nasip etsin. Tebrikler şimdiden..

Düğün zamanları gerginlik cok normal.. aman bi kirginlik olmadan gecip gitsin inşallah.. ALLAH mutlu.huzurlu geçim nasip etsin. Tebrikler şimdiden..
tesekkür edeim canım inşallah bnmde temennim o yönde hayırlısı ile olsun da kimse üüzlmeden

37. Saatteyim canim. Ama kg fazla cikti ne yapsam bilemedim
Regl günün yaklaştıysa ondan da olur 49 saatlik ilk açlık orucum da benimde artı çıkmıştı bende anlam verememiştim demek böyle durumlar normal vucüt direncini kırmak istemiyor sanırım bir ikinci uzun orucunda dirence dayanamayıp kırılıyor tahminim pes etme sakın asıl bu dirençlere yenilmezsen sonucu alacaksın

Vücut su tutulumu yapıyor olabilir. Sonuçta yakimda su açığa cikar. Vücut bunu atmazsa ödem olarak kalır

bende öyle yapmıştım ilk yaptığımda
sabah kahvaltı öglen yemek şeklinde demi
Merhaba,
Evet sabah kahvaltı , öğlen yemek şeklinde
ama ben ilk saat 13:00 ve 17.00 arası başladım
saat 13.00 kahvaltı 17:00 akşam yemeği yaptım 1 ay
bu ikinci ayım bu ay şaşırtma olsun diye sabah kahvaltı öğlen yemeği şeklinde yaptım
ama bu ay izinlerim çoktu 2 hafta sadece saatlere dikkat edebildim....

Yok regl geçen hafta bitti.
Ayyyy bugün cok gelgitlerde oldum. Mesajın destek oldu bana sağolasın canim bozmuyorum tamam aynen devammmmmmm

Birde aklıma şimdi geldi ben 66/67 kg.larda uzun süre kaldim. Nerdeyse kilom hep buralardaydi. Bak vücut onu hatırlamışta olabilir aslinda. Sende oruçlumusun bugün

slm kizlar.
daha once grupta görmüstüm.kabizlik için hani az bisey icince bile wc den
Birde aklıma şimdi geldi ben 66/67 kg.larda uzun süre kaldim. Nerdeyse kilom hep buralardaydi. Bak vücut onu hatırlamışta olabilir aslinda. Sende oruçlumusun bugün
gecmiste hangi kilolarda cok durduysak o kilolarda cok mu duruyoruz?oyle bisey mi var?
ben simdi 80 81 arasinda duraksadim.
ben 2 sene 80 83 arasi oldum.simdi 2 sene mi sürecek?

ben artik şu 79 lari görmek istiyorum.tam 80 e düstüm.bu sefer de kabiz oldum.ustune duraksadim.
günde 2 defa yürüyüse gittim bu hafta.leslie yaptim.spor yaptim.
gunde 4 lt ye yakin su ictim.kahve kayisi herseyi denedim.
metabolizmam durdu.
dün 81 e ciktim geri.ara sira wc ye de cikiyorum ama kilo neden durdu anlamiyorum.sporu ve yüruyüsü arttirdim.aburcubur yok zaten.
incelmede yok.
metabolizmayı ne hiźlandiriyor kızlar?

Günaydın Kızlar
Bugun 24 saat ve üstü ne kadar tuttuysam orucundayım
Ondan bende istiyorum bende en kisa zamanda ne kadar tuttuysam oru
Vak bu cok dogru en cok takili kaldigin kilodan cok cok zor iniyosun. Bende senelerdir 74 e geliyorum ama 73 u goremedim. Ve hala cebellesiyorum inanki. Gene 75 oldum ay bir turlu dusmedi ya. Uzun oruc yapicam insallah dayanabildigim saate kadar belki sok etkisi olur sende dene canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…