- 5 Ağustos 2008
- 4.315
- 6.733
-
- Konu Sahibi blondeaddict
Amin inşallah tez zamanda hayırlısı ile güzel haberler versin Allahımİyi pazarlar kızlar. Tüm babalarımızın babalar günü kutlu olsun. Eşim gibi baba olmak isteyenlerinde en kısa zamanda bu duyguyu tatmasını temenni ediyorum.
1 yesenKızlar bende akşam lahmacun n yicem 2 tane yiyebilir miyim
Gayet iyi sonuç tebrik ederim ilk sayfada düzenledimGünaydın canlar tüm babaların ve babalık yapan herkesin babalar günü kutlu olsun
Bugün benim tartı günümdü sabah tartıldım 65.1 çıktım ve sabah regl oldum iki hafta da 2 kilo vermiş oldum yavaş gidiyor ama olsun mutluyum böyle giderse yaz bitmeden istediğim kiloya ulaşırım öpüyorum hepinizi
İyi sonuçlar alacaksın bence helalSelam kızlar nasıl gidiyor if malum ben tartıda fazla eksi görmedim onun için egzersizimi arttırdım
Dün 1,5 saat eliptik yaptım bugün yarım saat eliptik yarım saat hit kardiyo yaptım çarşamba günü yani tartı günüme kadar yoğun tempolu devam etmeyi düşünüyorum inşallah bu sefer beni mutlu edecek eksi kiloları görürümhiç kaçamağım yok sıfır şekerle başaracağım inşallah şimdilik benden bu kadar
Amin inşallahAmin inşallah tez zamanda hayırlısı ile güzel haberler versin Allahım
Ayyy yedim yaaaaa annemde diyet yapmak çok zorHayır yiyemezsin şu anda yanımda cayır cayır lahmacun yiyorlar ben yiyemiyorsam kimse yemesinşaka bir yana arkadaşlar ömür boyu bişeyleri tamamen yasaklayamayız ki gerçekçi değil başka bir öğünden kısarak ya da ekstra hareketle vs telafi edilir diye düşünüyorum arada bir. Ben de bugün kendi yaptığım st sebastiandan yedim incecik bir dilim şekersiz ama yine de akşamı es geçeceğim
Annelerde diyet yapmak çok zor gerçekten.Ayyy yedim yaaaaa annemde diyet yapmak çok zor
Ayyy yedim yaaaaa annemde diyet yapmak çok zor
Heyecanla bekliyoruz canım umarım istediğin sonucu alırsın12:30 lorlu omlet ve çay
Cheesecake 1 dilim kantinci tostu kaşarı kıvamında
17:00 tarçınlı laktozsuz süt 1 şeftali 1 kuru incir
4,5 lt su + devam ediyor...
bugün spor yapamadım misafir malum yarın tartı günüm geldiii çok stresliyim
Umarım arkadaşımHeyecanla bekliyoruz canım umarım istediğin sonucu alırsın
21 haziran pazar bildirim
12.00 peynir domates zeytin biber çay 2 dilim ekmek
14.00 iki tane kayısı
18.00 4 köfte 3 dilim ekmek ayran
5000 adım yürüyüş.
2.5 litre su
Ekmeği yemesem iyidi
Sabah 10.00
1 yumurta,,,3 zeytin,,,2 dilim peynir,,, domates salatalık,,1 dilim ekmek
Ara
1 parça tavuk mangal
Akşam 17.30
2 lahmacun,1 peynirli pide
Bol yeşillik ve salata
Su 2.5 litre şimdilik
Merhaba 21/6
Sabah 12:30 (yine geç oldu kahvaltı açlık saatimi günden güne uzatıyorum)
1 haşlanmış yumurta ile klasik kahvaltı
Ara öğün: yok
Akşam 16:30
Ev yapımı hamburger ve patateshemen beni linç edebilirsiniz ne deseniz haklısınız ama hem erken yedim hemde başka hiçbirşey yemedim..Evde başka birileri olunca diyetler hep bozuluyor
11.000 aydımla günü tamamladım
12:30 lorlu omlet ve çay
Ay canım bak şimdi yazdım ama canın istediyse keşke bir tane yeseydinçocuklara yedirirken kokladım kokladım yedirdim çaresizliğe bak nefsime çin işkencesi
Afiyet olsun arkadaşım yarın karbonhidrattan kısarsın
Afiyet olsun arada ufak kaçamak olabilir yeter ki devamı gelmesinMerhaba 21/6
Sabah 12:30 (yine geç oldu kahvaltı açlık saatimi günden güne uzatıyorum)
1 haşlanmış yumurta ile klasik kahvaltı
Ara öğün: yok
Akşam 16:30
Ev yapımı hamburger ve patateshemen beni linç edebilirsiniz ne deseniz haklısınız ama hem erken yedim hemde başka hiçbirşey yemedim..Evde başka birileri olunca diyetler hep bozuluyor
11.000 aydımla günü tamamladım
Ayyyy süper menü olmuş12:30 lorlu omlet ve çay