- 29 Temmuz 2015
- 1.071
- 2.431
-
- Konu Sahibi blondeaddict
çok teşekkür ederim canım..Çok güzel menü canım afiyet olsun
Amiinnnnn inşallah.. Allah gerçekten isteyen herkese nasip etsin inşallah..İyi pazarlar kızlar. Tüm babalarımızın babalar günü kutlu olsun. Eşim gibi baba olmak isteyenlerinde en kısa zamanda bu duyguyu tatmasını temenni ediyorum.
hafta sonları pek iyi gelmiyor bence bize.. hemen bi kaçamak sıkışıyor araya.. özellikle pazar günleri çok tehlikeli çookkkk.....Günaydın kızlar herkes kaçamak yapmış bende söyliyim dondurma yedim ama öğünlerim normal seyrinde gitti ve tartıda bugün 69.8 gördüm ben malum hergün tartılıyorumtam bir ay olduğunda canımın istediği birşeyi yiyerek ödül yapmayı düşünüyorum iki gündür yürüyüşe gidemedim bugün gitmeyi düşünüyorum
Ayyyyyy çok sevindim yaaaaaaaaGüüünaaaydııınnn
Sabah şekeri gibi vıcık vıcık bir giriş yapmamın sebebi tartıda yüzümün gülmesi arkadaşlar dilek ve temennilerimiz tutmuş ya da boğazımızı tutumca oluyormuş
Sabah tartıldım 85,1 i na na mı yo rum!!!!
Gerçekten mutluyum tam 1 kiloya daha elveda dedik arkasından su dökmeden
Burda sizlerle birlikte bu işi yapmak çok keyifli gerçekten yoksa şimdiye kadar çoktaaan diyeti bırakmıştım ... Mutlu ve tek kaybımızın kilo olduğu güzel bir hafta olsun
Yok aslında benim çocuk sürekli istiyor dayanamıyorum bende ama tutucam yoksa şaşar hedefimhafta sonları pek iyi gelmiyor bence bize.. hemen bi kaçamak sıkışıyor araya.. özellikle pazar günleri çok tehlikeli çookkkk.....
Aynı kaderi yaşıyoruz cnm bende çok isterdim bu babalar gününde eşime o güzel haberi vermeyi ama tam da babalar gününde regl oldumçok teşekkür ederim canım..
Amiinnnnn inşallah.. Allah gerçekten isteyen herkese nasip etsin inşallah..
Canım benim çok şükür bir oğlum var. 20 aylık sıpam..Aynı kaderi yaşıyoruz cnm bende çok isterdim bu babalar gününde eşime o güzel haberi vermeyi ama tam da babalar gününde regl oldum
Allah kocaman sabır versin canım. yaşadıkların çok zordur eminim. Allah yeniden nasip etsin tez vakitte..Merhaba bende başlıycam ama ben bişey sormak istiyorum normal de ben bir bardak su içsem hemen tuvalete giderim mayısda sezaryen oldum ama bebeğim vefat ettihamilelik süresince hep 2.5 lt su içtim ama sezaryen sonrasında üzgün olduğum için hiç içmedim hemen 20 gün sonra acil safra kesesi ameliyatı oldum ve daha yeni iyileştim o yüzden yaklaşık 2 aydır çok su içmiyodum. Dün diyete başlamadan ödem atiyim diye 2.5 lt su içtim fakat hem WC çok çıkmadım hem de tartıldığımda eksi olması gerekirken kilo almış gözüktüm yediklerime dikkat etmeme rağmen. Ertesi gün tekrar 2.5 lt su içtim yine tartıda fazla gözüktüm ve yine tuvalete çok gitmedim sebebi ne olabilir sizce ne yapmam gerekir su içsem artı olarak geri dönüyo içmesem nasıl zayıflıycam yardımcı olursanız çok sevinirim
Amin inşallah çok teşekkür ederimCanım benim çok şükür bir oğlum var. 20 aylık sıpam..Allah'ım 2. yide nasip eder inşallah...
Allahım tez vakitte sanada nasip etsin inşallah..
Allah kocaman sabır versin canım. yaşadıkların çok zordur eminim. Allah yeniden nasip etsin tez vakitte..
