Aralıklı Oruç İle Beraber Zayıflayalım Mı?

Bileklikler var ya mi band serisi. Ondan aldım xioami. Yürüyüs ler daha keyifli bi hale geldi kalori yakımı adımsayar vs hesaplıyor sevdim.
Çok sevindim güle güle kullan
Oradaki rakamları görünce insan motive oluyor

Çok sevindim iyi olmana güçleniyoruz ne güzel
Bende gayet iyiyim canım 52. Saatteyim
Aynı durum bende de var ani hareketler dışında hiç bir sıkıntım yok yürüyüş de yaptım
Bugünkü menüm :))
Sabah maalesef bir poğaça, kahvaltı hazırlayamadım
Akşamda bir ayran ve tavuk dürüm
Afiyet olsun yarın biraz daha dikkat ile yoluna girer
Geçmiş olsun ve iyi yolculuklar canım dikkat et
Hoşgeldin
Yazmış sudem34 sağolsun grup kurallarımız İçin
20 günde 5 kilo verir misin bilmiyorum ama burada olursan istikrarla aralıklı oruca devam edersen açlık hissini azaltarak sağlıkla vereceğim kesin
Biraz spor da ilave edersen süper olur meyıbolixma hızı İçin
Günlük menü spor ve içtiklerini yaz bekleriz

Kizlar kac gundur girmiyordum ama birakmadim.yogunluktan yola devam.hedefe ulasmadan donmek yok...
Selam canım
devam asla bırakmıyoruz
Afiyet olsun yürüyüş de var

Bugünkü menü
52.saat içindeyim
Şekersiz kahve, bol su ve maden suyu
Yeşil çay bugün de içmek istemedim
7 kilometre yürüdüm
Halsizlik açlık yok, enerjim yüksek ani hareketlerde bir bas dönmesi oldu dert edilecek kadar değil
Ev işi yürüyüş vs derken oldukça yoğun bir gündü oruç etkilemedi

Eklentiler

• D6F1E4F6-4937-499A-8080-0511B2BD6D3F.png
    237,9 KB · Görüntüleme: 22
Merhaba bugünkü menüm
12 kahvaltı mor erikli matchalı yulaf lapası ,türk kahvesi
2 ara leblebi ve nane limon çayı
4 ara beyaz peynir ve 1 dilim karpuz
5 ara türk kahvesi,ceviz ve badem
7 akşam sadece haşlanmış tavuk yedim :)
Bol yeşil çay ve 3.5 litre su oldu
5 bin adım yürüyüş sadece spor :)

Afiyet olsun

Teşekkürler canım insallah ben çok zorlanacağımı düşünmüyorum normaldede 2 öğün besleniyorum aslında azda yiyiyorum ama neden gitmiyo kilolar anlayamıyorum

Teşekkürler canım insallah ben çok zorlanacağımı düşünmüyorum normaldede 2 öğün besleniyorum aslında azda yiyiyorum ama neden gitmiyo kilolar anlayamıyorum
menüleri mutlaka bekliyorum genel olarak bakalım var mi bizlerin gözüne çarpacak birsey
Gerçekten kaloriyi azaltınca IF acayip iyi geldi kaptanım
E süper
Devamı gelsin

Ben 2 haftada 1 arti cikiyorum cok direncli yaglarim var gitmemek icin direniyorlar
Bende senin gibiyim 2 hafta önce artı geçen hafta aynı çıkmıştım birde if 20/4 yaptım gram gram verdim ilk defa bugün böyle güzel bir tablo gördüm o direndik bizde vermek için direneceğiz biz değil yağlarımız pes edecek inşallah
Başkanım bu arada 55.saati doldurmak üzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…