Günaydın kızlar herkes kaçamak yapmış bende söyliyim dondurma yedim ama öğünlerim normal seyrinde gitti ve tartıda bugün 69.8 gördüm ben malum hergün tartılıyorumtam bir ay olduğunda canımın istediği birşeyi yiyerek ödül yapmayı düşünüyorum iki gündür yürüyüşe gidemedim bugün gitmeyi düşünüyorum
Merhaba tabi kiblondeaddict selam bende katilabilir miyim?
Calisirken IF bana cok uygun ama suan evdeyim.
Arada yapiyorum ama gunluk rutin olsun istiyorum
Ya çok mutluyum tebriklerGüüünaaaydııınnn
Sabah şekeri gibi vıcık vıcık bir giriş yapmamın sebebi tartıda yüzümün gülmesi arkadaşlar dilek ve temennilerimiz tutmuş ya da boğazımızı tutumca oluyormuş
Sabah tartıldım 85,1 i na na mı yo rum!!!!
Gerçekten mutluyum tam 1 kiloya daha elveda dedik arkasından su dökmeden
Burda sizlerle birlikte bu işi yapmak çok keyifli gerçekten yoksa şimdiye kadar çoktaaan diyeti bırakmıştım ... Mutlu ve tek kaybımızın kilo olduğu güzel bir hafta olsun
Canım selamherkese günaydın....
Hafta sonu hiç ama hiç fırsatım olmadı nete girmeye.. zaten oğlum teli elime alınca acayip rahatsız olduğu için alamıyorum pek. ama iş yerinde sıkıntı yok. hafta içi rahatım yani..
c.tesi günü herşey çok güzeldi. diyetimin hiç ama hiç dışına çıkmadım.. amaaa dün birazipin ucunu kaçırmış olabilirim.. ama gün içinde kaçırmış olsam da akşam yemeği yemeden olayı kapattım. onun içinde ayrıca mutluyum.. bugün kaldığımız yerden devam o zaman.. :)
Herkese çok güzel bir gün olması dileğimle..
Canım Allah rahmet eylesin babacığın Nur içinde yatsın zor kolay değilHerkese merhaba. Baslayip kacanlardan olmayacagim. Dun babamsiz ilk babalar gunuydu buruktum. Hic bisey yapasim yoktu. Cumartesi en son salata yedim daha yemem demistim ama aksam alkol aldim. Bir miktar kuruyemis tukettim abartmadan. Ona ragmen alkol alinca aciktim kasarli tost yedim normal ekmekle yapilmis. Ertesi gun kalktigimda tarti 75.8 gosteriyordu ki bir onceki gun 75.1 idim. Dun sabah haslanmis yumurta, domates, salatalik, peynirli yesil cayli normal kahvalti yaptim yaninda bir iki dilim normal ekmek yedim. Normalde acikmamam gerekirken aksam uzeri aciktim. Kucuk bir kase salata yedim. Beyaz ekmek unlu seyler kesinlikle aciktiriyor beni buna kanaat getirdim. Dun aksam 5 ten beri yemiyorum. Bu sabah tarti 75.6 gosteriyordu. Dun sabah yuruyus yapmistim bir de. Oglen muhtemelen corba icerim is yerinde. Sebze yemegi varsa yerim yoksa yemem. Cok uzun suren acliklarin kadinlar icin iyi olmadigi ile ilgili bir seyler okudum bu arada dogru mudur bilemiyorum ama korkuttu. O yuzden tek ogun yapmamaya calisacagim. Oglen ve aksam seklinde dogru duzgun bir sekilde beslenmeyi planliyorum.
HoşgeldinizMerhaba bende başlıycam ama ben bişey sormak istiyorum normal de ben bir bardak su içsem hemen tuvalete giderim mayısda sezaryen oldum ama bebeğim vefat ettihamilelik süresince hep 2.5 lt su içtim ama sezaryen sonrasında üzgün olduğum için hiç içmedim hemen 20 gün sonra acil safra kesesi ameliyatı oldum ve daha yeni iyileştim o yüzden yaklaşık 2 aydır çok su içmiyodum. Dün diyete başlamadan ödem atiyim diye 2.5 lt su içtim fakat hem WC çok çıkmadım hem de tartıldığımda eksi olması gerekirken kilo almış gözüktüm yediklerime dikkat etmeme rağmen. Ertesi gün tekrar 2.5 lt su içtim yine tartıda fazla gözüktüm ve yine tuvalete çok gitmedim sebebi ne olabilir sizce ne yapmam gerekir su içsem artı olarak geri dönüyo içmesem nasıl zayıflıycam yardımcı olursanız çok sevinirim